Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nesi var menünün gayet iyi

Şimdiden sonra başladı zorluk canım ama bence sen işi çözdün kafanda bitirdin, bu kilolarda kalırsın almazsınn inşaallah

düze alışınca çok zor oluyor topuklu giymek bendw uzun zamandır spor ayakkabının rahatlığıno tattıkdan sonra topuklu giyemez oldum düğünden düğüne
Ben de spor ayakkabıyı bile dolgu topukla giyiyorum.Öbür türlü topuklu olmuyor pek buralar daglık bayırlık çünkü.

güle güle giy canım yeni cicilerini.
ben işe düz ayakkabıyla gidiyorum. platform taban çok rahat oluyor. işyerinde dolabıma platform taban ayakkabılarımı-botlarımı-çizmelerimi koyuyorum. orada onları giyiyorum. daha doğrusu geçen yıla kadar öyleydi. 1 yıldır bu kilolar yüzünden depresif modda dolaştığım için götürmüyorum. düz ayakkabıyla gidip onla geçiriyorum günü.

Ne güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.
evet dolgu yormuyor :)) bir zayıflayayım elbise-etek giyeceğim. bu halimle güzel durmuyor diye giyemiyorum. daha da şişman gösteriyor
afiyet olsun mervecim gayet güzel bir menü. işte benim de bu hafta yaşadığım bu. sanki sıkı diyet yapmışım da bunalmışım, çok kilo vermişim gibi canım herşeyi istiyor. özellikle de makarna yemeyi çok istiyorum

Leslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
leslie güzeldir. tavsiye ederim. bu arada hoşgeldin aramıza. ben fulya.

Aynen bende hemen yemeğimi yiyip sıcak bitki çay içtim
ben de az sonra yeşilçay içeceğim 2 kupa.

Sabah çok olmuş diyecektim ki dengelemişsin canm bnce olmuş

Menü güzel canm

Menün az canm ya spor yapamıyom diye mi azalttın

Su çok az canm

ben seviyorum topuklu ayakkabida giymekte sıkıntı yaşıyorum kilo verince daha kolay olur diyordum ama oda olmuyor ayak yapısının alismasiyla alakalı sanırım ben bugün suyu az içtiğim için böyle oldu canım bide dışarda birşeyler yemek istemedim normalde zorlamiyor o kadar

Sabah çok olmuş diyecektim ki dengelemişsin canm bnce olmuş

Menü güzel canm

Menün az canm ya spor yapamıyom diye mi azalttın

Su çok az canm
dışarda olunca az oldu canım yatana kadar 2 yı gecer

Menüm
10.30 (bölmeli saklama kabı aldm okula götürüyorm artık kahvaltımı)
1 d tbe
1 kk peynir
1 çk tereyağ
1 tk bal
Domates
2 zeytin

15.00
1 ayva

18.00
4 tane sivas köfte(kıyma+tuz)(ben sevmiyodm diyet sürecnde alıştım ne ekmek içi ne bulgur yok içinde)
5 ızgara sivri biber
Salata
(Evde yoğurt kalmadı süt aldığım ablada hastanedeydi)
1 tane de tulumba tatlısı yedim eşim almş ağzımız tatlansn diye kıramadım

Su 1.5 (su içtikçe üşüyorum kışın bn ya)
Spor henüz yok

Menüü güzelll afiyetler olsunnn.Ilık su iç barii susuz olmuyor... .:) :)

Canm bence uyku çok etkilıyor benimde uyku düzenim değişti kilo vermem durdu ya artıyım ya sabit tabi ben spor yapmayıp yulaf yiyorum bide

sabah 09.00
2 top maydanozlu lor peyniri
7 zeytin
3 dilim sucuk
domates salatalık
1 dilim yulaf kepekli ekmek

öğlen 15.00
150 mlt tarçınlı kefir
1 dilim tbe
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1/2 elma

akşam 18.50
3 yk etli kurufasulye
1 dilim tbe

2 lt su
2 saat yürüyüş (arada dinlendim devam ettim)

akşam planımda balıklı brokoli salatası vardı. ama kendimi iyi hissetmediğim için canım çorba istedi. onu yapmak için de geç oldu. o zaman sıcak birşeyler atıştırayım dedim. evde de kurufasulye yapılmıştı bugün. artık onu yedim.

Akşam ko tulumba olmasa iyiymiş canım
akşam karbon ağırlıklı olmuş ama yinede güzel geldi

yeşilçay şimdilik dursun. kış çayı hazırladım kendime. cam demliğin içine 5 karanfil, 1 tutam hibisküs, 1 küçük zerdeçal, 1 küçük meyankökü, 1 tutam ıhlamur koydum. 5-6 dk demledim. şimdi de içiyorum. hafif oldu. aslında tadını daha başka yapıyordum ama şimdilik bu da yeter. içine kuşburnu, taze zencefil, lime limon da koyuyordum. çok daha güzel oluyordu.

afiyet şifa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…