- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.101
nesi var menünün gayet iyi(11:00)
20 Gr kaşar peyniri
150 Gr yoğurt
yeşil salata(roka, maydanoz, dereotu, limon)
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta dolması
1 kupa Yeşilçay
(18:00)
1 kepçe sebze çorbası (¼ sütlü)
3 yk patlıcan ve kırmızı biber közlemesi
7-8 yk sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası(yeşil kısmından)
1 dilim çok tahilli tb ekmek
(19:00)
1 kupa form cayi
su 1 lt
spor 2 saat düşük tempo yürüyuş
Bugün menüden pek memnun değilim acayip bir göz acligim var
Şimdiden sonra başladı zorluk canım ama bence sen işi çözdün kafanda bitirdin, bu kilolarda kalırsın almazsınn inşaallahbu zamana kadar diyetimi sporumu yaptım istediğim kiloma kavuştum şimdi zaman koruma zamanı ve burda nasıl koruyacağımı paylaşıcamplan şu her cuma tartılıcam artı çıktığım zaman iki üç gün sıkı yönetim ilan edip yerleşmeden gönderecem o kiloyu. dün çok yedim ve artı çıktım bugün hemen önlemimi aldım
2,5lt su içildi, 4bardak bitki çayı 1saatten fazla yürüş ve 45dk plates yapıldı ve diyet menusü şeklinde beslenildigönlüm istiyorki aslında hem evde hem gezmelerde hafif doğru beslenmeyi Hayatıma geçirmek gördüğüm artılar gr fazla olmasın ama bunu öğrenmemde zaman alıcak ozamana kadarki amacım çok yediğim günün ertesi iki üç gün hemen telafi etmek, kilo verme zamanı kadar koruma döneminde de aynı zamanın geçmesi lazım benim için üç ay çok önemli doğru stratejik hareketlerle bu süreyi geçirirsem sonrası daha kolay olacak
HEDEF NİSAN 1:64 KİLODA KALMAK
Ben de spor ayakkabıyı bile dolgu topukla giyiyorum.Öbür türlü topuklu olmuyor pek buralar daglık bayırlık çünkü.düze alışınca çok zor oluyor topuklu giymek bendw uzun zamandır spor ayakkabının rahatlığıno tattıkdan sonra topuklu giyemez oldum düğünden düğüne
güle güle giy canım yeni cicilerini.İyi akşamlar kızlar bugün annemle dışarı çıktık kizima dedesi baktı uzun bir aradan sonra çok kolay kıyafet buldum 2 tane kışın giyebilecegim kıyafet aldım ikisinde standart beden bı yerim firlamadan ilk defa dolabında standart kıyafetim var ayaklarım koptu yanlız topuklu ayakkabı hiç bana göre değil ama seviyorum illa gidip topuklu alıyorum
evet dolgu yormuyor :)) bir zayıflayayım elbise-etek giyeceğim. bu halimle güzel durmuyor diye giyemiyorum. daha da şişman gösteriyorNe güzell daha da iyi olacak kilo verdikçe..Bende elbise bulabiliyorum artık şükür:) Topuklu ayakkabıyı ben de giyemem ama dolgu giyiyorum genelde o yormuyor.
afiyet olsun mervecim gayet güzel bir menü. işte benim de bu hafta yaşadığım bu. sanki sıkı diyet yapmışım da bunalmışım, çok kilo vermişim gibi canım herşeyi istiyor. özellikle de makarna yemeyi çok istiyorum(11:00)
20 Gr kaşar peyniri
150 Gr yoğurt
1 dilim tb ekmek
1 kupa Yeşilçay
1 kupa form cayi
su 1 lt
leslie güzeldir. tavsiye ederim. bu arada hoşgeldin aramıza. ben fulya.Leslie yi biraz inceledim şimdi güzele benziyor. Denemeden önce sorayım dedim faydasını görenler var mı?
ben de az sonra yeşilçay içeceğim 2 kupa.Aynen bende hemen yemeğimi yiyip sıcak bitki çay içtim
Ne bileyim canım ekmek falan akşama olmasa olurdu vs çok yedim gibi geldinesi var menünün gayet iyi
Sabah çok olmuş diyecektim ki dengelemişsin canm bnce olmuşIyi akşamlar kixlar ilk menu benden gelsin
Sabah 8:00
2dilim ekmek
1tk tereyagiyla pismis iki yumurta
Domates
Ogle 12:30
3kofte ekmeksiz
Salata yogurt
Ara14:30
2kasik elmali yogury 1avuc fistik
Yarım saat sonra bi kahve
Aksam 18:00
5yk tavuklu karnabahar fırında
Salata yogurt
Su 2olur
Spor 30 dk lesli jillian karisimi kendime iyi geldiğini düşündüğüm bölümleri birleştirip yaptım
Menü güzel canmÜst komşunun kavgasıyla yazıyorum bu cümlelerimi yineAlıştım valla
Menüm
SAbah 08.30
1 ceviz
1 haşlanmış yumurta
3zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay
Öğle 12.30
1 yeşil elma
1 kivi
1 fincan sütlü kahve (şekersiz)
Akşam 17:45
1 kepçe sebze çorbası
5 yk tavuk sote
3 yk yogurt
Biraz salata
Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil+Şimdi eşim gelmeden 1 mil daha yapıcam
Akşam 1 fincan yeşilçay 0.5 lt. su eklicemm..
Menün az canm ya spor yapamıyom diye mi azalttınMenüm
Sabah 6
4 kaşık yoğurt
Saat 17:50
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak kıymalı karnabahar
Su 2 ye tmm larim
Spor yok çünkü bacağım ağrıyor
Chia puding hazırladım sahurda yiycem inşallah.
Su çok az canm(11:00)
20 Gr kaşar peyniri
150 Gr yoğurt
1 dilim tb ekmek
1 kupa Yeşilçay
1 kupa form cayi
su 1 lt
Benim elbiselerde bolarıyordu hep.O yüzden giymiyordum..Dar almaya başladım bende artık.evet dolgu yormuyor :)) bir zayıflayayım elbise-etek giyeceğim. bu halimle güzel durmuyor diye giyemiyorum. daha da şişman gösteriyor
ben seviyorum topuklu ayakkabida giymekte sıkıntı yaşıyorum kilo verince daha kolay olur diyordum ama oda olmuyor ayak yapısının alismasiyla alakalı sanırım ben bugün suyu az içtiğim için böyle oldu canım bide dışarda birşeyler yemek istemedim normalde zorlamiyor o kadargüle güle giy canım yeni cicilerini.
ben işe düz ayakkabıyla gidiyorum. platform taban çok rahat oluyor. işyerinde dolabıma platform taban ayakkabılarımı-botlarımı-çizmelerimi koyuyorum. orada onları giyiyorum. daha doğrusu geçen yıla kadar öyleydi. 1 yıldır bu kilolar yüzünden depresif modda dolaştığım için götürmüyorum. düz ayakkabıyla gidip onla geçiriyorum günü.
evet dolgu yormuyor :)) bir zayıflayayım elbise-etek giyeceğim. bu halimle güzel durmuyor diye giyemiyorum. daha da şişman gösteriyor
afiyet olsun mervecim gayet güzel bir menü. işte benim de bu hafta yaşadığım bu. sanki sıkı diyet yapmışım da bunalmışım, çok kilo vermişim gibi canım herşeyi istiyor. özellikle de makarna yemeyi çok istiyorum
leslie güzeldir. tavsiye ederim. bu arada hoşgeldin aramıza. ben fulya.
ben de az sonra yeşilçay içeceğim 2 kupa.
dışarda olunca az oldu canım yatana kadar 2 yı gecerSabah çok olmuş diyecektim ki dengelemişsin canm bnce olmuş
Menü güzel canm
Menün az canm ya spor yapamıyom diye mi azalttın
Su çok az canm
Menüü güzelll afiyetler olsunnn.Ilık su iç barii susuz olmuyor... .:) :)Menüm
10.30 (bölmeli saklama kabı aldm okula götürüyorm artık kahvaltımı)
1 d tbe
1 kk peynir
1 çk tereyağ
1 tk bal
Domates
2 zeytin
15.00
1 ayva
18.00
4 tane sivas köfte(kıyma+tuz)(ben sevmiyodm diyet sürecnde alıştım ne ekmek içi ne bulgur yok içinde)
5 ızgara sivri biber
Salata
(Evde yoğurt kalmadı süt aldığım ablada hastanedeydi)
1 tane de tulumba tatlısı yedim eşim almş ağzımız tatlansn diye kıramadım
Su 1.5 (su içtikçe üşüyorum kışın bn ya)
Spor henüz yok
Canm bence uyku çok etkilıyor benimde uyku düzenim değişti kilo vermem durdu ya artıyım ya sabit tabi ben spor yapmayıp yulaf yiyorum bideBu arada herkese günaydın dün gece ki yoğurt kuru sanki bana yaramadimi bugün eksi görürüm derken sabitim cumadan beri +400 bu gecede bir denesemmi bide sporu da 9 gibi yaptım gece 2 de yattım onlarında etkisi olabilir uykusuzum ama yatmak yok kahveyle uyanmaya çalışıyorum sizlerde durumlar nasil
Akşam ko tulumba olmasa iyiymiş canımMenüm
10.30 (bölmeli saklama kabı aldm okula götürüyorm artık kahvaltımı)
1 d tbe
1 kk peynir
1 çk tereyağ
1 tk bal
Domates
2 zeytin
15.00
1 ayva
18.00
4 tane sivas köfte(kıyma+tuz)(ben sevmiyodm diyet sürecnde alıştım ne ekmek içi ne bulgur yok içinde)
5 ızgara sivri biber
Salata
(Evde yoğurt kalmadı süt aldığım ablada hastanedeydi)
1 tane de tulumba tatlısı yedim eşim almş ağzımız tatlansn diye kıramadım
Su 1.5 (su içtikçe üşüyorum kışın bn ya)
Spor henüz yok
akşam karbon ağırlıklı olmuş ama yinede güzel geldisabah 09.00
2 top maydanozlu lor peyniri
7 zeytin
3 dilim sucuk
domates salatalık
1 dilim yulaf kepekli ekmek
öğlen 15.00
150 mlt tarçınlı kefir
1 dilim tbe
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1/2 elma
akşam 18.50
3 yk etli kurufasulye
1 dilim tbe
2 lt su
2 saat yürüyüş (arada dinlendim devam ettim)
afiyet şifa olsun canımyeşilçay şimdilik dursun. kış çayı hazırladım kendime. cam demliğin içine 5 karanfil, 1 tutam hibisküs, 1 küçük zerdeçal, 1 küçük meyankökü, 1 tutam ıhlamur koydum. 5-6 dk demledim. şimdi de içiyorum. hafif oldu. aslında tadını daha başka yapıyordum ama şimdilik bu da yeter. içine kuşburnu, taze zencefil, lime limon da koyuyordum. çok daha güzel oluyordu.
canım bence menülerini çok azalmanda iyi bişey değil kıtlık moduna sokuyorsun vücuduNe bileyim canım ekmek falan akşama olmasa olurdu vs çok yedim gibi geldi
inşallah canım ya hala kırmızı alarm dayım diyet bitti rahatlığına geçmedim :)Şimdiden sonra başladı zorluk canım ama bence sen işi çözdün kafanda bitirdin, bu kilolarda kalırsın almazsınn inşaallah
oda doğru can bünye alışmış biraz fazla yiyince çok geliyormuş gibi oluyorcanım bence menülerini çok azalmanda iyi bişey değil kıtlık moduna sokuyorsun vücudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?