- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.121
Hiloş um aamir khan a aşığım kız benay elifim ben sinir oldum allah kolaylık versin kuzum
Aycacim valla seni motiven düşük gormek şaşırttı beni topla kendini bakayim
elifim erkek milletine böylesi lazim :
kaymağı keşke yemeseydin canim. bütün gün toplama baktığım zaman çok karbon olmuş sanki afiyet olsun
yok tatlım terkedermiyim buralardayim
ins aysecim
Hem sarma hem ekmek beraber olmamış ponim afiyet olsun
afiyet olsun aysecim
Kız niye yazmadiysan bende çok yedin sandım
hadi devamı gelsin ins tatlim
cumaya eksiye cevirirsin ablam sen
Allah kabul etsin elifim
hayırlı olsun mervem
Burcucum toparlan gel artık sürekli ileriye atıyorsun
hoşgeldin deryacim ben hilal 24 yasindayim evliyim 3.5 yaşında oglum var 2 hafta önce mezun oldum
Geçmiş olsun elifim sıcak su torbası filan koysaydin iyi gelir belki
burda verirsin tatlım bol paylaşım yap nasıl kilo verdiğini anlamazsin
ilk gun bende biraz fazla kacirmistim dileğim çok rahatsız etti sonra bidahada çok yemedim :)
Ay elifim amir khani çok seviyorum bende ghajiniyi izlerken ne aglamistim
ay cok bilmis yaa
aaa dilekten itiraflarrrr
Afiyet olsun canım fıstık fazla olmuş onun dışında güzel
ay agzina ağzına vurcan iste
kolay gelsin elifim
Hosgeldin canım ınş kacamaksiz atlatirsin
Oh ne güzel gelmiştir sana mervecim. hayırlı olsun kıyafetlerin :)
afiyet olsun elifcimgüzel menü
Afiyet olsun elifim
Büyük oğlum baba keşke aamir khan a benzeseydin diyor ailece hastasıyız. Yeni filmi Dangal amerikada vizyona girdi cuma günü sabırsızlıkla bekliyoruz buraya da gelmesini yada nete düşmesini.
hakkaten ya elifin kaynıyla amerikalı eşinin arası nasıl diye merak ediyom bi tuhaflk vaf bnde
Sen halledersin bebeğim irade azim kararlılık ve tabiki zayıflamanin verdiği haz la koruma dönemini alnının akıyla tamamlıycaksin.bu zamana kadar diyetimi sporumu yaptım istediğim kiloma kavuştum şimdi zaman koruma zamanı ve burda nasıl koruyacağımı paylaşıcamplan şu her cuma tartılıcam artı çıktığım zaman iki üç gün sıkı yönetim ilan edip yerleşmeden gönderecem o kiloyu. dün çok yedim ve artı çıktım bugün hemen önlemimi aldım
2,5lt su içildi, 4bardak bitki çayı 1saatten fazla yürüş ve 45dk plates yapıldı ve diyet menusü şeklinde beslenildigönlüm istiyorki aslında hem evde hem gezmelerde hafif doğru beslenmeyi Hayatıma geçirmek gördüğüm artılar gr fazla olmasın ama bunu öğrenmemde zaman alıcak ozamana kadarki amacım çok yediğim günün ertesi iki üç gün hemen telafi etmek, kilo verme zamanı kadar koruma döneminde de aynı zamanın geçmesi lazım benim için üç ay çok önemli doğru stratejik hareketlerle bu süreyi geçirirsem sonrası daha kolay olacak
HEDEF NİSAN 1:64 KİLODA KALMAK
Yok ponim ya sahurda aç değildim iftarda da anca o kadar oldu midem patlıcak gibi oldu hatta.Sabah çok olmuş diyecektim ki dengelemişsin canm bnce olmuş
Menü güzel canm
Menün az canm ya spor yapamıyom diye mi azalttın
Su çok az canm
sabah bal akşam tulumba tartıya 2 kalaMenüm
10.30 (bölmeli saklama kabı aldm okula götürüyorm artık kahvaltımı)
1 d tbe
1 kk peynir
1 çk tereyağ
1 tk bal
Domates
2 zeytin
15.00
1 ayva
18.00
4 tane sivas köfte(kıyma+tuz)(ben sevmiyodm diyet sürecnde alıştım ne ekmek içi ne bulgur yok içinde)
5 ızgara sivri biber
Salata
(Evde yoğurt kalmadı süt aldığım ablada hastanedeydi)
1 tane de tulumba tatlısı yedim eşim almş ağzımız tatlansn diye kıramadım
Su 1.5 (su içtikçe üşüyorum kışın bn ya)
Spor henüz yok
Afiyet olsun.sabah 09.00
2 top maydanozlu lor peyniri
7 zeytin
3 dilim sucuk
domates salatalık
1 dilim yulaf kepekli ekmek
öğlen 15.00
150 mlt tarçınlı kefir
1 dilim tbe
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1/2 elma
akşam 18.50
3 yk etli kurufasulye
1 dilim tbe
2 lt su
2 saat yürüyüş (arada dinlendim devam ettim)
balıklı brokoli salatası nedir kız hiç sevmem böyle karışık tatları bir arada midem almaz benim görüntüsüne bile tahammül edemem. Kurufasulye daha iyi olmuş.akşam planımda balıklı brokoli salatası vardı. ama kendimi iyi hissetmediğim için canım çorba istedi. onu yapmak için de geç oldu. o zaman sıcak birşeyler atıştırayım dedim. evde de kurufasulye yapılmıştı bugün. artık onu yedim.
şifa olsun.yeşilçay şimdilik dursun. kış çayı hazırladım kendime. cam demliğin içine 5 karanfil, 1 tutam hibisküs, 1 küçük zerdeçal, 1 küçük meyankökü, 1 tutam ıhlamur koydum. 5-6 dk demledim. şimdi de içiyorum. hafif oldu. aslında tadını daha başka yapıyordum ama şimdilik bu da yeter. içine kuşburnu, taze zencefil, lime limon da koyuyordum. çok daha güzel oluyordu.