- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.341
Bende diyet yaparken bidaha asla geri almam diyodum cnmZuhal abla hakkaten40 50 kilo verdikten sonra ki zorlu bi süreçten geçip verdin o kadar kiloyu tekrar çok fazla almana çok şaşırdım ben
Sorun olmaz cnm listede değilsin nasılolsa
Eski mesajlarına baksaydın kaçla ne zaman başlamışın
Bazen bende de oluyor öyleMideme taş oturdu sanki ya şu içerken oldu geçmedi hala. Misafirlerim 2 saate burda olur :))) bana sabır ve enerji dileyin gençler.
Burda kar yagiyor ama birsey olduğu yok bakalim yarın ne olucak inşallah okullar tatil olur napıcam evde misafirlerle tek başıma
NedenBende geç atsam bu haftalık olur mu o zaman bende listede değilim nasılsa
Bende diyet yaparken bidaha asla geri almam diyodum cnm
Çünkü hayalini bile kuramadığım kiloya düşmüştüm
Benim sorunum başlayınca bırakamamak
Hep yarın yarın demek
O yarınların sonunu getirmeyi beceremiyorum
Bide zaten çok çabuk alan bi bünyem var
Bak paket paket çuko yiyen ben 1 aydır ağzıma meyve dışında tatlı koymadım
Ama O paketi bi elliyim 1 kare alıp bırakamam
Tamam o zaman o şekilde tartılır yazarım mutlaka ama wc ye gidememiş olabilirim çünkü sabah sınavım var hemen okula geçicem ondan dedim zaten ama evden çıkmadan atarım kilomuNeden
Sen çalışıyomusun cnm
Normalde öğlen 12 ye kadar bildirim yapılması gerekiyor özel durumlar hariç
Sabah aç karnına wc den sonra ve cıbıldak tartılcan
Böyle Böyle korumayıda inş.öğrenecez tatlımBende bundan korkuyorum bende biraz senin gibiyim. Hemen geri alabiliyorum kiloları. Bide stresliyken o kadar çok tatlı yiyorum ki
Çok üzüldüm o kadar kilo vermişsin bilmiyodum o kadar verdiğini inşallah verir bi daha hiç almazsın
Sabah kalkınca wc ye gideriz ya cnm onu diyomTamam o zaman o şekilde tartılır yazarım mutlaka ama wc ye gidememiş olabilirim çünkü sabah sınavım var hemen okula geçicem ondan dedim zaten ama evden çıkmadan atarım kilomu
Bende 1 saat sonra falan çıkarım genelde tamam anladımSabah kalkınca wc ye gideriz ya cnm onu diyom
Yoksa öbürtürlüsü herzaman olmuyor zaten :))
Ben genelde kahvaltıdan sonra çıkarım
bakarım musait olunca mefkusum.Sorun olmaz cnm listede değilsin nasılolsa
Eski mesajlarına baksaydın kaçla ne zaman başlamışın
Aslında bende senin gibiyim sanırım çikolataya duskunlugum yok yada kek olsada olur olmasada ama başlarsam duramıyorum 1 sarma ben tatmin etmez mesela. Diyelim Tokum ama sevdiğim birsey var yerdim yani :) burda dizginledim tabi.Bende diyet yaparken bidaha asla geri almam diyodum cnm
Hep yarın yarın demek
uff inşallah inşallahBazen bende de oluyor öyle
Ayy inşallah fazla kalmazlar
sen eksilmişsindir canım. bundan eminimSüpersin abla bugün tartilmadim ben yarın bakalım ne gorunucek
bence en iyisi unsuz ekmek yapmak evde. çok değişik unlardan yapılan tarifler var. kinoa unu, karabuğday unu, yulaf unu, yulaf kepeği, ruşeym, keten tohumu, badem unu, hindistan cevizi unu, amaranth unu vs. hem çok doyurucu oluyorlar hem de az yiyor insan.Normal hayatında ekmek kesilmicekse bende tamamen kesilmesini doğru bulmuyorum
Yoksa diyetteyken yeme sonra ye
Yine sil baştan olur
canım olumlu düşün. baştan negatif olursan kötü geçer. gelecekler ve gidecekler. o kadarMideme taş oturdu sanki ya şu içerken oldu geçmedi hala. Misafirlerim 2 saate burda olur :))) bana sabır ve enerji dileyin gençler.
Burda kar yagiyor ama birsey olduğu yok bakalim yarın ne olucak inşallah okullar tatil olur napıcam evde misafirlerle tek başıma
aynı bensin sen de. ben de 5 yıl önce 80 li kiloları görünce -ki en fazla 83-84 olmuştum- doktora gidip diyete başladım. 65 e kadar düştüm. hayalim 60, doktorumun önerisi ise 62 ydi. baştan iyi sonrada ağır da versem 65 e indimBende diyet yaparken bidaha asla geri almam diyodum cnm
Hep yarın yarın demek
Haa şimdi anladım bi kere oldu o bidaha olmıcak ablamIlk hafta o kadar olur cnm
Önemli olan devamı gelmesin
Tabiki cıssda yicen insanız sonuçta
Sadece hergün ve akşam geç vakit olmasın
kız ben mezun olup +20 le geri geldim ya onu diyom
helal olsun o babayabakarım musait olunca mefkusum.
Aslında bende senin gibiyim sanırım çikolataya duskunlugum yok yada kek olsada olur olmasada ama başlarsam duramıyorum 1 sarma ben tatmin etmez mesela. Diyelim Tokum ama sevdiğim birsey var yerdim yani :) burda dizginledim tabi.
Babamlar burdayken ekmege çikolata sürüp yiyorum babam elimden aldı emeklerine yazık diye :)))))
uff inşallah inşallah
Menün çok güzel afiyet olsun. İstanbul un büyük bir kısmında kesinti varmış malesef(10:30)
3 kuru kayısı(geceden ıslatılmış)
(11:00)
60 gram tavuk(tost makinasında)
100 Gr armut
6-7 yk közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber
1 kupa form cayi
(15:30)
1 kupa şekersiz sütlü Nescafe (laktozsuz süttü ve azdı)
(18:30)
1 kepçe bol naneli sebzeli yoğurt corbası(pirinç ,yarma vs yok içinde)
100-150 Gr tavuk (tavada yağ koymadan yaptım kendi yağıyla)
1 küçük kase kereviz salatası
su : 2lt
spor yok
Kızlar buraya yazdım yazdıktan sonra hemen elektrik kesildi arkasından sular hala yok şarjım da yok dondük resmen
Cebeci'ye geldim 2 ay önce bu sefer de Cebeci olabilirevet canım neresine gelicen angaranınn
Gelir inşallah hemen.Hepsi iyi Can'ım afiyet olsun haliyle bende de bugün spor yok(10:30)
3 kuru kayısı(geceden ıslatılmış)
(11:00)
60 gram tavuk(tost makinasında)
100 Gr armut
6-7 yk közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber
1 kupa form cayi
(15:30)
1 kupa şekersiz sütlü Nescafe (laktozsuz süttü ve azdı)
(18:30)
1 kepçe bol naneli sebzeli yoğurt corbası(pirinç ,yarma vs yok içinde)
100-150 Gr tavuk (tavada yağ koymadan yaptım kendi yağıyla)
1 küçük kase kereviz salatası
su : 2lt
spor yok
Kızlar buraya yazdım yazdıktan sonra hemen elektrik kesildi arkasından sular hala yok şarjım da yok dondük resmen
Afiyet olsunnn Can'ım menü çok iyi bende peynirle haşlanmış yumurtayı bir arada yemeye bayılıyorum çeşit peynir ve yumurta :)))Kar yağmur fırtına daha gelemediler :)
Bursa dalar ama trafik varmış.
Menumu yazayım
Saat 9
2 yumurta
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Saat 13
1 bardak sütlu nescafe
Saat 17:30
1 kase Yoğurt
4 kaşık haşlanmış baharatlı tavuk göğüs eti.
Su an itibariyle 2 litre
Spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?