Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zuhal abla hakkaten40 50 kilo verdikten sonra ki zorlu bi süreçten geçip verdin o kadar kiloyu tekrar çok fazla almana çok şaşırdım ben
Bende diyet yaparken bidaha asla geri almam diyodum cnm
Çünkü hayalini bile kuramadığım kiloya düşmüştüm
Benim sorunum başlayınca bırakamamak
Hep yarın yarın demek
O yarınların sonunu getirmeyi beceremiyorum
Bide zaten çok çabuk alan bi bünyem var

Bak paket paket çuko yiyen ben 1 aydır ağzıma meyve dışında tatlı koymadım
Ama O paketi bi elliyim 1 kare alıp bırakamam

Bazen bende de oluyor öyle

Ayy inşallah fazla kalmazlar

Bende bundan korkuyorum bende biraz senin gibiyim. Hemen geri alabiliyorum kiloları. Bide stresliyken o kadar çok tatlı yiyorum ki
Çok üzüldüm o kadar kilo vermişsin bilmiyodum o kadar verdiğini inşallah verir bi daha hiç almazsın

Neden
Sen çalışıyomusun cnm
Normalde öğlen 12 ye kadar bildirim yapılması gerekiyor özel durumlar hariç

Sabah aç karnına wc den sonra ve cıbıldak tartılcan
Tamam o zaman o şekilde tartılır yazarım mutlaka ama wc ye gidememiş olabilirim çünkü sabah sınavım var hemen okula geçicem ondan dedim zaten ama evden çıkmadan atarım kilomu

Böyle Böyle korumayıda inş.öğrenecez tatlım
Sağlıklı beslenmeyi hayatımıza otutmamız lazım
Dediğim gibi hedefe ulaşınca arada tabiki yicez
Önemli olan abartmadan yemek ve telafisini yapabilmek

Öncelikle sorunların arkasına saklanıp yemeyi bırakacaz
Başlarda zor olsada inan beynini şartlayınca oluyor

Işin kötü tarafı benim yememin moralle ilgisi yok iyide olsa kötüde olsa
Herzaman yiyebilirim
Yemeyi seviyom anacım aç gözlüyüm

Tamam o zaman o şekilde tartılır yazarım mutlaka ama wc ye gidememiş olabilirim çünkü sabah sınavım var hemen okula geçicem ondan dedim zaten ama evden çıkmadan atarım kilomu
Sabah kalkınca wc ye gideriz ya cnm onu diyom
Yoksa öbürtürlüsü herzaman olmuyor zaten :))
Ben genelde kahvaltıdan sonra çıkarım

Sorun olmaz cnm listede değilsin nasılolsa

Eski mesajlarına baksaydın kaçla ne zaman başlamışın
bakarım musait olunca mefkusum.

Aslında bende senin gibiyim sanırım çikolataya duskunlugum yok yada kek olsada olur olmasada ama başlarsam duramıyorum 1 sarma ben tatmin etmez mesela. Diyelim Tokum ama sevdiğim birsey var yerdim yani :) burda dizginledim tabi.
Babamlar burdayken ekmege çikolata sürüp yiyorum babam elimden aldı emeklerine yazık diye :)))))

Bazen bende de oluyor öyle

Ayy inşallah fazla kalmazlar
uff inşallah inşallah

Süpersin abla bugün tartilmadim ben yarın bakalım ne gorunucek
sen eksilmişsindir canım. bundan eminim

Normal hayatında ekmek kesilmicekse bende tamamen kesilmesini doğru bulmuyorum
Yoksa diyetteyken yeme sonra ye
Yine sil baştan olur
bence en iyisi unsuz ekmek yapmak evde. çok değişik unlardan yapılan tarifler var. kinoa unu, karabuğday unu, yulaf unu, yulaf kepeği, ruşeym, keten tohumu, badem unu, hindistan cevizi unu, amaranth unu vs. hem çok doyurucu oluyorlar hem de az yiyor insan.

canım olumlu düşün. baştan negatif olursan kötü geçer. gelecekler ve gidecekler. o kadar

aynı bensin sen de. ben de 5 yıl önce 80 li kiloları görünce -ki en fazla 83-84 olmuştum- doktora gidip diyete başladım. 65 e kadar düştüm. hayalim 60, doktorumun önerisi ise 62 ydi. baştan iyi sonrada ağır da versem 65 e indim durdum.sonra devam ederim dedim. 1,5-2 yıl 66-67 de dolaştım. ama sonra azcık şundan azcık bundan 70 i gördüm. gelsin 70 üstü 79 sonra 80 ler. ve nihayet bu yıl 89 bile gördüm tartıda hatta 90 ı gerçi ödemli halimdi.

bütün bunlar hep yarın yaparım diye ertelemek yüzünden. ve de tabi irademe sahip olmayışım yüzünden. bugün bile hala yarın yaparım deyip sürekli erteliyorum. ama mutsuzum bir de tabi sende olduğu gibi elime aldığım sevdiğim yiyeceği bitirene kadar yeme huyum yüzünden. aynen öyle. 1 tablet çikolata yiyip bırakamıyorum. o paket sonuna kadar yeniyor bu iradesizlik değil de ne

65 çok uzak bir rakam değil biliyorum ama diğer yandan da çok uzak geliyor. ama ona ulaşmam gerek bunun için yani motive olmak için bilgilendirici ve yönlendirici kitaplar okuyorum. bakma ağır aksak gidiyorum ama burası beni motive ediyor. herşeye rağmen o 65 e ulaşacağım bunu biliyorum. 2017 de fulya 65 olacak

helal olsun o babaya

(10:30)
3 kuru kayısı(geceden ıslatılmış)

(11:00)
60 gram tavuk(tost makinasında)
100 Gr armut
6-7 yk közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber
1 kupa form cayi

(15:30)
1 kupa şekersiz sütlü Nescafe (laktozsuz süttü ve azdı)

(18:30)
1 kepçe bol naneli sebzeli yoğurt corbası(pirinç ,yarma vs yok içinde)
100-150 Gr tavuk (tavada yağ koymadan yaptım kendi yağıyla)
1 küçük kase kereviz salatası

su : 2lt
spor yok

Kızlar buraya yazdım yazdıktan sonra hemen elektrik kesildi arkasından sular hala yok şarjım da yok dondük resmen

Kar yağmur fırtına daha gelemediler :)
Bursa dalar ama trafik varmış.
Menumu yazayım
Saat 9
2 yumurta
1 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri

Saat 13
1 bardak sütlu nescafe

Saat 17:30
1 kase Yoğurt
4 kaşık haşlanmış baharatlı tavuk göğüs eti.

Su an itibariyle 2 litre
Spor yok.

Menün çok güzel afiyet olsun. İstanbul un büyük bir kısmında kesinti varmış malesef

Gelir inşallah hemen.Hepsi iyi Can'ım afiyet olsun haliyle bende de bugün spor yok

Afiyet olsunnn Can'ım menü çok iyi bende peynirle haşlanmış yumurtayı bir arada yemeye bayılıyorum çeşit peynir ve yumurta :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…