- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.381
Bakıyorum abla hiç kan grubundan beslenmeyi düşünmemiştim.Kıyaslayayım bakayım az cok tutuyor mu benim dogrularımlaTatlım nette 0 kan grubuna göre beslenme yaz
Ama değişik bikaç sayfaya bak
Bazen bi sayfada zararsız diye yazılan bişey diğer sayfada zararlı diyor
Süt ve Süt ürünleri yazmışlar ama bilemedim
Kız sen yine iyisin gönlünce et türü ye :)A grubuna et de pek iyi gelmiyor özellikle kırmızı et
Diğerleri aşağı yukarı aynı
Bizdede süt iyi değil bende soya sütü alıyom
Ama yopurt yiyorum
buralardayım benNeredesiniz kızlarr
Bugün cok yetersiz olmuş canımİyi akşamlarr
Elma günü niyetiyle başlanıp bitirilememiş menüm
09.00
1 yeşil elma
Neskafe
11.00
2 hurma
14.30
1 ayva
17.00
2 kaşık sulu köfte (kızıma yediriyordum gözüm döndü bi an çiğnemeden yuttum sanırım anlık bişeydi pek hatırlamıyorum
Su 1 lt
Spor 30 dk leslie
ablacım +400 yaptı bundan sonra haftasonu yemeye çalışırımYarın tartıl bakalım cnm karnıbahar sende şişlik yapıyormu
O makarna nerden çıktı cnm
Heralde nasıl olsa eksidesin diye rahatlık geldi
Öğlende az olmuş
sağol canımAmin inşallah. Sabah uyaninca elmalara bakıcam canım çekerse elma yerim :)
Afiyet olsun menun güzel.
Bende makarna yedim bugünafiyet olsun.
Afiyet olsun menun çok güzel.
Çok iyi vermissin canım tebrikler tabi 60 ı görsen daha iyi olur
@CurukElma ' nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Temmuz / 8,1
Ağustos / 2,1
Eylül / 1,4
Ekim / 4,3
Kasım / 1,1
Aralık / 1
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 18 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (472. Etap) ( 81,7 )
Bitiş Kilosu (496. Etap) ( 63,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 18 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 22,03% )
Toplam Süre ( 24 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,92% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 750 )
Yorum : Sevgili CurukElma, 14 Haziran 2016 (472. Etap) tarihinde ve 81,7 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 16 Aralık 2016 (496. Etap) tarihinde toplam 18 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 83 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Kesinlikle doğru ekmek daha cok aciktiriyor yedikçe yediriyorBende ilk başta senin gb düşünüyordum ama sonra karataycı arkadaşlar ekmek yemek daha çöl acıktırıyor dedi hakket dikkat ettim ekmek tuketınce daha çok acıkıyorum sımdi sadece kendi yaptıgım ekmeyi tuketıyorum eğer ekmek yapmadıysamda yemiyorum. Yulaf ve kepek unu kullanıp muthıs ekmekler yapılabılıyor
Acıkmadın mı menün çok az olmuşİyi akşamlarr
Elma günü niyetiyle başlanıp bitirilememiş menüm
09.00
1 yeşil elma
Neskafe
11.00
2 hurma
14.30
1 ayva
17.00
2 kaşık sulu köfte (kızıma yediriyordum gözüm döndü bi an çiğnemeden yuttum sanırım anlık bişeydi pek hatırlamıyorum
Su 1 lt
Spor 30 dk leslie
ahanda benden sonra bi nesfitli daha geldi:) bacım burda onu yediremiolsr içinde şeker katkı maddesi var diye sen en iyisi ben gibi yulaf ezmesi yada chia tohumuna başkalada söz söyletme menüne:))9.45 : 2 bardak su+3 kuru kayısı
10.15 : 2 dilim çavdar ekmeğiyle sandviç yaptım arasına zeytinli taze peynir sürdüm
13.00 : 6 ızgara köfte
salata (yağsız)
1 dilim ekmek
15.00 : 1 tane kayısılı activia
Uyuyakalmışım 18.00 gibi
19.45 : yarım muz
20.00 : 1 kase nesfit
spor yok
su : 1.5 yatana kadar 2 yaparım.
İstanbul damıydın genelinde yokmuş(10:30)
3 kuru kayısı(geceden ıslatılmış)
(11:00)
60 gram tavuk(tost makinasında)
100 Gr armut
6-7 yk közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber
1 kupa form cayi
(15:30)
1 kupa şekersiz sütlü Nescafe (laktozsuz süttü ve azdı)
(18:30)
1 kepçe bol naneli sebzeli yoğurt corbası(pirinç ,yarma vs yok içinde)
100-150 Gr tavuk (tavada yağ koymadan yaptım kendi yağıyla)
1 küçük kase kereviz salatası
su : 2lt
spor yok
Kızlar buraya yazdım yazdıktan sonra hemen elektrik kesildi arkasından sular hala yok şarjım da yok dondük resmen
geçmiş olsun canımIyi akşamlar kızlar cok halsizim karnim ağrıyor surekli reglmi olcam normal hastami bilemedim bide astım sıkıştıriyo nefes almakta zorluk yaşıyorum nefense uxun zamandır iyiydim benim acil kilo vetmem ve 60 olmam lazım kotuyum menumu yazacamda iglanin gönlünü edeyim kamyon bakcakmis beyim
bol su içeydin belki etkilemez yarın ola hayrolaKızlar davetteydim hazırlan çık derken sabahta gelemedim kusura bakmayın 4 çeşit pasta 3 çeşit salata vardı sadece salata lardan yedim ama iyi olmadı yarın büyük ihtimal artıyım bu davetin bugun olması hiç iyi olmadı hakkınızı helal edin pişmanım yemiycem diye ne kadar şartlasamda yapamadım ins bir dahaki hafta acısını çıkartmak nasip olur
sabahta 6 badem kisir kahve birde dün akşam yaptığım tavuk göğsünün sade tadına baktim
öğlende salatalar şehriye patlıcan karnıbahar 5 den sonrada birşey yemedim bugünki menüm böyle oldu
ben Keçiören tarafındayım yolun düşerse beklerimCebeci'ye geldim 2 ay önce bu sefer de Cebeci olabilir
Kızlar davetteydim hazırlan çık derken sabahta gelemedim kusura bakmayın 4 çeşit pasta 3 çeşit salata vardı sadece salata lardan yedim ama iyi olmadı yarın büyük ihtimal artıyım bu davetin bugun olması hiç iyi olmadı hakkınızı helal edin pişmanım yemiycem diye ne kadar şartlasamda yapamadım ins bir dahaki hafta acısını çıkartmak nasip olur
sabahta 6 badem kisir kahve birde dün akşam yaptığım tavuk göğsünün sade tadına baktim
öğlende salatalar şehriye patlıcan karnıbahar 5 den sonrada birşey yemedim bugünki menüm böyle oldu
evet canım Üsküdar dayimahanda benden sonra bi nesfitli daha geldi:) bacım burda onu yediremiolsr içinde şeker katkı maddesi var diye sen en iyisi ben gibi yulaf ezmesi yada chia tohumuna başkalada söz söyletme menüne:))
İstanbul damıydın genelinde yokmuş
Aman canım dikkat et kendine geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar cok halsizim karnim ağrıyor surekli reglmi olcam normal hastami bilemedim bide astım sıkıştıriyo nefes almakta zorluk yaşıyorum nefense uxun zamandır iyiydim benim acil kilo vetmem ve 60 olmam lazım kotuyum menumu yazacamda iglanin gönlünü edeyim kamyon bakcakmis beyim
Sebze yemeği yapıcaktım ama fırsatım olmadı yoksa tercih etmezdim bide uyuyakalınca geç olmadan birşeyler yiyeyim dedim. Daha önce diyetisyenim haftada 3 gün akşam öğününe yazmıştı çok sık yeme ama sıkışırsan bir öğününün yerine kullanabilirsin demişti. ( 12 kaşık nesfit+1 su bardağı süt olucak şekilde önermişti.)ahanda benden sonra bi nesfitli daha geldi:) bacım burda onu yediremiolsr içinde şeker katkı maddesi var diye sen en iyisi ben gibi yulaf ezmesi yada chia tohumuna başkalada söz söyletme menüne:))
Keçiörene de geldik geçenki gelişimde amcam orda oturuyor.. :))ben Keçiören tarafındayım yolun düşerse beklerim
Geçmiş olsun benimde astımım var anlayabiliyorum az çok, kesinlikle kilo vermeliyiz çok rahatlatıyoIyi akşamlar kızlar cok halsizim karnim ağrıyor surekli reglmi olcam normal hastami bilemedim bide astım sıkıştıriyo nefes almakta zorluk yaşıyorum nefense uxun zamandır iyiydim benim acil kilo vetmem ve 60 olmam lazım kotuyum menumu yazacamda iglanin gönlünü edeyim kamyon bakcakmis beyim
Hemde nasıl. cuma diye böyle sen beni örnek alma 75te çok oyalandım kurtulmak istiyorumAcıkmadın mı menün çok az olmuş
Yoksa cuma öncesi diye mi böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?