Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bakıyorum abla hiç kan grubundan beslenmeyi düşünmemiştim.Kıyaslayayım bakayım az cok tutuyor mu benim dogrularımla

İyi akşamlarr
Elma günü niyetiyle başlanıp bitirilememiş menüm

09.00
1 yeşil elma
Neskafe

11.00
2 hurma

14.30
1 ayva

17.00
2 kaşık sulu köfte (kızıma yediriyordum gözüm döndü bi an çiğnemeden yuttum sanırım anlık bişeydi pek hatırlamıyorum
Su 1 lt
Spor 30 dk leslie

Neredesiniz kızlarr
buralardayım ben
Bugün cok yetersiz olmuş canım

Iyi akşamlar kızlar cok halsizim karnim ağrıyor surekli reglmi olcam normal hastami bilemedim bide astım sıkıştıriyo nefes almakta zorluk yaşıyorum nefense uxun zamandır iyiydim benim acil kilo vetmem ve 60 olmam lazım kotuyum menumu yazacamda iglanin gönlünü edeyim kamyon bakcakmis beyim

Yarın tartıl bakalım cnm karnıbahar sende şişlik yapıyormu

O makarna nerden çıktı cnm
Heralde nasıl olsa eksidesin diye rahatlık geldi
Öğlende az olmuş
ablacım +400 yaptı bundan sonra haftasonu yemeye çalışırım

Amin inşallah. Sabah uyaninca elmalara bakıcam canım çekerse elma yerim :)

Afiyet olsun menun güzel.

Bende makarna yedim bugün afiyet olsun.

Afiyet olsun menun çok güzel.
sağol canım

Çok iyi vermissin canım tebrikler tabi 60 ı görsen daha iyi olur

Kesinlikle doğru ekmek daha cok aciktiriyor yedikçe yediriyor

Kızlar davetteydim hazırlan çık derken sabahta gelemedim kusura bakmayın 4 çeşit pasta 3 çeşit salata vardı sadece salata lardan yedim ama iyi olmadı yarın büyük ihtimal artıyım bu davetin bugun olması hiç iyi olmadı hakkınızı helal edin pişmanım yemiycem diye ne kadar şartlasamda yapamadım ins bir dahaki hafta acısını çıkartmak nasip olur
sabahta 6 badem kisir kahve birde dün akşam yaptığım tavuk göğsünün sade tadına baktim
öğlende salatalar şehriye patlıcan karnıbahar 5 den sonrada birşey yemedim bugünki menüm böyle oldu

Acıkmadın mı menün çok az olmuş
Yoksa cuma öncesi diye mi böyle :)

ahanda benden sonra bi nesfitli daha geldi:) bacım burda onu yediremiolsr içinde şeker katkı maddesi var diye sen en iyisi ben gibi yulaf ezmesi yada chia tohumuna başkalada söz söyletme menüne:))
İstanbul damıydın genelinde yokmuş

geçmiş olsun canım

bol su içeydin belki etkilemez yarın ola hayrola

Menüyü saatli şekilde yazmayınca ben neyi yedin neyi yemedin anlamadım canım yarım umarım çok fazla artı olmazsin
evet canım Üsküdar dayim

Aman canım dikkat et kendine geçmiş olsun

ahanda benden sonra bi nesfitli daha geldi:) bacım burda onu yediremiolsr içinde şeker katkı maddesi var diye sen en iyisi ben gibi yulaf ezmesi yada chia tohumuna başkalada söz söyletme menüne:))
Sebze yemeği yapıcaktım ama fırsatım olmadı yoksa tercih etmezdim bide uyuyakalınca geç olmadan birşeyler yiyeyim dedim. Daha önce diyetisyenim haftada 3 gün akşam öğününe yazmıştı çok sık yeme ama sıkışırsan bir öğününün yerine kullanabilirsin demişti. ( 12 kaşık nesfit+1 su bardağı süt olucak şekilde önermişti.)
Benim bu kadar sağlıklı beslenmem bile şaşılacak şey önceden neler yediğimi görseydiniz bide

Geçmiş olsun benimde astımım var anlayabiliyorum az çok, kesinlikle kilo vermeliyiz çok rahatlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…