- 27 Aralık 2016
- 84
- 197
- 8
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.401
İnşallah hemencecik 6 lı hanelere inersin :)Hemde nasıl. cuma diye böyle sen beni örnek alma 75te çok oyalandım kurtulmak istiyorum
Aminnnnnnnn hep beraber :)İnşallah hemencecik 6 lı hanelere inersin :)
bence perşembe için ara olmasa daha iyiymiş cnm zaten öğün aran çok uzun değilmişsabah 10.00
1 dilim peynir
7 zeytin
yumurta
domates salatalık
3 lokma badem unlu ekmek
öğlen 15.00
2 kepçe tarhana çorbası
3 yk salata
ara
150 mlt kefir
1 küçük portakal
akşam 19.00
3 adet peynirli ızgara mantar
3-4 yk turpotu salatası
yatana kadar 2,5 lt su
spor yok
Nesfit dışında güzel cnm9.45 : 2 bardak su+3 kuru kayısı
10.15 : 2 dilim çavdar ekmeğiyle sandviç yaptım arasına zeytinli taze peynir sürdüm
13.00 : 6 ızgara köfte
salata (yağsız)
1 dilim ekmek
15.00 : 1 tane kayısılı activia
Uyuyakalmışım 18.00 gibi
19.45 : yarım muz
20.00 : 1 kase nesfit
spor yok
su : 1.5 yatana kadar 2 yaparım.
zaten zamanla kendini test ediyosun cnmBakıyorum abla hiç kan grubundan beslenmeyi düşünmemiştim.Kıyaslayayım bakayım az cok tutuyor mu benim dogrularımla
Elma yapmamışın ama yinede az olmuş tatlımİyi akşamlarr
Elma günü niyetiyle başlanıp bitirilememiş menüm
09.00
1 yeşil elma
Neskafe
11.00
2 hurma
14.30
1 ayva
17.00
2 kaşık sulu köfte (kızıma yediriyordum gözüm döndü bi an çiğnemeden yuttum sanırım anlık bişeydi pek hatırlamıyorum
Su 1 lt
Spor 30 dk leslie
Bazı meyvelere alerjin varmı cnmIyi akşamlar kızlar cok halsizim karnim ağrıyor surekli reglmi olcam normal hastami bilemedim bide astım sıkıştıriyo nefes almakta zorluk yaşıyorum nefense uxun zamandır iyiydim benim acil kilo vetmem ve 60 olmam lazım kotuyum menumu yazacamda iglanin gönlünü edeyim kamyon bakcakmis beyim
Test edildi onaylandıablacım +400 yaptı bundan sonra haftasonu yemeye çalışırım
Menünü niye düzgünce yazmıyon cnmKızlar davetteydim hazırlan çık derken sabahta gelemedim kusura bakmayın 4 çeşit pasta 3 çeşit salata vardı sadece salata lardan yedim ama iyi olmadı yarın büyük ihtimal artıyım bu davetin bugun olması hiç iyi olmadı hakkınızı helal edin pişmanım yemiycem diye ne kadar şartlasamda yapamadım ins bir dahaki hafta acısını çıkartmak nasip olur
sabahta 6 badem kisir kahve birde dün akşam yaptığım tavuk göğsünün sade tadına baktim
öğlende salatalar şehriye patlıcan karnıbahar 5 den sonrada birşey yemedim bugünki menüm böyle oldu
Tatlım sadece sen değil bu hepimiz için geçerliSebze yemeği yapıcaktım ama fırsatım olmadı yoksa tercih etmezdim bide uyuyakalınca geç olmadan birşeyler yiyeyim dedim. Daha önce diyetisyenim haftada 3 gün akşam öğününe yazmıştı çok sık yeme ama sıkışırsan bir öğününün yerine kullanabilirsin demişti. ( 12 kaşık nesfit+1 su bardağı süt olucak şekilde önermişti.)
Benim bu kadar sağlıklı beslenmem bile şaşılacak şey önceden neler yediğimi görseydiniz bide
Çok fazla meyve sevmiyorum, kan grubuma çok yarayışlı gözüküyor ve sevdiğim nadir meyvelerden o yüzden yarım muz yiyorum arada mandalina yer azaltırım :) Bide tatlı isteğimi yatıştırıyo azda olsaBide muzun glisemiks indeksi yüksek olduğu için diyette pek önerilmez
Sık Sık değil arada olabilir cnmÇok fazla meyve sevmiyorum, kan grubuma çok yarayışlı gözüküyor ve sevdiğim nadir meyvelerden o yüzden yarım muz yiyorum arada mandalina yer azaltırım :) Bide tatlı isteğimi yatıştırıyo azda olsa
Detoksları nasıl belirliyorsunuz ileride belki bende yaparım kilo vermem durunca nasıl detoks ya da hızlandırıcı yaparım bilmiyorum ondan sordum.Ben ütü yapıyorum ve hiç sevmiyorum
Everest tepesini biraz küçülteyim :)
Yarında devam edecem
Bu hafta kaçamak olmamasına ve spor olmasına rağmen artıdaydım
Şişlik yapan şeyleride yememeye çalışıyorum
Takımı kötü etkilememek içinde
dünden beri detoks yapmak zorunda kaldım
Bugünde muz +süt vardı
2 muz
3 bar soya sütü
Su 2.5 lt
Spor 150 hoplama
Tamam öyle yaparım, B pozitifim.Sık Sık değil arada olabilir cnm
Senin kan grubun ne
Hoplama tabiki fayda ediyor cnmDetoksları nasıl belirliyorsunuz ileride belki bende yaparım kilo vermem durunca nasıl detoks ya da hızlandırıcı yaparım bilmiyorum ondan sordum.
Bi de hoplama fayda ediyo mu spor olarak ediyosa ev sporu olarak bende yapabilirim belki.
Hımm buruda deneyim abla çok güzeldi valla. Bu Arada artık canım hıcbır CIs cekmiyor aynılarının benzerlerini yapabiliyorum ne de olsa su idealime bi ulaşsam korumakta zorlanmam inş. Kurabiye yapılıyor cıkolata yapılıyor pizza yapılıyor daha boşsun biraz uğraşmamız Laz'ım mutfağa girebilecek vakti ayarlarsak tamam. Su resimlerde vardı geçen gördüm karın baklavasını gösteriyor adam "bunlar spor salonunda oldu sanıyorsan yanılıyorsun bunların oluşumu mutfakta başlıyor" diyordu abla sen mi paylaştıydın o resmî?Günaydınnnn çıtır olma yolunda ilerleyen güzeller
Yine geldik bi perşembeye ve son vuruşumuzu yapmaya
1 haftada ne yaptık ne ettik yarın sonucunu alacaz tabi vücudumuz izin verdiği sürece
Bu resimleri görünce hep senin fit olmadaki israrın aklıma geliyor canısı
-Ki sen uzak sayılmazsın
O zaman sahur iftar şeklinde yazki bilelim canım
Allah kabul etsin
Aynen öyle oluyor cnm
Yoksa başlardaki gibi işi sıkı tutsak 2-3 kiloyumu veremicez
Biraz benim tarife benziyor
Bende süt peynir yulaf kepeği az karbonat yumurta baharat karıştırıp yapıyom börek gibi oluyor
Yarın bi olsun bakalım kesin sonucu görelim
Benimde tam istediğim gibi olmadı
Bende gelemmiii
Un kurabiyesine bayılırım
Yazını güncelle dilek mezun oldun artıkselam kızlar ankara karlar altında tatil oldu okullar evdeyiz bugünTARTIYA SON gün hadi bakalım gösterin gücünüzü yapabildiklerinizi
All bendende o kadar bende hiç sevmiyorum yağmurlu havaları dışarda bir sürü insan var hayvan var onları düşünüp üzülüyorum yaz olsun sıcak sıcak ohh mis gibiay bu yagmrlu havalar benım modumu acayıp dusuruyor yaa valla ruhum cokuyor resmen
Benden başka resim koyan olmadı heralde :))Hımm buruda deneyim abla çok güzeldi valla. Bu Arada artık canım hıcbır CIs cekmiyor aynılarının benzerlerini yapabiliyorum ne de olsa su idealime bi ulaşsam korumakta zorlanmam inş. Kurabiye yapılıyor cıkolata yapılıyor pizza yapılıyor daha boşsun biraz uğraşmamız Laz'ım mutfağa girebilecek vakti ayarlarsak tamam. Su resimlerde vardı geçen gördüm karın baklavasını gösteriyor adam "bunlar spor salonunda oldu sanıyorsan yanılıyorsun bunların oluşumu mutfakta başlıyor" diyordu abla sen mi paylaştıydın o resmî?
Doğru diyosun abla ben pek ekmek arayan biri değilim o yüzden hayatıma olmaması beni etkilemiyor ekmek yerine yumurta yiyen cınstenim benKız bide brownileri yiyip yiyip bişey deyince küsüyodun ya :)
Normal hayatında ekmek kesilmicekse bende tamamen kesilmesini doğru bulmuyorum
Yoksa diyetteyken yeme sonra ye
Yine sil baştan olur
Du bakalım yarın göricez dileğin günahını
Ama o toparlar ben inanıyorum
baştan fazla kısmakta iyi değil zaten cnm
Sadece karbonların yanında fazla yememeye çalış
bence en güzeli saf protein detoks perşembeleri genelde öyle yapıyordum benDetoksları nasıl belirliyorsunuz ileride belki bende yaparım kilo vermem durunca nasıl detoks ya da hızlandırıcı yaparım bilmiyorum ondan sordum.
Bi de hoplama fayda ediyo mu spor olarak ediyosa ev sporu olarak bende yapabilirim belki.
Genel sorunumuz abla bu. Bende 1 kare cıkolata nedir ya hiç bi zaman yapamadım o yüzden en güzeli dokunmamak cıkolataya fln.Bende diyet yaparken bidaha asla geri almam diyodum cnm
Çünkü hayalini bile kuramadığım kiloya düşmüştüm
Benim sorunum başlayınca bırakamamak
Hep yarın yarın demek
O yarınların sonunu getirmeyi beceremiyorum
Bide zaten çok çabuk alan bi bünyem var
Bak paket paket çuko yiyen ben 1 aydır ağzıma meyve dışında tatlı koymadım
Ama O paketi bi elliyim 1 kare alıp bırakamam
ama itibariyle yaptım canımYazını güncelle dilek mezun oldun artık
aynı ben yap hep ya hiç:)Genel sorunumuz abla bu. Bende 1 kare cıkolata nedir ya hiç bi zaman yapamadım o yüzden en güzeli dokunmamak cıkolataya fln.
yarına eksi gelir bu menuylenMenüm
Sahur
2 yumurta
1 barkdak kahve
1 dilim peynir
1 tane havuc
Yeşillik bol
İftar
Avuç içi kadar 3 tane pırasa graten
2 kaşık yoğurt
Spor: yok
Sıvı 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?