- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.061
Çoook geçmiş olsun tekrar nasıl oldu senin minik hastanede durumlar nedir ?Kizlar selam
Hastanede neti fazla kullananiyorum ama birazdan gecmis okuyacagim umarim hersey yolundadir
Artik hatanedede olsam bir Ayagim burda
Ha birde bir üye gelecek ilgilenin olurmu
Teşekkür ederim tebrik ederim sizi büyük başarı hedefinize ulaşırsınız inşallah
Evde oturma meselesine gelince çok bunaldım psikolojim alt üst oldu öyle zor bıraktım ki işimi ama üzerinden 3 yıl geçti kapandı defter insan nelere alışmıyor ki
Kursa gidiyorum spor yapıyorum arkadaş ortamı çocuklar büyüdü artık derken zamangeçip gidiyor
Bi uğraş bulun kendinize en önemlisi o tabiki
Hoşbuldum Gülşah tanışırız bi gün serinlede kolay gelsin canımHabinar tatlım hoşgeldin
Ben gülşah
İş yoğunluğundan izindeyim şuan ama genede kopamıyorum buralardan
Hoşgeldin canımSelammm
Kızlar işten geldim kv bendeydi yemek çay derken bide evine bıraktık, ordanda abimlere uğradık ikiz yiğenlerim var spor niyetine onlarla oynadım
süpersin canmKizlar 3 mil leslie yaptim dusa girdim yatsiyi da kilip yatayim hepinize iyi geceler
Kuran siyer ibadetÇoook geçmiş olsun tekrar nasıl oldu senin minik hastanede durumlar nedir ?
Canım geçmişe bakarken gördüm ne kursuna gidiyosun meraktan soruyorum :)
içinde 1 çay kaşığı da kabartma tozu vardı. unutmuşum yazmayı.tabiki
250 gr lor peyniri
1 avuç ceviz
1 yumurta
2 bıldırcın yumurtası
2 yk ruşeym
1 tk zeytinyağı
bir tutam iyice kıyılmış maydanoz
karabiber
kırmızı pulbiber
ceviz iyice kıyılıyor. bütün malzeme karıştırılıyor. ıslak elle top top yapılıp yağlı kağıt serili tepsiye diziliyor ve 160 derecede 35 dk falan pişiyor. sanırım toplam 14 adet çıkıyor. çok lezzetli oldu ama.
Onun arkasını topluyordurValla dün artı 1 görünce erkenden önlemimi alayım dedimdi
Zaten bu 3 gün normal devam edecem gittiği kadar gitsin ne yapayım
Geçmişten bahsetmiyoruz geleceğe bakıyoruz fıstık
He Valla elti şöyle böyle dedi ama ayrılamadı heralde
Yok abla işte bunlar sağlıklı karı menüyü bilmiyorum mutlaka poğaça börek pasta var sanırım bide biber dolması var gidince göreceğizAnacım sizin orda hiç sağlıklı bi salata yapılmazmı
Sen bilirsin cnm özellikle artıyken şişiren şeyler yemesen iyi olurdu
Dunlop caloriyi yanlis hesapliyor 60dk da 134 den fazlasini yakmissindir benimkide oyle spor salonunda syni tempoda iki katini yakiyordumSağol canım ama haftasonu nun ceremesini bu
İnşallah böyle olacak ablam
4,5 la başladım canım sonra 6 larda falan kostüm 5 dk yürüyüp 3 dk koşuyorum o şekilde yaptım ara ara nabzımi hızlandırdm
ahh bu emzirirken yemeler benide onlar mahvettiHoşbuldum canım sorun yaşamadık sadece Yeni arayışlar içerisindeydim sizinle devam etmek istedim daha önce yarıştım 2 sene önce 7. Takımdaydım sizinde Doğum sonrası kalan kilolar sanırım
Ben oğlumda 11 kilo aldım emzirirken boşluk fazlasıyla dolmuştu 88 kiloyu görünce psikolojim altüst olmuştu Allah çıkardı burayı karşıma memuriyetten istifa edip 3 çocuklu şişko bir ev hanımı olmuştumneyse o dönemi atlattım şükür sizinle önümüzdeki güzel günlere bakalım kapanan defterlerden kitaplık yapacam artık
vrrdigin gr kardir canimSiz atacaksınız tabi kilonuz az canım benim ben devasa rakamlarıma bakıp az diyorum
aklinda bi elbise yokmuydu ablaAnammm söz deyince aklıma geldi :))
Ne giyeceğimi daha bilmiyorum
kızBenimde annemle aramda 16 yaş var arkadaşım gibi zaten bide kilolu olunca anne demiyorum valla yabancıların yanında çünkü hemen neeeee annenmi sen daha büyük duruyorsun deyince anamı çekemez kıskanır oldum anam garibim oda ben üzülüyorum diye hemen tepki veriyor ama görünen köy misali
Nişanınız hayırlı uğurlu olsun Allah Allahtan korkan kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın tamamına erdirsin inşallah
Valla Canımıza yazık vermişiz kiloları işte daha niye eziyet ediyoruz kendimize bilmiyorum cidden
Bu son olur inşallah zaten şu fazlalıkları atıyım kendimi günlük kontrol edecem bu sefer yaşam tarzı diyorlar ya aynen öyle olacak bu sefer inşallahhhh
Çok önemli değil canım o pek güvenmiyorum kalori kısmına zatenOnun arkasını topluyordur
Yok abla işte bunlar sağlıklı karı menüyü bilmiyorum mutlaka poğaça börek pasta var sanırım bide biber dolması var gidince göreceğiz
Dunlop caloriyi yanlis hesapliyor 60dk da 134 den fazlasini yakmissindir benimkide oyle spor salonunda syni tempoda iki katini yakiyordum
ahh bu emzirirken yemeler benide onlar mahvetti
vrrdigin gr kardir canim
aklinda bi elbise yokmuydu abla
kız
Cnmm ben sabit kapattım haftasonun+800 gördüm bugün ikindi vakti tartıldım
Hee kız yakıştıramadınmı :))Daha kirpik mi taktırıcan
Hem acıkıyom diyon hemde bişey yemiyonki güzelimİyi akşamlarrrr :))) Bana bir tuhaflıklar oluyor 2 haftadır bi acıkıyorum bi iştahsızım..İnşallah bol eksi görürüz bu cuma da hayırlısıyla..
Sabah 11:00
5 badem
1 kk peynir
Biraz maydonoz
Öğle 15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 fındık
Akşam 16,45
4 yk Yoğurtlu kabak yemeği
1 küçük salatalık turşusu Can'ım çekti
Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil 15 dk plates gece devam edicem dersten sonra.
1 kupa Yeşilçay da içerim muhtemelen..
Akşam börek olduğu için sahur yapmamıştın heralde cnm yinede meto için azda olsa bişey yeseydinMenüm
17.30
3 yk bulgur
3 yk haşlama kuşbaşı
1 kase yoğurt
Küçük bi kase sütlü incir (1 incir 1 çb süt)
Su 0.5
Spor yok
Bence gayet güzel cnmMenü
Kahvaltı 08
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin 2 d tbe
1 çay kaşığı bal
Ara 11
Sütlü nescafe
Öğle 12.10
4-5 kaşık tavuklu bulgur pilavı, yoğurt, 5 ince etli lahana dolması
Ara 15.30
Meyve salatası (1 kase)
Akşam 18.40
1 tabak etli sebze yemeği , yoğurt, salata,1 d tb ekmek
2.5 lt su
1 yeşil çay 1 beyaz çay
Bence güzel başlangıç cnmHadi bismillah ilk menüm
Sabah yulaf kepeği badem keten tohumu ve 1 kaşık kayısı marmelatı ile süt marmelatı ben yaptım şekersiz 1 bardak çay
Arada 1 bardak bitki çayı
Öğlen tavuk göğsü ile salata
Ara filtre kahve şekersiz sütsüz
Akşam
Balık salata 2dl çavdar ekmeği
Yatmadan zencefilli zerdeçallı süt 1 bardak
Su 2 litre alkali su
bana bakliyat yaramadığı için hiç ayran aşına cesaret edemedim cnmHer defasında aynı detoks aynı etkiyi göstermez bi dahakine ayran detoks u yapabilirsin mesela daha ne olsun 500-600 gr vermişsin son
sende iyiki geldin cnmHaklısın sabır lazım en çk bana en ufak takılmaca herşeyi başa sara sara bu hale geldim zaten az da versem çok da versem işin sırrı devam etmekte bu defa bunu sizlerle başaracağım iyi ki varsınız iyiki geldim aranı
Vavvvv uçmuşsun kızz :))(11:30)
1 tk çörek otu yağı
(12:10)
2 haşlanmış patates ( bol sumak,pul biber, naneli)
SPOR (12:40-13:40)
1 saat koşu bandı (4,5 km ile 6 km arası hızla)
(16:45)
2 haşlanmış patates(bol sumak,pul biber, nane)
SPOR(17:40-18:10)
30 dk disarda yürüyüş
SPOR(18:40-19:25)
45 dk koşu bandı(4km ile 5 km arası hızla)
TOPLAM SPOR :135 dk
SU:2lt
Tatlım sahur yapmazsan meton yavaşlar azda olsa bişeyler yeKizlar menumu yazayim
Bugun oruc tuttum ama sahur yapmadan
Iftar:17.30 bir kase mercimek corbasi,yarim dilim ekmek, 10-15 firinda hamsi bol salata.
1.5 su yatana kadar olur,yatmadan 3 mil leslie dusunuyorum insallah yaparim,yapinca yazarim.
Kizlar baliklari cok tuzlu yapmisim insallah kotu etkilemez beni
Çorbanın türünüde yazıyoruz cnmKızlar menümü yazayım sonra geçmiş yaparım
Sabah 8
1 kahve 30 Antep 2 erik
10-11
2 yumurta 2 kaşık çökelek yeşillik
2 -3
3 wasa peynir domates yeşillik
17 -18
1 kase corba mısır patlagi (220 kalori )
2lt su spor yaparsam yazarim
Bencede söylesin yada söylemesin her erkek yanında fit kadın isterben açıkcası kızmıyorum böyle düşünen söyleyen eşlere ne demişler kadının 9 erkeğin bir nefsi varmış diye hakları değilmi eşlerini zayıf zarif istemeleri sonuçta çoğumuz Boğazımız yüzünden aldık.. onu bunu bilmem zayıflık güzel şey güzel kadınlarız kiloyla bu güzelliği mizi örtüyoruz. Bir gün hiç unutmam aşka geldim eşim gelicek süsleniyim dedim ne giydiysem yakıştıramadım kendimi sonra çıkardım pijamalarımı giydim çok üzülmüştüm ben kendimi beğenmezken kilolu iken eşiminde beğenmesini bekliyemezdim
şimdilerde özgü ven tavan bende geçen eşime dedim çok şanslısın genç güzel bi tutam beli olan karın var :) haklısın dedi
2 gün için çok güzel eksi cnmKusura bakmayın sabah tartıldım ama yazmaya fırsatım olmadı erkenden Gebze'ye gitmem gerekti 6 aktarmayla akşam 19.00 de dönebildim.
86.5 çıktım -400 olmuş.
Birazdan menümüde yazarım. Tekrar kusura bakmayın bu hafta çok yoğun gidiyor. (okul 13 ocakta kapanıyor diye sıkıştım iyice)
kız patikle bantamı binilir spor ayakkabısı giy sakatlama kendinir ayakkabısiyla tabanlarim acıdı ama sabah patikleri yapmıştım akşamda ayakkabıyla yaptım anlamadım niye öyl
sen o kiloda öyleydiysen ben nasıldım acabaKesinlikle canim katiliyorum sana,esim kilomdan memnun olsaydi bende vermek icin okadar ugrasmazdim belki,ama esimden once kendim icin istiyorum,giydigim kiyafetler yakissin istiyorum.
Sadece kiyafette degil saglik acisindan da vermeyi cok istiyorum gecen sene rutin kontrolumde karaciger yaglanmasi baslamisti
Akşama salata iyi olurmuş cnmMenüm
08.30 : 1 dilim çavdar ekmeği+arasına süzme peynir
(aceleyle çıkarken elime aldım o yüzden böyle fakir kahvaltım :) )
12.00 : yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı ve üzerine 3-4 kaşık kuşbaşı pişirilmiş et
2-3 kaşık ıspanak
300 ml ayran
16.00: yarım bardak sütlü şekersiz kahve (kötüydü yarısını içebildim)
19.30: 150 gr tavuk
2 dilim karabuğday ekmeği
1 domates+ 1 tane salatalık turşusu
Su:1.5 inş. 2 ye tamamlayacağım.
Spor: bütün gün ayaktaydım en az 5 saat kadar ve gebze yolu mahvetti beni :
Arkadaşının boyu kilosu ne kadar cnmTeşekkürler kaptan önemli değil oda Başka takıma başlar Kk ne bilmiyor bile ben anlatıyorum oda hevesleniyor nasıl üye olacak onu bile bilmiyor anlıycan Aynı takımda olursam yardım ederim diye düşünmüştüm rakip oluruz almak zorunda değilsin
demekki eksi geliyor cumayaCnmm ben sabit kapattım haftasonun
Canım metobolik balansı 2 sene önce yapmıştık eşimle listeler mevcut eski listelerden devam ediyorum çok zor başlangıç dönemi yapabildiğim kadarıyla artıkArkadaşının boyu kilosu ne kadar cnm
Evt abla öğlene doğru yiyorum yoksa yedikçe yiyesim geliyor.Canım börek çikolata tatlı pasta cips hepsini istiyor. Neyseki tutuyorum kendimiHem acıkıyom diyon hemde bişey yemiyonki güzelim
Sabah az olmuş
Saat açısından öğlen ara gibi olduğu için güzel
Akşamda turşu hariç güzel
ah bide sporla taçlandıraydın ya kankaMenümm
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
2 kaşık lor
1 ince dlm tb ekmeği
Öğle 12:15
5 kaşık nohut
Yarım kepçe çorba
Salata
Ara 16:00
1 activia
Akşam 18:00
4 tane köfte
Salata
1 kepçe çorba
Ara 20:00
Yarım armut
Yeşilçay
2 lit su
:) hiçde bile öyle değil 65kilo ol gör bak belin nasılda oluyorumBenim bel dört tutam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?