Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O sigara böreği ordan el sallıyor

Ayy sen bugün içinmi yarın akşam içinmi davet var dediydin

Berille konuştuk arkadaşın motivasyon için isterse gelebilir cnm ama dediğim gibi liste için söz veremeyiz

Evt abla öğlene doğru yiyorum yoksa yedikçe yiyesim geliyor.Canım börek çikolata tatlı pasta cips hepsini istiyor. Neyseki tutuyorum kendimi
Tatlım vücudu aç bırakırsan daha çok karbon ister
Zamanında doğru şeyleri yeki hem kriz gelmez hemde vücut kıtlığa girmez

Benim menümde bugün dengesiz oldu biraz
Sabah geç kalkmadım ama moralim bozulunca ne yiceğimi şaşırdım o yüzden gün geç başladı

9.30 __
Çörekotu yağı sirkeli su

11.30 _
1 bar süt
2 kş yulaf kepeği
2 k.incir
10 badem
Kakao, tarçın dan puding yaptım

15.15 __
2 h.yumurta
Peynir
5 y.zeytin
Roka

19.00 __
Baharatlı yoğurt
(evdeki yemekler bana uygun değildi kendimede bişey yapmak canım istemedi)

Su 2 lt

Spor 3 mil leslie

Ayy ben ekmeğin yarısını yemedim 1.5 dilim karabuğday ekmeği olucak unutmuşum direk 2 yazmışım yarısını yedim diye hepsini yedim gibi kalmış aklımda
08.30 : 1 dilim çavdar ekmeği+arasına süzme peynir
(aceleyle çıkarken elime aldım o yüzden böyle fakir kahvaltım :) )

12.00 : yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı ve üzerine 3-4 kaşık kuşbaşı pişirilmiş et
2-3 kaşık ıspanak
300 ml ayran

16.00: yarım bardak sütlü şekersiz kahve (kötüydü yarısını içebildim)

19.30: 150 gr tavuk
2 dilim karabuğday ekmeği (1.5 dilim)
1 domates+ 1 tane salatalık turşusu

Ek: 21.30 : yarım bardak süt+karışık kuruyemiş (herşeyden 1 en fazla 2 tane)

Su 2 L oldu ve 21.30 : yarım bardak süt+karışık kuruyemiş (herşeyden 1 en fazla 2 tane)

Dal tabi canım ortada sohbet ediyoruz isteyen herkes dahil olacak tabi.. İkiniz de çok haklısınız işte aradığım motivasyonu da buldum artık kilolar da n kurtulmamak için bahanem kalmadığını düşünüyorum o kadar kışkırtıcı şeye rağmen kararlı olmana hayran kaldım süpersin

Ne harika bir fikir @mefkurem gerçekten çok motive edici denemedekilerin katılması haksızlık olacaksa deneme süresinin dolmasını bekleyebilirim bence hakka girmeyelim canım
biz tanışmadık zannedersem ben dilek 9.takımımın desteğiyle mezun oldum verdiğimi almamak için arkadaşlarımın desteğine hala ihtiyaçım olduğu için buralardayım daha gitmeyede niyetim yok

Tebrik etmiştim seni canım farketmedin sanırsam tekrar tebrikler ben karneni yanlış okumuşum ama yıllardır buradasın sanmıştım 3 ayda vermen çok daha süper çıtır olarak hayatına devam edersin inşallah bundan sonra
Kesinlikle ayrılma hem koruma olur senin için hem bizlere motivasyon kaynağı olursun canım;

Biz kadınlar bazen çok acımasız olabiliyoruz galiba onlar bize söylese kıyameti koparırız ama

Detoks günü hakkıyla yapılmış inşallah sabaha bol eksili uyanırsın canım

Bizede böyle kaptan lazım zaten canım kızacaksın tabi

O kiloda olunca insan az yiyor demekki menün oldukça az

Menüm
17.30
3 yk bulgur
3 yk haşlama kuşbaşı
1 kase yoğurt
Küçük bi kase sütlü incir (1 incir 1 çb süt)

Su 0.5
Spor yok

Sahur yapmadın mı canım Allah kabul etsin güzel bence
Kizlar selam
Hastanede neti fazla kullananiyorum ama birazdan gecmis okuyacagim umarim hersey yolundadir
Artik hatanedede olsam bir Ayagim burda
Ha birde bir üye gelecek ilgilenin olurmu

Yoldaşım nerelerdesin dörtgözle gelmeni bekliyorum kuzu biran önce iyileşir umarım

Öğle yemeği olmadı haklısın canım dolma sürpriz oldu sonradan eklendi kahvaltı ve akşamda ki ekmekler e gelince benim kilomdaki birine verilen listeler en az 6 dilim ekmek içerir genelde onlar zamanla azalacak spor şimdilik yok çünkü belim fena durumda bugün mr a girdim haftaya sonucu götürdüğümde doktorla konuşmam lazım açıklamam böyle canım

Gayet güzel bir menü canım sabah ki yulaf kepeğini ne kadardı ?

Detoks harika spor mükemmel bol eskiler dilerim canım

Doğrudur canım

Iyi geceler kızlar bugun baya kotuydum gelemedim kollarimda benek benek çürükler olusti sebdbini bilmiyorum biyerlerefe vurup carpmadim ama açıkçası tedirgin oldum kolumu kaldiracak halim yok cok asiri halsizlik var bakalım dun bi iki tNeydi bugün artti yarinda artarsa bi dr görmek zorunda kalicam galiba esimdw cok tedirgin oldu
Neyse geçmişe baktim aslinda alintida yaptim ama yine telin aZizligine uğradım twli değiştirmek farz oldu bildiri.lerde iyi olanda kotu olanda var ama ins kotu olanlar eksiye geçecek biliyorum
Bende regl axizligi arti 100 ciktim

Neyse menumu yazayım
Sabah 8:00
2d ekmek
Peynir 7 zeytin 1yumirta

Ara
2mandalina

Öğle 13:00
2yk pilav
5yk tVuklu bezelye yemeği
Salata yogurt

Aksam 19:00
6yl taze fasulye
2turp yogurt

Ara20:30
1mandalina

teşekkür ederim canım, karnemi doğru okumuşsun 3yıldır burdayım 3.takımla başladım 2kere 67 indim izne çıkınca tekrar aldım ne yazık ki Ekim ayında 9.takımla tekrar 77ile Bismillah dedim 3aydada 64 indim diyerek bunu kastetmiştim canım

kilo vermenin çok sebebi var ama kiloyu kabullenmenin hiç bir sebebi yok..

tartı şımarmak istemiyor ablam seni oyüzden cumaya verecek emeğinin karşılığını :)
ablam üstümde yük ağırladçyımda çıksın aradan komşucuklarım

yok ben girmiyim yarışa biliyosun iyi gaza geliyorum yanlışlıkla 0 beden oluveririm sonra ablam :)

senin enerjin öyle geçiyorki bizlere söylemesen yaşını en fazla 30derim zati Zuhalciğim:)

benim nerden aklıma geldiyse dur tahmin edeyim Poni denmi acaba:)

Dilek çok fena son o yanakları unutmadık biz kocise unuttur ama alma geri
Tatlım kahvaltıyı biraz daha sağlam yap sporda yapıyorsun kaslarını eritme
Koşu bandı alan masum köylü çıldırmış adına yürüyordu
İnşallah canim
Bol su iç soda iç atarsin yarın o tuzu
Evet benim eşim dışından söyledi onları eskiden dümdüzdün dedi şimdi hamile kalmaya korkuyorum aslında alır başımı giderim diye.
O ayrı bir güzellik canım rabbim nasip etsin
Valla benimki direk soyluyordu iyi gobek yapmissin diye dokunup beni sinir ediyordu,Allah var kendisi cok dikkat eder evde her gun olmasada haftada 3-4 gun mutlaka spor yapar.
Ay benimkide nerdeyse ben takmadan umrunda değil yada ben çok takıyorum diye ses etmiyor
Kız patikleri yürüme uygun bir spor ayakkabısı al maşallah sakatlanirsin topuk dikeni çıkar bide isinmiyomu patikler
geniş olsun canım karaciğer enzimleri ne baktır inşallah stresten filandir ihmal etme

Spor yapıldı patatesler haşlandı geçmiş bitti menüler genel olarak iyiydi o yüzden beğendim sadece ... yatağa cufcuf
Benim eşim ben çok taktiğim için ses etmese hep destek olsa da ben artık resimlerde Beren portlemis diye düşünmeden ozguven

ütüyü bıraktım sporumu yaptım ogünden bacım, Valla sporun ekmeğini yiyorum bu sıra gene ben ister istemez iki üç lokmada olsa cıs yiyorum misal sabahları 1t.k tahin pekmez vazgeçilmezim spor yapmazsam gr gr aldırır bu lokmalar bana

Ne harika bir fikir @mefkurem gerçekten çok motive edici denemedekilerin katılması haksızlık olacaksa deneme süresinin dolmasını bekleyebilirim bence hakka girmeyelim canı
Aman kuzum aramızda derecenin lafımı olur :))
Sadece yeni başlayanlarda ilk 1-2hafta fazla vermesi normal olur onu demek istedim

Bu arada ben kaptan yada yardımcı değilim
Herşeye maydonoz olan takımın gönül dostu ablasıyım diyelim :))

maalesef el sallıyor bu akşamdı abla şükür bitti yarında patates detoxu yapacağım patatesleri başlayın sabahtan başlarım artık
neyseki yinede çok kötü geçmemiş cnm

Bencede bi dr a git cnm mutlaka
geçmiş olsun
Belki kandolaşımı düzensizliği olabilir

Abla o inat ettikçe bizde edicez inş.

ayyy pek havalara girdim

Zaten ben en fazla 35 gösteriyom :))

Canım ben yerimde sayarken sen baya baya ilerlemişsin tebrik ederim çok cok
kız ayça bugün pazartesi değilmi
Bildirim nerde

Bi geçmişe gidiyom dedin gelemedin :))

Sağol canım ama haftasonu nun ceremesini bu

İnşallah böyle olacak ablam
4,5 la başladım canım sonra 6 larda falan kostüm 5 dk yürüyüp 3 dk koşuyorum o şekilde yaptım ara ara nabzımi hızlandırdm
Kesinlikle iyi canm bi yerden sonra vücut alışıyor ben 9 ile 25- 30 dk koşuyorum terliyorum yürüyünce çok çok az ter atabiliyorum. Çok enteresan bi şey eskiden çok sıkılırdım yürürken şimdi çok seviyorum hatta bide bacaklarındaki o acı duygusuna bayılıyorum sonrada bi esneme bacaklar için ohhh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…