- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.081
O sigara böreği ordan el sallıyor18296 da kaldim kendime not !
Eve geldik bitikmis namazlari kilfim kuzey i simdi uyuttum kosu bandina cuf cufluyorum belim cok kotu agriyor ama yinede yuruyecegim
menu
sabah 10:00
1dilim peynir
2 dlm dtimek kight
roka yesilcay
Ara (14:00)
1cay kasigi corekotu yagi
Ogle (16:00)
3yk tavuk sote 2 yk yayla corbasi
akssm (19:00)
2 tane kucuk patlıcan dolmasi
1sigara boregi
cay
15tane antep fistigi
su:3lt spor :45 dk yapacagim
Berille konuştuk arkadaşın motivasyon için isterse gelebilir cnm ama dediğim gibi liste için söz veremeyizCanım metobolik balansı 2 sene önce yapmıştık eşimle listeler mevcut eski listelerden devam ediyorum çok zor başlangıç dönemi yapabildiğim kadarıyla artık
Arkadaşım 82 kilo 171 boyu aynıyız hemen hemen
Tatlım vücudu aç bırakırsan daha çok karbon isterEvt abla öğlene doğru yiyorum yoksa yedikçe yiyesim geliyor.Canım börek çikolata tatlı pasta cips hepsini istiyor. Neyseki tutuyorum kendimi
Sabır işi canım ya konuya direk daldım kusura bakma ama
Her hafta kilo kilo gitmiyorki
Mefkurem in de dediği gibi makine değilizki moralini hiç bozma kendinden emin ol gerisi gelir bugün sabah kursta arkadaşlar kömbe yapmış birisi yaşpasta yapmış bide triliçe vardı
Hiçbirinden yemedim ısrar ediyorlar
Israr ederseniz bana kötülük yaparsınız ben onların tadını biliyorum hepsi çok güzeller çoook yedim onlardan dedim ve onlar götürürken ben yulaf kepeği ile süt içtim çok mutluydum bu benim için büyük başarı hayır dedim çünkü
Kızlar ben işlere girişiyom bu kadar bekçilik yeter
Sonra görüşürük
Bide diyorumki bu haftadan başlıyarak
Cuma sonuçlarına göre yüzde hesabı
Herkesi derecelendirelim
Bakalım takım içinde kaçıncı olacaz
Buna liste dışındaki izindeki ve denemedeki üyelerde dahil olacak bide devam eden mezunlar
Tabi yeni başlıyanların ilk hafta fazla vermesi normal yinede motivasyon olur
Şu anda denemede derya muska habinar var
Yiden den ses çıkmadı
biz tanışmadık zannedersem ben dilek 9.takımımın desteğiyle mezun oldum verdiğimi almamak için arkadaşlarımın desteğine hala ihtiyaçım olduğu için buralardayım daha gitmeyede niyetim yok
bugün eşime dedimki farkındamısın kilo aldın yüzün şiş şiş duruyor göbeğin dersen hamile kadın gibi görünüyor :)
ben sen kiloluyken böyle şeyler dedimmi sen o verdiğin kiloyu geri alırsan ben sana sorarım dedi:)
Selam kızlar geç kaldım geçmiş yapmadan hemen detoks sonuçlarını yazayım bgn 2 kere wc ye gittim söylenmesi ayıp bağırsaklarım çok aktif. Adam gb bişi yemememe rağmen. 3 kere kocaman bardak detoks suyu içtim su içerken çok zorlandım cunku hiç susuzluk cekmiyosun
Menü
Sabah 9.00
Yeşil meyve suyu
Öğlen 14.00
Yeşil meyvesuyu
Akşam 17.00
Kırmızı meyve suyu
Spor: şimdi gidiyorum 45 dk cardiyo
Sıvı 1.5 lt su
Yeşil meyvesuyu: 3 yaprak pazı limon 1 küçük yeşil elma maydonoz çeyrek armut
Kırmızı meyvesuyu: kırmızı turp kırmızı havuç ıspnak kırmızı elma
Tatları çok güzeldi. Acıkmadım. En güzelidir istediğin kadar yiyip içebilmek
Biliyon benim tartı gıcık küstüm ben ona
kilo vermek istiyosan girersin bebeğim
Eğer niyetin sabit kalmaksa girme
Sonra temel reisdeki safinaza dönmeyesin :))
sizlerden de fikir alırım
Haftaya 1-2kilo daha gider belki
Ay valla torun bile oldu ama ben kendimi ne kaynana nede babaanne gibi hissetmiyorum
Daha kirpik taktıracam :)))
kız ne çabuk iadeyi ziyaret oluyor daha yeni gittiydin
Aman dur Allah korusun ahı falan tutar :))
Geçmiş geçmişde kaldı sen bugüne bak deseydin
Ötekeleştirmek ne demek tatlım
Hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz
Burda emek verip bişey söyleniyorsa o kişinin iyiliği içindir
Işte bazen kaçamaklar kötü menüler ard arda gelince benim cinler başıma toplanıyor :)tepem atıyor
İyi akşamlarrrr :))) Bana bir tuhaflıklar oluyor 2 haftadır bi acıkıyorum bi iştahsızım..İnşallah bol eksi görürüz bu cuma da hayırlısıyla..
Sabah 11:00
5 badem
1 kk peynir
Biraz maydonoz
Öğle 15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 fındık
Akşam 16,45
4 yk Yoğurtlu kabak yemeği
1 küçük salatalık turşusu Can'ım çekti
Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil 15 dk plates gece devam edicem dersten sonra.
1 kupa Yeşilçay da içerim muhtemelen..
Menüm
17.30
3 yk bulgur
3 yk haşlama kuşbaşı
1 kase yoğurt
Küçük bi kase sütlü incir (1 incir 1 çb süt)
Su 0.5
Spor yok
Kizlar selam
Hastanede neti fazla kullananiyorum ama birazdan gecmis okuyacagim umarim hersey yolundadir
Artik hatanedede olsam bir Ayagim burda
Ha birde bir üye gelecek ilgilenin olurmu
Afiyet olsun canım..Sabahki 1 dilimle akşamki 1 dilim ekmez fazla gibi geldi.Spor da eklesen güzel olur ayrıca kilo vermeyi hızlandırır.Onun haricinde akşam yemegn güzel fakat öğle yemeginde bulgur pilavıyla dolma pek dogru tercih olmamış gibi.
Hadi bismillah ilk menüm
Sabah yulaf kepeği badem keten tohumu ve 1 kaşık kayısı marmelatı ile süt marmelatı ben yaptım şekersiz 1 bardak çay
Arada 1 bardak bitki çayı
Öğlen tavuk göğsü ile salata
Ara filtre kahve şekersiz sütsüz
Akşam
Balık salata 2dl çavdar ekmeği
Yatmadan zencefilli zerdeçallı süt 1 bardak
Su 2 litre alkali su
(11:30)
1 tk çörek otu yağı
(12:10)
2 haşlanmış patates ( bol sumak,pul biber, naneli)
SPOR (12:40-13:40)
1 saat koşu bandı (4,5 km ile 6 km arası hızla)
(16:45)
2 haşlanmış patates(bol sumak,pul biber, nane)
SPOR(17:40-18:10)
30 dk disarda yürüyüş
SPOR(18:40-19:25)
45 dk koşu bandı(4km ile 5 km arası hızla)
TOPLAM SPOR :135 dk
SU:2lt
Aman tursuya dikkat et canım afiyet olsun
öğlen hem bulgur hem dolma olmamış canım birinden birini tercih edilebilir
Cuma inşallah eksi olur canım
abla inşallah bir an önce çıkarsınız hastaneden nefes bir an önce sağlığına kavuşur İnşallah
canım yediklerinin miktarları yok birde bizim paylaştığımız şekilde arada boşluk ve saatlerle yazarsan daha anlaşılır olur
maalesef el sallıyor bu akşamdı abla şükür bitti yarında patates detoxu yapacağım patatesleri başlayın sabahtan başlarım artıkO sigara böreği ordan el sallıyor
Ayy sen bugün içinmi yarın akşam içinmi davet var dediydin
teşekkür ederim canım, karnemi doğru okumuşsun 3yıldır burdayım 3.takımla başladım 2kere 67 indim izne çıkınca tekrar aldım ne yazık ki Ekim ayında 9.takımla tekrar 77ile Bismillah dedim 3aydada 64 indim diyerek bunu kastetmiştim canımDal tabi canım ortada sohbet ediyoruz isteyen herkes dahil olacak tabi.. İkiniz de çok haklısınız işte aradığım motivasyonu da buldum artık kilolar da n kurtulmamak için bahanem kalmadığını düşünüyorumo kadar kışkırtıcı şeye rağmen kararlı olmana hayran kaldım süpersin
Ne harika bir fikir @mefkuremgerçekten çok motive edici denemedekilerin katılması haksızlık olacaksa deneme süresinin dolmasını bekleyebilirim bence hakka girmeyelim canım
Tebrik etmiştim seni canım farketmedin sanırsam tekrar tebrikler ben karneni yanlış okumuşum ama yıllardır buradasın sanmıştım 3 ayda vermen çok daha süper çıtır olarak hayatına devam edersin inşallah bundan sonra
Kesinlikle ayrılma hem koruma olur senin için hem bizlere motivasyon kaynağı olursun canım;
Biz kadınlar bazen çok acımasız olabiliyoruz galibaonlar bize söylese kıyameti koparırız ama
Detoks günü hakkıyla yapılmış inşallah sabaha bol eksili uyanırsın canım
Bizede böyle kaptan lazım zaten canım kızacaksın tabi
O kiloda olunca insan az yiyor demekkimenün oldukça az
Sahur yapmadın mı canım Allah kabul etsin güzel bence
Yoldaşım nerelerdesin dörtgözle gelmeni bekliyorumkuzu biran önce iyileşir umarım
Öğle yemeği olmadı haklısın canım dolma sürpriz oldu sonradan eklendi kahvaltı ve akşamda ki ekmekler e gelince benim kilomdaki birine verilen listeler en az 6 dilim ekmek içerir genelde onlar zamanla azalacak spor şimdilik yok çünkü belim fena durumda bugün mr a girdim haftaya sonucu götürdüğümde doktorla konuşmam lazım açıklamam böyle canım
Gayet güzel bir menü canım sabah ki yulaf kepeğini ne kadardı ?
Detoks harika spor mükemmel bol eskiler dilerim canım
Doğrudur canım
kilo vermenin çok sebebi var ama kiloyu kabullenmenin hiç bir sebebi yok..Kesinlikle canim katiliyorum sana,esim kilomdan memnun olsaydi bende vermek icin okadar ugrasmazdim belki,ama esimden once kendim icin istiyorum,giydigim kiyafetler yakissin istiyorum.
Sadece kiyafette degil saglik acisindan da vermeyi cok istiyorum gecen sene rutin kontrolumde karaciger yaglanmasi baslamisti
tartı şımarmak istemiyor ablam seni oyüzden cumaya verecek emeğinin karşılığını :)Biliyon benim tartı gıcık küstüm ben ona
kilo vermek istiyosan girersin bebeğim
Eğer niyetin sabit kalmaksa girme
Sonra temel reisdeki safinaza dönmeyesin :))
sizlerden de fikir alırım
Haftaya 1-2kilo daha gider belki
Ay valla torun bile oldu ama ben kendimi ne kaynana nede babaanne gibi hissetmiyorum
Daha kirpik taktıracam :)))
kız ne çabuk iadeyi ziyaret oluyor daha yeni gittiydin
Aman dur Allah korusun ahı falan tutar :))
Geçmiş geçmişde kaldı sen bugüne bak deseydin
Ötekeleştirmek ne demek tatlım
Hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz
Burda emek verip bişey söyleniyorsa o kişinin iyiliği içindir
Işte bazen kaçamaklar kötü menüler ard arda gelince benim cinler başıma toplanıyor :)tepem atıyor
benim nerden aklıma geldiyse dur tahmin edeyim Poni denmi acaba:)Aramıza hoşgeldin ben poni 27 yaşında bir kız annesiym. 16 aydır takımdayım ilk başladığımda 95 kiloydum bu kiloları verip bu günleri gördüm çok şükür takımım sayesinde. 8 kilom kaldı işte.umarım tüm fazlalıklarından kurtulursun
Sen ne giyeceğini bilirsin çıtır kayınvalide
Allah kabul etsn canm bende niyetlydm çok zorlanmadım ama sende durumlar nasıl
Biri browni mi dedi
Onca yıl okulve çalışma hayatından sonra nasıl yaptınız ben doğum iznindeyken evde çok bunalmıştım
Umarım işe yarar canm
Daha kirpik mi taktırıcan
Dilek çok fena son o yanakları unutmadık biz kocise unuttur amabugün eşime dedimki farkındamısın kilo aldın yüzün şiş şiş duruyor göbeğin dersen hamile kadın gibi görünüyor :)
ben sen kiloluyken böyle şeyler dedimmi sen o verdiğin kiloyu geri alırsan ben sana sorarım dedi:)
Tatlım kahvaltıyı biraz daha sağlam yap sporda yapıyorsun kaslarını eritmeİyi akşamlarrrr :))) Bana bir tuhaflıklar oluyor 2 haftadır bi acıkıyorum bi iştahsızım..İnşallah bol eksi görürüz bu cuma da hayırlısıyla..
Sabah 11:00
5 badem
1 kk peynir
Biraz maydonoz
Öğle 15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 fındık
Akşam 16,45
4 yk Yoğurtlu kabak yemeği
1 küçük salatalık turşusu Can'ım çekti
Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil 15 dk plates gece devam edicem dersten sonra.
1 kupa Yeşilçay da içerim muhtemelen..
Koşu bandı alan masum köylü(11:30)
1 tk çörek otu yağı
(12:10)
2 haşlanmış patates ( bol sumak,pul biber, naneli)
SPOR (12:40-13:40)
1 saat koşu bandı (4,5 km ile 6 km arası hızla)
(16:45)
2 haşlanmış patates(bol sumak,pul biber, nane)
SPOR(17:40-18:10)
30 dk disarda yürüyüş
SPOR(18:40-19:25)
45 dk koşu bandı(4km ile 5 km arası hızla)
TOPLAM SPOR :135 dk
SU:2lt
İnşallah canimOoo masallah canim be guzel 5 leri gormussun tebrik ederim.
Canim umarim cumaya kadar artilarindan kurtulup eksi olursun.
Super bir eksi tebrik ederim canim.
Canim eminim telafi edicek eksiye duseceksin moralini bozma.
Ben daha cok arti bekliyordum + 600 bisey degil eminim sen halledersin abla.
Gayet guzel canim tebrikler.
Bol su iç soda iç atarsin yarın o tuzuKizlar menumu yazayim
Bugun oruc tuttum ama sahur yapmadan
Iftar:17.30 bir kase mercimek corbasi,yarim dilim ekmek, 10-15 firinda hamsi bol salata.
1.5 su yatana kadar olur,yatmadan 3 mil leslie dusunuyorum insallah yaparim,yapinca yazarim.
Kizlar baliklari cok tuzlu yapmisim insallah kotu etkilemez beni
O ayrı bir güzellik canım rabbim nasip etsinEvet benim eşim dışından söyledi onları eskiden dümdüzdün dedişimdi hamile kalmaya korkuyorum aslında alır başımı giderim diye.
Ay benimkide nerdeyse ben takmadan umrunda değil yada ben çok takıyorum diye ses etmiyorValla benimki direk soyluyordu iyi gobek yapmissin diye dokunup beni sinir ediyordu,Allah var kendisi cok dikkat eder evde her gun olmasada haftada 3-4 gun mutlaka spor yapar.
Kız patikleri yürüme uygun bir spor ayakkabısı al maşallah sakatlanirsin topuk dikeni çıkar bide isinmiyomu patiklerBu dediğini defalarca yaşadım canım ve şimdi devamlı ev kıyafetleriyle karşılıyorum hiçbir Şey yapasim gelmiyor yakistiramiyorjm
Spor ayakkabısiyla tabanlarim acıdı ama sabah patikleri yapmıştım akşamda ayakkabıyla yaptım anlamadım niye öyle oldu
cumaya eksiye düşulecek başka yolu yok tabi Allahin izniyle
geniş olsun canım karaciğer enzimleri ne baktır inşallah stresten filandir ihmal etmeIyi geceler kızlar bugun baya kotuydum gelemedim kollarimda benek benek çürükler olusti sebdbini bilmiyorum biyerlerefe vurup carpmadim ama açıkçası tedirgin oldum kolumu kaldiracak halim yok cok asiri halsizlik var bakalım dun bi iki tNeydi bugün artti yarinda artarsa bi dr görmek zorunda kalicam galiba esimdw cok tedirgin oldu
Neyse geçmişe baktim aslinda alintida yaptim ama yine telin aZizligine uğradım twli değiştirmek farz oldu bildiri.lerde iyi olanda kotu olanda var ama ins kotu olanlar eksiye geçecek biliyorum
Bende regl axizligi arti 100 ciktim
Neyse menumu yazayım
Sabah 8:00
2d ekmek
Peynir 7 zeytin 1yumirta
Ara
2mandalina
Öğle 13:00
2yk pilav
5yk tVuklu bezelye yemeği
Salata yogurt
Aksam 19:00
6yl taze fasulye
2turp yogurt
Ara20:30
1mandalina
ütüyü bıraktım sporumu yaptım ogünden bacım, Valla sporun ekmeğini yiyorum bu sıra gene ben ister istemez iki üç lokmada olsa cıs yiyorum misal sabahları 1t.k tahin pekmez vazgeçilmezim spor yapmazsam gr gr aldırır bu lokmalar banabende bu sıralar 3 den fazla yapmaya başladım bakalım nasil sonuç cikacak
maşallah bide spor dusunmussun bari canım dinlenebildin mi
Hosgeldin Beril kaptanim ayrılık uzun sürdü ins mezun olana kadar olmaz
aidin saidin kitabında organ temizliği için sebze meyve suları hep öneriyor
harika menu
bu kitabı ins bende okuyacağım tavsiye için sağol canım
Aman kuzum aramızda derecenin lafımı olur :))Ne harika bir fikir @mefkuremgerçekten çok motive edici denemedekilerin katılması haksızlık olacaksa deneme süresinin dolmasını bekleyebilirim bence hakka girmeyelim canı
neyseki yinede çok kötü geçmemiş cnmmaalesef el sallıyor bu akşamdı abla şükür bitti yarında patates detoxu yapacağım patatesleri başlayın sabahtan başlarım artık
Bencede bi dr a git cnm mutlakaIyi geceler kızlar bugun baya kotuydum gelemedim kollarimda benek benek çürükler olusti sebdbini bilmiyorum biyerlerefe vurup carpmadim ama açıkçası tedirgin oldum kolumu kaldiracak halim yok cok asiri halsizlik var bakalım dun bi iki tNeydi bugün artti yarinda artarsa bi dr görmek zorunda kalicam galiba esimdw cok tedirgin oldu
Neyse geçmişe baktim aslinda alintida yaptim ama yine telin aZizligine uğradım twli değiştirmek farz oldu bildiri.lerde iyi olanda kotu olanda var ama ins kotu olanlar eksiye geçecek biliyorum
Bende regl axizligi arti 100 ciktim
Neyse menumu yazayım
Sabah 8:00
2d ekmek
Peynir 7 zeytin 1yumirta
Ara
2mandalina
Öğle 13:00
2yk pilav
5yk tVuklu bezelye yemeği
Salata yogurt
Aksam 19:00
6yl taze fasulye
2turp yogurt
Ara20:30
1mandalina
Canım ben yerimde sayarken sen baya baya ilerlemişsin tebrik ederim çok cokDunki menu en fazla 800 kalori
Cuma 69.6
Pazartesi 68.6
Fark -1
Abla o inat ettikçe bizde edicez inş.Bana gelirsek
Dün +1 di
Patates beklediğim etkiyi yapmamış ben daha fazla bekliyodum sadece yarısı gitmiş
Cuma 79.3
Bugün 79.9
Fark +600
Kızlar bugün anladımki ben bu sefer çok zorlanıcam
Her diyet dönemi nasılki vücut daha zor veriyor...
Benim vücutta dedi heralde
Bu kadın yine kış günü beni yağlarımdan ayıracak, direndikçe direniyor
Önceden bi patates yaptığımda 1-2 kilo kesin giderdi
Cumadan beri tek hatam cumartesi akşamı biraz fazla et yemiş olmam
ayyy pek havalara girdimtartı şımarmak istemiyor ablam seni oyüzden cumaya verecek emeğinin karşılığını :)
ablam üstümde yük ağırladçyımda çıksın aradan komşucuklarım
yok ben girmiyim yarışa biliyosun iyi gaza geliyorum yanlışlıkla 0 beden oluveririm sonra ablam :)
senin enerjin öyle geçiyorki bizlere söylemesen yaşını en fazla 30derim zati Zuhalciğim:)
kız ayça bugün pazartesi değilmiCanım ben yerimde sayarken sen baya baya ilerlemişsin tebrik ederim çok cok
Kesinlikle iyi canm bi yerden sonra vücut alışıyor ben 9 ile 25- 30 dk koşuyorum terliyorum yürüyünce çok çok az ter atabiliyorum. Çok enteresan bi şey eskiden çok sıkılırdım yürürken şimdi çok seviyorum hatta bide bacaklarındaki o acı duygusuna bayılıyorum sonrada bi esneme bacaklar için ohhh missSağol canım ama haftasonu nun ceremesini bu
İnşallah böyle olacak ablam
4,5 la başladım canım sonra 6 larda falan kostüm 5 dk yürüyüp 3 dk koşuyorum o şekilde yaptım ara ara nabzımi hızlandırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?