- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.101
Geçmişi yapıyodum abla. Başıma gelenler bgn İndim aşağı koşuyorum eski iş yerinden arkadaşlarım aradı diğerlerinden duymuşlar pizza yemeğe geliyorlarmış ki geldiler de ama yarın yapıvercem şimdide bende kalıyorlar işe burdan gidecekler yarında bendeler. Ben eskiden kendim yiyemediğim için onlara kek pasta fln çok yapardım alışkınlar. Bu Arada benim bildirim 70.5ayyy pek havalara girdim
Zaten ben en fazla 35 gösteriyom :))
kız ayça bugün pazartesi değilmi
Bildirim nerde
Bi geçmişe gidiyom dedin gelemedin :))
Hakket senin yılbaşı cıtırları gurubunu hatırladım bi an daha dün gb.Küçük yaşta evlenip erkenden çocukları sıralayınca öyle oldu cnm :))
Benim en küçük oğlan 26 yaşında 2 hafta sonra onada söz kesicez
Kız 27, büyük oğlan evli 28.5 yaşında
Şükür çocuklar analarına çekmedi
Oğlum 26 yaşında evlendi
Ahh güzelim hep aynı hataları yapıp emek emek verdiğimiz kiloları geri alıyoruz
Sonra sil baştan uğraş dur
Zaten burda hem takım sorumluluğu hemde herhafta yaşadığımız yarışma heyecanı olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz
Benim bile şimdi başlıyalı 3 ay geçti sanki dün gibi, kaybettiğim sadece 10 kilocuk oldu :))
Arkadaşın gelsin tanışalım cnm
Zaten liste bahane kilo vermek şahane
Anacım senin misafirlerde pek ehli keyf oluyolar :)Geçmişi yapıyodum abla. Başıma gelenler bgn İndim aşağı koşuyorum eski iş yerinden arkadaşlarım aradı diğerlerinden duymuşlar pizza yemeğe geliyorlarmış ki geldiler de ama yarın yapıvercem şimdide bende kalıyorlar işe burdan gidecekler yarında bendeler. Ben eskiden kendim yiyemediğim için onlara kek pasta fln çok yapardım alışkınlar. Bu Arada benim bildirim 70.5
+800 çıktım ama düzelecek bu hafta veririm cunku yediklerimde bişi yok. Bide regl olcam olamadım daha bide onu olsam mezun olurum ben kesin.
Benim annemde öyle. Bide ben hala bekarım diye üzülüyorInş.bu son olur ve dediğin gibi sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtabiliriz cnm
Benim ailemde herzaman Benim kilolu olmama çok üzülmüşlerdir
Verip tekrar geri alınca daha da çok göze batıyor
Sen en azından fazla yukarılara tırmanmadan başlamış oldun
Yaza kalmadan incecik olursun
Bide profilinin altına
Boy kilo bilgilerini yazıyoruzki unutmayalım
Insan hayır dedikçe kendine daha çok güveni geliyor
Yapabileceğine inanıyor
Bende bi sefer hayır dediydem hayırdır
Iyi yapmışın cnm birazda kendine vakit ayır
Çok alıştırdım abla sorma. İş yerinde kapıdan girerdim 2 katta benim çalıştığım yer merdiven kullanırdım her katta elimde poşeti gören bu gün ne getirdin diye saldırırdı 2 kata çıkana kadar biterdi bide kendi iş arkadaşlarım bize kalmadı mı diye trip atardı. Gitçek gitçek sporada başladım şimdi arkadaşımın gönlünü alayımda tekrar çalıştırsın beni çok kızdı bıraktım diye sporu.Anacım senin misafirlerde pek ehli keyf oluyolar :)
Demekki sen alıştırmışın onları
O artı cuma fazlasıyla eksiye düşecek cnm
Anneler öyle cnmBenim annemde öyle. Bide ben hala bekarım diye üzülüyor
Unsuz kara börülceden browni yapılıyor ondan yap ye kızbende mi girecem ozaman ödülde olacakmı browni ödülü olsun canım çekti :)
Aynen öyle anneme bunu diyorum ama o da mürvet görmek istiyor sanırım. Benim bi arkadasım daha boşanıyor anneme duyunca aradı beni haklıymışsın kızım evlenmek için evlenmemek Laz'ım dedi. Ama sonra yine unuttu bunları başladı evlensen Şen'de yuvanı kursan demeyeAnneler öyle cnm
Çocukları belli bi yaşa gelince kendi yuvaları olsun düzenlerini kursunlar istiyolar
Ama herşey nasip kısmet
Yoksa evlenmiş olmak için evlenilmez
Bi yerlerde biri var sana layık olmak için kendini yetiştiriyor :) vakit saat gelince karşına çıkacak
bugün eşime dedimki farkındamısın kilo aldın yüzün şiş şiş duruyor göbeğin dersen hamile kadın gibi görünüyor :)
ben sen kiloluyken böyle şeyler dedimmi sen o verdiğin kiloyu geri alırsan ben sana sorarım dedi:)
Yakışır ablam sana. Ben ısterim kayınvalidem baksın kendine süslensin püslensin kol kola girdik mi içeri ahh şu gelin kayınvalideye bakın hele desinler. Taktır ablacım kirpikBiliyon benim tartı gıcık küstüm ben ona
kilo vermek istiyosan girersin bebeğim
Eğer niyetin sabit kalmaksa girme
Sonra temel reisdeki safinaza dönmeyesin :))
sizlerden de fikir alırım
Haftaya 1-2kilo daha gider belki
Ay valla torun bile oldu ama ben kendimi ne kaynana nede babaanne gibi hissetmiyorum
Daha kirpik taktıracam :)))
kız ne çabuk iadeyi ziyaret oluyor daha yeni gittiydin
Aman dur Allah korusun ahı falan tutar :))
Geçmiş geçmişde kaldı sen bugüne bak deseydin
Ötekeleştirmek ne demek tatlım
Hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz
Burda emek verip bişey söyleniyorsa o kişinin iyiliği içindir
Işte bazen kaçamaklar kötü menüler ard arda gelince benim cinler başıma toplanıyor :)tepem atıyor
Şu izlediğim şeyin ismini bulayımda atayım. Orda adamdaki değişim müthiş. Ve doktor kontrollü olduğu için adam tüm hastalıklarından da kurtuluyor. Benim çok içime sindi. Doktor anlatıyor orda aslında vücüdüm yaşaması için gerekli olan herşeyi ona veriyorsunuz diye. Yarın en zor günü olcakmış hayırlısı :)Afiyet olsun Can'ım faydası olacak mı ki hiç denemedim de duymadım da bu meyvesularını
Evet daha önce diyet yapmış belli oluyor :) hosgeldin ailemize. Bende ayca. Mezun olcam olcam olmadım gitti. Son kilolarda direniyoruz. 70.5 oldum 94 ile başlamıştım 67 de gidiyorum inşSabah 9:30
1 su bardağı sütle yulaf kepeği 1 yemek kaşığı kayısı marmelatı 1 bardak çay
Ara bitki çayı
Öğlen
14.30
1 tavuk göğsü ile salata
Ara
1bardak filtre kahve şekersiz sütsüz
Akşam 19:00
1 balık bol salata 2dl çavdar ekmeği
2 litreden fazla alkali su
Yatmadan
1su bardağı sütle zencefil zerdeçal
5 saat arayla yemek yiyorum ara öğün Yok metobolik balans yapmaya çalışıyorum
Çok enteresan ki hiç zorlanmadım. Yarında yanıma çiğ havuç ve brokoli akçam. Yiyedebilirim bu Arada ama çiğ olmalı tek şart bu. Çekirdek gb brokoli yemeyi planlıyorum :)Geçmiş olsun canım moralini bozma inş. cumaya kadar toparlarsın :)
Teşekkürler not ettim bunuda :)
Hoşgeldin ben Deryanur, bende geleli 1 hafta oluyor çok memnun oldum :)
Çok zor gözüküyor sadece meyvesuyu falan kolay gelsin canım sonuçları bekliyoruz :)
Süpersin spor, su, menün hepsi güzel olmuş bence :)
Alerji mi oldun ki canm. Benim annemin konuşsunuz sinir yada stress yaptığında vücudunda morluklar oluşurdu öyle Bişi mi ki. Çok geçmiş olsun git doktora erkenden canım.Iyi geceler kızlar bugun baya kotuydum gelemedim kollarimda benek benek çürükler olusti sebdbini bilmiyorum biyerlerefe vurup carpmadim ama açıkçası tedirgin oldum kolumu kaldiracak halim yok cok asiri halsizlik var bakalım dun bi iki tNeydi bugün artti yarinda artarsa bi dr görmek zorunda kalicam galiba esimdw cok tedirgin oldu
Neyse geçmişe baktim aslinda alintida yaptim ama yine telin aZizligine uğradım twli değiştirmek farz oldu bildiri.lerde iyi olanda kotu olanda var ama ins kotu olanlar eksiye geçecek biliyorum
Bende regl axizligi arti 100 ciktim
Neyse menumu yazayım
Sabah 8:00
2d ekmek
Peynir 7 zeytin 1yumirta
Ara
2mandalina
Öğle 13:00
2yk pilav
5yk tVuklu bezelye yemeği
Salata yogurt
Aksam 19:00
6yl taze fasulye
2turp yogurt
Ara20:30
1mandalina
Ders çalışıyorum Can'ım mola veriyorum arada :) Eşim evdeyken çalışamıyorum pek nöbetçi yine
Hoşbuldum canımEvet daha önce diyet yapmış belli oluyor :) hosgeldin ailemize. Bende ayca. Mezun olcam olcam olmadım gitti. Son kilolarda direniyoruz. 70.5 oldum 94 ile başlamıştım 67 de gidiyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?