Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy pek havalara girdim

Zaten ben en fazla 35 gösteriyom :))

kız ayça bugün pazartesi değilmi
Bildirim nerde

Bi geçmişe gidiyom dedin gelemedin :))
Geçmişi yapıyodum abla. Başıma gelenler bgn İndim aşağı koşuyorum eski iş yerinden arkadaşlarım aradı diğerlerinden duymuşlar pizza yemeğe geliyorlarmış ki geldiler de ama yarın yapıvercem şimdide bende kalıyorlar işe burdan gidecekler yarında bendeler. Ben eskiden kendim yiyemediğim için onlara kek pasta fln çok yapardım alışkınlar. Bu Arada benim bildirim 70.5
+800 çıktım ama düzelecek bu hafta veririm cunku yediklerimde bişi yok. Bide regl olcam olamadım daha bide onu olsam mezun olurum ben kesin.

Hakket senin yılbaşı cıtırları gurubunu hatırladım bi an daha dün gb.

Anacım senin misafirlerde pek ehli keyf oluyolar :)
Demekki sen alıştırmışın onları

O artı cuma fazlasıyla eksiye düşecek cnm

Benim annemde öyle. Bide ben hala bekarım diye üzülüyor

Anacım senin misafirlerde pek ehli keyf oluyolar :)
Demekki sen alıştırmışın onları

O artı cuma fazlasıyla eksiye düşecek cnm
Çok alıştırdım abla sorma. İş yerinde kapıdan girerdim 2 katta benim çalıştığım yer merdiven kullanırdım her katta elimde poşeti gören bu gün ne getirdin diye saldırırdı 2 kata çıkana kadar biterdi bide kendi iş arkadaşlarım bize kalmadı mı diye trip atardı. Gitçek gitçek sporada başladım şimdi arkadaşımın gönlünü alayımda tekrar çalıştırsın beni çok kızdı bıraktım diye sporu.

Benim annemde öyle. Bide ben hala bekarım diye üzülüyor
Anneler öyle cnm
Çocukları belli bi yaşa gelince kendi yuvaları olsun düzenlerini kursunlar istiyolar

Ama herşey nasip kısmet
Yoksa evlenmiş olmak için evlenilmez
Bi yerlerde biri var sana layık olmak için kendini yetiştiriyor :) vakit saat gelince karşına çıkacak

Aynen öyle anneme bunu diyorum ama o da mürvet görmek istiyor sanırım. Benim bi arkadasım daha boşanıyor anneme duyunca aradı beni haklıymışsın kızım evlenmek için evlenmemek Laz'ım dedi. Ama sonra yine unuttu bunları başladı evlensen Şen'de yuvanı kursan demeye bide kızıyor iş konusunda daha napcan erkek gb oldun kariyer yapa yapa yanına kimsede yanaşmıcak korkcaklar diyor. Ahh benim güzel annem özledim yaa

Yakışır ablam sana. Ben ısterim kayınvalidem baksın kendine süslensin püslensin kol kola girdik mi içeri ahh şu gelin kayınvalideye bakın hele desinler. Taktır ablacım kirpik

Afiyet olsun Can'ım faydası olacak mı ki hiç denemedim de duymadım da bu meyvesularını
Şu izlediğim şeyin ismini bulayımda atayım. Orda adamdaki değişim müthiş. Ve doktor kontrollü olduğu için adam tüm hastalıklarından da kurtuluyor. Benim çok içime sindi. Doktor anlatıyor orda aslında vücüdüm yaşaması için gerekli olan herşeyi ona veriyorsunuz diye. Yarın en zor günü olcakmış hayırlısı :)

Evet daha önce diyet yapmış belli oluyor :) hosgeldin ailemize. Bende ayca. Mezun olcam olcam olmadım gitti. Son kilolarda direniyoruz. 70.5 oldum 94 ile başlamıştım 67 de gidiyorum inş

Çok enteresan ki hiç zorlanmadım. Yarında yanıma çiğ havuç ve brokoli akçam. Yiyedebilirim bu Arada ama çiğ olmalı tek şart bu. Çekirdek gb brokoli yemeyi planlıyorum :)

Alerji mi oldun ki canm. Benim annemin konuşsunuz sinir yada stress yaptığında vücudunda morluklar oluşurdu öyle Bişi mi ki. Çok geçmiş olsun git doktora erkenden canım.

Bende yatayım kızlar yarın çok erken kalkmam lazım. Sabahın körüne toplantı konmuş geç gidemem işe memur olmamanın en güzel tarafı bu sanırım işe geç gidebiliyor olmak. Hıı tabi millet işten çıkarken biz mesaiye kalıp ses çıkaramıyoruz ama en azından daha esnek çalışabiliyorsun. Çok çok öpüldünüz herkese iyi geceler ve bol yağ yakmalar.

Evet daha önce diyet yapmış belli oluyor :) hosgeldin ailemize. Bende ayca. Mezun olcam olcam olmadım gitti. Son kilolarda direniyoruz. 70.5 oldum 94 ile başlamıştım 67 de gidiyorum inş
Hoşbuldum canım
Ne kadar sürede verdin
Çok ciddi kilolar vermişsiniz takımca farketmemek mkansız maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…