Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsn canım iyi düşünün iyi olsun.dr gitmeyii ihmal etme

benim nerden aklıma geldiyse dur tahmin edeyim Poni denmi acaba:)
Çok seviyorm ya eve almıyorum aldırmıyorum yememek için.69u görürsem browni ziyafeti çekmek istiyorum

Benim annemde öyle. Bide ben hala bekarım diye üzülüyor
Kaç yaşındasn ki canım

Günaydın benm kızım çok sık uyanır gece bugün acıdı bana deliksiz uyudu

Günaydın hanımlar uzuuuun bir aradan sonra geldim annemi ameliyat ettirdik şimdi bizde kalıyor. elimden geldiğince diyete dikkat ettim ama kilo veremedim hala 98im
Hoşgldn tekrardan kilo almamış olman bile çook iyi bnce

Allah kabul etsin çok ölçülü yemişsin canım

İlginç bir menü antep fıstığı 30 tane mi o fazla olmuş sanki afiyet olsun

Afiyet olsun güzel

Unsuz poğaça tarifi ni aldım menü güzel canım

Börek erken saatte olabilirmiş böreğin üstüne ara öğün ayran yada süt olsa daha iyi olur ama yine de kötü değil

Akşamki çorba fazla oldu yerine yoğurt yemem lazımdı

Evet akşamki çorba yerine yoğurt daha iyi olur :)

Bu tüyo yu tuttum sağolasın canım
bir sıcak yemek olsa fena olmazmış ama arada olur böyle canımız geçiştirmek ister afiyet olsun canım

Geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım öğle hem pilav hem bezelye olmasa iyi olur gerisi çok güzel

Tamam canım size sorun olmayacak ise benim için süper olur
Herşeye yetişebilen hatunlara bayılıyorum sende onlardansın

Bir iki haftaya kadar bir mezun daha çıkarıyoruz desene hadi inşallah

baharım balık hafızalıdır kocam zayıf kaldığım sürece geçmiş hafızasından siliniverir:)

Günaydınnn canlar

Yavaş Yavaş cumanın ayak sesleri geliyor :))

annenler uzaktamı cnm daha evlenmeden gurbetemi düştün

Yakışır ablam sana. Ben ısterim kayınvalidem baksın kendine süslensin püslensin kol kola girdik mi içeri ahh şu gelin kayınvalideye bakın hele desinler. Taktır ablacım kirpik
Ayy valla hevesim varda şimdimi yaptırayım düğünümü bekliyim bilemedim biraz pahalıda

Tr de de bu özel devlet ayrımı çok oluyor heralde

ahaa bu tam benlikmiş :)
Aslında böyle bişey buzdolabına asmak lazım

Günaydın hanımlar uzuuuun bir aradan sonra geldim annemi ameliyat ettirdik şimdi bizde kalıyor. elimden geldiğince diyete dikkat ettim ama kilo veremedim hala 98im
tekrar geçmiş olsun cnm
Sen işe başladınmı
Kv de evde senin için zor olur heralde

Bir iki haftaya kadar bir mezun daha çıkarıyoruz desene hadi inşall
yakında ayça da ezo da mezun inş.
Onlar mezun olsunki yenilere yer açılsın listede :))

al bendede okadar, eskiden yorulurdum bacaklarımı hissetmezdim şimdi akşamları yapıyorum genelde günün yorgunluğunu stresini atıyorum resetliyorum kendimi resmen sporlan:)

tekrar geçmiş olsun cnm
Sen işe başladınmı
Kv de evde senin için zor olur heralde
sağol canım kv dem bakacak anneme ben işteyken artık idare edebildiğim kadar idare edicez inşallah bir sorun olmaz diken üstündeyim inan başka çaremiz yoksa refakat izni alacaktım şu aralar sadece hayati tehlikesi olanlara refakat izni veriliyor.

Yinede Allah razı olsun kv den
Ikisi anlaşabiliyormu bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…