- 13 Aralık 2016
- 353
- 727
- 18
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.141
anlaşabiliyor gibi görünüyor da kayın validem çok kurnaz birisi muhabbeti açar çapraz sorguya çeker bütün hayatını çekip alır bütün sırlarını öğrenir, annem aksine kim yüzüne gülse dert ortağı sanar benle konuştuklarını bile anlatabilir.Yani anlaycağınız çok sıkıntılı bir dönemeçteyim inşallah kazasız belasız atlatırım.Yinede Allah razı olsun kv den
Ikisi anlaşabiliyormu bari
Akşam olmamış canım onun dışında guzel18296 da kaldim kendime not !
Eve geldik bitikmis namazlari kilfim kuzey i simdi uyuttum kosu bandina cuf cufluyorum belim cok kotu agriyor ama yinede yuruyecegim
menu
sabah 10:00
1dilim peynir
2 dlm dtimek kight
roka yesilcay
Ara (14:00)
1cay kasigi corekotu yagi
Ogle (16:00)
3yk tavuk sote 2 yk yayla corbasi
akssm (19:00)
2 tane kucuk patlıcan dolmasi
1sigara boregi
cay
15tane antep fistigi
su:3lt spor :45 dk yapacagim
Güzel olmuş canımMenümm
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
2 kaşık lor
1 ince dlm tb ekmeği
Öğle 12:15
5 kaşık nohut
Yarım kepçe çorba
Salata
Ara 16:00
1 activia
Akşam 18:00
4 tane köfte
Salata
1 kepçe çorba
Ara 20:00
Yarım armut
Yeşilçay
2 lit su
Abla ben hakettim bunu bu hafta hep böyle olacak inşallah patik dediğim ev ayakkabısı oluyor ya onlarla yaptım spor ayakkabısı ile yaptığımda ayaklarının altına acıdı kendime yeni spor ayakkabısı almam lazım esiminkileri kullanmıştım ondan oldu sanırımHee kız yakıştıramadınmı :))
Hem sana browni kelimesini yasaklıyom :))
Hem acıkıyom diyon hemde bişey yemiyonki güzelim
Sabah az olmuş
Saat açısından öğlen ara gibi olduğu için güzel
Akşamda turşu hariç güzel
Akşam börek olduğu için sahur yapmamıştın heralde cnm yinede meto için azda olsa bişey yeseydin
Bulgur yerine salata olsaydı daha iyiydi
Bence gayet güzel cnm
Sadece cumaya yakın Bulgur bakliyat tüketmiyelimki şişlik olmasın
Aklında bulunsun
Bence güzel başlangıç cnm
Balans için dr a gidiyomusun yoksa eski listelerinimi yapıyosun
bana bakliyat yaramadığı için hiç ayran aşına cesaret edemedim cnm
sende iyiki geldin cnm
Çıtır olduğun günlere bizde eşlik etmiş olacaz
Vavvvv uçmuşsun kızz :))
Bu kadar yüklenme fıstık kendine
Tatlım sahur yapmazsan meton yavaşlar azda olsa bişeyler ye
Çorbanın türünüde yazıyoruz cnm
Mısır patlağı kalori olarak fazla olmayabilir ama senin kilo vermene yardımcı bişeyde değil
Artık sporda olsun lütfen
Bencede söylesin yada söylemesin her erkek yanında fit kadın ister
2 gün için çok güzel eksi cnm
kız patikle bantamı binilir spor ayakkabısı giy sakatlama kendini
sen o kiloda öyleydiysen ben nasıldım acaba
Akşama salata iyi olurmuş cnm
Ekmekde 1 dil.
afiyet olsun ablaBenim menümde bugün dengesiz oldu biraz
Sabah geç kalkmadım ama moralim bozulunca ne yiceğimi şaşırdım o yüzden gün geç başladı
9.30 __
Çörekotu yağı sirkeli su
11.30 _
1 bar süt
2 kş yulaf kepeği
2 k.incir
10 badem
Kakao, tarçın dan puding yaptım
15.15 __
2 h.yumurta
Peynir
5 y.zeytin
Roka
19.00 __
Baharatlı yoğurt
(evdeki yemekler bana uygun değildi kendimede bişey yapmak canım istemedi)
Su 2 lt
Spor 3 mil leslie
İnşallah canım bugün pek istediğim sonucu görmedim ama regl oldumDal tabi canım ortada sohbet ediyoruz isteyen herkes dahil olacak tabi.. İkiniz de çok haklısınız işte aradığım motivasyonu da buldum artık kilolar da n kurtulmamak için bahanem kalmadığını düşünüyorumo kadar kışkırtıcı şeye rağmen kararlı olmana hayran kaldım süpersin
Ne harika bir fikir @mefkuremgerçekten çok motive edici denemedekilerin katılması haksızlık olacaksa deneme süresinin dolmasını bekleyebilirim bence hakka girmeyelim canım
Tebrik etmiştim seni canım farketmedin sanırsam tekrar tebrikler ben karneni yanlış okumuşum ama yıllardır buradasın sanmıştım 3 ayda vermen çok daha süper çıtır olarak hayatına devam edersin inşallah bundan sonra
Kesinlikle ayrılma hem koruma olur senin için hem bizlere motivasyon kaynağı olursun canım;
Biz kadınlar bazen çok acımasız olabiliyoruz galibaonlar bize söylese kıyameti koparırız ama
Detoks günü hakkıyla yapılmış inşallah sabaha bol eksili uyanırsın canım
Bizede böyle kaptan lazım zaten canım kızacaksın tabi
O kiloda olunca insan az yiyor demekkimenün oldukça az
Sahur yapmadın mı canım Allah kabul etsin güzel bence
Yoldaşım nerelerdesin dörtgözle gelmeni bekliyorumkuzu biran önce iyileşir umarım
Öğle yemeği olmadı haklısın canım dolma sürpriz oldu sonradan eklendi kahvaltı ve akşamda ki ekmekler e gelince benim kilomdaki birine verilen listeler en az 6 dilim ekmek içerir genelde onlar zamanla azalacak spor şimdilik yok çünkü belim fena durumda bugün mr a girdim haftaya sonucu götürdüğümde doktorla konuşmam lazım açıklamam böyle canım
Gayet güzel bir menü canım sabah ki yulaf kepeğini ne kadardı ?
Detoks harika spor mükemmel bol eskiler dilerim canım
Doğrudur canım
Aman canım ihmal etme doktora görünIyi geceler kızlar bugun baya kotuydum gelemedim kollarimda benek benek çürükler olusti sebdbini bilmiyorum biyerlerefe vurup carpmadim ama açıkçası tedirgin oldum kolumu kaldiracak halim yok cok asiri halsizlik var bakalım dun bi iki tNeydi bugün artti yarinda artarsa bi dr görmek zorunda kalicam galiba esimdw cok tedirgin oldu
Neyse geçmişe baktim aslinda alintida yaptim ama yine telin aZizligine uğradım twli değiştirmek farz oldu bildiri.lerde iyi olanda kotu olanda var ama ins kotu olanlar eksiye geçecek biliyorum
Bende regl axizligi arti 100 ciktim
Neyse menumu yazayım
Sabah 8:00
2d ekmek
Peynir 7 zeytin 1yumirta
Ara
2mandalina
Öğle 13:00
2yk pilav
5yk tVuklu bezelye yemeği
Salata yogurt
Aksam 19:00
6yl taze fasulye
2turp yogurt
Ara20:30
1mandalina
Gormemisin koşu bandı olmuşDilek çok fena son o yanakları unutmadık biz kocise unuttur amaalma geri
Tatlım kahvaltıyı biraz daha sağlam yap sporda yapıyorsun kaslarını eritme
Koşu bandı alan masum köylüçıldırmış adına yürüyordu
İnşallah canim
Bol su iç soda iç atarsin yarın o tuzu
O ayrı bir güzellik canım rabbim nasip etsin
Ay benimkide nerdeyse ben takmadan umrunda değil yada ben çok takıyorum diye ses etmiyor
Kız patikleri yürüme uygun bir spor ayakkabısı al maşallah sakatlanirsin topuk dikeni çıkar bide isinmiyomu patikler
geniş olsun canım karaciğer enzimleri ne baktır inşallah stresten filandir ihmal etme
Ben daha oralara çıkamadım max 6 ile hem koşup hem hızlı yürüyorumKesinlikle iyi canm bi yerden sonra vücut alışıyor ben 9 ile 25- 30 dk koşuyorum terliyorum yürüyünce çok çok az ter atabiliyorum. Çok enteresan bi şey eskiden çok sıkılırdım yürürken şimdi çok seviyorum hatta bide bacaklarındaki o acı duygusuna bayılıyorum sonrada bi esneme bacaklar için ohhh miss
Hoşgeldin canımGünaydın hanımlar uzuuuun bir aradan sonra geldim annemi ameliyat ettirdik şimdi bizde kalıyor. elimden geldiğince diyete dikkat ettim ama kilo veremedim hala 98im
Günaydıngünaydınlarr
GünaydınGünaydın herkesee
günaydınGunaydin hanimlar
Ne güzel ya yaptır tabi.benim kayınvalidem bıyıklıGünaydınnn canlar
Yavaş Yavaş cumanın ayak sesleri geliyor :))
annenler uzaktamı cnm daha evlenmeden gurbetemi düştün
Ayy valla hevesim varda şimdimi yaptırayım düğünümü bekliyim bilemedim biraz pahalıda
Tr de de bu özel devlet ayrımı çok oluyor heralde
ahaa bu tam benlikmiş :)
Aslında böyle bişey buzdolabına asmak lazım
tekrar geçmiş olsun cnm
Sen işe başladınmı
Kv de evde senin için zor olur heralde
yakında ayça da ezo da mezun inş.
Onlar mezun olsunki yenilere yer açılsın listede :))
Annene tembihlesydin herşeyi anlatma diyeanlaşabiliyor gibi görünüyor da kayın validem çok kurnaz birisi muhabbeti açar çapraz sorguya çeker bütün hayatını çekip alır bütün sırlarını öğrenir, annem aksine kim yüzüne gülse dert ortağı sanar benle konuştuklarını bile anlatabilir.Yani anlaycağınız çok sıkıntılı bir dönemeçteyim inşallah kazasız belasız atlatırım.
Olsum be mervem biz kaderdaşız heralde bu haftaKızlar regl oldum ve tartı maalesef-400 gram gösterdi erken tartildim bide oy motivem çoktu ama pes etmek yok
O da neymiş kızz öyle tövbe tövbeNe güzel ya yaptır tabi.benim kayınvalidem bıyıklıhiç kendine bakmaz
Günaydınnn canlar
Tr de de bu özel devlet ayrımı çok oluyor
yakında ayça da ezo da mezun inş.
Onlar mezun olsunki yenilere yer açılsın listede :))
Ohh Ohh devamı gelsin inş.ve gelecekde..Günaydın canım
Sen yurtdışında yaşıyorsun galiba oraya mı gelin gittin yoksa doğma büyüme orda mıydın
Darısı başımıza ben herkesi mezun edip en son kendim çıkacağım tabi de geç olsun güç olmasın. Ben bugün çok mutluyum tartıda çok güzel rakamlar gördüm
sağol canım kv dem bakacak anneme ben işteyken artık idare edebildiğim kadar idare edicez inşallah bir sorun olmaz diken üstündeyim inan başka çaremiz yoksa refakat izni alacaktım şu aralar sadece hayati tehlikesi olanlara refakat izni veriliyor.
Ahh ben geldim Marni uyumusken. :)Ahanda kaçak elif geldiii :))eliya
Hay senin marni ne :))Ahh ben geldim Marni uyumusken. :)
Ohh Ohh devamı gelsin inş.ve gelecekde..
Almanyadayım cnm
Evlenmek hiç aklımda yokken Bi yeşil gözlüye vurulup gurbete yelken açtım
Ben doğma konya büyüme karaman son yerleşim konyadaydım
Annemler konyada lar
Eşimin ailesi burda kardeşleri falan
benim taraftan kimse yok
canım benim biraz zor o iş
Yok anacım cenesi öyle düşük ki bide türkçe bilse yandıydim. :)))eliya elifff nere kayboldun kuzum eltinden ayrılamadınmı :))
burdayım Cancan.Kızlareliya dan haberi olan var mı görünmedi hic
Kötü olmuş tartı işi yaa inş.yapılırNasılsıniz canlar? Özledim sizi yaa. Hiç vaktim yok kurban olim gece yatağa yatınca kendimle başbaşa kalabiliyorum anca.
Kötü bir haberim var yılbaşı gecesi arkadaşın veletler tartimi bozmuş lar ne yaptılar bilmiyorum sürekli rakamlar 8888 yazıyor du eşim dün verdi servise acil dedi bakalımyeni almak istemiyorum çünkü çok memnundum.
Çok yorgunum yılbaşı gününü hala atlatamadim çok kalabaliktik.
Sizler Nasılsıniz bakalım.
mefkusum içler acısı bi durumdayım el işi öğretiyor um bide :)))) sıfır Etamin e noel baba çorap yılbaşı ağacı yapıyoruz arkadaşlarına kolye yaptırıcaz onlarla işim iş yani :)))Hay senin marni ne :))
Yanından ayrılamadın ama
İyiymş senin ya ben aldırmazsam pala olurumAnnene tembihlesydin herşeyi anlatma diye
Kolu alçıdamı
Ne kadar sürermiş
Olsum be mervem biz kaderdaşız heralde bu hafta
Cuma ya inş.şişlikler gider eksi olursun
Ben tartılmadım bugün merak etmiyorum :)
O da neymiş kızz öyle tövbe tövbe
Kp rahatsız olmuyomuki
Çok şükür benim öyle derdim yok
Şimdiye kadar hiç bıyık aldırmadım
Kaş da 3 kere falan
Kız sende ben hiç bilmem anlamam deseydin yamefkusum içler acısı bi durumdayım el işi öğretiyor um bide :)))) sıfır Etamin e noel baba çorap yılbaşı ağacı yapıyoruz arkadaşlarına kolye yaptırıcaz onlarla işim iş yani :)))
Yazık yaaİyiymş senin ya ben aldırmazsam pala olurum
Kp rahatsz olmuyodur yani şehir merkezinde yaşamışlar bi de köyde olsa anlarımda öyle işte temizdir aslında ama bakmaz kendine çok kilolu bş de bırkmış kendini
Hemen hemen hep dışarda yedik aksamlari ızgara yiyorum bi kez iskender yedimKötü olmuş tartı işi yaa inş.yapılır
Olmazsada mecbur yeni alırsın canımcım
Bizde pek değişiklik yok işte yine aynı
artılarla uğraşıyoz :))
Sen neler yedin içtin de bakem
Ayyy ne zaman gitcek bunlar yaa
Günaydın hanımlar uzuuuun bir aradan sonra geldim annemi ameliyat ettirdik şimdi bizde kalıyor. elimden geldiğince diyete dikkat ettim ama kilo veremedim hala 98im
Çoook geçmiş olsun. Annelerimize birşey olmayı görsün içimiz gidiyo Allah onları başımızdan eksik etmesin. İnş. hemen toparlar.sağol canım kv dem bakacak anneme ben işteyken artık idare edebildiğim kadar idare edicez inşallah bir sorun olmaz diken üstündeyim inan başka çaremiz yoksa refakat izni alacaktım şu aralar sadece hayati tehlikesi olanlara refakat izni veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?