Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yinede Allah razı olsun kv den
Ikisi anlaşabiliyormu bari
anlaşabiliyor gibi görünüyor da kayın validem çok kurnaz birisi muhabbeti açar çapraz sorguya çeker bütün hayatını çekip alır bütün sırlarını öğrenir, annem aksine kim yüzüne gülse dert ortağı sanar benle konuştuklarını bile anlatabilir.Yani anlaycağınız çok sıkıntılı bir dönemeçteyim inşallah kazasız belasız atlatırım.

Akşam olmamış canım onun dışında guzel
Güzel olmuş canım
Abla ben hakettim bunu bu hafta hep böyle olacak inşallah patik dediğim ev ayakkabısı oluyor ya onlarla yaptım spor ayakkabısı ile yaptığımda ayaklarının altına acıdı kendime yeni spor ayakkabısı almam lazım esiminkileri kullanmıştım ondan oldu sanırım
afiyet olsun abla

İnşallah canım bugün pek istediğim sonucu görmedim ama regl oldum
Aman canım ihmal etme doktora görün
Gormemisin koşu bandı olmuş )
Ben daha oralara çıkamadım max 6 ile hem koşup hem hızlı yürüyorum
Günaydın hanımlar uzuuuun bir aradan sonra geldim annemi ameliyat ettirdik şimdi bizde kalıyor. elimden geldiğince diyete dikkat ettim ama kilo veremedim hala 98im
Hoşgeldin canım
Günaydın
Günaydın herkesee
Günaydın
Gunaydin hanimlar
günaydın

Ne güzel ya yaptır tabi.benim kayınvalidem bıyıklı hiç kendine bakmaz

Annene tembihlesydin herşeyi anlatma diye

Kolu alçıdamı
Ne kadar sürermiş

Kızlar regl oldum ve tartı maalesef-400 gram gösterdi erken tartildim bide oy motivem çoktu ama pes etmek yok
Olsum be mervem biz kaderdaşız heralde bu hafta
Cuma ya inş.şişlikler gider eksi olursun

Ben tartılmadım bugün merak etmiyorum :)

Ne güzel ya yaptır tabi.benim kayınvalidem bıyıklı hiç kendine bakmaz
O da neymiş kızz öyle tövbe tövbe
Kp rahatsız olmuyomuki
Çok şükür benim öyle derdim yok
Şimdiye kadar hiç bıyık aldırmadım
Kaş da 3 kere falan

Günaydınnn canlar

Tr de de bu özel devlet ayrımı çok oluyor
yakında ayça da ezo da mezun inş.
Onlar mezun olsunki yenilere yer açılsın listede :))

Günaydın canım

Sen yurtdışında yaşıyorsun galiba oraya mı gelin gittin yoksa doğma büyüme orda mıydın

Darısı başımıza ben herkesi mezun edip en son kendim çıkacağım tabi de geç olsun güç olmasın. Ben bugün çok mutluyum tartıda çok güzel rakamlar gördüm

Ohh Ohh devamı gelsin inş.ve gelecekde..

Almanyadayım cnm
Evlenmek hiç aklımda yokken Bi yeşil gözlüye vurulup gurbete yelken açtım
Ben doğma konya büyüme karaman son yerleşim konyadaydım
Annemler konyada lar
Eşimin ailesi burda kardeşleri falan
benim taraftan kimse yok

Geçmiş olsun anneciğine canım kuzuyu kurda emanet etmiş gibisin Allah fırsat vermesin ama anneni iyi tembihl e müşkül duruma bırakmasın seni

Nasılsıniz canlar? Özledim sizi yaa. Hiç vaktim yok kurban olim gece yatağa yatınca kendimle başbaşa kalabiliyorum anca.
Kötü bir haberim var yılbaşı gecesi arkadaşın veletler tartimi bozmuş lar ne yaptılar bilmiyorum sürekli rakamlar 8888 yazıyor du eşim dün verdi servise acil dedi bakalım yeni almak istemiyorum çünkü çok memnundum.

Çok yorgunum yılbaşı gününü hala atlatamadim çok kalabaliktik.
Sizler Nasılsıniz bakalım.

Amin canım inşallah gelecek devamı.. Seninle aynı takımda olmak bana ayrıca motive oluyor. Çünkü bunu başarmış biri var takımında sen neden yapamayasın diyorum kendime
Oyy tam gurbet gelinisin Çok zorlandığı n zamanlar olmuştur eminim..

Kızlar bundan sonra menulerinizi gününde yazsanız daha iyi olur. Bu saat oldu menü yazmayanlar var.
Bugün menü yazmayanlar
@Nilyyyaaannn
Poni Bon
@dagyolu
Mefkurem

eliya
@sahgull
canım benim biraz zor o iş ne yediğim bile belli değil Marni nin sürekli konuşması ve şarkı söylemesi beni benden alıyor. :))))

eliya elifff nere kayboldun kuzum eltinden ayrılamadınmı :))
Yok anacım cenesi öyle düşük ki bide türkçe bilse yandıydim. :)))

Kızlar eliya dan haberi olan var mı görünmedi hic
burdayım Cancan.

Kötü olmuş tartı işi yaa inş.yapılır
Olmazsada mecbur yeni alırsın canımcım

Bizde pek değişiklik yok işte yine aynı
artılarla uğraşıyoz :))

Sen neler yedin içtin de bakem

Ayyy ne zaman gitcek bunlar yaa

Hay senin marni ne :))
Yanından ayrılamadın ama
mefkusum içler acısı bi durumdayım el işi öğretiyor um bide :)))) sıfır Etamin e noel baba çorap yılbaşı ağacı yapıyoruz arkadaşlarına kolye yaptırıcaz onlarla işim iş yani :)))

İyiymş senin ya ben aldırmazsam pala olurum

Kp rahatsz olmuyodur yani şehir merkezinde yaşamışlar bi de köyde olsa anlarımda öyle işte temizdir aslında ama bakmaz kendine çok kilolu bş de bırkmış kendini

mefkusum içler acısı bi durumdayım el işi öğretiyor um bide :)))) sıfır Etamin e noel baba çorap yılbaşı ağacı yapıyoruz arkadaşlarına kolye yaptırıcaz onlarla işim iş yani :)))
Kız sende ben hiç bilmem anlamam deseydin ya

Yazık yaa
Kaç yaşındaydı kv

Hemen hemen hep dışarda yedik aksamlari ızgara yiyorum bi kez iskender yedim yılbaşı gecesi malesef biraz pasta börek yedim ama kendimi şiş hissetmiyorum sanırım durum kontrol altında. Evde hep baklava var bi kokuyor ki sorma gitsin. Akşamları Starbucks ta kahve içmeye gidiyoruz evdekiler paklamiyor hatunu :)
Gitsrler iyi olur çok yoruldum çok sıkıldım. Antalyada n Vazgeçtiler istanbula gitmekten çok korkuyor terör saldırısı oldu diye önümüzdeki hafta c.tesi biletleri.

Günaydın hanımlar uzuuuun bir aradan sonra geldim annemi ameliyat ettirdik şimdi bizde kalıyor. elimden geldiğince diyete dikkat ettim ama kilo veremedim hala 98im

Çoook geçmiş olsun. Annelerimize birşey olmayı görsün içimiz gidiyo Allah onları başımızdan eksik etmesin. İnş. hemen toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…