- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.161
Biliyor bildiğimi çünkü elimde hobi olsun diye is var yaparken gormedi de çantada görmüş :))))Kız sende ben hiç bilmem anlamam deseydin ya
Yazık yaa
Kaç yaşındaydı kv
Vvvav kv ye bakanlaşabiliyor gibi görünüyor da kayın validem çok kurnaz birisi muhabbeti açar çapraz sorguya çeker bütün hayatını çekip alır bütün sırlarını öğrenir, annem aksine kim yüzüne gülse dert ortağı sanar benle konuştuklarını bile anlatabilir.Yani anlaycağınız çok sıkıntılı bir dönemeçteyim inşallah kazasız belasız atlatırım.
Regl btnce eksiye düşersn canm iyiceKızlar regl oldum ve tartı maalesef-400 gram gösterdi erken tartildim bide oy motivem çoktu ama pes etmek yok
Sizi çok merak ediyomAhh ben geldim Marni uyumusken. :)
Ne kadar uyanıksın öyle meşgul ediyon de mimefkusum içler acısı bi durumdayım el işi öğretiyor um bide :)))) sıfır Etamin e noel baba çorap yılbaşı ağacı yapıyoruz arkadaşlarına kolye yaptırıcaz onlarla işim iş yani :)))
Hayattan vazgeçmiş ponim desene.İyiymş senin ya ben aldırmazsam pala olurum
Kp rahatsz olmuyodur yani şehir merkezinde yaşamışlar bi de köyde olsa anlarımda öyle işte temizdir aslında ama bakmaz kendine çok kilolu bş de bırkmış kendini
Resim atardım da sormadan hakka girmiş olurum. :)Vvvav kv ye bak
Regl btnce eksiye düşersn canm iyice
Sizi çok merak ediyom
Ne kadar uyanıksın öyle meşgul ediyon de mi
İnşallahhhh ablacım şu 3 kilodandaa kurtulayım bi :)yakında ayça da ezo da mezun inş.
Onlar mezun olsunki yenilere yer açılsın listede :))
Elifim Naber adaşımmm nasıl durumlar.İnşallahhhh ablacım şu 3 kilodandaa kurtulayım bi :)
Ah canan teyze bide yiyip yatsak nolucak acaba :))))
50 -55 anca.Kız sende ben hiç bilmem anlamam deseydin ya
Yazık yaa
Kaç yaşındaydı kv
Senin bünyeni tanıyorsam o günahların getirisi fazla olmuştur ama.... Inş.öyle değildirHemen hemen hep dışarda yedik aksamlari ızgara yiyorum bi kez iskender yedimyılbaşı gecesi malesef biraz pasta börek yedim ama kendimi şiş hissetmiyorum sanırım durum kontrol altında. Evde hep baklava var bi kokuyor ki sorma gitsin. Akşamları Starbucks ta kahve içmeye gidiyoruz evdekiler paklamiyor hatunu :)
Gitsrler iyi olur çok yoruldum çok sıkıldım. Antalyada n Vazgeçtiler istanbula gitmekten çok korkuyor terör saldırısı oldu diyeönümüzdeki hafta c.tesi biletleri.
Maşallah tatlım su ufaklığı biraz daha büyütüp planlarında o var spor ömür boyu olmaligünaydın kızlar oglum için havuza geldik bende bütün sene geçerli olan üyeliğimi yaptırdım iki gün platese bir gün aerobige gelicem
Abla ipek k iprik mı yaptiracaksin düğün ne zamanGünaydınnn canlar
Yavaş Yavaş cumanın ayak sesleri geliyor :))
annenler uzaktamı cnm daha evlenmeden gurbetemi düştün
Ayy valla hevesim varda şimdimi yaptırayım düğünümü bekliyim bilemedim biraz pahalıda
Tr de de bu özel devlet ayrımı çok oluyor heralde
ahaa bu tam benlikmiş :)
Aslında böyle bişey buzdolabına asmak lazım
tekrar geçmiş olsun cnm
Sen işe başladınmı
Kv de evde senin için zor olur heralde
yakında ayça da ezo da mezun inş.
Onlar mezun olsunki yenilere yer açılsın listede :))
Regle gore superKızlar regl oldum ve tartı maalesef-400 gram gösterdi erken tartildim bide oy motivem çoktu ama pes etmek yok
Ayy benim KV köyde yaşıyor her hafta merkeze iner Kaş bıyık ayda birde dip boyası yaptirirNe güzel ya yaptır tabi.benim kayınvalidem bıyıklıhiç kendine bakmaz
Deli gibi birşey hayal ediyorum anlattıklarindancanım benim biraz zor o işne yediğim bile belli değil Marni nin sürekli konuşması ve şarkı söylemesi beni benden alıyor. :))))
Yok anacım cenesi öyle düşük ki bide türkçe bilse yandıydim. :)))
burdayım Cancan.
baya baya ihale size kaldıHemen hemen hep dışarda yedik aksamlari ızgara yiyorum bi kez iskender yedimyılbaşı gecesi malesef biraz pasta börek yedim ama kendimi şiş hissetmiyorum sanırım durum kontrol altında. Evde hep baklava var bi kokuyor ki sorma gitsin. Akşamları Starbucks ta kahve içmeye gidiyoruz evdekiler paklamiyor hatunu :)
Gitsrler iyi olur çok yoruldum çok sıkıldım. Antalyada n Vazgeçtiler istanbula gitmekten çok korkuyor terör saldırısı oldu diyeönümüzdeki hafta c.tesi biletleri.
Valla zorlandığım bir dönemdeyim ama atlatmaya çalışıyorum.Bu hafta regl olmam gerekiyor biraz da o etkiliyor sanırım.Yine de elimden geleni yapıyorum bakalım cumayı merak ediyorum.Sen nasılsın asıl hoşgeldin :) Çok yoğun geçmiştir haftasonunElifim Naber adaşımmm nasıl durumlar.
Diğer c.tesi mefkusum kaynim bilet tarihini degusti her zamanki gibiSenin bünyeni tanıyorsam o günahların getirisi fazla olmuştur ama.... Inş.öyle değildir
Az daha sabret cnm
Kızz önümüzdeki hafta derken bu cumartesi değil sonraki cumartesimi
Anacım birazda öbürlerine gitseler ya
kız kaç kilo verdin bi 3 kiloyumu veremicenİnşallahhhh ablacım şu 3 kilodandaa kurtulayım bi :)
Ben gibi olacan :))Ah canan teyze bide yiyip yatsak nolucak acaba :))))
Bazı kadınlar niye böyle kendini bırakıyorki50 -55 anca.
ipekmi ne bilmiyorum cnmAbla ipek k iprik mı yaptiracaksin düğün
seninki pek havalıymış deseney benim KV köyde yaşıyor her hafta merkeze iner Kaş bıyık ayda birde dip boyası yapt
Tamam abla o Zaman ben dans,Sporkız kaç kilo verdin bi 3 kiloyumu veremicen
Inş.en geç ay sonu mezunsun güzellik
deli zaten country müzik söylüyor sürekli kızıda sus deyip duruyor komedi dükkanı gibiyiz.Maşallah tatlım su ufaklığı biraz daha büyütüp planlarında o var spor ömür boyu olmali
Abla ipek k iprik mı yaptiracaksin düğün ne zaman
Regle gore super
Ayy benim KV köyde yaşıyor her hafta merkeze iner Kaş bıyık ayda birde dip boyası yaptirir
Deli gibi birşey hayal ediyorum anlattıklarindan
baya baya ihale size kaldı
halledersin canım sende bu azim varken. İyiyim oynatmaya az kaldı modunda devam ediyorum.Valla zorlandığım bir dönemdeyim ama atlatmaya çalışıyorum.Bu hafta regl olmam gerekiyor biraz da o etkiliyor sanırım.Yine de elimden geleni yapıyorum bakalım cumayı merak ediyorum.Sen nasılsın asıl hoşgeldin :) Çok yoğun geçmiştir haftasonun
Neyse güzelim sevaptır boşverDiğer c.tesi mefkusum kaynim bilet tarihini degusti her zamanki gibiinşallah giderler ne diyim bilmiyorum bide bi Zonguldak meselesi var eşime gidelim dedi kaynim gidersek onlar kalır biz döneriz iyi olur tam net değil kaynanam da gülüyor buraya yollama saçını başını yokarim diyor.
Burdaki kaynım ve eltim tüm gün çalışıp akşam buraya geliyorlar Gitseler orda napicaklar kimse yok. Diğerleri de hep uzaktalar Antalya Zonguldak Denizli hepsi uzak Anliycagin. Sobanın dibine kıvrılmış kedi gibi yatıyor eltim.
Aslında üzülüyorum kardeşi yok annesi DW oldu geçen yıl bize diyor ki hergün parti var eviniz de :)))) kalabalık oluyorya.
Bilmiyorum canım ya eşim daha yakın geliyor onlara biz evlenmeden önce benimki 1 yıl amerikada kalmış kaynımlarda biraz da onun etkisi sanirim bizle daha samimiler. Öyle ya sevaptir. Eltimler de burda geçiriyor zamanlarını aksamlari sağlık olsun napicaksin buda geçer :) önemli olan gönül yapmak.Neyse güzelim sevaptır boşver
Diğerleride fırsattan istifade sizde gün geçiriyolar
Zonguldağa gitseler bile kalcaklarını sanmam sizle geri gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?