Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız sende ben hiç bilmem anlamam deseydin ya

Yazık yaa
Kaç yaşındaydı kv
Biliyor bildiğimi çünkü elimde hobi olsun diye is var yaparken gormedi de çantada görmüş :))))
Yapistı yakami za çarşıya gidelim diye kaçari yok marni bu :))))

@muskammm hoşgeldin bebek yenisin takımda. Ben Elif buranin mudavimlerinden. Misafirlerim gitsin daha iyi kaynasiriz.

Vvvav kv ye bak
Kızlar regl oldum ve tartı maalesef-400 gram gösterdi erken tartildim bide oy motivem çoktu ama pes etmek yok
Regl btnce eksiye düşersn canm iyice

Ahh ben geldim Marni uyumusken. :)
Sizi çok merak ediyom

mefkusum içler acısı bi durumdayım el işi öğretiyor um bide :)))) sıfır Etamin e noel baba çorap yılbaşı ağacı yapıyoruz arkadaşlarına kolye yaptırıcaz onlarla işim iş yani :)))
Ne kadar uyanıksın öyle meşgul ediyon de mi

Hayattan vazgeçmiş ponim desene.

Senin bünyeni tanıyorsam o günahların getirisi fazla olmuştur ama.... Inş.öyle değildir

Az daha sabret cnm
Kızz önümüzdeki hafta derken bu cumartesi değil sonraki cumartesimi
Anacım birazda öbürlerine gitseler ya

günaydın kızlar oglum için havuza geldik bende bütün sene geçerli olan üyeliğimi yaptırdım iki gün platese bir gün aerobige gelicem
Maşallah tatlım su ufaklığı biraz daha büyütüp planlarında o var spor ömür boyu olmali
Abla ipek k iprik mı yaptiracaksin düğün ne zaman
Kızlar regl oldum ve tartı maalesef-400 gram gösterdi erken tartildim bide oy motivem çoktu ama pes etmek yok
Regle gore super
Ne güzel ya yaptır tabi.benim kayınvalidem bıyıklı hiç kendine bakmaz
Ayy benim KV köyde yaşıyor her hafta merkeze iner Kaş bıyık ayda birde dip boyası yaptirir
Deli gibi birşey hayal ediyorum anlattıklarindan
baya baya ihale size kaldı

Elifim Naber adaşımmm nasıl durumlar.
Valla zorlandığım bir dönemdeyim ama atlatmaya çalışıyorum.Bu hafta regl olmam gerekiyor biraz da o etkiliyor sanırım.Yine de elimden geleni yapıyorum bakalım cumayı merak ediyorum.Sen nasılsın asıl hoşgeldin :) Çok yoğun geçmiştir haftasonun

Diğer c.tesi mefkusum kaynim bilet tarihini degusti her zamanki gibi inşallah giderler ne diyim bilmiyorum bide bi Zonguldak meselesi var eşime gidelim dedi kaynim gidersek onlar kalır biz döneriz iyi olur tam net değil kaynanam da gülüyor buraya yollama saçını başını yokarim diyor.
Burdaki kaynım ve eltim tüm gün çalışıp akşam buraya geliyorlar Gitseler orda napicaklar kimse yok. Diğerleri de hep uzaktalar Antalya Zonguldak Denizli hepsi uzak Anliycagin. Sobanın dibine kıvrılmış kedi gibi yatıyor eltim.
Aslında üzülüyorum kardeşi yok annesi DW oldu geçen yıl bize diyor ki hergün parti var eviniz de :)))) kalabalık oluyorya.

İnşallahhhh ablacım şu 3 kilodandaa kurtulayım bi :)
kız kaç kilo verdin bi 3 kiloyumu veremicen
Inş.en geç ay sonu mezunsun güzellik

Ah canan teyze bide yiyip yatsak nolucak acaba :))))
Ben gibi olacan :))

Bazı kadınlar niye böyle kendini bırakıyorki
Benim gittiğim kadın 93 yaşında her hafta saçları sarılır
Günlük yüz traşını kendi yapar

Abla ipek k iprik mı yaptiracaksin düğün
ipekmi ne bilmiyorum cnm
Tek Tek takılıyor ayda 1 de bakım yapılması gerekşyormuş

Düğün büyük ihtimal seneye ilkbaharda olacak heralde 2018 de

y benim KV köyde yaşıyor her hafta merkeze iner Kaş bıyık ayda birde dip boyası yapt
seninki pek havalıymış desene

deli zaten country müzik söylüyor sürekli kızıda sus deyip duruyor komedi dükkanı gibiyiz.
İhale şimdilik bizde. Yok anam bütçeye de zarar hatun.

halledersin canım sende bu azim varken. İyiyim oynatmaya az kaldı modunda devam ediyorum.

Neyse güzelim sevaptır boşver
Diğerleride fırsattan istifade sizde gün geçiriyolar
Zonguldağa gitseler bile kalcaklarını sanmam sizle geri gelirler

Neyse güzelim sevaptır boşver
Diğerleride fırsattan istifade sizde gün geçiriyolar
Zonguldağa gitseler bile kalcaklarını sanmam sizle geri gelirler
Bilmiyorum canım ya eşim daha yakın geliyor onlara biz evlenmeden önce benimki 1 yıl amerikada kalmış kaynımlarda biraz da onun etkisi sanirim bizle daha samimiler. Öyle ya sevaptir. Eltimler de burda geçiriyor zamanlarını aksamlari sağlık olsun napicaksin buda geçer :) önemli olan gönül yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…