- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.181
bekle o zaman abla sonuçta bakım vs bı dünyada ona dokeceksin parakız kaç kilo verdin bi 3 kiloyumu veremicen
Inş.en geç ay sonu mezunsun güzellik
Ben gibi olacan :))
Bazı kadınlar niye böyle kendini bırakıyorki
Benim gittiğim kadın 93 yaşında her hafta saçları sarılır
Günlük yüz traşını kendi yapar
ipekmi ne bilmiyorum cnm
Tek Tek takılıyor ayda 1 de bakım yapılması gerekşyormuş
Düğün büyük ihtimal seneye ilkbaharda olacak heralde 2018 de
seninki pek havalıymış desene
@muskammm hoşgeldin bebek yenisin takımda. Ben Elif buranin mudavimlerinden. Misafirlerim gitsin daha iyi kaynasiriz.
Kaç kere tembihledim daha alışamadı yaaaAnnene tembihlesydin herşeyi anlatma diye
Kolu alçıdamı
Ne kadar sürermiş
aynen öyle kurda teslim ettim Allah esirgesin ikimizi deGeçmiş olsun anneciğine canım kuzuyu kurda emanet etmiş gibisin Allah fırsat vermesin ama anneni iyi tembihl e müşkül duruma bırakmasın seni
Canım arkadaş hangi takıma girsin sizin gibi cesaretli sıkı takımyapan birbirine bağlı güzel bi takımNeyse güzelim sevaptır boşver
Diğerleride fırsattan istifade sizde gün geçiriyolar
Zonguldağa gitseler bile kalcaklarını sanmam sizle geri gelirler
Dün detoks içeçeği içen kimdi çok güzeldi bulamadım tariflerini geçmişe baktım isim olarak hatırlayamadım
tatlım akşam yazdım ama görmedin heraldeCanım arkadaş hangi takıma girsin sizin gibi cesaretli sıkı takımyapan birbirine bağlı güzel bi takım
Ayça yapıyor onu amaDün detoks içeçeği içen kimdi çok güzeldi bulamadım tariflerini geçmişe baktım isim olarak hatırlayamadım
Tamam canım 10. Takıma girsin saolasıntatlım akşam yazdım ama görmedin heralde
Beril gelecek olanıda diğer takımdan sanmıştı o yüzden olmaz demişti
Motivasyon için isterse buraya gelebilir demiştim
Ama düşündümde biz kalabalığız acemi olunca bizim hızımıza yetişemez
Sayısı az olan bi takıma gitse daha iyi olur bence
Hangi takım dersen valla bilmiyom cnm bizim kadar disiplinli takım Yok heralde
Şaka yapıyom tabiki...
Isterse 10.takıma gitsin hem kalabalık değiller hemde cancu işi sıkı tutmaya çalışıyor
Ayça yapıyor onu ama
o şu anda duraklamada ve son 3 kilosu kaldığı için
baharım zaman çabuk geçiyor, bendw bu yıla kadar evde çocukları buyur işe koşturma ile geçti ama bu sene tadını çıkaracam kendime zaman ayırmak istiyorum artıkMaşallah tatlım su ufaklığı biraz daha büyütüp planlarında o var spor ömür boyu olmali
Abla ipek k iprik mı yaptiracaksin düğün ne zaman
Regle gore super
Ayy benim KV köyde yaşıyor her hafta merkeze iner Kaş bıyık ayda birde dip boyası yaptirir
Deli gibi birşey hayal ediyorum anlattıklarindan
baya baya ihale size kaldı
Aynı düşüncedeyiz canım yılın ilk yarısını kendime ayırdım yetti artıkbaharım zaman çabuk geçiyor, bendw bu yıla kadar evde çocukları buyur işe koşturma ile geçti ama bu sene tadını çıkaracam kendime zaman ayırmak istiyorum artık
Ben yeni geldim eve yemek hazırlıycamHuuu Huuu spor yapmayan kaldımıııı :))
Hadin kaldırın totişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?