- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.201
Alıntı...
Kilo vermek için motivasyon cümleleri:
1. Her yeni yılda gelen "bu sene benim senem hacı yepyeni bir insan olcam" gazını bu sefer efektif kullan!
Lazım olan sadece güzel bir başlangıç. Bakın bir kere başladınız mı gerisi gelir, hadi göreyim sizi.
2. Kendine iyi davranmaya karar ver.
Yeter bünyenizi abur cuburla fast food'la yorduğunuz. Yazık değil mi sürekli ya oturuyorsunuz ya yatıyorsunuz. İsraf israf yeminle israf.
3. Ne kadar çok kilo aldığınızı yüzünüze vuran arkadaşların olsun.
Dost acı söyler; normal arkadaşların "iyisin yaa"ları yerine gerçek arkadaşların sana "koca popolu", "şişko patates" diyişi her zaman yeğdir.
4. Bu yıllar bir daha geri gelmeyecek.
Bunun bilincine varıp bu yılları taş gibi geçirmek varken dobiklik niye...
5. İstediğin kıyafeti giyebilmenin keyfine varmak senin de hakkın.
Millet jilet gibi geziniyor ortamlarda, ne giyse yakışıyor, senin neyin eksik?
6. Yav bir kere sağlık be kardeşim!
Kilon mu var derdin var, her türlü sağlık sorunu yüksek kolestrolüydü kalp krizi riskiydi. Hem hasta olunca anlıyor insan sağlığın değerini, bunu biliyon. E o zaman?
7. Durduk yere düşman çatlatma fırsatı!
Bu nasıl bu kadar kilo verdi diye düşünüp çatlayıp dursunlar. Seni çekeeemeyen, bütün düşmanlarını çatlat, oooOOoooOOoo...
8. Bir türlü açılamadığın platonik aşkına karşı şansını arttır!
Tamam tamam biliyoz hiçbiriniz dış görünüşe önem vermiyorsunuz he. Bu cümleyi bir kenara bırakıp hoşlandığınız insanı etkilemeye adım atın, koşun, cardio yapın bişeyler yapın. "Ya beni beğenmezse" demeyin, beğendirin.
9. Evet kimin ne düşündüğü önemli değil senin için, ama beğenilmek güzel şey be.
İnsanların sana bakışı olumlu yönde değişecek. Gelecek yaz sahillerin yıldızı sen olacaksın güven bana.
10. Kilo verdikçe kilo veresin gelecek!
Kilo verdikçe aynada kendine bakıp "ulan oluyor bu iş" diyorsan oluyor bu iş, güven bana yaa kaç kere diycem.
11. Kilo verdikçe artacak özgüven de cabası.
12. Boş yere yük taşıyorsun.
20 kilo fazlan var diyelim. Her merdiven çıkışında boşu boşuna 20 kiloluk koli taşıyorsun, yataktan her kalkışında üstünde gereksiz bir 20 kiloluk yük var, her adımın 20 kilo daha ağır. Bunu neden kendine yapıyorsun?
13. "Ama sana yakışıyor" diyenlere aldırma!
Tamam yakışıyor olabilir, tatlı bir insan olarak duruyorsundur ama bu sağlıklı olmana engel olmamalı. Kaldı ki zayıflık daha çokyakışacak???
14. İşinde, gücünde, hayatın her alanında performansın artacak. Hşş anladın sen
Anladım canım anladımAlıntı...
Kilo vermek için motivasyon cümleleri:
1. Her yeni yılda gelen "bu sene benim senem hacı yepyeni bir insan olcam" gazını bu sefer efektif kullan!
Lazım olan sadece güzel bir başlangıç. Bakın bir kere başladınız mı gerisi gelir, hadi göreyim sizi.
2. Kendine iyi davranmaya karar ver.
Yeter bünyenizi abur cuburla fast food'la yorduğunuz. Yazık değil mi sürekli ya oturuyorsunuz ya yatıyorsunuz. İsraf israf yeminle israf.
3. Ne kadar çok kilo aldığınızı yüzünüze vuran arkadaşların olsun.
Dost acı söyler; normal arkadaşların "iyisin yaa"ları yerine gerçek arkadaşların sana "koca popolu", "şişko patates" diyişi her zaman yeğdir.
4. Bu yıllar bir daha geri gelmeyecek.
Bunun bilincine varıp bu yılları taş gibi geçirmek varken dobiklik niye...
5. İstediğin kıyafeti giyebilmenin keyfine varmak senin de hakkın.
Millet jilet gibi geziniyor ortamlarda, ne giyse yakışıyor, senin neyin eksik?
6. Yav bir kere sağlık be kardeşim!
Kilon mu var derdin var, her türlü sağlık sorunu yüksek kolestrolüydü kalp krizi riskiydi. Hem hasta olunca anlıyor insan sağlığın değerini, bunu biliyon. E o zaman?
7. Durduk yere düşman çatlatma fırsatı!
Bu nasıl bu kadar kilo verdi diye düşünüp çatlayıp dursunlar. Seni çekeeemeyen, bütün düşmanlarını çatlat, oooOOoooOOoo...
8. Bir türlü açılamadığın platonik aşkına karşı şansını arttır!
Tamam tamam biliyoz hiçbiriniz dış görünüşe önem vermiyorsunuz he. Bu cümleyi bir kenara bırakıp hoşlandığınız insanı etkilemeye adım atın, koşun, cardio yapın bişeyler yapın. "Ya beni beğenmezse" demeyin, beğendirin.
9. Evet kimin ne düşündüğü önemli değil senin için, ama beğenilmek güzel şey be.
İnsanların sana bakışı olumlu yönde değişecek. Gelecek yaz sahillerin yıldızı sen olacaksın güven bana.
10. Kilo verdikçe kilo veresin gelecek!
Kilo verdikçe aynada kendine bakıp "ulan oluyor bu iş" diyorsan oluyor bu iş, güven bana yaa kaç kere diycem.
11. Kilo verdikçe artacak özgüven de cabası.
12. Boş yere yük taşıyorsun.
20 kilo fazlan var diyelim. Her merdiven çıkışında boşu boşuna 20 kiloluk koli taşıyorsun, yataktan her kalkışında üstünde gereksiz bir 20 kiloluk yük var, her adımın 20 kilo daha ağır. Bunu neden kendine yapıyorsun?
13. "Ama sana yakışıyor" diyenlere aldırma!
Tamam yakışıyor olabilir, tatlı bir insan olarak duruyorsundur ama bu sağlıklı olmana engel olmamalı. Kaldı ki zayıflık daha çokyakışacak???
14. İşinde, gücünde, hayatın her alanında performansın artacak. Hşş anladın sen
Süpersin dileğim tam gaz devamgünaydın kızlar oglum için havuza geldik bende bütün sene geçerli olan üyeliğimi yaptırdım iki gün platese bir gün aerobige gelicem
-400 sadece abla regl geldiBende merak ettim inş.işe yaramıştır
-400 sadece canımkolay gelsin canım tartılaydın keşke
İnşallah abla ya valla ne olacak bilmiyorumAnnene tembihlesydin herşeyi anlatma diye
Kolu alçıdamı
Ne kadar sürermiş
Olsum be mervem biz kaderdaşız heralde bu hafta
Cuma ya inş.şişlikler gider eksi olursun
Ben tartılmadım bugün merak etmiyorum :)
O da neymiş kızz öyle tövbe tövbe
Kp rahatsız olmuyomuki
Çok şükür benim öyle derdim yok
Şimdiye kadar hiç bıyık aldırmadım
Kaş da 3 kere falan
Hoşgeldin canımNasılsıniz canlar? Özledim sizi yaa. Hiç vaktim yok kurban olim gece yatağa yatınca kendimle başbaşa kalabiliyorum anca.
Kötü bir haberim var yılbaşı gecesi arkadaşın veletler tartimi bozmuş lar ne yaptılar bilmiyorum sürekli rakamlar 8888 yazıyor du eşim dün verdi servise acil dedi bakalımyeni almak istemiyorum çünkü çok memnundum.
Çok yorgunum yılbaşı gününü hala atlatamadim çok kalabaliktik.
Sizler Nasılsıniz bakalım.
Ozlettincanım benim biraz zor o işne yediğim bile belli değil Marni nin sürekli konuşması ve şarkı söylemesi beni benden alıyor. :))))
Yok anacım cenesi öyle düşük ki bide türkçe bilse yandıydim. :)))
burdayım Cancan.
İnşallah canımVvvav kv ye bak
Regl btnce eksiye düşersn canm iyice
Sizi çok merak ediyom
Ne kadar uyanıksın öyle meşgul ediyon de mi
ezanı niye beklemiyorsun ki canımKizlar menumu yazayim sahur yok
Iftar:17.20 bir kase mercimek corbasi,bir dilim tb ekmegi,6 tane kofte,salata,yarim bar ayran.
1.5 litre su yatana kadar olur.3 mil leslie yapicam insallah yapinca tekrar yazarim.
Ya kizlar iftari telime gore yapiyorum telefonumda 17.21 ben iki uc dk sonra actim sonra ezan okundu ayy orucum kabul olmazmi acaba
tarifi nasıl canımselam kızlar canım bugün bi tatlı istedi yaşam şeklimizi değiştiriyoruz madem yeni tarifleri öğrenmek lazım diye diyet helva yaptım keçiboynuzu pekmezi koydum 2 Ç. kaşığı, şeker yok tabikide, bir porsiyon ikiyüz kalori felan oldu başarılıydı bence
Canim benim bulundugum yer ilcenin disi oldugu icin normalde ezan sesi gelmiyordu bugun nasil olduysa ezan sesi geldiSüpersin dileğim tam gaz devam
-400 sadece abla regl geldi
-400 sadece canım
İnşallah abla ya valla ne olacak bilmiyorum
Hoşgeldin canım
Ozlettin
İnşallah canım
ezanı niye beklemiyorsun ki canım
Bugun benim canimda acayip tatli cekti oructan dolayi kan sekerim dustu sanirim,tarifi yazabilirmisin merak ettim.selam kızlar canım bugün bi tatlı istedi yaşam şeklimizi değiştiriyoruz madem yeni tarifleri öğrenmek lazım diye diyet helva yaptım keçiboynuzu pekmezi koydum 2 Ç. kaşığı, şeker yok tabikide, bir porsiyon ikiyüz kalori felan oldu başarılıydı bence
canım 1su b. irmiği 1t.k tereyqğ 15fıstık kavurdum 1,5su bardağı 2.çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi ısıtıp irmiğin içine koydum kısık ateşte çektirip afiyetlen yedimtarifi nasıl canım
görüşürüz canım kendine ve yediklerine dikkat etmenÜm
gece l'de
3 yk ıspanak
1 d. tbe
biraz yoğurt
akşam
1 lahmacun
1 b. ayran
biraz peynir
Su:1
spori. yok
Menümü yazıp çıkıcam kusura bakmayın. aöf sınavlarına az kaldı biraz bakayım. haftasonu açık liselilerin sınavlarnda görevliyim sonraki hafta salı da memlekete gidicez sınavlara da orda giricem nasipse. görüşürz çıtırlar
yazdım canım bana iyi geldi valla akşam yemeğini bile yiyemedim baydı desem yalan olmazBugun benim canimda acayip tatli cekti oructan dolayi kan sekerim dustu sanirim,tarifi yazabilirmisin merak ettim.
Spor da olsa süpperr canım.Afiyet olsunn :)Menümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
2 kaşık lor
1 tb ekmek
Ara
Yeşilçay
Öğle
1 kase türlü ( kabak patlıcan köftesinden seçtim)
Yarım kepçe brokoli çorbası
1 kase salata
Ara
1 elma
Akşam
Eki Görüntüle 1934034 Tonbalık,salata,yoğurt
Ara
Yeşilçay
2 lit su
canım latte içmiyoruz takımca na ya türk kahvesi yada sade azıcık sütle neskafe tercihimizMenümü vereyim
Kahvaltı 2 tbe ,5 misket peynir,yarım kk süzme peynir
Tavada yumurta,3 zeytin 1 ç k bal
Öğle 1 tabak etli sebze yemeği, yağsız salata , yoğurt 2 d tbe
Ara
Latte , yeşil çay
Yarım mandalina yarım elma
Akşam
1 sb kepekli makarna ile hazırlanmış mantarlı körili makarna , yağsız salata, yoğurt
Ara
4 ince dilim ayva
Çay
Yeşil çay
3 lt su
Takıma bak maşallah salı pazarı gibi kızlar totolari biran önce kucultelim yer açılsın yenilereKızlar takımda kim var bi hatırlıyalım
Listedekiler:
MuallimeA
askrhpozitif
dagyolu
Nilyyyaaannn
60kiloyum
Mefkurem
ezo26
Izindeki listeye girecek aktif üyeler :
Berilcee
Eliya
Nanekekik
Kkkmevsim
Sahgull
Denemedeki üyeler :
Deryanur
Muskammm
Habinar
Yiden16
Mezun üyeler :
ayulduzz
Masal
Curuk elma
Unutuğum varmı tam bilmiyorum
Evet çok hızlı hergun yeni bir hale şekle giriyor gözümün önünde büyüdü ben anlamadimbaharım zaman çabuk geçiyor, bendw bu yıla kadar evde çocukları buyur işe koşturma ile geçti ama bu sene tadını çıkaracam kendime zaman ayırmak istiyorum artık
Tatlım hava karardiysa siyah iplik beyaz iplikten ayrildiysa vakit girmiştir bilerek yaptığın bilerek yaptığın birşey değil madem diğer günlerde duyulmuyordu Allah kabul etsin diyelimKizlar menumu yazayim sahur yok
Iftar:17.20 bir kase mercimek corbasi,bir dilim tb ekmegi,6 tane kofte,salata,yarim bar ayran.
1.5 litre su yatana kadar olur.3 mil leslie yapicam insallah yapinca tekrar yazarim.
Ya kizlar iftari telime gore yapiyorum telefonumda 17.21 ben iki uc dk sonra actim sonra ezan okundu ayy orucum kabul olmazmi acaba
MüthişMenümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
2 kaşık lor
1 tb ekmek
Ara
Yeşilçay
Öğle
1 kase türlü ( kabak patlıcan köftesinden seçtim)
Yarım kepçe brokoli çorbası
1 kase salata
Ara
1 elma
Akşam
Eki Görüntüle 1934034 Tonbalık,salata,yoğurt
Ara
Yeşilçay
2 lit su
bir su bardağı makarna çok olmuş makarna kepeklide olsa 4yk pişmiş hali ki diyette olmasa daha iyi birde latteye hayır su güzelMenümü vereyim
Kahvaltı 2 tbe ,5 misket peynir,yarım kk süzme peynir
Tavada yumurta,3 zeytin 1 ç k bal
Öğle 1 tabak etli sebze yemeği, yağsız salata , yoğurt 2 d tbe
Ara
Latte , yeşil çay
Yarım mandalina yarım elma
Akşam
1 sb kepekli makarna ile hazırlanmış mantarlı körili makarna , yağsız salata, yoğurt
Ara
4 ince dilim ayva
Çay
Yeşil çay
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?