Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yılları taş gibi geçirmek varken dobiklik niye... çok güzel yazılmış.isteyince herkes kilo verebilir..

Anladım canım anladım
Tamda bu moddayım
Özgüvenim için kendim için bişeyler yapacağım
Ailemin çevremin gözleri önünde eriyip gidecem :)

Kizlar menumu yazayim sahur yok

Iftar:17.20 bir kase mercimek corbasi,bir dilim tb ekmegi,6 tane kofte,salata,yarim bar ayran.

1.5 litre su yatana kadar olur.3 mil leslie yapicam insallah yapinca tekrar yazarim.

Ya kizlar iftari telime gore yapiyorum telefonumda 17.21 ben iki uc dk sonra actim sonra ezan okundu ayy orucum kabul olmazmi acaba

günaydın kızlar oglum için havuza geldik bende bütün sene geçerli olan üyeliğimi yaptırdım iki gün platese bir gün aerobige gelicem
Süpersin dileğim tam gaz devam
Bende merak ettim inş.işe yaramıştır
-400 sadece abla regl geldi
kolay gelsin canım tartılaydın keşke
-400 sadece canım
İnşallah abla ya valla ne olacak bilmiyorum
Hoşgeldin canım
Ozlettin
Vvvav kv ye bak

Regl btnce eksiye düşersn canm iyice

Sizi çok merak ediyom

Ne kadar uyanıksın öyle meşgul ediyon de mi
İnşallah canım
ezanı niye beklemiyorsun ki canım

(9:30)
1 tk çörek otu yağı

(10:30)
meyve salatası(ananas,kivi,armut)

(14:00)yememeliydim meyve gunu olacaktı sozde
2 tane fırında mücver

(18:30)
1 ince dilim ananas
1 mandalina

spor:1 saat koşu bandı (5 km hızla yürüdüm)
su:2lt

yarın normal menülere donucem sanirim
5 TE 5 yapacaktim sozde

selam kızlar canım bugün bi tatlı istedi yaşam şeklimizi değiştiriyoruz madem yeni tarifleri öğrenmek lazım diye diyet helva yaptım keçiboynuzu pekmezi koydum 2 Ç. kaşığı, şeker yok tabikide, bir porsiyon ikiyüz kalori felan oldu başarılıydı bence

Süpersin dileğim tam gaz devam

-400 sadece abla regl geldi

-400 sadece canım

İnşallah abla ya valla ne olacak bilmiyorum

Hoşgeldin canım

Ozlettin

İnşallah canım
ezanı niye beklemiyorsun ki canım
Canim benim bulundugum yer ilcenin disi oldugu icin normalde ezan sesi gelmiyordu bugun nasil olduysa ezan sesi geldi

Menümü vereyim

Kahvaltı 2 tbe ,5 misket peynir,yarım kk süzme peynir
Tavada yumurta,3 zeytin 1 ç k bal

Öğle 1 tabak etli sebze yemeği, yağsız salata , yoğurt 2 d tbe

Ara
Latte , yeşil çay
Yarım mandalina yarım elma

Akşam
1 sb kepekli makarna ile hazırlanmış mantarlı körili makarna , yağsız salata, yoğurt

Ara
4 ince dilim ayva
Çay
Yeşil çay

3 lt su

Bugun benim canimda acayip tatli cekti oructan dolayi kan sekerim dustu sanirim,tarifi yazabilirmisin merak ettim.

tarifi nasıl canım
canım 1su b. irmiği 1t.k tereyqğ 15fıstık kavurdum 1,5su bardağı 2.çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi ısıtıp irmiğin içine koydum kısık ateşte çektirip afiyetlen yedim iki porsiyon olarak ayarladım küçük kase bugun yarında öbürünü yiycemmm

menÜm
gece l'de
3 yk ıspanak
1 d. tbe
biraz yoğurt

akşam
1 lahmacun
1 b. ayran
biraz peynir

Su:1
spori. yok

Menümü yazıp çıkıcam kusura bakmayın. aöf sınavlarına az kaldı biraz bakayım. haftasonu açık liselilerin sınavlarnda görevliyim sonraki hafta salı da memlekete gidicez sınavlara da orda giricem nasipse. görüşürz çıtırlar

görüşürüz canım kendine ve yediklerine dikkat et

Spor da olsa süpperr canım.Afiyet olsunn :)

canım latte içmiyoruz takımca na ya türk kahvesi yada sade azıcık sütle neskafe tercihimiz

Takıma bak maşallah salı pazarı gibi kızlar totolari biran önce kucultelim yer açılsın yenilere
baharım zaman çabuk geçiyor, bendw bu yıla kadar evde çocukları buyur işe koşturma ile geçti ama bu sene tadını çıkaracam kendime zaman ayırmak istiyorum artık
Evet çok hızlı hergun yeni bir hale şekle giriyor gözümün önünde büyüdü ben anlamadim
Tatlım hava karardiysa siyah iplik beyaz iplikten ayrildiysa vakit girmiştir bilerek yaptığın bilerek yaptığın birşey değil madem diğer günlerde duyulmuyordu Allah kabul etsin diyelim
Müthiş
bir su bardağı makarna çok olmuş makarna kepeklide olsa 4yk pişmiş hali ki diyette olmasa daha iyi birde latteye hayır su güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…