- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.241
Spor tabiki süperrrİyi akşamlarrr herkese
Bugünkü menüm
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 ceviz
5 badem
1 dilim tbe
Öğle 12.00
1 mandalina
1 kupa Yeşilçay
Akşam 18.00
Bol salata
Fırında 2 but tavuk
Su:1.75 lt. 2 yaparım
Spor :70 dk yürüyüş 15 dk pilates
Acaba apatmanın sigortası falanmı attıkiYine karanlıkta kaldık hanımlar sokakta yan binalarda var bizim apartmanda yok elektrik elektrik arızayı aradım ama ne bir gelen ne bir giden ev buz gibi oldu telefonun şarjı bitti PC den dolduruyorum şimdi
Midem kabul etmiyor artık anlamadım.58,600 olmuşum bu sabah baktım.Biliyorum ama zorlaya zorlaya yiyorum yarın arttırıcam bakalım abla.Spor tabiki süperrr
Tatlım mutlaka biliyosun ama pek çoğumuz gibi pek uygulamıyon
Kahvaltı en zengin öğünün olacak
Piramit yukarı doğru azalıcak
2 kş yulaf kepeği 1 dil ekm.değerinde tatlım
Olmadı demi of ya 2 gündür menümü beğendiremiyorumAfiyet olsun canım
Bakalım bu patates sana nasıl etki yapacak canım afiyet olsun
patates akşam olmamış canm
Afiyet olsun canım
aynen abla yarın eski menülere dönüyorum olmayacak böyle
CAnım Abla desem olurmu isminle hitap etmek ayıp olacak gibi geliyo3.ocak.salı
8.30 __
Çörekotu yağı sirkeli su
9.00__
1 tb sandwich ekm.dışı
1 yumurta
1 tk acuka
2 kş lor
Dereotu
14.00__
1 bar süt
2 incir
2 kş yulaf kepeği
10 badem
Tarçın vanilya kakao =puding
17.30 __
Ton balıklı salata
Su 2 lt
Spor 1 +3 mil leslie ilave hareketler
Leslie başlayınca 20.dk da tlf geldi o yüzden baştan başladım
Niye kızz çok da kötü olmuyorGerçektenmi
Adam gibi iştahla ekmek yerim daha iyi zaten hiç sevmiyorum zorla yiyorum
O zaman 1 dk çavdar ekmeği yesem olurmu
Bu sıralar öyle oldu ya :) Bi deli gibi acıkıyorum bi midem kabul etmiyor anlamadım gitti.iyiden iyiye azaltıyorsun menüyü afiyet olsun
Sona yaklaştıkça insanın yiyesi gelmiyor bi garip oluyor vücut ne yapacağını şaşırıyor demiBu sıralar öyle oldu ya :) Bi deli gibi acıkıyorum bi midem kabul etmiyor anlamadım gitti.
Yok abla babam indi baktı binada elektrik yok her sene yasiyoruz bunu faz hatası diyorlar bir kere 4 gün gelmemişti inşallah bu sefer çabuk gelir eski binanın dertleri bitmiyorAcaba apatmanın sigortası falanmı attıki
zamanla olur canım ben bile yeni yeni menüleri oturtmaya çalışıyorum deneye yanila buluyoruz isteOlmadı demi of ya 2 gündür menümü beğendiremiyorum
Yarın bakalım ne diceksiniz
Evet dengesizleştim bu hafta ama farkındayım.:) Kilo kontrolü yapıyorum + olursam kısıyorum yediklerimden ASLINDA bundan dolayı azaltıyorum.Sona yaklaştıkça insanın yiyesi gelmiyor bi garip oluyor vücut ne yapacağını şaşırıyor demi
Ayyy bu mide kabul etmemesini bi ben yaşıyamıyorum :))Midem kabul etmiyor artık anlamadım.58,600 olmuşum bu sabah baktım.Biliyorum ama zorlaya zorlaya yiyorum yarın arttırıcam bakalım abla.
Biz ciddi diyet yapıyormuymuşuzOlmadı demi of ya 2 gündür menümü beğendiremiyorum
Yarın bakalım ne diceksiniz
Nasıl istersen öyle hitab et cnm hiç sorun değilCAnım Abla desem olurmu isminle hitap etmek ayıp olacak gibi geliyo
Puding dediğin nedir ne ile yaptın
Evet farkındayım.Enerji kaybı oluyor halsizim de.Bundan kaynaklanıyor herhalde.Dikkat edicem artık kendimeAyyy bu mide kabul etmemesini bi ben yaşıyamıyorum :))
Tatlım vücudunu az yemeye alıştırırsan biraz fazla yediğinde hemen geri alırsın
Az yedikçe meton yavaşlar
Hele sporda yapıyon kas erimesi olur
Heralde değil tatlımEvet farkındayım.Enerji kaybı oluyor halsizim de.Bundan kaynaklanıyor herhalde.Dikkat edicem artık kendime
Ayni seyi bende yasiyorum abla yalniz degilsinAyyy bu mide kabul etmemesini bi ben yaşıyamıyorum :))
Tatlım vücudunu az yemeye alıştırırsan biraz fazla yediğinde hemen geri alırsın
Az yedikçe meton yavaşlar
Hele sporda yapıyon kas erimesi olur
Biz ciddi diyet yapıyormuymuşuz
yok kız o kadar da değil :))
Nasıl istersen öyle hitab et cnm hiç sorun değil
Ben takılmam öyle şeylere
Bebeğim yazdım ya
Küçük tencereye 1 bar süt 2 kş yulaf kepeği 1 tk kakao
Istenilen kurumeyve koyup karıştırıyon pişiriyon
Ocaktan alınca tarçın istenirse vanilya
Tok tutsun diye ben üstüne badem yada cevizde koyuyom
Tamam abla :) Söz bundan sonra denicem. Cuma da farkını görücez bakalımHeralde değil tatlım
Vücut sinyal veriyor sana duy sesimi diye :))
Kahvaltını kuvvetli yap yumurtalı peynirli bol yeşillik
Sana başladığından beri söylüyorum öğlen yemek yemek istemiyosan 1 meyve yanına yoğurt ye
Ne yazıkki bende öyleydim cnmAyni seyi bende yasiyorum abla yalniz degilsinmidemin kabul etmedigi bir animi hatirlamiyorum malesef,hep istahliydim cocuklugumdan beri
Tatlım önemli olan sadece eksi görmek değil sağlıklı kilo vermekTamam abla :) Söz bundan sonra denicem. Cuma da farkını görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?