Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben 94 ile 3. Takımda başladım anım 76 ya indim sonra izne ayrıldım 92 oldum kendim yavaş yavaş 75.2 ye kadar verdim sonra bu takıma geldim geldiğim 3 hafta içinde 69.7 gördüm ama sonraki haftalar vücüdüm direnmeye başladı sporu bırakıcaz bide şimdi meyve sebze detoksu ve spor yapıyorum sonuc cok güzel Pazartesi + idim şimdi Pazartesi'ye göre -1 oldum :)

Ikiside baya vermiş maşallah

Sende bu sefer başarıcaksın inş.
Tamamdır canım anlaştık :)
tatlım farklı düşüncelerin varsa konuşup anlaşır bi orta yol buluruz :))
Burası demokratik bi ortam :)

Sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve hedefe fazla oyalanmadan ulaşmak istiyoruz
Dediğim gibi süre uzadıkça sabrımız tükeniyor bıkkınlık geliyor

süpersin Ayça ben hala artidayim :-(

Mefkurem anştık abla. Hatta telim gelsin geceleri yine dmlarım buraya. Bunu la alıntılama bile yapılmıyor.
Kız bide gitmeden sorumu cevaplıyaver
Dün yazdımda görmedin

Meyve sebze sularını hangi makinede yapıyosun katı sıkıcaklamı smotie makinesiylemi
Su falan ekliyomusun içine

:) açıkçası şöyle ; aslında iradeli biriyim çoğu diyeti denemişimdir yemem dediğim çok kritik dönemlerde ortamlardan galibiyetle çıktım çoğu zaman Çok makul yemekleri sırf içindeki yağından dolayı reddedip yumurta yediğim zamanlar olmuştur salata bile olsa..
Benim sorunum şu ki sabırlı değilim mahrumiyet duygusu oluşuyor anormal bir insanmışım gibi geliyor bana ve başlıyorum sağlıksız şeyler yemeğe ama öyle böyle değil 1 tepsi börek yiyebilirim. Yani bende yeme bozukluğu var.. Benim öncelikli hedefim bu durumu aşmak normal insanlar gibi beslenmeye alışmak.. ölçülü ve dengeli herşeyden yersem sorun olmuyor. Tabi baklava börekten bahsetmiyorum makarna ekmek pilav tamamen çıkarabilceğim şeyler değil sadece.. Ha derseniz iki gün üstüste olmasın çarşamba perşembe olmasın bunu yapabilirim.. Ama tamamen bırakıp Tekrar kısır döngüye girmekten korkuyorum son birkaç aydır bunun pişmanlığını yaşıyordum herşeyi yiyerek kilo verdiğim halde başkalarına özenip neden gaza gelip bıraktım diye.. Zamanla miktarları azalır sıklığı azalır inşallah ama alıştıkça..

teşekkür ederim kizlar ins gidicem yarin bugun aksama kadar yattım kendimi kaldiramiyrm ki bu durumu hic sevmem bakalım ama tahminim b12 yine yerlere indi ben kizi.a hamile kalmadan once bi boyle olmuştum hos onda morarma yoktu ama durum ayniydi 1yil trdavi gördüm zaten ondan sonra hamile kalabildim netten baktigim kadariyla bu durumda morluklara yol acabiliyomus tabi ben oyle düşünüyorum daha kotulerini düşünmek bile istemiyorum bugun yenileri cikmafi sukur

Alerji mi oldun ki canm. Benim annemin konuşsunuz sinir yada stress yaptığında vücudunda morluklar oluşurdu öyle Bişi mi ki. Çok geçmiş olsun git doktora erkenden canım.
Yok canım ya allerji gibi degil
sagol bitanem gidicem ins

Anam kv fena ama gerçekten kabul etmesi bile çok onemli bişi bence ins bi sıkıntı olmaz iyi twmbihle anneni
Kızlar regl oldum ve tartı maalesef-400 gram gösterdi erken tartildim bide oy motivem çoktu ama pes etmek yok
maşallah hafi bakalım bide ben olabilssem

kacak Nerelerdesin ozlettin kendini senin bu marni baya Türk kizi olmaua heves etmiş anlasilan örgüler falan sen yinede alistirma valla gelcek yil uc dort aylığına gelir bu gibi geliyi bana

Tatlım aslında takım olmanın, yarışmada olmanın amacıda bu zaten

Inan benden daha fazla yemeyi sevmiyosundur
Ben tok bile olsam durdurak demeden tatlı pasta börek yşyebilirim
Makarna pilavı bile ekmek eşliğinde yerdim

Eğer takımda olmasaydım kesinlikle bu kadar iradeli olamaz ve başaramazdım

Ama burda takım sorumluluğu var ya
İnsan ister istemez kendini tutmayı öğreniyor
Öncelikle buraya yazacağını bildiğin için bişeyi yerken 10 kez düşünüyosun
Bide cuma bildirimleri var
Çok emek veren arkadaşlarına haksızlık olmasın diye o boğazı tutmayı başarıyosun
Sonuçta 11 takım yarışıyor
Üyelerin güzel kilo verip başarılı olması demek takımında başarısını getiriyor
Başarılarda bizim motivasyonumuzu hep diri tutuyor

Kız zaten ekmek yemeye bişey demiyoz
Sadece karbonlarla beraber ekmek zaten olmaz

Pirinç yerine bulgur ye anacım o daha sağlıklı Sadece tartıya yakın yeme

Illa Makarna Pirinç istiyom diyosan onlarıda cuma ye yada başka bi cıss
Tabi abartmadan
Yoksa sonra artıları atmak için Çok uğraşıyoz

Tatlım oyalanmada yarın git için rahat olsun

Tamam canım makarna pilav cuma günleri diğer günlerde bulgur pilavı tartıya yakın sadece ekmek inşallah takım olmanın bu avantajların ı kullanalirim sağol sabırla cevap verdiğin iyiki varsın

AA Benim boyumda benim kilomdaymış ablan çok iyi olur canım
Fotoğraf ekleyemedim yazıyorum canım
Sabah aç karına limonlu su )
Kahvaltı (9:00)
2dlm tam tahıl ekmek
1yumurta yada ortadaki 3parmagin kadar peynir
Közlenmiş kırmızı biber mevsimi değilse bir dlm ananas(metobolizms hızlansin diye)
Bol yeşillik
5tuzsuz zeytin

Ara(11:00)
1bardaj süt
7badem
7tane yaban mersini

Öğle(13:00)
1kepce çorba
1dlm ekmek
3kofte kadar et yada 1yumurta yada 80g ton balığı yağı süzülmüş
6yk sebze yemeği (yoksa salatana 1tatli kaşığı yağ ekle varsa salata yağsız )
Salata

Ara(15:00)
1bardaj süt
1meyve

Akşam(18:00)
Öğle ile aynı
Yada bı öğün et yeyip diğer öğün sebze yiyebilirsin ikiye bölmek yerine

Ara(21:00)
1bardaj süt 7yaban mersini

Şu:3lt spor:2gunde bir 45 dk yürüyüş ilk etapta şart değil

Közlenmiş biber yaban mersini özellikle verilmiş

Spor bitti üstünde bölgesel çalıştım oturduğum yerde kaldım hemen yatacağım çok acıktım çünkü sağa sola kaymadan yatağa cufcuf iyi geceler sabah bakacağım pattislerr ne getirdi ne götürdü

Tamam canım makarna pilav cuma günleri diğer günlerde bulgur pilavı tartıya yakın sadece ekmek inşallah takım olmanın bu avantajların ı kullanalirim sağol sabırla cevap verdiğin iyiki varsın
rica ederim tatlım
Burdakilere hep dediğim için biliyolar
Ben senelerce kilonun acısını psikolojik olarak çok çektim
O yüzden herkes zayıflasın istiyorum

Menu
Sabah 10:00
2d ekmek 1yumurta 1yk tulum peynir 8 zeytin

Aksam 17:30
Salata yogurt 1kase tarhana

Ara20:00
1msndalina
Sabah akşam güzel ama öğlende bişey olabilirmiş tatlım

Bişey getirmesin bol bol götürsünler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…