- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.281
Yapabilcem abla hemde güzel bir eksi ile yapıcamCuma bildirim yapabilcen dimi tatlım
Ikiside baya vermiş maşallahEşim fazla almadı 5 kilo felan
120 kilo ile başladı fazla da olabilir 85 e kadar indi şimdi 90 larda
Eltim de 90 ile başladı 64 kiloya indi 1 senedir aynı kiloda kontrollü tabiki
Bi ben ipin ucunu kaçırdım sadece abla
Bende hedefime ulaşırsam son olacak inşallah
tatlım farklı düşüncelerin varsa konuşup anlaşır bi orta yol buluruz :))Tamamdır canım anlaştık :)
Hadi bakalım inş.Yapabilcem abla hemde güzel bir eksi ile yapıcam
süpersin Ayça ben hala artidayim :-(Ben 94 ile 3. Takımda başladım anım 76 ya indim sonra izne ayrıldım 92 oldum kendim yavaş yavaş 75.2 ye kadar verdim sonra bu takıma geldim geldiğim 3 hafta içinde 69.7 gördüm ama sonraki haftalar vücüdüm direnmeye başladı sporu bırakıcaz bide şimdi meyve sebze detoksu ve spor yapıyorum sonuc cok güzel Pazartesi + idim şimdi Pazartesi'ye göre -1 oldum :)
Kız bide gitmeden sorumu cevaplıyaverMefkurem anştık abla. Hatta telim gelsin geceleri yine dmlarım buraya. Bunu la alıntılama bile yapılmıyor.
Ikiside baya vermiş maşallah
Sende bu sefer başarıcaksın inş.
tatlım farklı düşüncelerin varsa konuşup anlaşır bi orta yol buluruz :))
Burası demokratik bi ortam :)
Sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz ve hedefe fazla oyalanmadan ulaşmak istiyoruz
Dediğim gibi süre uzadıkça sabrımız tükeniyor bıkkınlık geliyor
Dilek çok fena son o yanakları unutmadık biz kocise unuttur amaalma geri
Tatlım kahvaltıyı biraz daha sağlam yap sporda yapıyorsun kaslarını eritme
Koşu bandı alan masum köylüçıldırmış adına yürüyordu
İnşallah canim
Bol su iç soda iç atarsin yarın o tuzu
O ayrı bir güzellik canım rabbim nasip etsin
Ay benimkide nerdeyse ben takmadan umrunda değil yada ben çok takıyorum diye ses etmiyor
Kız patikleri yürüme uygun bir spor ayakkabısı al maşallah sakatlanirsin topuk dikeni çıkar bide isinmiyomu patikler
geniş olsun canım karaciğer enzimleri ne baktır inşallah stresten filandir ihmal etme
teşekkür ederim kizlar ins gidicem yarin bugun aksama kadar yattım kendimi kaldiramiyrm ki bu durumu hic sevmem bakalım ama tahminim b12 yine yerlere indi ben kizi.a hamile kalmadan once bi boyle olmuştum hos onda morarma yoktu ama durum ayniydi 1yil trdavi gördüm zaten ondan sonra hamile kalabildim netten baktigim kadariyla bu durumda morluklara yol acabiliyomus tabi ben oyle düşünüyorum daha kotulerini düşünmek bile istemiyorum bugun yenileri cikmafi sukurAman kuzum aramızda derecenin lafımı olur :))
Sadece yeni başlayanlarda ilk 1-2hafta fazla vermesi normal olur onu demek istedim
Bu arada ben kaptan yada yardımcı değilim
Herşeye maydonoz olan takımın gönül dostu ablasıyım diyelim :))
neyseki yinede çok kötü geçmemiş cnm
Bencede bi dr a git cnm mutlaka
geçmiş olsun
Belki kandolaşımı düzensizliği olabilir
Yok canım ya allerji gibi degilAlerji mi oldun ki canm. Benim annemin konuşsunuz sinir yada stress yaptığında vücudunda morluklar oluşurdu öyle Bişi mi ki. Çok geçmiş olsun git doktora erkenden canım.
sagol bitanem gidicem insGeçmiş olsn canım iyi düşünün iyi olsun.dr gitmeyii ihmal etme
Çok seviyorm ya eve almıyorum aldırmıyorum yememek için.69u görürsem browni ziyafeti çekmek istiyorum
Kaç yaşındasn ki canım
Günaydın benm kızım çok sık uyanır gece bugün acıdı bana deliksiz uyudu
Hoşgldn tekrardan kilo almamış olman bile çook iyi bnce
Anam kv fena ama gerçekten kabul etmesi bile çok onemli bişi bence ins bi sıkıntı olmaz iyi twmbihle annenisağol canım kv dem bakacak anneme ben işteyken artık idare edebildiğim kadar idare edicez inşallah bir sorun olmaz diken üstündeyim inan başka çaremiz yoksa refakat izni alacaktım şu aralar sadece hayati tehlikesi olanlara refakat izni veriliyor.
maşallah hafi bakalım bide ben olabilssemKızlar regl oldum ve tartı maalesef-400 gram gösterdi erken tartildim bide oy motivem çoktu ama pes etmek yok
kacak Nerelerdesin ozlettin kendini senin bu marni baya Türk kizi olmaua heves etmiş anlasilan örgüler falan sen yinede alistirma valla gelcek yil uc dort aylığına gelir bu gibi geliyi banaNasılsıniz canlar? Özledim sizi yaa. Hiç vaktim yok kurban olim gece yatağa yatınca kendimle başbaşa kalabiliyorum anca.
Kötü bir haberim var yılbaşı gecesi arkadaşın veletler tartimi bozmuş lar ne yaptılar bilmiyorum sürekli rakamlar 8888 yazıyor du eşim dün verdi servise acil dedi bakalımyeni almak istemiyorum çünkü çok memnundum.
Çok yorgunum yılbaşı gününü hala atlatamadim çok kalabaliktik.
Sizler Nasılsıniz bakalım.
Tatlım aslında takım olmanın, yarışmada olmanın amacıda bu zaten:) açıkçası şöyle ; aslında iradeli biriyim çoğu diyeti denemişimdir yemem dediğim çok kritik dönemlerde ortamlardan galibiyetle çıktım çoğu zaman Çok makul yemekleri sırf içindeki yağından dolayı reddedip yumurta yediğim zamanlar olmuştur salata bile olsa..
Benim sorunum şu ki sabırlı değilim mahrumiyet duygusu oluşuyor anormal bir insanmışım gibi geliyor bana ve başlıyorum sağlıksız şeyler yemeğe ama öyle böyle değil 1 tepsi börek yiyebilirim. Yani bende yeme bozukluğu var.. Benim öncelikli hedefim bu durumu aşmak normal insanlar gibi beslenmeye alışmak.. ölçülü ve dengeli herşeyden yersem sorun olmuyor. Tabi baklava börekten bahsetmiyorum makarna ekmek pilav tamamen çıkarabilceğim şeyler değil sadece.. Ha derseniz iki gün üstüste olmasın çarşamba perşembe olmasın bunu yapabilirim.. Tekrar kısır döngüye girmekten korkuyorumson birkaç aydır bunun pişmanlığını yaşıyordum herşeyi yiyerek kilo verdiğim halde başkalarına özenip neden gaza gelip bıraktım diye.. Zamanla miktarları azalır sıklığı azalır inşallah ama alıştıkça..
Yok bebeğim mızmızlık ne demek
Tatlım oyalanmada yarın git için rahat olsunteşekkür ederim kizlar ins gidicem yarin bugun aksama kadar yattım kendimi kaldiramiyrm ki bu durumu hic sevmem bakalım ama tahminim b12 yine yerlere indi ben kizi.a hamile kalmadan once bi boyle olmuştum hos onda morarma yoktu ama durum ayniydi 1yil trdavi gördüm zaten ondan sonra hamile kalabildim netten baktigim kadariyla bu durumda morluklara yol acabiliyomus tabi ben oyle düşünüyorum daha kotulerini düşünmek bile istemiyorum bugun yenileri cikmafi suk
Tatlım aslında takım olmanın, yarışmada olmanın amacıda bu zaten
Inan benden daha fazla yemeyi sevmiyosundur
Ben tok bile olsam durdurak demeden tatlı pasta börek yşyebilirim
Makarna pilavı bile ekmek eşliğinde yerdim
Eğer takımda olmasaydım kesinlikle bu kadar iradeli olamaz ve başaramazdım
Ama burda takım sorumluluğu var ya
İnsan ister istemez kendini tutmayı öğreniyor
Öncelikle buraya yazacağını bildiğin için bişeyi yerken 10 kez düşünüyosun
Bide cuma bildirimleri var
Çok emek veren arkadaşlarına haksızlık olmasın diye o boğazı tutmayı başarıyosun
Sonuçta 11 takım yarışıyor
Üyelerin güzel kilo verip başarılı olması demek takımında başarısını getiriyor
Başarılarda bizim motivasyonumuzu hep diri tutuyor
Kız zaten ekmek yemeye bişey demiyoz
Sadece karbonlarla beraber ekmek zaten olmaz
Pirinç yerine bulgur ye anacım o daha sağlıklı Sadece tartıya yakın yeme
Illa Makarna Pirinç istiyom diyosan onlarıda cuma ye yada başka bi cıss
Tabi abartmadan
Yoksa sonra artıları atmak için Çok uğraşıyoz
Gitcem inş yarın abla gerçekten insanin kafası takiliyoTatlım oyalanmada yarın git için rahat olsun
Fotoğraf ekleyemedim yazıyorum canımAA Benim boyumda benim kilomdaymış ablan çok iyi olur canım
rica ederim tatlımTamam canım makarna pilav cuma günleri diğer günlerde bulgur pilavı tartıya yakın sadece ekmek inşallah takım olmanın bu avantajların ı kullanalirim sağol sabırla cevap verdiğin iyiki varsın
Sabah akşam güzel ama öğlende bişey olabilirmiş tatlımMenu
Sabah 10:00
2d ekmek 1yumurta 1yk tulum peynir 8 zeytin
Aksam 17:30
Salata yogurt 1kase tarhana
Ara20:00
1msndalina
Bişey getirmesin bol bol götürsünler :))Spor bitti üstünde bölgesel çalıştım oturduğum yerde kaldım hemen yatacağım çok acıktım çünkü sağa sola kaymadan yatağa cufcuf iyi geceler sabah bakacağım pattislerr ne getirdi ne götürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?