Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim çocukluğum ve ergenliğim çok zayıftı. inceciktim. üniversitede kilo almaya başladım. sonra aldıkça aldım. sınırları aştı bende de iştah maşallah çok fazla. nasıl azaltmalı bilmem bir ay önce o 1,4 kiloyu verdiğim hafta bile mucize.

Sabah ve akşam arasında çok fark var akşamdan sonra yaptığın arayı keşke ikinci ara olarak gündüz yeseydin

yemek saatlerinden sanırım yine 2 gündür wc ye çıkamıyorum.

Akşamdan 2-3 eriği suda bekletip sabah erikleri ye suyunu iç canım 1 bardak su da içip 20 dk sonra kahvaltı yap bağırsakları çok iyi çalıştırıyor

Ahh Mefkurem 100 kiloluk kişiler için hazırlanan listelere baktım onların dediği gibi yesem beni denemeye bile almadınız o derece :))
Aklım karıştı şimdi ya ben aslında daha önce iyi kilo verdim. Makarnada yedim pilav da bulgur da ve çokta güzel gitti kilolar bunları kısıtlarsam patlama yaşıyorum

Yine karanlıkta kaldık hanımlar sokakta yan binalarda var bizim apartmanda yok elektrik elektrik arızayı aradım ama ne bir gelen ne bir giden ev buz gibi oldu telefonun şarjı bitti PC den dolduruyorum şimdi

Nerde yaşıyorsun canım doğuda mısın sık yaşanıyormuş elektirik kesintisi sizde ondan merak ettim

Afiyet olsun spor süper

Sende baya vermişin cnm

iştahlıyım dediğine göre Yinede çok yüksek kilolara çıkmamışın
Yok abla cok sukur omrumde en cok 75 i gordum ama boy kisa oldugu icin (1.60) kotu duruyo.

Valla ben istahima ragmen yine cok almazdim mesela makarna cok sevdigim icin abartisiz uc tabak yedigimi bilirim,kisirida iki kisilik porsiyon rahatlikla yerim yani.

Ama bende borek,pasta,tatli yeme aliskanligi eskiden beri yok belki de oyuzden cok kilo almadim.Simdi de yas ilerliyor alinan kilolar vucuda yapisiyor malesef

yok canım İstanbuldayim Anadolu yakasında

@muskammm her çeşit diyetisyene gitmiş biri olarak söylüyorum ki devlet hastanesi bol karbonhidrat verip sonra kesiyor ozellerde daha dengeli bak ablam 168 103 le başladı sana onun listesini arıtım yarın ben bı fikir olussun

AA Benim boyumda benim kilomdaymış ablan çok iyi olur canım

Tatlım cevabı burdan vereyim

Kalteli karbon tabiki yicez buna vücudun ihtiyacıda var bakliyat bulgur tb çavdar ekm.gibi
Sadece biz cuma tartısına odaklı olduğumuz için şişilk yapıcak şeyleri tartıya yakın tüketmemeye çalışıyoruz
Sonuçta insanız tabiki canımız farklı şeyler de istiyor. Nefsimizi köretltmek içinde çok istediğimiz bişeyi cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen yiyebiliriz tabi abartmadan
Sende makarna yada pirinç pilavı yemek istersen cuma günleri tüketebilirsin
Bu konuda anlaşırsak problem olmaz :))

Haa bide unutmaki 1 kaçamak bizi en az 3 gün geriye götürür buda hedefe ulaşma süremizi uzatır
Bana demiştinya senin yazını gördüm diye...
Ben 6 ayda bu yaşta 34 kilo verdim ama
Sıfır kaçamakla
Hiç makarna pirinç pilavı patates yemedim
Emek vermeden sonuç elde edemiyoruz

Geri kilo aldığım dönemdede bunları yediğim için değil çuko düşkünlüğüm için

Hangi tür diyeti yaparsak yapalım
sağlıklı beslenmeyi ve dengelemeyi hayatımıza oturtmadığımız sürece geri almaya mahkum oluruz

Kızlar bgn gene benim işlerden çok koşuşturmamı geçti bide telim problemli çok düzgün yaamıyorum ama detoks sonuçlarını paylaşmak istiyorum içimin temizlendiğini hisediyorum resmen. Ve kırıldı bu sefer 69.5 çıktım bugün. Bağırsakları cok aktif. Ben enerji düşmesi yaşamadım bu arada. Normalde vücüt enerji düşmesi yaşayıp kendini kapatıyormuş. Ama çok başım ağrıdı sanırım kahvesizlikten.

Sabah 6.00
Yeşil detoks yine ( bu fovorim oldu yeşil elma limonlarda bir tad veriyor)

11.00
Yeşil detoks ( kara lahana maydonoz elma limon taze zencefil çok az)

15.00
Pazı+portakal+turuncu havuç

Akşam 19.00
Maydonozunu+limon

Spor : 45 dk yürüyüş
Sıvı 1.5 tl oldu bgn içermesin iş yerinde bide detoks sulu ya çok zor oluyor su içmek.

Işte ben bütün cıssları seviyorum yaa sebep o heralde

Habinar
Yasemin balansı eşinle beraber yapmışınızya
O da geri kilo aldımı
Eşim fazla almadı 5 kilo felan
120 kilo ile başladı fazla da olabilir 85 e kadar indi şimdi 90 larda
Eltim de 90 ile başladı 64 kiloya indi 1 senedir aynı kiloda kontrollü tabiki
Bi ben ipin ucunu kaçırdım sadece abla
Bende hedefime ulaşırsam son olacak inşallah

Tamamdır canım anlaştık :)

Cuma bildirim yapabilcen dimi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…