- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.301
ablam bilmrmki nasıl olur ama tatlanması lazım bi şekilde yoksa yenmez irmikMerve bencede normal menü yap cnm zaten az yemek sana yaramıyor
Kuru meyvelerde konuyor içine
Bi cuma günü bende yapabilirim
Bal yada pekmez koymadan nasıl olur acaba
Tatlım tabiki başlangıçta az kalori almıcaksın ama kaliteli, yağ yakmana yardımcı kalori alacaksın.makarna bunların içinde değil
Latteyi söylemişler zaten
Diğerleri güzel
Bize fazla eksi getirmedi ama inş.sana iyi gelir cnm
Öğlen meyveler biraz fazla olmuş sanki cnm onların yerine salata yoğurt daha güzel olurmuş
Bide gi si yüksek olduğu için patatesi pek tercih etmiyelim
Eğer sizin motivasyonunuza yardımcı oluyosa ne mutlu cnm
bende eşimi doyurdum biraz oyun oynadık bebelerle yatırdım şimdi hepsini mutfağı toplayıp yatıcamDaha yatmıyom ama Benden de iyi geceler
Parmaklarım dinlensin :))
bence öyle düşünme yulaf ezmesi besin kalitesi baya yüksek ben öğlen sütle onu yerim 5,6saat tok tutar ama tabi ölçüsünü kaçırmamak lazınGerçektenmi
Adam gibi iştahla ekmek yerim daha iyi zaten hiç sevmiyorum zorla yiyorum
O zaman 1 dk çavdar ekmeği yesem olurmu
elimin altında o vardı aklımda olsun bulursam alıyım özünü canımvalla Allah bilir tabiki ama sanki kabul olmuyor diye aklımda kalmış
canım afiyet olsun ama tüm pekmez türlerinde şeker var bilgin olsun. keçiboynuzu pekmezi yerine keçiboynuzu özü al. onu kullan. ben de mecitefendininki var. o katkısız.
1,5su bardağı olan süttüÇok başarılı kesinlikle deneyeceğim ilerleyen zamanlarda
1,5 su bardağı olan süttü canım yazmamışımSut te koyulabilir bence bu tarife ohh mis gibi olur valla
sağol canımOoo masallah canim be guzel 5 leri gormussun tebrik ederim.
Canim umarim cumaya kadar artilarindan kurtulup eksi olursun.
Super bir eksi tebrik ederim canim.
Canim eminim telafi edicek eksiye duseceksin moralini bozma.
Ben daha cok arti bekliyordum + 600 bisey degil eminim sen halledersin abla.
Gayet guzel canim tebrikler.
Yok canım İsveç değil kendi kafama göre takildimCanım afiyet olsun Allah kabul etsin bol su içmeye çalış
canım bu muhteşem İsveç diyeti yoksa başka birşey mı yapiyorsun
canım sakın patikle bir daha yapma çünkü koşu bandı dizlerde aşınma yapıyor darbe emici bir spor ayakkabı olması lazımBu dediğini defalarca yaşadım canım ve şimdi devamlı ev kıyafetleriyle karşılıyorum hiçbir Şey yapasim gelmiyor yakistiramiyorjm
Spor ayakkabısiyla tabanlarim acıdı ama sabah patikleri yapmıştım akşamda ayakkabıyla yaptım anlamadım niye öyle oldu
cumaya eksiye düşulecek başka yolu yok tabi Allahin izniyle
farklı güzel bir tarif bıldırcın koymadan yapsak olurmutabiki
250 gr lor peyniri
1 avuç ceviz
1 yumurta
2 bıldırcın yumurtası
2 yk ruşeym
1 tk zeytinyağı
bir tutam iyice kıyılmış maydanoz
karabiber
kırmızı pulbiber
ceviz iyice kıyılıyor. bütün malzeme karıştırılıyor. ıslak elle top top yapılıp yağlı kağıt serili tepsiye diziliyor ve 160 derecede 35 dk falan pişiyor. sanırım toplam 14 adet çıkıyor. çok lezzetli oldu ama.
benim usak bir yürümeye çıksın bende gitcem insKuran siyer ibadet
Çok eksiğim vardı yıllardır ertelemiştim madem evdeyim yaş ilerliyor eksiklerimi tamamlayım istedim okul gibi hergün gidiyorum canım
Öğleden sonra salondayım haftanın 3 günü pilates aerobik yapıyorum
Diğer günler evde rutin koşturmaca
benim kide dunlop öğrendiğim iyi olduOnun arkasını topluyordur
Yok abla işte bunlar sağlıklı karı menüyü bilmiyorum mutlaka poğaça börek pasta var sanırım bide biber dolması var gidince göreceğiz
Dunlop caloriyi yanlis hesapliyor 60dk da 134 den fazlasini yakmissindir benimkide oyle spor salonunda syni tempoda iki katini yakiyordum
ahh bu emzirirken yemeler benide onlar mahvetti
vrrdigin gr kardir canim
aklinda bi elbise yokmuydu abla
kız
ablacım çorba şehriyeydi yemek yapmaya üşendim mısır patlagi yedim bayada aldımHee kız yakıştıramadınmı :))
Hem sana browni kelimesini yasaklıyom :))
Hem acıkıyom diyon hemde bişey yemiyonki güzelim
Sabah az olmuş
Saat açısından öğlen ara gibi olduğu için güzel
Akşamda turşu hariç güzel
Akşam börek olduğu için sahur yapmamıştın heralde cnm yinede meto için azda olsa bişey yeseydin
Bulgur yerine salata olsaydı daha iyiydi
Bence gayet güzel cnm
Sadece cumaya yakın Bulgur bakliyat tüketmiyelimki şişlik olmasın
Aklında bulunsun
Bence güzel başlangıç cnm
Balans için dr a gidiyomusun yoksa eski listelerinimi yapıyosun
bana bakliyat yaramadığı için hiç ayran aşına cesaret edemedim cnm
sende iyiki geldin cnm
Çıtır olduğun günlere bizde eşlik etmiş olacaz
Vavvvv uçmuşsun kızz :))
Bu kadar yüklenme fıstık kendine
Tatlım sahur yapmazsan meton yavaşlar azda olsa bişeyler ye
Çorbanın türünüde yazıyoruz cnm
Mısır patlağı kalori olarak fazla olmayabilir ama senin kilo vermene yardımcı bişeyde değil
Artık sporda olsun lütfen
Bencede söylesin yada söylemesin her erkek yanında fit kadın ister
2 gün için çok güzel eksi cnm
kız patikle bantamı binilir spor ayakkabısı giy sakatlama kendini
sen o kiloda öyleydiysen ben nasıldım acaba
Akşama salata iyi olurmuş cnm
Ekmekde 1 dil.
canım erteleme Allah şifa versinIyi geceler kızlar bugun baya kotuydum gelemedim kollarimda benek benek çürükler olusti sebdbini bilmiyorum biyerlerefe vurup carpmadim ama açıkçası tedirgin oldum kolumu kaldiracak halim yok cok asiri halsizlik var bakalım dun bi iki tNeydi bugün artti yarinda artarsa bi dr görmek zorunda kalicam galiba esimdw cok tedirgin oldu
Neyse geçmişe baktim aslinda alintida yaptim ama yine telin aZizligine uğradım twli değiştirmek farz oldu bildiri.lerde iyi olanda kotu olanda var ama ins kotu olanlar eksiye geçecek biliyorum
Bende regl axizligi arti 100 ciktim
Neyse menumu yazayım
Sabah 8:00
2d ekmek
Peynir 7 zeytin 1yumirta
Ara
2mandalina
Öğle 13:00
2yk pilav
5yk tVuklu bezelye yemeği
Salata yogurt
Aksam 19:00
6yl taze fasulye
2turp yogurt
Ara20:30
1mandalina
kız baci ins biraz sana benzerim yani işi bırakıp spor yapmayı kız onlar sana artık çok cıss değilütüyü bıraktım sporumu yaptım ogünden bacım, Valla sporun ekmeğini yiyorum bu sıra gene ben ister istemez iki üç lokmada olsa cıs yiyorum misal sabahları 1t.k tahin pekmez vazgeçilmezim spor yapmazsam gr gr aldırır bu lokmalar bana
Canım benim boy kilo arasında -10 fark olsa yerimde saymayı tercih ederdim asıl tebriklik sensinCanım ben yerimde sayarken sen baya baya ilerlemişsin tebrik ederim çok cok
su orucu kitabında da benzer tavsiyeler var vücudu toksinlerden arındırmak için en iyi çareŞu izlediğim şeyin ismini bulayımda atayım. Orda adamdaki değişim müthiş. Ve doktor kontrollü olduğu için adam tüm hastalıklarından da kurtuluyor. Benim çok içime sindi. Doktor anlatıyor orda aslında vücüdüm yaşaması için gerekli olan herşeyi ona veriyorsunuz diye. Yarın en zor günü olcakmış hayırlısı :)
canım Antep fıstığı 3 kalori toplam 90 kalori yemiş oldum bu da ortama eder 3 ceviz çoğu zaman ceviz yediğim için bu hafta böyle olduAllah kabul etsin çok ölçülü yemişsin canım
İlginç bir menü antep fıstığı 30 tane mi o fazla olmuş sanki afiyet olsun
Afiyet olsun güzel
Unsuz poğaça tarifi ni aldım menü güzel canım
Börek erken saatte olabilirmiş böreğin üstüne ara öğün ayran yada süt olsa daha iyi olur ama yine de kötü değil
Evet akşamki çorba yerine yoğurt daha iyi olur :)
Bu tüyo yu tuttum sağolasın canım
bir sıcak yemek olsa fena olmazmış ama arada olur böyle canımız geçiştirmek ister afiyet olsun canım
Geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım öğle hem pilav hem bezelye olmasa iyi olur gerisi çok güzel
Tamam canım size sorun olmayacak ise benim için süper olur
Herşeye yetişebilen hatunlara bayılıyorum sende onlardansın
Bir iki haftaya kadar bir mezun daha çıkarıyoruz desene hadi inşallah
Allah kabul etsin canım bilmeden olmuş sonuçta menü güzel afiyet olsun
Bencede normal beslen canım boş yere sağlığın dan olma az gitsin sağlıkla gitsin
Çok güzel
Oruç menüsü değil mi güzel Allah kabul etsin
Tamamdır canım artık içmem
Benim kiloma uygun listelerde 8 yemek kaşığı makarnadan bahsediliyor ben kepekli yediğim halde daha az oldu canım aşama aşama kısmayı düşünüyorum kalorıyı benim yolum daha ççooookkkk uzun latteyi içmem artık
iyiden iyiye azaltıyorsun menüyü afiyet olsun
Bol eksi olsun inşallah ama sağlıklı menüleri yorumlarken daha çok zevk alıyorum ben
İnşallah ablaBişey getirmesin bol bol götürsünler :))
Muzun yanına Mandalina yerine sütle dengeleyebilirsin canım genel olarak güzel amaKızlar eşim rahatsızlandı şimdi hızlıca menümü yazıp gidicem tekrar kusura bakmayın bu yoğunluğumda yakında bitiyor telafi edeceğim iyi geceler hepinize.
11.45: 1 haş. yumurta
2 dilim karabuğday ekmeği
1 dilim kaşar peynir
13.30: 1 kayısılı activia
16.45: 1 orta boy muz+1 mandalina
17.30: 100 gr ızgara tavuk göğsü+ 1.5 dilim karabuğday ekmeği
1 domates+1 kase yoğurt
21.45: 1 çilekli activia
Kızlar Geçmişte yım 30 sayfam daha var dün müsait olamadım akşam girerim diye düşündüm bir hasta ziyaretine gittim alışveriş yerleştir uşağı uyut derken bende uyudum kusura bakmayın geç oldu mefkusum seni üzmek istemem ama bu aralar uşak iyi değil beni biraz idare edin
kz onlar duzelmez bak benimkine hergun yeni bir hal boşver izni mesela bu gece yarısı uyanmış skutur istiyor akılları oyunla o kadar dolu ki gecede uyutmuyorHanimlar oglusumdan dolayi nerdeyse 1 aydan fazladir uykumuz düzensiz uykusuz gecelerimiz çok oluyor izin istiyorum biraz düzene girelim gelirim inş
ohh ohh çok iyi sen eridi ce biz mutlu olucaz deseneHoşbulduk canım memnun oldum. . okuyorum deminden beri işin zor. Allah kolaylık versin türk misafirperverliğini gösteriyorsun valla helal olsun bekliyorum canım ben daha uzuuunnn süre buralardayım malum 104 kilo ile başladım 70 e kadar yolum var
@Habinar sende hoşgeldin tatlım ben Elif dün farketmemisim iyi zayıflamalarKızlar takımda kim var bi hatırlıyalım
Listedekiler:
MuallimeA
askrhpozitif
dagyolu
Nilyyyaaannn
60kiloyum
Mefkurem
ezo26
Izindeki listeye girecek aktif üyeler :
Berilcee
Eliya
Nanekekik
Kkkmevsim
Sahgull
Denemedeki üyeler :
Deryanur
Muskammm
Habinar
Yiden16
Mezun üyeler :
ayulduzz
Masal
Curuk elma
Unutuğum varmı tam bilmiyorum
Süpersin dileğim tam gaz devam
-400 sadece abla regl geldi
-400 sadece canım
İnşallah abla ya valla ne olacak bilmiyorum
Hoşgeldin canım
Ozlettin
İnşallah canım
ezanı niye beklemiyorsun ki canım
teşekkür ederim kizlar ins gidicem yarin bugun aksama kadar yattım kendimi kaldiramiyrm ki bu durumu hic sevmem bakalım ama tahminim b12 yine yerlere indi ben kizi.a hamile kalmadan once bi boyle olmuştum hos onda morarma yoktu ama durum ayniydi 1yil trdavi gördüm zaten ondan sonra hamile kalabildim netten baktigim kadariyla bu durumda morluklara yol acabiliyomus tabi ben oyle düşünüyorum daha kotulerini düşünmek bile istemiyorum bugun yenileri cikmafi sukur
Yok canım ya allerji gibi degil
sagol bitanem gidicem ins
Anam kv fena ama gerçekten kabul etmesi bile çok onemli bişi bence ins bi sıkıntı olmaz iyi twmbihle anneni
maşallah hafi bakalım bide ben olabilssem
kacak Nerelerdesin ozlettin kendini senin bu marni baya Türk kizi olmaua heves etmiş anlasilan örgüler falan sen yinede alistirma valla gelcek yil uc dort aylığına gelir bu gibi geliyi bana
bahar im diyetisyene mi başladınFotoğraf ekleyemedim yazıyorum canım
Sabahaç karına limonlu su )
Kahvaltı (9:00)
2dlm tam tahıl ekmek
1yumurta yada ortadaki 3parmagin kadar peynir
Közlenmiş kırmızı biber mevsimi değilse bir dlm ananas(metobolizms hızlansin diye)
Bol yeşillik
5tuzsuz zeytin
Ara(11:00)
1bardaj süt
7badem
7tane yaban mersini
Öğle(13:00)
1kepce çorba
1dlm ekmek
3kofte kadar et yada 1yumurta yada 80g ton balığı yağı süzülmüş
6yk sebze yemeği (yoksa salatana 1tatli kaşığı yağ ekle varsa salata yağsız )
Salata
Ara(15:00)
1bardaj süt
1meyve
Akşam(18:00)
Öğle ile aynı
Yada bı öğün et yeyip diğer öğün sebze yiyebilirsin ikiye bölmek yerine
Ara(21:00)
1bardaj süt 7yaban mersini
Şu:3lt spor:2gunde bir 45 dk yürüyüş ilk etapta şart değil
Közlenmiş biber yaban mersini özellikle verilmiş
O 5te 5den giriştim poniden sonra çünkü normale dönünce hopp geri geldi(9:30)
1 tk çörek otu yağı
(10:30)
meyve salatası(ananas,kivi,armut)
(14:00)yememeliydim meyve gunu olacaktı sozde
2 tane fırında mücver
(18:30)
1 ince dilim ananas
1 mandalina
spor:1 saat koşu bandı (5 km hızla yürüdüm)
su:2lt
yarın normal menülere donucem sanirim
5 TE 5 yapacaktim sozde
Afiyet olsun canımselam kızlar canım bugün bi tatlı istedi yaşam şeklimizi değiştiriyoruz madem yeni tarifleri öğrenmek lazım diye diyet helva yaptım keçiboynuzu pekmezi koydum 2 Ç. kaşığı, şeker yok tabikide, bir porsiyon ikiyüz kalori felan oldu başarılıydı bence
Menü bildirimi
Sabah
Yulaf kepeği ile süt 1 kaşık kayısı marmelatı
Çay
Öğlen
Peynir 4 zeytin
1 kaseden az sulu köfte
1 mandalina
2 incir
Ara filtre kahve şekersiz sütsüz
Akşam
1 patates haşlanmış
1 kase kavurma
1 kase yoğurt
Yatmadan bitki çayı
Zencefilli zerdeçallı tarçınlı süt 1 bardak
Spor yapamıyorum
Kurstan gelince misafirlikteydim
Akşama misafir geldi
Koşturmaktan yapamadım
Yulaf sevmiyorsan yeme bu diyet sürecinde ilerde severek yapmak gerek yoksa geri geliyor 1dlm ekmek 1yumurta peynir çay miss gibi kahvaltı yap3-4 kaşık vardır sanırım onundamı ölçüsü var zor alıştım zati
Hayda kuzucuk usuyecekYine karanlıkta kaldık hanımlar sokakta yan binalarda var bizim apartmanda yok elektrik elektrik arızayı aradım ama ne bir gelen ne bir giden ev buz gibi oldu telefonun şarjı bitti PC den dolduruyorum şimdi
Super tek kelimeyle3.ocak.salı
8.30 __
Çörekotu yağı sirkeli su
9.00__
1 tb sandwich ekm.dışı
1 yumurta
1 tk acuka
2 kş lor
Dereotu
14.00__
1 bar süt
2 incir
2 kş yulaf kepeği
10 badem
Tarçın vanilya kakao =puding
17.30 __
Ton balıklı salata
Su 2 lt
Spor 1 +3 mil leslie ilave hareketler
Leslie başlayınca 20.dk da tlf geldi o yüzden baştan başladım
Benim hamilelik öncesi olmuştu regl oldum mu test yaptım mıMidem kabul etmiyor artık anlamadım.58,600 olmuşum bu sabah baktım.Biliyorum ama zorlaya zorlaya yiyorum yarın arttırıcam bakalım abla.
Gerçektenmi
Adam gibi iştahla ekmek yerim daha iyi zaten hiç sevmiyorum zorla yiyorum
O zaman 1 dk çavdar ekmeği yesem olurmu
Çok az yemeye alışınca bı tık fazla yesem artı olurEvet dengesizleştim bu hafta ama farkındayım.:) Kilo kontrolü yapıyorum + olursam kısıyorum yediklerimden ASLINDA bundan dolayı azaltıyorum.
BendeAyni seyi bende yasiyorum abla yalniz degilsinmidemin kabul etmedigi bir animi hatirlamiyorum malesef,hep istahliydim cocuklugumdan beri
Çok zor görünüyor tatlım emeğinin karşılığını alırsın inşallahKızlar bgn gene benim işlerden çok koşuşturmamı geçti bide telim problemli çok düzgün yaamıyorum ama detoks sonuçlarını paylaşmak istiyorum içimin temizlendiğini hisediyorum resmen. Ve kırıldı bu sefer 69.5 çıktım bugün. Bağırsakları cok aktif. Ben enerji düşmesi yaşamadım bu arada. Normalde vücüt enerji düşmesi yaşayıp kendini kapatıyormuş. Ama çok başım ağrıdı sanırım kahvesizlikten.
Sabah 6.00
Yeşil detoks yine ( bu fovorim oldu yeşil elma limonlarda bir tad veriyor)
11.00
Yeşil detoks ( kara lahana maydonoz elma limon taze zencefil çok az)
15.00
Pazı+portakal+turuncu havuç
Akşam 19.00
Maydonozunu+limon
Spor : 45 dk yürüyüş
Sıvı 1.5 tl oldu bgn içermesin iş yerinde bide detoks sulu ya çok zor oluyor su içmek.
Bende tatlı tuzlu hamurlu hamursuz acılı baharatlı çöplük gibiIşte ben bütün cıssları seviyorum yaa sebep o heralde
az olmuş canımMenu
Sabah 10:00
2d ekmek 1yumurta 1yk tulum peynir 8 zeytin
Aksam 17:30
Salata yogurt 1kase tarhana
Ara20:00
1msndalina
Kurufasulye ve pilav sınırlı olduğu için ben birşey demiyorum ama tost beyaz ekmekten mıgünaydın hanımlar dünkü menüm
sabah 7 de 1 brdk süt
saat 9:30
2 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dlm beyaz peynir
4 adet zeytin
Öğle 1 çay + 1 karışık tost
Akşam 4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
2 kaşık salata
gece 22:00 de 1 portakal +1 mandalina
1 kase yoğurt yatarken
su 2 lt
spor yok
bu ablamın liste tatlım benim hala artıran kurtulma cabasindayimbahar im diyetisyene mi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?