Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim hamilelik öncesi olmuştu regl oldum mu test yaptım mı
Birde sağlıklı beslenme önemli vücut enerji ister gebelik için

Çok az yemeye alışınca bı tık fazla yesem artı olur
Birkaç günüm var daha regle.Ağrılarım oluyor yapmadım o yüzden.

Azcık fazla yediğimde +200 falan oluyor en fazla ertesi gün dengeliyorum.Günlük vitamin de alıyorum bir de :) Öyle iyi hissediyorum kendimi

Yulaf pudingi tarifi

2yk yulaf
1bardak süt
1vanilya
1tatli kaşığı kakao yada keçiboynuzu özü
1tk Hindistan cevizi
1meyve
2ceviz yada 10findik yada 7badem

Sütle yulaf bir tencereye alın kıvama gelene kadar pişirin puding kıvamını 10dkda yakalıyor kaynayınca hemen alırsanız sulu olur bebek maması kıvamında olsun
Ocak başında o kadar bekleyemem derseniz yulaflari süte ıslatıp sonra pişirin püf noktası yulafın özünün sütü bağlaması

Bende bi tarif vereyim

Tarif 1
İNCİR UYUTMASI

Malzemeler
2.5 b süt
8 incir

YAPILIŞI
İncirleri 10 dk sıcak suda bekletiyoruz sonra minik minik doğruyoruz ılık sütün (yoğurt mayalanan sütten bir tık daha sıcak olmalı) içine atıyoruz. kaynatmıyoruz sonra blendırdan geçirip 4 kaseye bölüp ağzını kapatıp mayalanmasını bekliyoruz. Ben çok seviyorum,kase başına 2 incir düşüyor.

cnm tostt malesef olmamış
akşamda kuruyu biraz daha arttırp yanında 1 kase yoğurt ve bol salatayla yiyebilirsin hem daha doyurucu olur

benim tatlı isteğimi 1 tane meyveli activia kesiyo
ayy ne güzel çeşitleri var
favorin incirli yulaflı olan
ananaslı olanda harika

geçmiş olsun cnm
süperr
sanki akşamki ara biraz geç olmus ama geç yatıyorsan sorun olmaz

Çok teşekkür ederim canım zahmet oldu sana ablan bu listeyi uygulayıp sonuç aldı mı şimdi nasıl kilosu

Ben bunu emzirirken ne yerdim
Tarif 2
Közlenmiş biber ve patlıcanı doğrayıp biraz zeytin yağıyla tavada soteliyoruz yumurta kırıp yiyoruz. bunu da çok seviyorum
Deneyeceğim kesin
tartıldım cnm söylemiyim süpriz olsun
daha vakit var hadi bakalım madem eksiye düştün artık kaçamak yokk
Merak ettim gulsah
Çok teşekkür ederim canım zahmet oldu sana ablan bu listeyi uygulayıp sonuç aldı mı şimdi nasıl kilosu
25kgcik verdi aynı liste hiç değişmedi sadece 10kgdan sonra spor eklendi şimdide hergun 45dk oldu sporu

Menu
Sabah 10:00
2d ekmek 1yumurta 1yk tulum peynir 8 zeytin

Aksam 17:30
Salata yogurt 1kase tarhana

Ara20:00
1msndalina
Afiyet olsun canım
bahar süpersin bakalım bugün artılar ne kadar gitti

afiyet olsun canım eşine geçmiş olsun nazlı olur şimdi eşin

Yok canım dün aldım hemen ayakkabı
Hanimlar oglusumdan dolayi nerdeyse 1 aydan fazladir uykumuz düzensiz uykusuz gecelerimiz çok oluyor izin istiyorum biraz düzene girelim gelirim inş
İzin çözüm değil ki benimkide öyle gece 5-6 Gibi uyanıyor sonra da 8-9 gibi tekrar uyuyor bu en iyi halimiz
Karbonhidrat ağırlıklı menü olmuş ve akşam ki meyveler olmasa daha iyi
Bugün normal yiyeceğim canım zaten
Günaydınlarrrrrr :)) Eşimi geçirdim yine seyir için yine yalnızımmm Rahat rahat kendimle ilgilenebilirimmm
İHH hadi bakalım günaydın
Günaydın herkese
Günaydın
inşallah bir gün ulaşınca hedefe

Baya dolu bir diyet menüsü iyi vermiş ablan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…