- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.341
gayet güzel -700 daha ne olsun cnmKızlar patates -700 gitti ama istediğim gibi gitmiyor sanki sanırım sporu gece yaptığım için sisiyorum bugünde yapiyim yarın off
canım haklısın düzen almaları baya zaman alacağa benziyor ama bu aralar gitmiyor biraz izin iyi gelecek insİnşallah abla
Muzun yanına Mandalina yerine sütle dengeleyebilirsin canım genel olarak güzel ama
kz onlar duzelmez bak benimkine hergun yeni bir hal boşver izni mesela bu gece yarısı uyanmış skutur istiyor akılları oyunla o kadar dolu ki gecede uyutmuyor
canım takım için kurallar çok önemli yeni gelen arkadaşlar da var kilo alıp gelirsem almayın beni çok değil en fazla 1 ayAfiyet olsun canım
bahar süpersin bakalım bugün artılar ne kadar gitti
afiyet olsun canım eşine geçmiş olsun nazlı olur şimdi eşin
Yok canım dün aldım hemen ayakkabı
İzin çözüm değil ki benimkide öyle gece 5-6 Gibi uyanıyor sonra da 8-9 gibi tekrar uyuyor bu en iyi halimiz
Karbonhidrat ağırlıklı menü olmuş ve akşam ki meyveler olmasa daha iyi
Bugün normal yiyeceğim canım zaten
İHH hadi bakalım günaydın
Günaydın
inşallah bir gün ulaşınca hedefe
Hemde nasıl nazlı :) Aman görmesin bu yazdığımıafiyet olsun canım eşine geçmiş olsun nazlı olur şimdi eşin
geçmiş olsun Can'ım Allah kolaylık versin benim eşim gitti kafamı dinliyorum benimkide görmez inşallah.Şaşkın yazdıklarımı merak edip üye olmaya kalkmış.Hemde nasıl nazlı :) Aman görmesin bu yazdığımı
Herkes nerede yahu yığınla geçmiş bekliyodum ben :)
Yinede iyi gitmiş canımKızlar patates -700 gitti ama istediğim gibi gitmiyor sanki sanırım sporu gece yaptığım için sisiyorum bugünde yapiyim yarın off
Disardayim canım yeni girdim evekızlarrr nerlerdesiniz
Sen bilirsin tatlımcanım haklısın düzen almaları baya zaman alacağa benziyor ama bu aralar gitmiyor biraz izin iyi gelecek ins
canım takım için kurallar çok önemli yeni gelen arkadaşlar da var kilo alıp gelirsem almayın beni çok değil en fazla 1 ay
Yoğun bir gün sanırım herkes icinHemde nasıl nazlı :) Aman görmesin bu yazdığımı
Herkes nerede yahu yığınla geçmiş bekliyodum ben :)
yettim bacımKızlar herkes nerede yargıya iki gün kala bu sessizlik nedir
Acele karar vermeyin cnm iyice hesabınızı kitabınızı yapınİyi akşamlar kızlar eve yeni geldik yine ev baktık içime sinen bir kactane var ama bakalım eşim ne diyecek hayırlısıyla olsun inşallah bir an önce
Tamam abla sagolasin,yarin yapayim insallah.Huuu Huuu çocuk bakıcısı geldi hanımmmm
Sabahdan çocuk bendeydi eşimde evdeydi onun için gelemedim
Öğleyin gelinle beraber önümüzdeki hafta için çiçek siparişi verdik
Onlar biraz önce gitti bende size bakayım dedim
Bugün çoğunluk kayıplarda heralde
Verilen tariflerde güzelmiş sağolun kızlar
deryanur_ derya eşine geçmiş olsun tatlım
Umarım uzun sürmez yoksa erkeklerin nazı çekilmiyor
masal3487 tatlım patatesi sormuşun
Yağsız tuzsuz haşlanmış her öğün 2-3 patates olabilir. Istediğin baharatı kullanabilirsin
@ezo16
Elif eşin buranın neyini merak etmiş kızz
Hem üye olmadan da okuyabilir
Sizlerde ne var ne yok bacılar
Hahaha ayy benim esimde bir ara uye olacam diyordu ama olmadi sukurMefkurem abla merak etmiş napıyor bütün vaktini orda geçiriyor diye.:) AllahtN isim bilmiyor Mail'lerine bakarken üye olmuş ama kızlar soruyorsa üye olmuş karıştırmış yanlışlıkla Birde yorum yap ış kızlar soruyora haşladım bir güzel onu da
Saolasın canımhoşbuldum tanışırız geniş bi zamanda inşallahohh ohh çok iyi sen eridi ce biz mutlu olucaz deseneelimden geleni yapıyorum Musafirler için inşallah memnundurlar.
Habinar sende hoşgeldin tatlım ben Elif dün farketmemisim iyi zayıflamalar
Ayyyy aynı ben öncesi ve sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?