Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar gece uyuyumayan ben sabahta kalkamıyorum reglim namazda olmayınca inek gibi uyumuşum 11 kadar :) ondan sonra bi panik başlıyor okul telaşı mağlum. Bugün komşuda Mevlüt var oraya gidicem akşama görüşürüz
tartıya kalan iki günü iyi değerlendirirseniz cumaya güzel bi rakamla ödüllendirilirsiniz gençler

canım haklısın düzen almaları baya zaman alacağa benziyor ama bu aralar gitmiyor biraz izin iyi gelecek ins

canım takım için kurallar çok önemli yeni gelen arkadaşlar da var kilo alıp gelirsem almayın beni çok değil en fazla 1 ay

Selam kizlar nasilsiniz? Ancak musait olabildim birsey sorucam kizlar yarin haslanmis patates yemek istiyorum tum gun,detoks gibi nasil yapiliyor miktari ne kadar nasil yardimci olurmusunuz.

Kızlar patates -700 gitti ama istediğim gibi gitmiyor sanki sanırım sporu gece yaptığım için sisiyorum bugünde yapiyim yarın off
Yinede iyi gitmiş canım
kızlarrr nerlerdesiniz
Disardayim canım yeni girdim eve
Sen bilirsin tatlım
Hemde nasıl nazlı :) Aman görmesin bu yazdığımı

Herkes nerede yahu yığınla geçmiş bekliyodum ben :)
Yoğun bir gün sanırım herkes icin
Kızlar herkes nerede yargıya iki gün kala bu sessizlik nedir
yettim bacım

Huuu Huuu çocuk bakıcısı geldi hanımmmm

Sabahdan çocuk bendeydi eşimde evdeydi onun için gelemedim
Öğleyin gelinle beraber önümüzdeki hafta için çiçek siparişi verdik
Onlar biraz önce gitti bende size bakayım dedim

Bugün çoğunluk kayıplarda heralde

Verilen tariflerde güzelmiş sağolun kızlar

deryanur_ derya eşine geçmiş olsun tatlım
Umarım uzun sürmez yoksa erkeklerin nazı çekilmiyor

masal3487 tatlım patatesi sormuşun
Yağsız tuzsuz haşlanmış her öğün 2-3 patates olabilir. Istediğin baharatı kullanabilirsin

@ezo16
Elif eşin buranın neyini merak etmiş kızz
Hem üye olmadan da okuyabilir

Sizlerde ne var ne yok bacılar

İyi akşamlar kızlar eve yeni geldik yine ev baktık içime sinen bir kactane var ama bakalım eşim ne diyecek hayırlısıyla olsun inşallah bir an önce
Acele karar vermeyin cnm iyice hesabınızı kitabınızı yapın
Insan bi hevesle almak istşyor ama sonra maddi sıkıntı işin içine girerse bin pişman oluyor

Mefkurem abla merak etmiş napıyor bütün vaktini orda geçiriyor diye.:) AllahtN isim bilmiyor Mail'lerine bakarken üye olmuş ama kızlar soruyorsa üye olmuş karıştırmış yanlışlıkla Birde yorum yap ış kızlar soruyora haşladım bir güzel onu da

Tamam abla sagolasin,yarin yapayim insallah.

Hahaha ayy benim esimde bir ara uye olacam diyordu ama olmadi sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…