- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.361
2 kaşık yulaf yiyeceğime 1 dilim doya doya YN yada çavdar ekmeği yerim iyi dedin saolasınO 5te 5den giriştim poniden sonra çünkü normale dönünce hopp geri geldi
Afiyet olsun canım
Yulaf sevmiyorsan yeme bu diyet sürecinde ilerde severek yapmak gerek yoksa geri geliyor 1dlm ekmek 1yumurta peynir çay miss gibi kahvaltı yap
Hayda kuzucuk usuyecek
Super tek kelimeyle
Benim hamilelik öncesi olmuştu regl oldum mu test yaptım mı
Birde sağlıklı beslenme önemli vücut enerji ister gebelik için
Çok az yemeye alışınca bı tık fazla yesem artı olur
Bendeama ilk defa gebelik sonrası bu kiloya ulaştım
Çok zor görünüyor tatlım emeğinin karşılığını alırsın inşallah
Bende tatlı tuzlu hamurlu hamursuz acılı baharatlı çöplük gibi
az olmuş canım
Yanlışlıkla kızlarsoruyora üye olmuş şaşkın.Hahaha ayy benim esimde bir ara uye olacam diyordu ama olmadi sukur
Ayy benim adamda başlarda çok huylanıyordu bütün gün tel elinde ne yapıyon falan diyeMefkurem abla merak etmiş napıyor bütün vaktini orda geçiriyor diye.:) AllahtN isim bilmiyor Mail'lerine bakarken üye olmuş ama kızlar soruyorsa üye olmuş karıştırmış yanlışlıkla Birde yorum yap ış kızlar soruyora haşladım bir güzel onu da
Yasemin nasılsın cnm alışabildinmi takımaSaolasın canımhoşbuldum tanışırız geniş bi zamanda inşallah
Ayşem benzeyecen başka türlü başaramayızz bizim önceliğimiz kilo verip korumak artık ütü de kalacak açta yatıcaz ama artık eski halimize dönmiycezcanım sakın patikle bir daha yapma çünkü koşu bandı dizlerde aşınma yapıyor darbe emici bir spor ayakkabı olması lazım
farklı güzel bir tarif bıldırcın koymadan yapsak olurmu
benim usak bir yürümeye çıksın bende gitcem ins
benim kide dunlop öğrendiğim iyi oldu
ablacım çorba şehriyeydi yemek yapmaya üşendim mısır patlagi yedim bayada aldım
canım erteleme Allah şifa versin
kız baci ins biraz sana benzerim yani işi bırakıp spor yapmayı kız onlar sana artık çok cıss değil
Canım benim boy kilo arasında -10 fark olsa yerimde saymayı tercih ederdim asıl tebriklik sensin
su orucu kitabında da benzer tavsiyeler var vücudu toksinlerden arındırmak için en iyi çare
canım Antep fıstığı 3 kalori toplam 90 kalori yemiş oldum bu da ortama eder 3 ceviz çoğu zaman ceviz yediğim için bu hafta böyle oldu
Tövbeler tövbesi menümüz aynı nerdeyseMenümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Öğle
Avuç içi kadar fırında tavuk
Salata
1 kepçe çorba
Ara
1 tane activia
1 elma
Akşam
5 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
Salata
2 lit su
Orası nereymis kkdamiMefkurem abla merak etmiş napıyor bütün vaktini orda geçiriyor diye.:) AllahtN isim bilmiyor Mail'lerine bakarken üye olmuş ama kızlar soruyorsa üye olmuş karıştırmış yanlışlıkla Birde yorum yap ış kızlar soruyora haşladım bir güzel onu da
Benimki kiskaniyo varsa yoksa kadınlar kulübü diyor artık gittiğimiz çok samimi kisilerede şikayet ediyorAyy benim adamda başlarda çok huylanıyordu bütün gün tel elinde ne yapıyon falan diye
Dedim saklım gizlim yok aç oku gösterdim
Şimdi alıştı artık
Yasemin nasılsın cnm alışabildinmi takıma
Güzel canımKizlar menumu yazayim
Sabah bir ck corekotu yagi
Kahvalti:08.00 yedi y.zeytin,1 has yum,1 kk peynir,3 ceviz,dere otu ve yesil cay.
Ogle:12.15 dort kasik etli turlu yemegi,bir kase yogurt.
Ara bir elma.
Aksam:18.00 kucuk bir tabak menemen ve bir kase yogurt,yarim dilim ekmek.
2 litre su,simdilik spor yok yaparsam yazarim insallah.
sporda olsa süperMenümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Öğle
Avuç içi kadar fırında tavuk
Salata
1 kepçe çorba
Ara
1 tane activia
1 elma
Akşam
5 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
Salata
2 lit su
dilek Ankara'nın bu ayazında delirdim mı kız bı markete gittim burnum düştü resmenselam kuzular mevlütten geldim iki cam sildim yemek yapıyorum şimdi
bugünün raporunu verecek olursam tartıda gördüğüm rakamında etkisiyle kendimi ödüllendirip yedimyarın bol su kaçamaksiz menuyle aynı rakamı göreceğimi düşünüyorum
bende uyumuyorum canım bişey olmaz hele tatilin etkisiyle gece 4,5den önce uyuyamaz oldum düzen banada şartHanimlar oglusumdan dolayi nerdeyse 1 aydan fazladir uykumuz düzensiz uykusuz gecelerimiz çok oluyor izin istiyorum biraz düzene girelim gelirim inş
Kız daha yeni tasındın ne cam silmesiselam kuzular mevlütten geldim iki cam sildim yemek yapıyorum şimdi
bugünün raporunu verecek olursam tartıda gördüğüm rakamında etkisiyle kendimi ödüllendirip yedimyarın bol su kaçamaksiz menuyle aynı rakamı göreceğimi düşünüyorum
Saol ablam ilgilendiğin içinAyy benim adamda başlarda çok huylanıyordu bütün gün tel elinde ne yapıyon falan diye
Dedim saklım gizlim yok aç oku gösterdim
Şimdi alıştı artık
Yasemin nasılsın cnm alışabildinmi takıma
Menü süper olmuş tatlımMenümü yazayım hemen derse geçicem çünkü
Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
Biraz maydonoz
1 kk peynir
5 badem
5 fındık
1 ceviz
Öğle 12.45
Tavuksuyu çorbası 1 kepçe
Yoğurt 3 yk
Akşam18.00
Ispanak yemeği 1 tabak
Yoğurt 3 yk
Bol salata
1 mandalina
Su:2 lt.
Spor yok cumaya kadar yapmıyım diyorum.
Akşam 1 kupa Yeşilçay içerim.
Patatesden sonra çiğ köfteler eksileri götürürmü bilemedim cnmSabah (10:00)
2wasa
15g sucukla omlet
5top peynir
3tuzsuz zeytin
Öğle(12:00)
4cigkofte
Bol iceberg
Akşam(17:00)
1isirik patatesli bazlams(annem süt çeker dedi)
1kase yayla çorbası
Ara(19:30)
1fincan süte 1cay kaşığı balla
Midem çok kötü inşallah işe yarar çiğköfte beni mahvetti
Şu:2lt spor:en az 45 dk yürüyüş +15dk bölgesel çalışırım söz verdim mutlaka yaparım
Tecrübeli biri olarak seninde yorumlarını bekliyorum fıstığımSaol ablam ilgilendiğin için
Tanımaya çalışıyorum sizleri alışacam tabiki daha bismillah iki gün oldu
Kahvaltı geç olmuş ama salatalara bayıldımmmm(10:00)
1 tk çörek otu yağı
(11:00)
1 kupa güllü yeşil çay
(12:10)
1 haşlanmış yumurta
60 gram taze peynir
baharatlı yeşil salata(tere,roka, maydanoz,dereotu,kuzu kulağı, ıspanak,kereviz yeşil sapı, pırasanın yeşil sapı,limon suyu)(pul biber,nane , domates çeşnisi)
(18:30)
lor peynirli baharatlı yeşil salata(2 yk lor peynir,roka, tere, maydanoz, dereotu,kuzu kulağı, kereviz yesil sapı, pırasanın yeşil kısmı, ıspanak,limon suyu)(pul biber,nane, kekik,domates çeşnisi)
su:950 ml
spor:55 dk koşu bandı (4,5-5 km arasında yapıldı)
ev arakende bir dünya merdiven inildi çıkıldı su 2 yada 2,5 olacak 1 kupa yeşil çay yada şekersiz kahve içmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?