- 30 Kasım 2014
- 30.010
- 132.345
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.401
canım pazartesi ve salı oruçluydum. ezan okunurken yolda oluyorum. o yüzden arabada kayısı ve 500 mlt su ile açtım orucu. eve gelince de hemen normal iftarımı yaptım. ondan öyle yani.Sabah ve akşam arasında çok fark var akşamdan sonra yaptığın arayı keşke ikinci ara olarak gündüz yeseydin
Akşamdan 2-3 eriği suda bekletip sabah erikleri ye suyunu iç canım 1 bardak su da içip 20 dk sonra kahvaltı yap bağırsakları çok iyi çalıştırıyor
keskin olanları miktar olarak daha az koyuyorum canım ama limon ve baharatta var olduğu için çok keskin bir tadı olmuyorzaten çok karıştırmak da iyi değil. kereviz ve dereotunun zaten keskin aromaları var. kişnişi de ekleseydin tadı çok değişirdi. ben çok belirgin tatlardan sadece birini koymayı tercih ediyorum. farklı keskin tatlar karışınca çok başkalaşıyor. ama yeşil salatayı severim
Belli canım belli3 ana öğün yapmayınca 1.5 dan aşağısı zor kesiyo
geçmiş olsun canım menün güzel sadece saatleri yokKızlar yazamadım kusura bakmayın kayınpederim hasta yatırıldı hastaneye hem oraya ziyaret hem evlerine uğradık falan yazmaya vakit olmadı
Menümü vereyim
Kahvaltı t.b.e ile beyaz peynirli tost
5 zeytin
5 misket peynir
Yeşil çay
Ara
Sütlü kahve
10 fındık
Öğle
1 kase pırasa çorbası
Haşlama tavuk
Akşam
Kıymalı ıspanak yemeği
1 kase pırasa çorbası
Yoğurt
2 lt su
Arkadaşların menülerine mi yorum yapayım ablaMenü süper olmuş tatlım
Sadece akşamki mandalina fazla gibi
Meyveyi akşama bırakmadan gün içinde tüketirsek daha iyi
Sporu bugün yapıp yarın mola verebilirdin
Patatesden sonra çiğ köfteler eksileri götürürmü bilemedim cnm
Tecrübeli biri olarak seninde yorumlarını bekliyorum fıstığım
Geçmiş olsun canım rahatsızmı ciddi bişey yoktur inşallahKızlar yazamadım kusura bakmayın kayınpederim hasta yatırıldı hastaneye hem oraya ziyaret hem evlerine uğradık falan yazmaya vakit olmadı
Menümü vereyim
Kahvaltı t.b.e ile beyaz peynirli tost
5 zeytin
5 misket peynir
Yeşil çay
Ara
Sütlü kahve
10 fındık
Öğle
1 kase pırasa çorbası
Haşlama tavuk
Akşam
Kıymalı ıspanak yemeği
1 kase pırasa çorbası
Yoğurt
2 lt su
İyi geceler canım.Bugün bana da çok sessiz geldi :)Kızlar iyi geceler ben yatar cogunuzda yok zaten oturmanın da manası yok
Bu bu nedir(10:00)
1 tk çörek otu yağı
(11:00)
1 kupa güllü yeşil çay
(12:10)
1 haşlanmış yumurta
60 gram taze peynir
baharatlı yeşil salata(tere,roka, maydanoz,dereotu,kuzu kulağı, ıspanak,kereviz yeşil sapı, pırasanın yeşil sapı,limon suyu)(pul biber,nane , domates çeşnisi)
(18:30)
lor peynirli baharatlı yeşil salata(2 yk lor peynir,roka, tere, maydanoz, dereotu,kuzu kulağı, kereviz yesil sapı, pırasanın yeşil kısmı, ıspanak,limon suyu)(pul biber,nane, kekik,domates çeşnisi)
su:950 ml
spor:55 dk koşu bandı (4,5-5 km arasında yapıldı)
ev arakende bir dünya merdiven inildi çıkıldı su 2 yada 2,5 olacak 1 kupa yeşil çay yada şekersiz kahve içmeyi düşünüyorum
Bende hatırlamıyorumKız daha yeni tasındın ne cam silmesi
Ayy ben ne zamandır silmiyorum
Sağol canım bu aralar sık sık sessizlesiyor takimİyi geceler canım.Bugün bana da çok sessiz geldi :)
hazirlanmaycak bişey yok canım altı üstü salataBu bu nedir
Ben otları okumaya üşendim dıdıdıdlcgög diye geçtim sen bunları hazırladın mı
Tebrik ediyorum sen kendini çok seviyorsun demi
Çok iyi menülerMenümü yazayım hemen derse geçicem çünkü
Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
Biraz maydonoz
1 kk peynir
5 badem
5 fındık
1 ceviz
Öğle 12.45
Tavuksuyu çorbası 1 kepçe
Yoğurt 3 yk
Akşam18.00
Ispanak yemeği 1 tabak
Yoğurt 3 yk
Bol salata
1 mandalina
Su:2 lt.
Spor yok cumaya kadar yapmıyım diyorum.
Akşam 1 kupa Yeşilçay içerim.
Hangi şehirdesin canım4-5 aydır ara ara bakıyoruz fırsat buldukça annemlerde hızlandırabilelim diye geldiler ev bakmaya eşimin bir o oluyor onlada olmuyor ince eleyip sık dokumaya çalışıyoruz bakalım ne zamana alırız Allah kerim ben bir an önce hayırlısı ile alıp borcuna başlamayı istiyorum her ay 1000 TL kira vermektense
çok iyi dedin canım bende butun önceliğim spor oluyor Sabra geri kalan zamanlarda işleri yapıyorum
Afiyet olsun ablam
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Kaci gördün kiz dilek ben hala artiyim bir mucize bekliyorum cumaya
geçmiş olsun canım
Annemler yarın gidiyor daha erken yatıp daha erken kalkmaya calisicam
sağol canım inşallah hayırlısıyla buluruz bir ev
canım hiç açıkmadim Aslında akşamda daha geç olmasın diye yedim acikcasi
Ah keşke yaaa :) Aç kalsam da gitmiyor artıkÇok iyi menüler
Resmen hasetleniyorum sizler çıtır olmaya layıksınız
Benim eşim 18 kilo verdikten sonra durmuştuAh keşke yaaa :) Aç kalsam da gitmiyor artık
Bende de durdu sonra onun üzerine 5 kilo verdim.Şimdi yine durdu.Denesem alıp başımı giderim diye korkuyorum.Benim eşim 18 kilo verdikten sonra durmuştu
Doktor vücudunu şaşırt demişti
Bi sürü tatlı yedi tekrar diyete başladı kilo vermesi devam etti
Denedinmi istersen araştır bi canım
İlk durduğunda yaptınmı peki nasıl devam ettin tekrar vermeyeBende de durdu sonra onun üzerine 5 kilo verdim.Şimdi yine durdu.Denesem alıp başımı giderim diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?