Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İşte budur. onları yeseydin şimdi pişman olacaktın ne gerek var şimdi çok rahat olmalısın aynenn devam

Kızlar bugün çok yoruldum kuaförde saçımı boyattım çok uzun sürdü akşam ezanından sonra geldim eve eşimde beni beklemiş yemek yoktu evde, orucumu 1 kase yoğurt 1 d ekmekle açtım, trip attım sonra eşime vicdan yapti galiba dondurucuda pizza vardı onları pişirdi çok zorladı ye diye 3 lokma filan yedim sonra bir tane elma hepsi bu.
Su 1.5
Spor yok maalesef ders çalışıyorm işlerdn ve kızımdan fırsat bulabilirsem

Ben bunu emzirirken ne yerdim

Deneyeceğim kesin

Merak ettim gulsah
25kgcik verdi aynı liste hiç değişmedi sadece 10kgdan sonra spor eklendi şimdide hergun 45dk oldu sporu

Süper vermiş kalıcı olur inşallah

Bende regl oldum kendim namaza uyanınca oğlumu kaldırıyorum da kalmayınca onu da uyandırmıyorum vebalini alıyorum diye üzülüyorum ama çokkk soğukluk oluyor o saatte yataktan çıkamıyorum yaa kadınlar ayda 7-8 gün çok pasif oluyor

Harika

Ohh hallettin sen o ödülü telaş bir şekilde ettirdin yediklerini

Şu az canım onun dışında perfect

Kuruyemıs fazlalık olmuş

Iyi akşamlar

Menüm

10.00 __
Yarım yumurta
Lorlu salata

15.00 __
Sebze çorbası

19.00-20.00
4 tane tavuk köftesi
Salata

Su 2 lt

Çok iyi ama çok az be Mefkurem

geçmiş olsun canım menün güzel sadece saatleri yok

Unutuyorum canım artık dikkat ederim sabah 9 öğle 12.30 akşam 19.00
Geçmiş olsun canım rahatsızmı ciddi bişey yoktur inşallah

Sağol canım safra kesesi nde büyük bir taş var onun için yatırmış doktor bakalım yarın ne olacağı belli olur heralde
İyi geceler canım.Bugün bana da çok sessiz geldi :)

Ben yoktum ya ondan dermişim

Süpersin arkadaşım

Bence güzel

Sporla suyu arttırdım.Ekmegi kestim.
Bu kadarcıkmı
Benim 18 kilo verdikten sonra 3 aya yakın kilo vermem durdu ne yaptıysam inemedim nitekim bıraktım diyeti sonra 11 kilo tekrar aldım Çok yorulmuştum moral bozuluyor her hafta kilo sabit kilo sabit deyip duruyordum ipler kopmuştu bende
Bi daha yaşamam inşallah
Sende bi dene şaşırtmayı çünkü çok az yiyorsun alışmış vücudun kıtlığa çünkü Mefkurem abla sen daha iyi bilirsin

Maşallah maşallah tatlım
Göbek bölgesinde kaldı :)))))))) Gitmiyor bir türlü her yerden gidiyor ordan gitmiyor yaa
en çok stoğu nereye yaptıysa vücut en son orası toparlanır canım ama illaki gidiyor o bölgeye çalış plates çok etkilidir

Hayır bırakmadım devam ettim.Su çok içmiyordum suyu arttırdım metabolizma hızlandı yeşilçay içtim o da etkili oldu.68den 59a kadar geldim işte 3 ayda

Kızlar biriniz gelip bana bı köfte yapsa çok yorgunum eti dolaba geri koydum yarın pro günü yapacağım bu hafta listeye giremiyorum galiba ama giden kardir cozutup çikolata yemedim annemin patatesli başlamasına bile hayır dedim içim rahat sporunu yaptım ohh mis illaki gidecek

@dagyolu verdikce vücudun güzelleştikce daha fazlasını istiyorsun canm bide yerimde aaydıkca bu sefer sınırleniyosunda. Sen geç beni kabulüm inş en kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın :)

North River aslında cok Zorlanmıyorum bugün çip çiğ brokoli ve havuç elma yedim. Normalde meyve havuç tüketimimi kısıtlarsın bu detoks sayesinde istediğim Gb yiyebiliyorum. Bide posalı olduğu için açıkmıyorum. 10 gün yapamam izmirde yapamıcağim için. Ama cumartesiye kadar yapmayı planlıyorum İzmire gitme meselesi olmasaydı 10 a tamamlardım. Bide evli birinin yapması zor olabilir evde yicem bişi varken nereye kadar böyle beslenmek denebilir ama ben evdeki herşeyden kurtuldum

Kuruyemiş çiğse sorun yok cnm ama kavrulmuşsa fazla kalori hemde sağlıksız

Iyi akşamlar

Menüm

10.00 __
Yarım yumurta
Lorlu salata

15.00 __
Sebze çorbası

19.00-20.00
4 tane tavuk köftesi
Salata

Su 2 lt

Afiyet olsun ablacım

Bu hafta menülerin çok güzel
Tebrik ederim cnm
Gercekten iradeye hakim olabilmek çok güzel bi mutluluk

Menüde gayet güzel sadece akşama yoğurtta ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…