- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.441
Gunaydin kizlar.
Ya kizlar afedersiniz ama iki gundur dogru durust tuvalete cikamiyorum
Kuru kayisi,kuru incir,corekotu yagi,yesil cay,rezene bunlari denedim ama cok ise yaramadilar,ayrica limonlu,tarcinli,elmali su da surekli ictim ayy daha ne yapayim
Canım Yoğurtluydu brokoli yazmamışımKuruyemiş çiğse sorun yok cnm ama kavrulmuşsa fazla kalori hemde sağlıksız
Afiyet olsun ablacım
Bu hafta menülerin çok güzel
Tebrik ederim cnm
Gercekten iradeye hakim olabilmek çok güzel bi mutluluk
Menüde gayet güzel sadece akşama yoğurtta ekleyebilirsin
Bulundugum yerde market ya da aktar yok caydan alamam,evde dibek kahvesi var ise yarar mi acabacanım bu form çaylardan denesen içinde az sinemaki var
bana bide türkkahvesi iyi geliyor
İstanbul canımHangi şehirdesin canım
Tebrikler canımGeceniz hayrola
Bugün resmen şeytan azapta ben kazandım
Kursta sabah börek vardı
Haftanın belirli günleri birer çeşit yapıyoruz satıyoruz ihtiyaç sahibi kimselere parasını veriyoruz
Arkadaş sabah yapmış çıtır çıtır kokusu üstünde
Veeee ben yemedim
Oturdum yeşil elma yedim
Akşam görümcem yılbaşı için Avusturya'ya gitmişti
Döndü Ailecek hoşgeldin gittik kv pide yaptırmış görümcem bir valiz çikolata ile geldi düşünün çeşit çeşit
Bennnnn hayır dedim veee brokoli haşlaması yedim
Ben bu işi beyinde bitirdim bu sefer
Evet tebrikleri alayım sizlerden
Afiyet olsunMenü bildirimi
Sabah 9:30
60 gr Peynir 6 zeytin 1dl çavdar ekmeği çay yarım yeşil elma
Öğlen 15 :30
Omlet 2 yumurta ile
Çay
Ara filtre kahve
Akşam
Brokoli buharda pişmiş
1 mandalina
Yatmadan
1 bardak zencefil zerdeçal tarçınlı süt bir bardak
3 Lite alkali su
Hadi bu menüye de bahane bulun da görüyüm
Su 2 yı geçti canımSüper vermiş kalıcı olur inşallah
Bende regl oldum kendim namaza uyanınca oğlumu kaldırıyorum da kalmayınca onu da uyandırmıyorum vebalini alıyorum diye üzülüyorum ama çokkk soğukluk oluyor o saatte yataktan çıkamıyorum yaa kadınlar ayda 7-8 gün çok pasif oluyor
Harika
Ohh hallettin sen o ödülü telaş bir şekilde ettirdin yediklerini
Şu az canım onun dışında perfect
Kuruyemıs fazlalık olmuş
Çok iyi ama çok az be @mefkurem
Unutuyorum canım artık dikkat ederim sabah 9 öğle 12.30 akşam 19.00
Sağol canım safra kesesi nde büyük bir taş var onun için yatırmış doktor bakalım yarın ne olacağı belli olur heralde
Ben yoktum ya ondan dermişim
Süpersin arkadaşım
Bence güzel
Süpersin canmKızlar biriniz gelip bana bı köfte yapsaçok yorgunum eti dolaba geri koydum yarın pro günü yapacağım bu hafta listeye giremiyorum galiba ama giden kardir cozutup çikolata yemedim annemin patatesli başlamasına bile hayır dedim içim rahat sporunu yaptım ohh mis illaki gidecek
kahvenin telvesi kabız yapar dikkat et canımBulundugum yerde market ya da aktar yok caydan alamam,evde dibek kahvesi var ise yarar mi acaba
dibek kahvesi aşırı krema içerir bence olmazBulundugum yerde market ya da aktar yok caydan alamam,evde dibek kahvesi var ise yarar mi acaba
Allah kavuştursun canımAnnemleri yolculadik kızlar ayrılmak çok zor oldu alışmıştm evde varlıklarına bugün moral sıfır bende :-( gurbette gelin olmak ne zormuş
sağol tatlımAllah kavuştursun canım
Annemleri yolculadik kızlar ayrılmak çok zor oldu alışmıştm evde varlıklarına bugün moral sıfır bende :-( gurbette gelin olmak ne zormuş
amin canım sağolAllah sağ salim kavuştursun.
Evet tatlım en büyük avantajin@dagyolu verdikce vücudun güzelleştikce daha fazlasını istiyorsun canm bide yerimde aaydıkca bu sefer sınırleniyosunda. Sen geç beni kabulüm inş en kısa zamanda hedeflediğin kiloya ulaşırsın :)
North River aslında cok Zorlanmıyorum bugün çip çiğ brokoli ve havuç elma yedim. Normalde meyve havuç tüketimimi kısıtlarsın bu detoks sayesinde istediğim Gb yiyebiliyorum. Bide posalı olduğu için açıkmıyorum. 10 gün yapamam izmirde yapamıcağim için. Ama cumartesiye kadar yapmayı planlıyorum İzmire gitme meselesi olmasaydı 10 a tamamlardım. Bide evli birinin yapması zor olabilir evde yicem bişi varken nereye kadar böyle beslenmek denebilir ama ben evdeki herşeyden kurtuldum
Allah kavuştursun canimAnnemleri yolculadik kızlar ayrılmak çok zor oldu alışmıştm evde varlıklarına bugün moral sıfır bende :-( gurbette gelin olmak ne zormuş
protein ve sebze karbonhidrat almıyorum bugünNe kadar ıssız oluyor kimse yazmayınca yaHu
Belim ağrıyor diye spor yapamıyorum kalkıp yürüyüş yapacağım
Sonrada akşam için yemek hazırlıkları olacak Su içemedim fazla onu artırmaya çalışayım.
1 fincan yeşil çay içtim kaldı 1 fincan yarın tartı günü kızlar bugünden ne yapsak o kar olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?