- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.461
Sağol canım amin inşallahEvet tatlım en büyük avantajin
Allah kavuştursun canim
protein ve sebze karbonhidrat almıyorum bugün
Bizimki de hastayım diye gitmedi uyuyor şimdiGünaydın kızlar eşim bugün izinliymis Sabah öğrendimkahvaltıyi geç yaptık mutfağı toplayıp köfte yapıp attım buzluga aksa.da balık mı yesem tavuk mı diye düşünüyorum işler beni bekliyor görüşürüz
Maşallah dileğim misafirlerin bu aralar bitmek bilmiyor bollugunuz bereketiniz her daim olsun canımbi ceee diyip kaçıcam
yarın hem gündüze hem akşama misafirim var dip köşe temizlik yapıyorum akşamda hazırlık yapıcam kendinize ve yediklerinize dikkat edin öptüm çokcana
süper canım benim hala +700 var yarına umarım gider inşallahBu sabah -300daha gitmişti ama listeye girmeme yetmez haftaya inşallah kesin
Afiyet olsun Can'ım :)))Eki Görüntüle 1934711
Kahvemi aldım geçtim kaloriferin yanına
Tünaydın canim bende düşük tempoda olsa yaptımTünaydın kızlarrrrrrrrrr :) bugün de spora ara verdim.Etkisi olacak gibi hissediyorum.
sağol tatlım gel beraber olsunAfiyet olsun Can'ım :)))
Ah Can'ım ben de uzaktayım Allah kavuştursun.Eşim seyirde annem babamla görüşmüyorum bi babannem dedem var onları çok özledim.Annemleri yolculadik kızlar ayrılmak çok zor oldu alışmıştm evde varlıklarına bugün moral sıfır bende :-( gurbette gelin olmak ne zormuş
pek şirinmiş kupanEki Görüntüle 1934711
Bende yapmak istiyorum çok istiyorum inanılmaz spor yapasım var ya vücut alışınca gerçekten istiyorYarım saat düşük tempoda yürüdüm geldim kızlar hem perşembe diye fazla yüklenmek istemedim hemde eşimle kızım uyuyor uyandırmayayim dedim
Gider canım akşam hafif geçir sebze et giderSağol canım amin inşallah
Bizimki de hastayım diye gitmedi uyuyor şimdi
Maşallah dileğim misafirlerin bu aralar bitmek bilmiyor bollugunuz bereketiniz her daim olsun canım
süper canım benim hala +700 var yarına umarım gider inşallah
P kupadan istiyorum nereden aldın merveeeEki Görüntüle 1934711
hadi inşallahTünaydın kızlarrrrrrrrrr :) bugün de spora ara verdim.Etkisi olacak gibi hissediyorum.
Ara verdiğim günden beri hala kilo veriyorum ben faydası oldyTünaydın canim bende düşük tempoda olsa yaptım
sağol tatlım gel beraber olsun
ahh dede deme burnum sızlıyor resmenAh Can'ım ben de uzaktayım Allah kavuştursun.Eşim seyirde annem babamla görüşmüyorum bi babannem dedem var onları çok özledim.
Aynen pişman olmak istemiyorsanız listedeki Hatunlar sınırları zorlayınNe kadar ıssız oluyor kimse yazmayınca yaHu
Belim ağrıyor diye spor yapamıyorum kalkıp yürüyüş yapacağım
Sonrada akşam için yemek hazırlıkları olacak Su içemedim fazla onu artırmaya çalışayım.
1 fincan yeşil çay içtim kaldı 1 fincan yarın tartı günü kızlar bugünden ne yapsak o kar olacak
Öyle Can'ım bende babamdan çok severim onları onlar büyüttü beni annem babam ayrılıncaahh dede deme burnum sızlıyor resmen
geçen yıl kaybettim dedemi aynı senin gibi babamdan öteydi
Listeye girmek için kaç kilo vermemizi istiyor Zuhal ablaYarım saat düşük tempoda yürüdüm geldim kızlar hem perşembe diye fazla yüklenmek istemedim hemde eşimle kızım uyuyor uyandırmayayim dedim
Onları ayrı özledim canım Şubat'ta gidicen inşallah gormeyeAh Can'ım ben de uzaktayım Allah kavuştursun.Eşim seyirde annem babamla görüşmüyorum bi babannem dedem var onları çok özledim.
Sağol tatlım gel beraber olsunpek şirinmiş kupan
afiyet olsun cnm
yarım saat 3-4 km hızla yürüdüm canım careforsa dan almis annem canım ama züccaciyelerdede varBende yapmak istiyorum çok istiyorum inanılmaz spor yapasım var ya vücut alışınca gerçekten istiyor
Gider canım akşam hafif geçir sebze et gider
P kupadan istiyorum nereden aldın merveee
hadi inşallah
Olabilir canım adetim diye ara vermek istemedim ödem olmasın diyeAra verdiğim günden beri hala kilo veriyorum ben faydası oldy
Allah zihin açıklığı versin canımişyeri sakin biraz ders çalışayım malum sınavlara çok az kaldı
canım yeni üyenin en az 2 cuma geçirmesi lazım ve takımda paylaşımları yeterli olması lazım Zuhal ablanın bir isteği değil bu genel bir kuralListeye girmek için kaç kilo vermemizi istiyor Zuhal abla
Allah kavuştursun sizi de .Şubatta ben de Ankara'ya gidicem ama memlekete uğrayamıcam yakın olduğu halde.Onları ayrı özledim canım Şubat'ta gidicen inşallah gormeye
2 kiloyu biliyorumOnları ayrı özledim canım Şubat'ta gidicen inşallah gormeye
Sağol tatlım gel beraber olsun
yarım saat 3-4 km hızla yürüdüm canım careforsa dan almis annem canım ama züccaciyelerdede var
Olabilir canım adetim diye ara vermek istemedim ödem olmasın diye
Allah zihin açıklığı versin canım
canım yeni üyenin en az 2 cuma geçirmesi lazım ve takımda paylaşımları yeterli olması lazım Zuhal ablanın bir isteği değil bu genel bir kural
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?