Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sana da hello çıtır hatun
Ben de bi yazacak birşey bulamadım çıkıyordum ki aynı şeyi düşünüp yazdım valla ne yalan söyliyim
Senin yokluğunda ayrı bir sessizlik oluyor burda ama

Allah eşinle kendi kurduğun ailenle bir ömür mutluluklar nasip etsin canım.. Bazen bunlar dışındaki her şey boş.....

Alıştın Can'ım artık bu düzene .Miden kabul etmiyordur fazlasını o yüzden.

Merhaba kuzlar bugün hep hastanedeudim gelemedim dun ku ve bugunku menumu yaxayim
Dun
Sabah 11:00
2dilim ekmek 2dilim pwynir 7 zeytin
1yumurta

Aksam 18:00
2dilim palamut
Salata 2yk makarna

Ara20:00
1elma

Su az oldu
Spor yok

Bugun
Sabah10:00
2d isittigim ekmek uzerine 1tk tereyağı koyup 1tk kadar hashasla tostumsu bisey yaptim
7 zeytin 1d peynir

Ogle15:00
2d ekmek kiyma
Turp sogan yogurt

Ara17:30 1elma

Aksam 19:00
1kase tarhana salata yoğurt olacak

Su 2olur
Spor yok

Sana da hello çıtır hatun
Ben de bi yazacak birşey bulamadım çıkıyordum ki aynı şeyi düşünüp yazdım valla ne yalan söyliyim
Senin yokluğunda ayrı bir sessizlik oluyor burda ama
Sessizliğim asaletimdendir

Bazı durumlara canım sıkılmıştı tatlım hatta yarın izine çıkmayı düşünüyodum
Ama kaptaniçemi düşündüğüm için emin değilim
Evet abla şükrediyorum.Kötü durumlarda olabilirdim.Hayırlı bir eş nasip etti ya Allah o yüzden binlerce kez şükür olsun.
aslında en önemlisi o bitanem
Anne baba kardeş bi yere kadar...
Sen kapını kapatıp dört duvarında mutluysan gerisi boş

Menü güzel canım geçmiş olsun rahatsız mıydın ben hala isimleri birbirine karıştırdığım için yazdıysan da hatlar karıştı

Sonuç ne çıktı cnm bişey dememişin

Öyle yapıyoruz abla eşimin anne babası da ayrı o bana destek ben ona destek.Eşim evde hep olmasa da ilgisini sevgisini hissediyorum ona rağmen Mutlu ve huzurluyum evlenmeden hiç böyle Mutlu olmamıştım.Hep eksiktim.Şimdi tamamladık birbirimizi.

Hayırdır ablacımm
Aman sakın biyere gitmeyin hiç enerjimiz olmuyor siz yokken

Canım benimm
İnan bana önmeli olanda o eşinle mutluysan gerisini boşver çünkü bir ömrü onunla geçireceksin
Mutluluğunuz daim olsun inşallah

Salatalarima z.y mutlaka koyarim,sicak suyu ve zy deneyeyim hic denememistim tesekkur ederim abla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…