Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım

Annemle babamla görüşmüyorum İkiside evlendi çocukları oldu ben dışarıda kaldım o yüzden görüşmüyorum.Fazlalık olduğum için
canım seni hiç mi arayıp sormuyorlar? düğünün falan...

afiyet olsun tatlım. bal kabağı salatasını nasıl hazırladın?

canım seni hiç mi arayıp sormuyorlar? düğünün falan...
Aramıyorlar.Düğünüme annem gelmedi.Babam da evlendikten sonra iyice herşeye bahane bulup bağını kopardı benimle nispet için ben memlekete gittiğimde babam eşiyle kardeşimi alıp tatile marmarise gelmiş yollarda resim Çek'e Çek'e Facebook'a atmışlar.Ama normalde hiç aramadı.Mutlu olsun benden uzak olsunlar yeter hep benim aramamla olmuyor bende soğudum çünkü artık.:)

kalkınca 06.00
suda bekletilmiş 3 kuru erik ve bardaktaki su

sabah 06.30
1 yumurta ve 2 bıldırcın yumurtasından keçi peynirli omlet
domates dereotu nane maydanoz

akşam 18.40
ızgara tavuk
domatesli yeşillik salatası
100 gr yoğurt

1,5 lt su. 2 lt yapmaya çalışacağım.
1 saat yürüyüş

üzüldüm canım. ama ne yapacaksın onlardan ilgi gelmeyince. bir anne baba asla çocuklarından vazgeçmemeli. ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun eşinle ve inşallah çocuklarınla mutlu mesut ol

üzüldüm canım. ama ne yapacaksın onlardan ilgi gelmeyince. bir anne baba asla çocuklarından vazgeçmemeli. ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun eşinle ve inşallah çocuklarınla mutlu mesut ol
Çocuğum yok
Çocuğum da yok malesef Eşim ameliyat geçirmişti geçen yıl yeni yeni değerleri normale geliyor .Ben de kendi hayatıma bakıyorum onlara inat bişeyler başarabilmek için sınavlarıma hazırlanıyorum Allah yolumuzu açık etsin inşallah

Menümü yazayım gelirim sonra

Sabah 08.00
Tavada yumurta 1 kk süzme peynir
Salata 2 t b e

Öğle 12.10
Salata, kıymalı ıspanak yemeği , 1 kase pırasa çorbası

Ara 16.00
Sütlü nescafe
12 fındık

Akşam 19 00
1 tabak sebze yemeği
Tavuk
Salata

2.5 lt su
1 yeşil çay
1 beyaz çay
30 yürüyüş

Menü güzel fulyacim öğün azaltmissin
hımmm hiç böyle denemedim. denemek lazım. güzele benziyor.
Dene canım ben sevdim güzel oluyor zaten bal kabağı hem tatlı hem tuzlu herşeye uyum sagliyor
pirasa corbasini nasıl yapıyorsun canım menün güzel afiyet olsun

Afiyet olsun menü güzel yavaş yavaş oturuyor

Abla valla koşu bandını salonun ortasına aldım açıyorum bilgi yarışmasıni yada işlemediğini filmi nasıl yürüdüğünü anlamıyorum bile eşim eliptik alacağım diyor koyacak yer yok yaza kadar koşu bandını olduruyum dedim yer açılsın zaten yazın balkonları kapattiracagiz olmadı balkona alirim
Baya olaylı bı yürüyüş olmuş
SüperKarşılığını bol eksiyle alırsın umarım canım
İnşallah canim
Sen izinli misin canım
Evet canım bı alan pişman bı almayan
Afiyet olsun canım
Hayır olsun abla ne izni
Allah bozmasın
Sormadan kullanmayım dedim abla eğer siz takıöda kullanan varsa başlayın kilo verdirdiğini farkettinizmi peki
Canım hiçbir ürün tek başına işe yaramıyor sadece arada sırada alternatif sürekli olarak zaten sıkılır insan 100g min kalorisi yanılmıyorsam 380di günlük tüketim 1yk kadar 15g i geçmeyin yazıyor paketlerinde oradan hesapla

menüler super

Menüler harika kızlarr

amin inşallah. biliyorum canım henüz çocuğunun olmadığını. okumuştum. inşallah olur Allahın izniyle.

Menü güzel fulyacim öğün azaltmissin
saol mervecim. bugün oruçluydum canım. o yüzden öğlen yok.

Bebek görmeye geldim ve ben hiçbir şey yedim makarna salatasıni kuzey yedi biraz böreği pastayı kalan salatayı keki kocise yedirdim kalabalıkta belli olmuyor Allah'tan yememek
süpersin baharım

Menü
Sabah (11:0)
1wasa 1yum 1kk peynir
Aksam(16:00/
5kofte
Brokoli

Şu:1lt ikiye çıkar spor: yok
wuhuu çok erken kapatmışsin gelsin Eksiler yansın yaglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…