Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

_____ 9.TAKIM ANALİZİ _____

HAFTANIN KRALİÇESİ

1. @dagyolu ____%2.87

HAFTANIN KONTESİ

2.@muskammm ____%1.92

HAFTANIN PRENSESİ

3. @sahgull______%1.90

YÜZDE 1 BARAJINI AŞANLAR

4. N Nilyyyaaannn %1.58
5. Habinar %1.35
6. deryanur_ %1.16
7. ezo26 %1.19

DURMADIK YOLA DEVAM DİYENLER

8. masal3487 %0.94
9. 60kiloyum %0.47
10. @kkkmevsim %0.14
11. @askrhpozitif %0.12

YERİNDE SAYANLAR

12. @mefkurem %0
13. @yiden16 %0

ZARARDA OLANLAR

14. Poni Bon %-0.67

sağol canım detokslarin içerikleri neler
Patates detoksunu tercih ediyorum canım
Geceden müshil
6 öğün 5 saat arayla yani 2 gün
İki sokum protein peynir ya da yoğurt başlangıç proteinle
Her öğün orta boy patates
Salata yağsız Himalaya tuzu ile
1 yeşil ekşi elma
Elma zorunlu diyet boyunca hergün mutlaka elma

Canim ya ben de kahvaltidan bir saat sonra degerlerime baktimistim seker 70 cikti ama doktor normal dedi bende bir sey soylemedim,ama kime sorduysam tok olarak dusuk cikmis diyor ya dusukmu baktirmam lazimmi bilgn var mi.
Düşük canım gebelikte açlık 90 çıkmıştı sınırda tokluk 98 di tokluk için düşük senin değer
Kızlar aşağıda kaza olmuş araba duran araçlara çarpıp boş araziye uçmuş çok şükür kimsede birşey yok çarpılan şansli araclardanda biri de bizimkiymis
Hayda çana geleceğine mala gelmiş canım bile bile kaza geliyorum diyor bazen herkes şoför olmamali
yok ablam niye kiriliyim liste işin eğlencesini artırıyor sadece ben listede gibi davranmaya devam hem artık birincilikler daha önemli eski kural geri geliyormus nota almak yok

Ayy 18 gun gectiyse kesin vardir hadi insallah.esinle bir araya gelememen kotuymus kiz yarin test yapsana kesin cikar.

Gelmiş geçmiş olsn canım ev işi noldu taşınsanız ordan
Sağol canım ev daha bakıyoruz canım bakalım hayırlısi
Ne güzel hazırlamışsin ablam eline sağlık
himm müshil baya bir temizliyor zaten bağırsakları bi kere renkli röntgen çekilecektim böbrekler için de o gece hiç uyuyamamistim

Hepinizi kutluyorum

Doktormu onerdi ben kafama gore korkaruk kullanamamda sende ise yarar umarim.

sorma canım muhtemelen yeni kar yağdı arabada hizlimi giriş yaptı ne yaptıysa yokuş zaten arabaya çarpıp aşağıya uçmuş çok şükür kimseye bişey olmadi

Super bir analiz olmus abla eline saglik:)

Ayy 18 gun gectiyse kesin vardir hadi insallah.esinle bir araya gelememen kotuymus kiz yarin test yapsana kesin cikar.
Önceki 2 klomen tedavisinde 19. Gün adet olmuşum tam olarak yarını da atlatıyım sonra yapıcam artık.İnşallah yeni yıl hediyesi doğumgünün hediyesi olur.Sesini bile duyamıyorum.Bırak görmeyi :) Ne halde bilmiyorum o da beni bilmiyor.

Doktormu onerdi ben kafama gore korkaruk kullanamamda sende ise yarar umarim.
Doktor müshil veriyor bi değişik bişey acı içemiyorum
Bende eczaneye sordum bunu verdi
Önceki diyetimde yapmıştım
Ameliyat öncesi ve röntgen için bağırsak temizlemek için kullanılıyor
Yaramazmı işe tuvaletten çıkamıyorsun
kabızlık sorunu çekenler kullansın diyecemde vücudun dengesi bozulur diye korkuyorum alışkanlık yapabilir bağırsak tembelliği olabilir
Ama aktara gidip sorabilirsin bitkisel müshiller de mevcut

Tahmin ediyorum canım
Tertemiz oluyosun ya onun mutluluğu yeter
Hergün böyle metabolizma uçuşa geçse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…