- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.841
Ben deniyorim canim ama istahimi hic bir sey kapatmiyor malesef
Ozel degilse tedavimi goruyorsun canim hadi hayirlisi olsun,bende biraz daha kilo vereyim tedaviye basliycam insallah gecen sene nisandan beri dusunuyoruz daha tik yokYumurtlama takibi yaptırdım bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 20 aralıkta bekliyorum adet günüme kadar bakalım.Test yapmadım pek umudum yok.
Canim benim bildigim catlama ignesinden 14 gun sonra adet oluniyor senin bebis olabilir gunun gecmis bence bir test yap cikar hadi hayirli haberlerini bekliyoruz.Yumurtlama takibi yaptırdım bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 20 aralıkta bekliyorum adet günüme kadar bakalım.Test yapmadım pek umudum yok.
Burdada öyle canım salonda baş köşede arkadaşOlur o kadar.Ben alsam bile koyacak oda yok evde ya burda evler ufak mecbur böyle kendim çabalıyorum :)
Evet farkediyorum o Zaman'lar krize girip evde ne varsa götürürdüm.Şimdi düşününce ne kadar bilinçsiz davranmışım diyorum.Kendimi ne hale sokmuşum.Bir de farkediyorum insülin direncim varken kolumu ısırdığımda tuzlu gibi gelirdi şimdi deniyorum tuzsuz yeterince du içtiğim için ödem gitmiş demek oluyor yani
Canim ya ben de kahvaltidan bir saat sonra degerlerime baktimistim seker 70 cikti ama doktor normal dedi bende bir sey soylemedim,ama kime sorduysam tok olarak dusuk cikmis diyor ya dusukmu baktirmam lazimmi bilgn var mi.Evet yeni ölçtürdüm hamilelik olursa dikkat edeyim diye açlık şekeri normal tokluk düşük çıktı baya.Azcık arttır öğünleri Dedi doktor
Ben de aynen oyle oluyorum canim malesefCanım ben az yiyince kabız oluyorum
İlaç ismi vermek yasak sanırımMushil mi ne icin kullaniyorsun canim?
Tedavi dediğin çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay .Doktorum vitamin verdi iyi bir dr a gidiyorum marmariste.O pko etkisini azaltıp kilo vermene etkili olacak hayatından şekeri karbonhidratı çıkar ve bol terleyeceğim yürüyüş yap Dedi doktorum .Uyguladım 68 den 58 E geldim şimdi.Doktor tebrik ederim aferin azimlisin Rahmi'n daha da iyi durumda şuan Dedi ilaç verdi klomen bu sefer kilo verince 2 yumurta oluştu.Yine de çatlatma iğnesi oldum bu 3. İğnem olacak eşimden dolayı denk gelemiyoruz günlere çünkü.Özel izin alıyor gemiden :) Ama kilo verince herşey daha güZel oldu şimdi de iğnenin üzerinden 18 gün geçti ama bekliyorum yine deOzel degilse tedavimi goruyorsun canim hadi hayirlisi olsun,bende biraz daha kilo vereyim tedaviye basliycam insallah gecen sene nisandan beri dusunuyoruz daha tik yok
Düşük Can'ım seninki yani insülin direncin yok şeker karbonhidrattan uzak durman fayda etmiş. Benimki 76Canim ya ben de kahvaltidan bir saat sonra degerlerime baktimistim seker 70 cikti ama doktor normal dedi bende bir sey soylemedim,ama kime sorduysam tok olarak dusuk cikmis diyor ya dusukmu baktirmam lazimmi bilgn var mi.
Evet hakikaten aylardır su içtiğimden beri tuz yok şişliklerim de gitti :) Burdan anlayabilirsinizÇok güldüm tespitin çok ilginç gerçekten kolunu ısırmak Allah iyiliğini versin
Hangi detoksu önerdi cnmİlaç ismi vermek yasak sanırım
Ama eczaneye sor ameliyat öncesi müshil diye x ile başlıyor şişenin yarısını içiyorsun en az 4 kere tuvalete çıkarıyor günde bol su ardından
Müshil içip detoksa başlıyorsun sadece diyete başlangıç ve duraklama dönemlerinde içiliyor yoksa bağırsak tembelliği oluşur
baya geç olmuş abla evet yaptım ben senin yerineBugün hem geç kalktım hemde tartı için bekledim bide listeye başka takımlara baknırken kahvaltı baya geç oldu
Midem de pek iyi değildi birazda iyi oldu boş kalması
14.45 __
2 yumurta
2 kş yulaf kepeği
Az süt
Lor
Maydonozla krep
19.00 __
1 fırında dersiz tavuk but
Bol salata
1 bar yoğurt suyu
Su 2 lt
Spor merve yaptı benim yerime :)))
Geçmiş olsun cnmKızlar aşağıda kaza olmuş araba duran araçlara çarpıp boş araziye uçmuş çok şükür kimsede birşey yok çarpılan şansli araclardanda biri de bizimkiymis
Aynen canım çok şükür çana gelmedi bizim burası çok tehlikeli kar olmasaydı öyle deli gibi kullaniyorlarGeçmiş olsun cnm
Şükürki cana gelmemiş
Sebze çorbası detoksuHangi detoksu önerdi cnm
Geçmiş olsun canımKızlar aşağıda kaza olmuş araba duran araçlara çarpıp boş araziye uçmuş çok şükür kimsede birşey yok çarpılan şansli araclardanda biri de bizimkiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?