Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok ablam niye kiriliyim liste işin eğlencesini artırıyor sadece ben listede gibi davranmaya devam hem artık birincilikler daha önemli eski kural geri geliyormus nota almak yok
Oyyy kuzum sevindim buna içim rahat etmemişti

Eski uygulamanın gelmesi iyi olacak
Millet çok rahattı

benim arkadaşım ,7 ay kolomen kullandı kistten dolayı Dr bıraktı 4ay sonra aynı gün ben kuzeyi o ikizlerini öğrendi kelimenin etkisi uzun sürüyor belki ikizler gelir

Hadiya ben bir kere sadece kullandim o da kimyasal oldu sonra tedaviyi biraktim gitmedim doktor demisti 14 gun sonra olmak gerekiyor ama ben cat ignesi olmadim yum kendiliginden catlamisti.Ayy insallah senin vardir hadi hayirlisi ozaman bekle bir kac gun daha gecsin.

North River Bu ay gittim zaten etkisi değil bu ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu 18 gün önce çatlatma iğnesi oldum:) adet olmayı bekliyorum çok spor yaptım ilk günleri 5 6 gün önce adet agrısı girdi gitti ben de nolur nolmaz diye spor bıraktım yürüyüşe başladım.

Benim doktorum mutlaka iğne kullanıyor kist olmasın diye.İşi garantiye alıyor 50 kez gidip baktırmayın diye heralde.Beklicem 2 3 gün

Sukur benim normalde skintili degil,sadece oruc tuttugum zamanlar ve az yedigimde kabizlik oluyor ben en iyisi hic denemeyeyim.

Bence buna herkes bi cevap versin

Bence 38 bedene düşüp geçen sefer aldığım pantolonlara girmek istiyorum

Kadın milleti değilmi
valla sağlık falan diyozda bizim için incelik kıyafet ilk sırada geliyor :))

bencede ilk üçte fena kapışma olacak
bize çok iş düşecek desene :))

Elbise alırdım abla ki aldım da zaten Şimdi hedefe ulaşırsam bir de karın kası yaparsam mayokini alıp süslü püslü Marmaris plajlarında tur atmak istiyorum

Sukur benim normalde skintili degil,sadece oruc tuttugum zamanlar ve az yedigimde kabizlik oluyor ben en iyisi hic denemeyeyim.
aman kafamıza göre iş yapmayalım
Sakn Deneme doktor bunu kontrol altında yapıyor
Ben sordun diye söyledim kafamıza göre yanlış bişey yapabiliriz
Metaboli balans diyeti diye birşey var sadece uzman doktorlar yaptırabiliyor
Biz dr kontrolünde diyet içerisinde belirli evrelerde yapıyorduk
Listelerim mevcut bende eşim hala görüşüyor doktorla
Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım tavsiye değil bunlar

Ben elbise giymek istiyorum
Kat kat simitlerimden kurtulup
Herkes beni hamile sanıyor çünkü mide ve göbek bölgesinde 10 kilo yağ Vardır
Zeyıflayınca
İncecik kuğu gibi olmak istiyorum
Siyah boydan bir elbise almak istiyorum
Şu anda resmen kamuflaj giyiyorum çünkü

Sağol abla Deniz taştı burda dışardayım fırtına var hava berbat.Sevinemiyorum eşimi merak ediyorum
allah korur ins dua et canim

Denizin altı üstünden daha sakin güvenli cnm

Ayy bende kapalı yer korkusu var
Astım olduğu için nefes alamıcakmışım gibi gelir
Ben hiç binemezdim heralde öyle bişeye
al bendrnde okadar astimdanmi oluyo bilmiyorum ama ben kapali havaya bile katlanamiyrm birak kapalı yeri

oooo siz baya iyi bi ikili olmussunuz

salam haric güzel

harikasın

Güzel canım
afiyet olsun

Menümm

Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek

Öğle
1 dlm rosto köfte
Salata
1 kaşık yoğurt

Ara
Yeşilçay

Akşam
4 dlm tost mak. Sucuk
Salata
3 kaşık yoğurt

2 lit su
sucuk neyse cuma
Sağol abla Deniz taştı burda dışardayım fırtına var hava berbat.Sevinemiyorum eşimi merak ediyorum

Denizin altı üstünden daha sakin güvenli cnm

Ayy bende kapalı yer korkusu var
Astım olduğu için nefes alamıcakmışım gibi gelir
Ben hiç binemezdim heralde öyle bişeye

Menümm

Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek

Öğle
1 dlm rosto köfte
Salata
1 kaşık yoğurt

Ara
Yeşilçay

Akşam
4 dlm tost mak. Sucuk
Salata
3 kaşık yoğurt

2 lit su

Benim doktorum mutlaka iğne kullanıyor kist olmasın diye.İşi garantiye alıyor 50 kez gidip baktırmayın diye heralde.Beklicem 2 3 gün
Benim ilginc olmustu klomen deneyimim,adetin 5. Gunu basladim bana 11. Gunu gel dedi doktor normalde iki gune bir cagirmasi lazimdi,11. Gun gittim bakti yumurtan catlamis dedi ondan dolayi gerek gormedi ya da tecrubesizdi bilmiyorum,gebelik olustu ama kimyasal oldu dustu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…