- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.881
Oyyy kuzum sevindim buna içim rahat etmemiştiyok ablam niye kiriliyim liste işin eğlencesini artırıyor sadece ben listede gibi davranmaya devam hem artık birincilikler daha önemli eski kural geri geliyormus nota almak yok
benim arkadaşım ,7 ay kolomen kullandı kistten dolayı Dr bıraktı 4ay sonra aynı gün ben kuzeyi o ikizlerini öğrendi kelimenin etkisi uzun sürüyor belki ikizler gelirÖnceki 2 klomen tedavisinde 19. Gün adet olmuşum tam olarak yarını da atlatıyım sonra yapıcam artık.İnşallah yeni yıl hediyesi doğumgünün hediyesi olur.Sesini bile duyamıyorum.Bırak görmeyi :) Ne halde bilmiyorum o da beni bilmiyor.
bencede ilk üçte fena kapışma olacakOyyy kuzum sevindim buna içim rahat etmemişti
Eski uygulamanın gelmesi iyi olacak
Millet çok rahattı
Hadiya ben bir kere sadece kullandim o da kimyasal oldu sonra tedaviyi biraktim gitmedim doktor demisti 14 gun sonra olmak gerekiyor ama ben cat ignesi olmadim yum kendiliginden catlamisti.Ayy insallah senin vardir hadi hayirlisi ozaman bekle bir kac gun daha gecsin.Önceki 2 klomen tedavisinde 19. Gün adet olmuşum tam olarak yarını da atlatıyım sonra yapıcam artık.İnşallah yeni yıl hediyesi doğumgünün hediyesi olur.Sesini bile duyamıyorum.Bırak görmeyi :) Ne halde bilmiyorum o da beni bilmiyor.
Benim doktorum mutlaka iğne kullanıyor kist olmasın diye.İşi garantiye alıyor 50 kez gidip baktırmayın diye heralde.Beklicem 2 3 günHadiya ben bir kere sadece kullandim o da kimyasal oldu sonra tedaviyi biraktim gitmedim doktor demisti 14 gun sonra olmak gerekiyor ama ben cat ignesi olmadim yum kendiliginden catlamisti.Ayy insallah senin vardir hadi hayirlisi ozaman bekle bir kac gun daha gecsin.
Sukur benim normalde skintili degil,sadece oruc tuttugum zamanlar ve az yedigimde kabizlik oluyor ben en iyisi hic denemeyeyim.Doktor müshil veriyor bi değişik bişey acı içemiyorum
Bende eczaneye sordum bunu verdi
Önceki diyetimde yapmıştım
Ameliyat öncesi ve röntgen için bağırsak temizlemek için kullanılıyor
Yaramazmı işe tuvaletten çıkamıyorsun
kabızlık sorunu çekenler kullansın diyecemde vücudun dengesi bozulur diye korkuyorum alışkanlık yapabilir bağırsak tembelliği olabilir
Ama aktara gidip sorabilirsin bitkisel müshiller de mevcut
Haa oylemi ozaman kotu bir durum yok sukur,ben de acaba insulin direnci mi var diye dusundum neyseki okadar kotu degilmisDüşük yani tam doymuyorsun eksik besleniyorsun demek.Ara öğünü arttır demişti bana doktor.İnsülin direncin yok kilon normal ama eksik besleniyorsun dmeek
Cnm bencede deneme çünkü bağırsaktaki tüm yararlı bakterileride yok ediyor mecburi kalmadıkça yapılmamalı benceSukur benim normalde skintili degil,sadece oruc tuttugum zamanlar ve az yedigimde kabizlik oluyor ben en iyisi hic denemeyeyim.
Bence buna herkes bi cevap versinEki Görüntüle 1935382
İlk aklıma bi kot aldım gecen bacaklarım boğum boğum çıktığı için giyememiştimbide yazın şort almıştım kadınlar plajında giymek için hemde xl ama genede totomdan geçmemişti orda bile haşema giydim o şortu ve kotu giyicem
bize çok iş düşecek desene :))bencede ilk üçte fena kapışma olacak
Yüksek çıksaydı olurdu tahminimce eskisine göre çok acıkmıyorsundurr tatlı krizi olmuyordur.Haa oylemi ozaman kotu bir durum yok sukur,ben de acaba insulin direnci mi var diye dusundum neyseki okadar kotu degilmis
Elbise alırdım abla ki aldım da zatenBence buna herkes bi cevap versin
Bence 38 bedene düşüp geçen sefer aldığım pantolonlara girmek istiyorum
Kadın milleti değilmi
valla sağlık falan diyozda bizim için incelik kıyafet ilk sırada geliyor :))
bize çok iş düşecek desene :))
Oylemi bak onu hic bilmiyordum,sabah ac karinla zy icmek iyi geliyor mefkus demisti bana yaradi:)Cnm bencede deneme çünkü bağırsaktaki tüm yararlı bakterileride yok ediyor mecburi kalmadıkça yapılmamalı bence
Eki Görüntüle 1935382
İlk aklıma bi kot aldım gecen bacaklarım boğum boğum çıktığı için giyememiştimbide yazın şort almıştım kadınlar plajında giymek için hemde xl ama genede totomdan geçmemişti orda bile haşema giydim o şortu ve kotu giyicem [/QUOTE
Ben elbise giymek istiyorum
Kat kat simitlerimden kurtulup
Herkes beni hamile sanıyor çünkü mide ve göbek bölgesinde 10 kilo yağ Vardır
Zeyıflayınca
İncecik kuğu gibi olmak istiyorum
Siyah boydan bir elbise almak istiyorum
Şu anda resmen kamuflaj giyiyorum çünkü
aman kafamıza göre iş yapmayalımSukur benim normalde skintili degil,sadece oruc tuttugum zamanlar ve az yedigimde kabizlik oluyor ben en iyisi hic denemeyeyim.
Canim ben kendimi bildim bileli zaten seker krizine girmem sukur,benimki oburluktan:)Yüksek çıksaydı olurdu tahminimce eskisine göre çok acıkmıyorsundurr tatlı krizi olmuyordur.
Ben elbise giymek istiyorumEki Görüntüle 1935382
İlk aklıma bi kot aldım gecen bacaklarım boğum boğum çıktığı için giyememiştimbide yazın şort almıştım kadınlar plajında giymek için hemde xl ama genede totomdan geçmemişti orda bile haşema giydim o şortu ve kotu giyicem
allah korur ins dua et canimSağol abla Deniz taştı burda dışardayım fırtına var hava berbat.Sevinemiyorum eşimi merak ediyorum
al bendrnde okadar astimdanmi oluyo bilmiyorum ama ben kapali havaya bile katlanamiyrm birak kapalı yeriDenizin altı üstünden daha sakin güvenli cnm
Ayy bende kapalı yer korkusu var
Astım olduğu için nefes alamıcakmışım gibi gelir
Ben hiç binemezdim heralde öyle bişeye
oooo siz baya iyi bi ikili olmussunuzYazın Temmuz ayında eşinle şöyle incecik bir hatun olarak salına salına gezersiniz inşallah canım şaka bir yana gerçekten hırslıyım ortalama ayda 5 kilo versek temmuzda harika sonuçlar elde ederiz. Hedefin kaç ben temmuz 1 de 70 olmak istiyorum
Detoks işlerine 80 altında bakarız bence canım bu kilolarda sağlıklı beslenerek devam edelim
Yok çok şükür .. Geçmiş olsun canım olsun bu halde kilo verebilen bir çok insan var.
salam haric güzelİlk Menü benden gelsin
Kahvaltı 07.50
2 dilim Salamlı yumurta
1 kk tulum peyniri
5 misket peynir
2 d tbe
Ara 11
12 fındık
Öğle 12.30
1 tabak pırasa yemeği
2 d tbe
Yoğurt
Ara
2 dilim muz
Salata yaparken karalahana atıştırdım biraz
Akşam 17.10
Et sote
Salata
1 kase mercimek çorbası
3 lt su
2 yeşilçay
harikasın(09:30)
1 tk çörek otu yağı
(11:40)
pırasalı soğanlı yumurta(1 tk zeytin yağı, 2 yumurta)
1 dilim tb tost(1 tk doğal tereyağı,1 ck salça ,2 ince dilim kk büyüklüğünde kaşar peyniri)
1 kupa yeşil çay
(16:30)
100 Gr ananas
60 gr deveci armutu
(17:50)
soğanlı ıspanak kavurma(1 tk yağ koydum ev halkına pirinçli yaptim kendime pirinci eklemeden ayırdım)
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 küçük kase bal kabağı salatası (1/3 nu kızıma kaptırdım)
su:1300 ml
spor : 70 dk koşu bandı (50 dk 5 km hızla son 20 dk yavaş yavaş 6 km hıza çıktım)
Menüye sadece su , bitki çayı ve spor eklerim
Güzel canımMenü bildirimi
Sabah 9:30
1 bardak süt 2 kaşık yulaf kepeği 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 mandalina
Öğlen 14:30
3 mercimek köftesi
3 kaşık kuru patlıcan yoğurtlu
1 kase salata
60 gr beyaz peynir
Akşam 18:30
1 tabak etli nohut
2 kaşık yoğurt
Su 2 litre alkali su
afiyet olsunMenümmmm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
2 zeytin
1 kk peynir
Öğle 12.30
1 yeşil elma
1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18.00
Yoğurtlu 4 yk brokoli yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt çorbası
Su: 2, lt.
Spor: 4,5 km yürüyüş
sucuk neyse cumaMenümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Öğle
1 dlm rosto köfte
Salata
1 kaşık yoğurt
Ara
Yeşilçay
Akşam
4 dlm tost mak. Sucuk
Salata
3 kaşık yoğurt
2 lit su
Sağol abla Deniz taştı burda dışardayım fırtına var hava berbat.Sevinemiyorum eşimi merak ediyorum
Denizin altı üstünden daha sakin güvenli cnm
Ayy bende kapalı yer korkusu var
Astım olduğu için nefes alamıcakmışım gibi gelir
Ben hiç binemezdim heralde öyle bişeye
Yazın Temmuz ayında eşinle şöyle incecik bir hatun olarak salına salına gezersiniz inşallah canım şaka bir yana gerçekten hırslıyım ortalama ayda 5 kilo versek temmuzda harika sonuçlar elde ederiz. Hedefin kaç ben temmuz 1 de 70 olmak istiyorum
Detoks işlerine 80 altında bakarız bence canım bu kilolarda sağlıklı beslenerek devam edelim
Yok çok şükür .. Geçmiş olsun canım olsun bu halde kilo verebilen bir çok insan var.
İlk Menü benden gelsin
Kahvaltı 07.50
2 dilim Salamlı yumurta
1 kk tulum peyniri
5 misket peynir
2 d tbe
Ara 11
12 fındık
Öğle 12.30
1 tabak pırasa yemeği
2 d tbe
Yoğurt
Ara
2 dilim muz
Salata yaparken karalahana atıştırdım biraz
Akşam 17.10
Et sote
Salata
1 kase mercimek çorbası
3 lt su
2 yeşilçay
(09:30)
1 tk çörek otu yağı
(11:40)
pırasalı soğanlı yumurta(1 tk zeytin yağı, 2 yumurta)
1 dilim tb tost(1 tk doğal tereyağı,1 ck salça ,2 ince dilim kk büyüklüğünde kaşar peyniri)
1 kupa yeşil çay
(16:30)
100 Gr ananas
60 gr deveci armutu
(17:50)
soğanlı ıspanak kavurma(1 tk yağ koydum ev halkına pirinçli yaptim kendime pirinci eklemeden ayırdım)
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 küçük kase bal kabağı salatası (1/3 nu kızıma kaptırdım)
su:1300 ml
spor : 70 dk koşu bandı (50 dk 5 km hızla son 20 dk yavaş yavaş 6 km hıza çıktım)
Menüye sadece su , bitki çayı ve spor eklerim
Menü bildirimi
Sabah 9:30
1 bardak süt 2 kaşık yulaf kepeği 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 mandalina
Öğlen 14:30
3 mercimek köftesi
3 kaşık kuru patlıcan yoğurtlu
1 kase salata
60 gr beyaz peynir
Akşam 18:30
1 tabak etli nohut
2 kaşık yoğurt
Su 2 litre alkali su
Menümmmm
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
2 zeytin
1 kk peynir
Öğle 12.30
1 yeşil elma
1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18.00
Yoğurtlu 4 yk brokoli yemeği
1 kase salata
1 kase yoğurt çorbası
Su: 2, lt.
Spor: 4,5 km yürüyüş
Menümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmek
Öğle
1 dlm rosto köfte
Salata
1 kaşık yoğurt
Ara
Yeşilçay
Akşam
4 dlm tost mak. Sucuk
Salata
3 kaşık yoğurt
2 lit su
Benim ilginc olmustu klomen deneyimim,adetin 5. Gunu basladim bana 11. Gunu gel dedi doktor normalde iki gune bir cagirmasi lazimdi,11. Gun gittim bakti yumurtan catlamis dedi ondan dolayi gerek gormedi ya da tecrubesizdi bilmiyorum,gebelik olustu ama kimyasal oldu dustu zaten.Benim doktorum mutlaka iğne kullanıyor kist olmasın diye.İşi garantiye alıyor 50 kez gidip baktırmayın diye heralde.Beklicem 2 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?