- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.921
Valla ediyorum hep dua sade kendime degil.İsteyen ana baba olmayı layıkıyla yerine getirecek herkese dua ediyorum evlat sahibi olması içinOlmustur olmustur,bende nerde hamile gorsem hemen dua istiyorum valla:)
Kız senin adam da bi alemYarın gelsin nöbete gircek.Nöbette boş vakit olduğu için vakti bulur o yarın Allahtan ismimi bilmiyor.kızlarsoruyorda yakaladım adamı.Yanıt vermiş bir de kavga çıktı evde En asil duran dekolteye cevap vermiş.
Benim kız kardeşim bana inat 1.62 boy ve 49 kilo52 çok düşük ya o kiloya gelirsen görürsün zaten çok zayıf görünürsün
Valla kıyafet almak isterdimEki Görüntüle 1935382
İlk aklıma bi kot aldım gecen bacaklarım boğum boğum çıktığı için giyememiştimbide yazın şort almıştım kadınlar plajında giymek için hemde xl ama genede totomdan geçmemişti orda bile haşema giydim o şortu ve kotu giyicem
ne kadar doğru bilmiyorum müshilTahmin ediyorum canım
Tertemiz oluyosun ya onun mutluluğu yeter
Hergün böyle metabolizma uçuşa geçse
Aman tatlım 2 cm mi başımıza kalkıyon :)Benim 1,58
Abla biz seninle aşağı yukarı aynıyız :)Bizim takımda boyu 1.60 dan az olan yok heralde
Küsüştük 2 gün geçen hafta oluyor olay .Surat astık.Yemek yemedi üzüntüsüne.En asil dekolte sırt dekoltesiymiş onu işaretlemiş.Öyle oldugunu bilseydim hep dekolteyle gezerdim niye söylemedin dedim.Ne kıskanç çıktın sen de be Dedi.Ben de elalemin erkeklerinin dekoltelerini beğeniyim yormmyapayım dedim küstüKız senin adam da bi alem
Dekolteyle falan işi neymiş :))
Dekoltenin asilimi oluyomuş
Ne demek tatlım cümlemiz için inş.ablacım hakkın ödenmez ne güzel emek vermişsin bu basarilar senin samimiyetinin neticesi herşey için Allah razı olsu
O kadarı da çok az ya 55 en fazla benim çünkü kemikler yavaştan çıktı benim :) Eşim zayıflamışsın aşkım artık ayak bileğindeki kemikler gözüküyor dediğinde ki mutluluk paha biçilemezdiBenim kız kardeşim bana inat 1.62 boy ve 49 kilo
Bir deri bir kemik
Bacaklar çöp gibi kotun altına kat kat tayt giyiyor bacak yapıyor kendine :)
Kemikleri sayılır diyebilirim
5 kilo alsa tam olacak çocuk gibi kalıyor ortamlarda bide benim yanımda kocama alıp gezesim geliyo bazen
Boyumuz kilomuz aynıda sen niye kat kat simit dedin biraz önceAbla biz seninle aşağı yukarı aynıyız :)
Ayyyy biride bana desin inşallahO kadarı da çok az ya 55 en fazla benim çünkü kemikler yavaştan çıktı benim :) Eşim zayıflamışsın aşkım artık ayak bileğindeki kemikler gözüküyor dediğinde ki mutluluk paha biçilemezdi
Abla benim sadece göbeğim midem var bacaklarım zayıf toto da fazla değil direk bölgesel ondanBoyumuz kilomuz aynıda sen niye kat kat simit dedin biraz önce
Ben kabul etmiyom onu :))
Kız çok şişman durmuyom ben yani zayıf değilim ama biraz toplu gibiyim
Yoksa kendimi mi kandırıyom :))
Olur Allah'ın izniyle.Sporu bırakmamak şart ben şimdilik bıraktım ama yürüyüşe devam.Kendiliginden gidiyor artıkAyyyy biride bana desin inşallah
Yeter artık zayıflama kemiklerin sayılıyor
Allahım dua niyetine geçsin aminnnnn
kıyamammmBenim 1,58
Küsüştük 2 gün geçen hafta oluyor olay .Surat astık.Yemek yemedi üzüntüsüne.En asil dekolte sırt dekoltesiymiş onu işaretlemiş.Öyle oldugunu bilseydim hep dekolteyle gezerdim niye söylemedin dedim.Ne kıskanç çıktın sen de be Dedi.Ben de elalemin erkeklerinin dekoltelerini beğeniyim yormmyapayım dedim küstü
bende de göğüs ve göbekAbla benim sadece göbeğim midem var bacaklarım zayıf toto da fazla değil direk bölgesel ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?