- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.961
21 aylık canim gündüz 1 kere uyuyor oda max 2 saatHarika bir liste olmuş canım çok motive edici ellerin dert görmesin
Eski uygulama neydi ben bilmiyorum
Gündüz kaç kere uyuyor canım kaç yaşında ? Gündüz çok uyursa gece uyumakta zorlanır
Geçmiş olsun canımYine nöbetteyim kızlar bu sefer eşim hasta kızım çok şükür uyuyor
21 aylık canim gündüz 1 kere uyuyor oda max 2 saat
Hepten zarardayım ya_____9.TAKIM ANALİZİ _____
HAFTANIN KRALİÇESİ
1. @dagyolu ____%2.87
HAFTANIN KONTESİ
2.@muskammm ____%1.92
HAFTANIN PRENSESİ
3. @sahgull______%1.90
YÜZDE 1 BARAJINI AŞANLAR
4. @Nilyyyaaannn %1.58
5.Habinar %1.35
6. @deryanur_ %1.16
7.ezo26 %1.19
DURMADIK YOLA DEVAM DİYENLER
8.masal3487 %0.94
9. @60kiloyum %0.47
10. @kkkmevsim %0.14
11. @askrhpozitif %0.12
YERİNDE SAYANLAR 
12. @mefkurem %0
13. @yiden16 %0
ZARARDA OLANLAR
14.Poni Bon %-0.67
Ben 38 beden olursM gelinlk giyicem ilkEki Görüntüle 1935382
İlk aklıma bi kot aldım gecen bacaklarım boğum boğum çıktığı için giyememiştimbide yazın şort almıştım kadınlar plajında giymek için hemde xl ama genede totomdan geçmemişti orda bile haşema giydim o şortu ve kotu giyicem
Benmde bel çevremde çok toplanmış yağlar bel dye bişy yokBen elbise giymek istiyorum
Kat kat simitlerimden kurtulup
Herkes beni hamile sanıyor çünkü mide ve göbek bölgesinde 10 kilo yağ Vardır
Zeyıflayınca
İncecik kuğu gibi olmak istiyorum
Siyah boydan bir elbise almak istiyorum
Şu anda resmen kamuflaj giyiyorum çünkü
Bebbiş mi geliyoo ayyBaşlıcam abla her türlü giyerimister kaslı ister koca göbekli .Şimdi eşim fake hesap alıp yazarmış ordan bana kime sordun da diye malum meraklı :)
Kardeşimn dğününe 65 kilo olursam balık elbise almaya karar verdm bnde.sen AYARLAYABİLDİN Mİ KIYAFETİİ ABLABoydan elbiselerde ince belde pek güzel duruyor be yaa
Yok artıkYarın gelsin nöbete gircek.Nöbette boş vakit olduğu için vakti bulur o yarın Allahtan ismimi bilmiyor.kızlarsoruyorda yakaladım adamı.Yanıt vermiş bir de kavga çıktı evde En asil duran dekolteye cevap vermiş.
Valla olur mu olur:) Beni şaşırtıyorYok artık
Yok Can'ım ya bekliyorum işte olsam spora başlıcam pilates filan ama olmadımBebbiş mi geliyoo ayy
Orda kemik mi varmışO kadarı da çok az ya 55 en fazla benim çünkü kemikler yavaştan çıktı benim :) Eşim zayıflamışsın aşkım artık ayak bileğindeki kemikler gözüküyor dediğinde ki mutluluk paha biçilemezdi
Ayak bileğimin kemikleri gözükmüyormuş.Dikkatini çekmiş şimdi gözüküyor gerçekten zayıflamışsın Dedi.Ben sende kemik yok sanırdım diyorOrda kemik mi varmış
Bende siz sanmıştım çok hoşuma gitmşti resm@dagyolu yok Can'ım biz degiliz üniformalı resim kpymak yasak o yüzden koyamıyorum.
Gündüz kaç saat uyuyo canımAnlamadım gitti valla abla 9 buçuk gibi uykusu geldigini anladim hemen mamasını hazırladım uyku hazırlıklarını yaptık sonra coştu yatağına koyuyorum ağlıyor ayağıma alıyorum yatmıyor kızıyorum olmuyor ay fitiricam az daha uyumazsa gunduz uykusundan hiç böyle yapmıyor gece uykusuna yatıramiyorum bir türlü
Bizimde var resimlerimiz ama buraya koyamıyorum yasakmışBende siz sanmıştım çok hoşuma gitmşti resm
Kesinlkle iyi düşünmüşsün benm etrafmdakiler hep kilolu hiç diyet yapan yokGünaydın Hanımlar
Bugün 7. Takımdan bir arkadaşa kahvaltıya gidiyorum
Diyet yapan biriyle kahvaltı da eğlence haline gelir diye düşünüyorum
Dünde günüm vardı 3kişi diyet yapıyoruz bol bol salata yedik
Halden anlayanlar saygı duyan insanları topladım etrafıma diyet süresince sadece diyetdaşlarla görüşecem
Hepinize kolay gelsin
Enişteye bak nasıl inceliyo ya şaşırdmAyak bileğimin kemikleri gözükmüyormuş.Dikkatini çekmiş şimdi gözüküyor gerçekten zayıflamışsın Dedi.Ben sende kemik yok sanırdım diyor
Ayrıntıcı birazEnişteye bak nasıl inceliyo ya şaşırdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?