- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.981
Ellerine sağlık ablam
inşallah adet olmazsınNorth River Bu ay gittim zaten etkisi değil bu ay klomen kullandım 2 yumurtam oldu 18 gün önce çatlatma iğnesi oldum:) adet olmayı bekliyorum çok spor yaptım ilk günleri 5 6 gün önce adet agrısı girdi gitti ben de nolur nolmaz diye spor bıraktım yürüyüşe başladım.
İlk hedef yepis yeni duran kotlarim ikincisi o gelinliğe gireceğim 53kg ile girmistimBence buna herkes bi cevap versin
Bence 38 bedene düşüp geçen sefer aldığım pantolonlara girmek istiyorum
Kadın milleti değilmi
valla sağlık falan diyozda bizim için incelik kıyafet ilk sırada geliyor :))
bize çok iş düşecek desene :))
İnşallah koca gobekle gezersin bebiş gelirElbise alırdım abla ki aldım da zatenŞimdi hedefe ulaşırsam bir de karın kası yaparsam mayokini alıp süslü püslü Marmaris plajlarında tur atmak istiyorum
Kem kum benim 1.58 abla ama diyetisyen 154 olcuyoBizim takımda boyu 1.60 dan az olan yok heralde
HuhuuuuYarın gelsin nöbete gircek.Nöbette boş vakit olduğu için vakti bulur o yarın Allahtan ismimi bilmiyor.kızlarsoruyorda yakaladım adamı.Yanıt vermiş bir de kavga çıktı evde En asil duran dekolteye cevap vermiş.
Rabbim nasip etsin tatlım tez vakitteOlmustur olmustur,bende nerde hamile gorsem hemen dua istiyorum valla:)
Oda mı kkkya bakacak kiKizlar esim telimi istiyor birseye bakacakmis ben kacar hepinizi cok opuyorum iyi geceler tatli ruyalr:)
Büyük şehirde kar felç demekKar yağıyor ve ben pazartesi sabah otobüs acaba zamanında gelir mi diye düşüyorum
Geçen sene 45 dk beklmiştim durakta
Şu patlamaları yeme kız light bile çok tuzlu ve yağlı kalorisi yüksek 2000 çal günlük alım için 110sa sen 1500cal alıyorsanız eğer artar o durumBugün ki menüm
Sabah 9
4 -5 kayısı erik kahve 50 Antep fıstığı( 150 kalori)
11 12
Susuz pırasa yemeği 1 wasa yeşillik
13 15
2 wasa üzerine çok az keçipeyniri
5 patlamış mısır gevreği (110 kalori)
19
Yarım kase yoğurt pul biber
Spor yok suda çayla beraber 2 lt olmuştur belki daha fazla
Benimde altta hepsi emzirdiğini halde ne göğüs ne bel varsa yoksa Toto basenBenim fazlalık genele yayılmış ama orta bölge az daha kalın :)
Bide olduğumdam daha zayıf göründüğümü söylüyolar
Taviz yokkkk uyuyacak
Yüz vermeyin şu bıcırıklara :))
Aman şeytan kulağına kurşun nazar değmesin
Benimkide son zamanlarda öyleydi uyku gelince babayida benimde odaya götürüyor ama babayla simariyo yatakta ziplamalar kalkıp geri yatmalar artık uyku zamanı eşimi tuvalete gönderiyoruz baba tuvalette gelecek diye o arada uyuyorAnlamadım gitti valla abla 9 buçuk gibi uykusu geldigini anladim hemen mamasını hazırladım uyku hazırlıklarını yaptık sonra coştu yatağına koyuyorum ağlıyor ayağıma alıyorum yatmıyor kızıyorum olmuyor ay fitiricam az daha uyumazsa gunduz uykusundan hiç böyle yapmıyor gece uykusuna yatıramiyorum bir türlü
AminnnnHuzurlu tatlı rüyalardan mutlu enerjik kararlı motivasyonunuz doruk ta bir sabaha uyanırsınız inşallah
Geçmiş olsun canımYine nöbetteyim kızlar bu sefer eşim hasta kızım çok şükür uyuyor
21 aylık canim gündüz 1 kere uyuyor oda max 2 saat
zor bir sınavGunaydin hanimlar, esimle diyarbakira kahvaltiya gidiyoruz,cok guzel bir yer varmis umarim kendimi kontrol edebilirm
ne güzel bizim çevre hep bu defa ye birşey olmaz aklindaGünaydın Hanımlar
Bugün 7. Takımdan bir arkadaşa kahvaltıya gidiyorum
Diyet yapan biriyle kahvaltı da eğlence haline gelir diye düşünüyorum
Dünde günüm vardı 3kişi diyet yapıyoruz bol bol salata yedik
Halden anlayanlar saygı duyan insanları topladım etrafıma diyet süresince sadece diyetdaşlarla görüşecem
Hepinize kolay gelsin
Eliptik yerine tranbolin mı alsam
Bunu yapıcam bakalım kaç dk dayanabilcem
eşine geçmiş olsun cnm inş.uzun sürmezYine nöbetteyim kızlar bu sefer eşim hasta kızım çok şükür uyuyor
21 aylık canim gündüz 1 kere uyuyor oda max 2 saat
tabiki edersin fıstığım hamurişlerinden uzak dur yeterGunaydin hanimlar, esimle diyarbakira kahvaltiya gidiyoruz,cok guzel bir yer varmis umarim kendimi kontrol edebilirm
Böyle arkadaşların olması gerçekten çok motive ediyor insanıGünaydın Hanımlar
Bugün 7. Takımdan bir arkadaşa kahvaltıya gidiyorum
Diyet yapan biriyle kahvaltı da eğlence haline gelir diye düşünüyorum
Dünde günüm vardı 3kişi diyet yapıyoruz bol bol salata yedik
Halden anlayanlar saygı duyan insanları topladım etrafıma diyet süresince sadece diyetdaşlarla görüşecem
Hepinize kolay gelsin
Seçenekleri azalttımKardeşimn dğününe 65 kilo olursam balık elbise almaya karar verdm bnde.sen AYARLAYABİLDİN Mİ KIYAFETİİ ABLA
bende eve sadece trampolin almadım öbürlerini yapsam yetecek de...Selammm
Temizliğim bitti şimdi spor zamanı
Bugun trambolinle çalışıcam çok güzel videolar indirdim
ayyy ben 5 li rakamı hiç hafızamdan bile geçirmiyom artıklk hedef yepis yeni duran kotlarim ikincisi o gelinliğe gireceğim 53kg ile girmist
tatlım hep diyorum ya boy değil oran önemliKem kum benim 1.58 abla ama diyetisyen 15
Ay Yok abla kıyamam zor başladı zaten diyete benden daha hızlı zayıflasın daha çok kilo versin gerçekten çok istiyorumGünaydınnn mutlu haftasonları
eşine geçmiş olsun cnm inş.uzun sürmez
tabiki edersin fıstığım hamurişlerinden uzak dur yeter
Böyle arkadaşların olması gerçekten çok motive ediyor insanı
Kızzz sen onu sabote etmeye çalış nede olsa rakip takımdanmış
Seçenekleri azalttım
bende eve sadece trampolin almadım öbürlerini yapsam yetecek de...
ayyy ben 5 li rakamı hiç hafızamdan bile geçirmiyom artık
tatlım hep diyorum ya boy değil oran önemli
bende sana çok benzetememistim ama üniforma olunca izin yok iyi bir kuralistikrar1986 yok Can'ım biz degiliz üniformalı resim kpymak yasak o yüzden koyamıyorum.
Çok güzel analiz etmişsin ablacımTatlım kahvaltına zeytin yeşillik falan ekliyebilirsin
Öğlen ekmekle patates olmamış cnm ikiside karbon zaten patatesi tüketmesek daha iyi
Akşam güzel ama et olduğu için ekmek olmasada olurmuş
Meyveyi gün içinde tüketirsek daha iyi geç vakit yenen meyve şekeri depo ediliyor
Bide meyve olarak gi si düşük meyveleri tercih edelim
Suyunda kilona göre çok az
trambolin e bir türlü karar veremedim faydasini goruyormusun canimSelammm
su hesaplama işi nasıl oluyor anlamadım ben günlük 1000 üzerine çıkmıyorumEllerine sağlık ablam
inşallah adet olmazsın
İlk hedef yepis yeni duran kotlarim ikincisi o gelinliğe gireceğim 53kg ile girmistim
İnşallah koca gobekle gezersin bebiş gelir
Kem kum benim 1.58 abla ama diyetisyen 154 olcuyo
Huhuuuu
Rabbim nasip etsin tatlım tez vakitte
Oda mı kkkya bakacak ki
Büyük şehirde kar felç demek
Şu patlamaları yeme kız light bile çok tuzlu ve yağlı kalorisi yüksek 2000 çal günlük alım için 110sa sen 1500cal alıyorsanız eğer artar o durum
Benimde altta hepsi emzirdiğini halde ne göğüs ne bel varsa yoksa Toto basen
Benimkide son zamanlarda öyleydi uyku gelince babayida benimde odaya götürüyor ama babayla simariyo yatakta ziplamalar kalkıp geri yatmalar artık uyku zamanı eşimi tuvalete gönderiyoruz baba tuvalette gelecek diye o arada uyuyor
Aminnnn
Geçmiş olsun canım
zor bir sınav
ne güzel bizim çevre hep bu defa ye birşey olmaz aklinda
eliptik benimde aklımda koşu bandı ni elden cikarincaEliptik yerine tranbolin mı alsam
ablacım inan şımarmak gibi algılamayın hep iki üçüncü olmak istemişimdir yazmamak için kural gereği yazcaz insSonuçlar gelmişşşşş
Emek veren bütün 9.takım kader arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum
Bence bu hafta çok daha iyi yüzdelerle sahnelerde yer alıcaz
istikrar1986 ayşenur çok tebrikler cnm 1.olmuşun
Sırrını pazartesiye kadar paylaşman gerekiyor unutma
yoksa takım ceza alır
Şaka yaptım kızzAy Yok abla kıyamam zor başladı zaten diyete benden daha hızlı zayıflasın daha çok kilo versin gerçekten çok istiyorumAhu060812 yaza sünneti var oğlunun manken gibi olacaz
Bende 1.olduğumda aynı şeyi düşünmüştüm :))ablacım inan şımarmak gibi algılamayın hep iki üçüncü olmak istemişimdir yazmamak için kural gereği yazcaz
Valla süper tavsiye ederimEliptik yerine tranbolin mı alsam
sağol canımGeçmiş olsun canım
İnşallah abla bir aydır ara ara hastalanıyor bu aralar bakalım hayırlısı bugünde evdeGünaydınnn mutlu haftasonları
eşine geçmiş olsun cnm inş.uzun sürmez
tabiki edersin fıstığım hamurişlerinden uzak dur yeter
Böyle arkadaşların olması gerçekten çok motive ediyor insanı
Kızzz sen onu sabote etmeye çalış nede olsa rakip takımdanmış
Seçenekleri azalttım
bende eve sadece trampolin almadım öbürlerini yapsam yetecek de...
ayyy ben 5 li rakamı hiç hafızamdan bile geçirmiyom artık
tatlım hep diyorum ya boy değil oran önemli
Güzel bilgiler sağolasın cnmMetabolizmayı Hızlandırarak Kilo Verme Yolları
Metabolizmamızın çalışma hızı genlerle belirlenmiş olsa da, kalıtsal olarak edinilen yavaş metabolizma, kilo verememenin bahanesi olmamalıdır. Fazla kilolara sahipseniz ve kilolar hayatınızı zorlaştırıyorsa, harekete geçmenin zamanı gelmiştir. Metabolizmanız nasıl çalışıyor olursa olsun, onu eğitmek sizin elinizdedir. Doğru şeyleri yaparak, metabolizmanızı daha hızlı çalışır hale getirebilirsiniz. Araştırmalara göre, bu yazıda vereceğimiz önerilerin her biri, yavaş çalışan metabolizmayı hızlı çalışır hale getirebilir ve kısa zamanda daha etkili ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi kolaylaştırır.
1- Her Sabah Sağlıklı Bir Kahvaltı Yapın
Sabahları sağlıklı bir kahvaltı yapmak çok önemlidir. Çünkü, uyandıktan kısa bir zaman sonra yapılan kahvaltı, metabolizmanın hemen çalışmasını sağlayacaktır. Örneğin, kahvaltıda beyaz peynirli ve ıspanaklı bir omlet ile tam tahıllı ekmek yemek, metabolizmanızın çalışmasını hemen başlatarak, doğru şekilde çalışmasına katkıda bulunacaktır. Amerikadaki ulusal kilo kontrolu biriminin, 500’den fazla hastayla yaptığı bir araştırmaya göre, güne sağlıklı bir kahvaltı ile başlayan bireylerde, 5 sene içinde 30 kiloya yakın kilo kaybı görülmüştür.
Bunun nedeni kahvaltının, vücudun yağ tutmasını engelleyen enerjiyi sağlamasıdır. Sağlıklı bir kahvaltı sayesinde metabolizma, vücuda giren yiyeceği hemen yakmak için çalışmaya başlar. Böylece daha fazla enerji üreterek doğal yoldan kilo vermeye yardımcı olur. Bunların yanında akşam yemeğini hafif şeyler yiyerek geçiştirmeye dikkat etmek de önemlidir. Çünkü vücut, uykudayken yağları depolama modunda çalışır. Böylece geç vakitte alınan fazla kaloriler yağ olarak vücutta depolanır.
2- Yeşil Çay İçin
Yeşil çay, iyi bir antioksidan olarak bilinir. Son araştırmalar, bu sağlıklı çayın, metabolizmanın hızlanmasına yardım ettiği ve dolayısıyla kilo vermeyi kolaylaştırdığını kanıtlamıştır. Dünyanın farklı üniversitelerinden çok sayıda araştırma görevlisi, demleme yeşil çayın etkilerini incelemektedir. Bu araştırmalar sonucunda, yeşil çay içme alışkanlığı olan insanların, içmeyenlere oranlar daha hızlı kilo verebildiği belirlenmiştir. Çünkü yeşil çay, vücuttaki metabolizma hızını arttırarak doğal bir ısı (termojenez) açığa çıkmasını sağlar, bu ısı da yağları yakmaya yardımcı olur. Günde beş bardak yeşil çay, ideal miktardır. Altı bardak yeşil çay ile sadece 90 kalori alarak, vücudun enerjisini çoğaltabilirsiniz.
3- Omega 3 Zengini Besinler Tüketin
Somon ve ton balığı gibi, omega 3 bakımından zengin balıkları tüketmenin, metabolizmayı hızladırdığı bilinen bir gerçektir. Bu tip besinler aynı zamanda kandaki şeker miktarını dengelerken, şişkinlik azaltıcı etkiler de gösterirler. Son araştırmalara göre, yağlı asit olarak da bilinen bu besinler, tüm bu faydaların yanı sıra, vücudun salgıladığı, kilo alıp vermeyi kontrol altında tutan leptin hormonu direncini azaltmaya da yardımcı olurlar. Fakat tüm bunlara rağmen balık tüketmekten hoşlanmıyorsanız, omega 3’ü başka yollardan edinebilirsiniz. 2000 veya 3000 miligramlık omega tabletleri alabilir veya kuru meyve yiyerek bu sorunu çözebilirsiniz.
4- Beslenmenizden Kaloriyi Çıkarmayın
Egzersiz yapmak, vücudunuza ve sağlığınıza verebileceğiniz en güzel hediyedir. Fakat fazla egzersiz, yorgunluğa sebep de olabilir. Spor yapmak, metabolizma hızını arttırsa da, yeteri kadar dinlenerek vücudu rahatlatmak bu yolda çok önemlidir. Ayrıca spor yaparken, aldığınız kalorilerden daha fazlasını yakmak, kilo vermenize yardımcı olacaktır.
5- Trans Yağlardan Uzak Durun
Yağın sağlığa ne kadar zararlı olduğu bilinen bir gerçektir. Fakat daha az bilinen bir ayrıntı ise, yağların, vücudun doğal yağ yakma sürecini de olumsuz etkilediğidir. Bunun nedeni, yağların hücreleri değiştirmesi ve böylece metabolizmayı yavaşlatmasıdır. Ayrıca yağlar, insülin direncine ve iltihaplanmaya da neden olabilir. Trans yağları beslenmenizden çıkarmak, metabolizmanızı hızlandırarak kilo vermenize katkıda bulunacaktır.
6- Daha Fazla Protein Alın
Protein bakımından zengin olan besinleri sindirmek, karbonhidrat ve yağlı besinleri sindirmekten daha uzun zaman alır. Bu demektir ki, her protein aldığınızda, metabolizma besinleri işlemeye devam ederken, daha uzun süre tokluk hissedersiniz. Zamanla bu beslenme şekli, matabolizmanın hızlanmasına ve daha az açlık hissine neden olacaktır. Ayrıca protein almanın, yağ alımından daha çok kas kütlesi oluşturmaya kartkıda bulunduğu da kanıtlanmıştır.
İyi Beslenerek Matabolizmanızı Hızlandırın
Genler, vücudunuzu çerçeveler, fakat kontrolu elinize alıp içini doldurmak sizin elinizdedir. Eğer kilonuzdan memnun değilseniz, bazı değişiklikler yapmanız ve bunu devam ettirmeniz gerekir. Metabolizmanızı hızlandırmak onun daha hızlı çalışmasını, daha fazla kalori yakmanızı ve ideal kilonuzda kalmanızı sağlayacaktır.
youtube dan mı indiriyorsun canım?Selammm
tebriklerCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 499. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
30 ARALIK - 06 OCAK
TAKIM DERECELERİ
1-) 9. Takım..................%0.780
2-) 7. Takım..................%0,766
3-) 2. Takım................%0,460
BİREYSEL DERECELER
1-) 9. TAKIMDAN......... @dagyolu ....... %2.87
2-) 7. TAKIMDAN.......roxen2303 ........%2.30
3-) 8.TAKIMDAN........ @elifdnzzz......%2.04
yazı şahane. saol tatlımMetabolizmayı Hızlandırarak Kilo Verme Yolları
Metabolizmamızın çalışma hızı genlerle belirlenmiş olsa da, kalıtsal olarak edinilen yavaş metabolizma, kilo verememenin bahanesi olmamalıdır. Fazla kilolara sahipseniz ve kilolar hayatınızı zorlaştırıyorsa, harekete geçmenin zamanı gelmiştir. Metabolizmanız nasıl çalışıyor olursa olsun, onu eğitmek sizin elinizdedir. Doğru şeyleri yaparak, metabolizmanızı daha hızlı çalışır hale getirebilirsiniz. Araştırmalara göre, bu yazıda vereceğimiz önerilerin her biri, yavaş çalışan metabolizmayı hızlı çalışır hale getirebilir ve kısa zamanda daha etkili ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi kolaylaştırır.
1- Her Sabah Sağlıklı Bir Kahvaltı Yapın
Sabahları sağlıklı bir kahvaltı yapmak çok önemlidir. Çünkü, uyandıktan kısa bir zaman sonra yapılan kahvaltı, metabolizmanın hemen çalışmasını sağlayacaktır. Örneğin, kahvaltıda beyaz peynirli ve ıspanaklı bir omlet ile tam tahıllı ekmek yemek, metabolizmanızın çalışmasını hemen başlatarak, doğru şekilde çalışmasına katkıda bulunacaktır. Amerikadaki ulusal kilo kontrolu biriminin, 500’den fazla hastayla yaptığı bir araştırmaya göre, güne sağlıklı bir kahvaltı ile başlayan bireylerde, 5 sene içinde 30 kiloya yakın kilo kaybı görülmüştür.
Bunun nedeni kahvaltının, vücudun yağ tutmasını engelleyen enerjiyi sağlamasıdır. Sağlıklı bir kahvaltı sayesinde metabolizma, vücuda giren yiyeceği hemen yakmak için çalışmaya başlar. Böylece daha fazla enerji üreterek doğal yoldan kilo vermeye yardımcı olur. Bunların yanında akşam yemeğini hafif şeyler yiyerek geçiştirmeye dikkat etmek de önemlidir. Çünkü vücut, uykudayken yağları depolama modunda çalışır. Böylece geç vakitte alınan fazla kaloriler yağ olarak vücutta depolanır.
2- Yeşil Çay İçin
Yeşil çay, iyi bir antioksidan olarak bilinir. Son araştırmalar, bu sağlıklı çayın, metabolizmanın hızlanmasına yardım ettiği ve dolayısıyla kilo vermeyi kolaylaştırdığını kanıtlamıştır. Dünyanın farklı üniversitelerinden çok sayıda araştırma görevlisi, demleme yeşil çayın etkilerini incelemektedir. Bu araştırmalar sonucunda, yeşil çay içme alışkanlığı olan insanların, içmeyenlere oranlar daha hızlı kilo verebildiği belirlenmiştir. Çünkü yeşil çay, vücuttaki metabolizma hızını arttırarak doğal bir ısı (termojenez) açığa çıkmasını sağlar, bu ısı da yağları yakmaya yardımcı olur. Günde beş bardak yeşil çay, ideal miktardır. Altı bardak yeşil çay ile sadece 90 kalori alarak, vücudun enerjisini çoğaltabilirsiniz.
3- Omega 3 Zengini Besinler Tüketin
Somon ve ton balığı gibi, omega 3 bakımından zengin balıkları tüketmenin, metabolizmayı hızladırdığı bilinen bir gerçektir. Bu tip besinler aynı zamanda kandaki şeker miktarını dengelerken, şişkinlik azaltıcı etkiler de gösterirler. Son araştırmalara göre, yağlı asit olarak da bilinen bu besinler, tüm bu faydaların yanı sıra, vücudun salgıladığı, kilo alıp vermeyi kontrol altında tutan leptin hormonu direncini azaltmaya da yardımcı olurlar. Fakat tüm bunlara rağmen balık tüketmekten hoşlanmıyorsanız, omega 3’ü başka yollardan edinebilirsiniz. 2000 veya 3000 miligramlık omega tabletleri alabilir veya kuru meyve yiyerek bu sorunu çözebilirsiniz.
4- Beslenmenizden Kaloriyi Çıkarmayın
Egzersiz yapmak, vücudunuza ve sağlığınıza verebileceğiniz en güzel hediyedir. Fakat fazla egzersiz, yorgunluğa sebep de olabilir. Spor yapmak, metabolizma hızını arttırsa da, yeteri kadar dinlenerek vücudu rahatlatmak bu yolda çok önemlidir. Ayrıca spor yaparken, aldığınız kalorilerden daha fazlasını yakmak, kilo vermenize yardımcı olacaktır.
5- Trans Yağlardan Uzak Durun
Yağın sağlığa ne kadar zararlı olduğu bilinen bir gerçektir. Fakat daha az bilinen bir ayrıntı ise, yağların, vücudun doğal yağ yakma sürecini de olumsuz etkilediğidir. Bunun nedeni, yağların hücreleri değiştirmesi ve böylece metabolizmayı yavaşlatmasıdır. Ayrıca yağlar, insülin direncine ve iltihaplanmaya da neden olabilir. Trans yağları beslenmenizden çıkarmak, metabolizmanızı hızlandırarak kilo vermenize katkıda bulunacaktır.
6- Daha Fazla Protein Alın
Protein bakımından zengin olan besinleri sindirmek, karbonhidrat ve yağlı besinleri sindirmekten daha uzun zaman alır. Bu demektir ki, her protein aldığınızda, metabolizma besinleri işlemeye devam ederken, daha uzun süre tokluk hissedersiniz. Zamanla bu beslenme şekli, matabolizmanın hızlanmasına ve daha az açlık hissine neden olacaktır. Ayrıca protein almanın, yağ alımından daha çok kas kütlesi oluşturmaya kartkıda bulunduğu da kanıtlanmıştır.
İyi Beslenerek Matabolizmanızı Hızlandırın
Genler, vücudunuzu çerçeveler, fakat kontrolu elinize alıp içini doldurmak sizin elinizdedir. Eğer kilonuzdan memnun değilseniz, bazı değişiklikler yapmanız ve bunu devam ettirmeniz gerekir. Metabolizmanızı hızlandırmak onun daha hızlı çalışmasını, daha fazla kalori yakmanızı ve ideal kilonuzda kalmanızı sağlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?