- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.201
bencede öyledir yüzüm gözüm şiş yarına 65 görürüm diye düşünüyorumjelibon çok zararlı canım. mantıklı değil
dilekcim 2 gün o kadar yemekle 2 kilo almış olamazsın merak etme. alımışsındır biraz mutlaka ama gerisi şişliktir. özellikle karbonhidrat çok yediysen.
yuotube vardı ya niye bulamadınkibugün biraz gerginim. geçen hata doğru düzgün hareket etmedim sporum iyi değildi diye 1 saat önce azcık leslie yapayım dedim. ama hareket edemedim canım sıkkın olduğundan. kaldı.
bu arada youtube da leslie 4 ve 5 mil yok. bakayım demiştim. ben de vardı taşınır diskimde. kaç yıl önce indirmiştim.dün diske baktım oradan yapayım diye ama klasörlerin içi boştu. sinir oldumnereden bulabilirim?
dengelemek işte sırrı, ömrü billah uzak durmayız yeterki ertesi günler telafi etmeyi bilelim85-90 arası hafta içi kahvaltıda yoğurt yer öğünlerine dikkat eder kontrollüdür pazar günleri böyle sadece :)
ne konuda karışıyor mervişBirşeyler okudukça kafam sürekli karışıyor offf
Benimki değil hamur yoğurmak bi ekmek arasına üşenir:)Hamur yopuran bi enişte helal valla.
ilk defa duyuyorum bu bilgileri yürüyüş den sonra canım kahve ister başka bişey yiyemem iştahımı da dizginliyo sporakşam ki yoğurt sanırım çok tok tuttu bakalim bugün sporu bir seferde yapmayı düşünüyorum akşama bişeyler yemek zorunda kalmayaym diye bide spor sonrası hızlı sindirilen karbon , protein almak lazımmis ve birde basit şeker ama çok az olmaliymis genelde üzüm suyunu tercih ediyorlar ve protein tozunu basit.Şeker içinde jelibon tuketiyorlarmis
Bunları boşver Türk kahvesi soda yada süt muz protein tozu jelibon ömür boyu yapılacak şeyler değil tatlimakşam ki yoğurt sanırım çok tok tuttu bakalim bugün sporu bir seferde yapmayı düşünüyorum akşama bişeyler yemek zorunda kalmayaym diye bide spor sonrası hızlı sindirilen karbon , protein almak lazımmis ve birde basit şeker ama çok az olmaliymis genelde üzüm suyunu tercih ediyorlar ve protein tozunu basit.Şeker içinde jelibon tuketiyorlarmis
Cuma alırım havanıBen cumadan beri tartılmadım beybisiiii
Gel bakalım cuma belli olur
Benimkide herşeyi yer kilo almaz puff85-90 arası hafta içi kahvaltıda yoğurt yer öğünlerine dikkat eder kontrollüdür pazar günleri böyle sadece :)
Kız gayet iyi veriyorsun metronun hakkını yemebaci benim meto hizli çalışmıyor akşamda yesem kilo alırım ki dun sabittim
sağol canım bu hafta takımlar kötüydü yoksa 2 kiloyla 1.olunmaz birde kaç haftadır nerdeyse yerimde saydim onunda etkisi
gece meyve veren diyetisyenler ı birgun anlamak isterim
gözleme yapan pide lahmacun da hayli yapar güzelmiş ya esin hamur açması bizimki yemek güzel yapar da hamur işine hiç girismedi bende ilerde teklif mi etsem
beni yarın anlaşılan şoke edicen
leslie olarak arama 5mile olarak arabugün biraz gerginim. geçen hata doğru düzgün hareket etmedim sporum iyi değildi diye 1 saat önce azcık leslie yapayım dedim. ama hareket edemedim canım sıkkın olduğundan. kaldı.
bu arada youtube da leslie 4 ve 5 mil yok. bakayım demiştim. ben de vardı taşınır diskimde. kaç yıl önce indirmiştim.dün diske baktım oradan yapayım diye ama klasörlerin içi boştu. sinir oldumnereden bulabilirim?
canm o kilo değildir yarına bişey kalmaz bol su ve dengeli beslenme ileselam kızlar daha yeni kahvaltı yapıyorum kızımın dişi ağrıdı gece uyumadık
diyete gelince cuma misafirle dünde bi iştah patlaması ile tartıda 2kilo artı gördüm ne nankör bişey bu vücut bir haftada veriyosun anca 2kiloyu alırken Ke iki günde alıveriyosun
neyse önümüze bakalım bugün bol su bitki çayı kaçamaksiz bir menü ile cumaya 64 görücem tekrardan
WhatsApp a attım kilomu 2 buçuktan sonra tartılı verdim senin içinbaci benim meto hizli çalışmıyor akşamda yesem kilo alırım ki dun sabittim
sağol canım bu hafta takımlar kötüydü yoksa 2 kiloyla 1.olunmaz birde kaç haftadır nerdeyse yerimde saydim onunda etkisi
gece meyve veren diyetisyenler ı birgun anlamak isterim
gözleme yapan pide lahmacun da hayli yapar güzelmiş ya esin hamur açması bizimki yemek güzel yapar da hamur işine hiç girismedi bende ilerde teklif mi etsem
beni yarın anlaşılan şoke edicen
Yok bencede öyle canom benim demek istediğim yapılan spordan sonra hızlı sindirilen protein ve karbonhidrat kana kolay karışan az miktarda basit şekere ihtiyaç varmış ve bunlar hemen spordan sonra tuketilmeliymisjelibon çok zararlı canım. mantıklı değil
dilekcim 2 gün o kadar yemekle 2 kilo almış olamazsın merak etme. alımışsındır biraz mutlaka ama gerisi şişliktir. özellikle karbonhidrat çok yediysen.
ben bulmuştum youtubeden canım pcden girdiğimde bakayımbugün biraz gerginim. geçen hata doğru düzgün hareket etmedim sporum iyi değildi diye 1 saat önce azcık leslie yapayım dedim. ama hareket edemedim canım sıkkın olduğundan. kaldı.
Spor sırasında su icilmeli mı icilmemelimi mesela bir tanesi bu kimisi diyor su kaybı olduğu için 20 dk bir bir bardak su icilmeli diyor , kimisi de dalak ve karaciğer büyümesi yaptığı için spor sonrası icilmeli diyor karaciğer fazla yorulurmusne konuda karışıyor merviş
spor dan sonra kahve metoyu yavaşlatıyor kafein olduğu içinilk defa duyuyorum bu bilgileri yürüyüş den sonra canım kahve ister başka bişey yiyemem iştahımı da dizginliyo spor
canısı ben yyeceklerde değilim sadece onlar okuduklarim spor sonrası hızlı sindirilen protein , Karbon ve çok az basit şeker alınmalı imisBunları boşver Türk kahvesi soda yada süt muz protein tozu jelibon ömür boyu yapılacak şeyler değil tatlim
Cuma alırım havanı
Benimkide herşeyi yer kilo almaz puff
Kız gayet iyi veriyorsun metronun hakkını yeme
leslie olarak arama 5mile olarak ara
Spor insanı gevşetir mutluluk hormonu salgılıyor devam etmeliydin
Yazmadığını fark etmiştim zaten neyseki toparlamışınGünaydın kidlar bugun 1:45 te yattim sabah yefide uyandim esim gitti zorladim uyuyamadim ama gube -200 le basladim ins dahada cok olur yarina cumaya neyse cuma baya cozuttuydumda menüyü bilem yazamadim utandigimdan okadar yani ama dun cooook sabrettim cunki dün baya artiydim sukur bugun attim ins tam yol devam bu ayi 70 i en sz gormeden kapatmamam lazım
Dun menu
Sabah 10:00
2dilim ekmek 1tk Tereyağı
5zeytin 1d peynir 1yunurta
Ara 13:00
1elma
Ara 16:00
1mandalina yarim cay b süt
Aksam 17:30
1yk pilav 2 yk ordek eti turp sogan salatsi 1b ayran
Ara19; 30
2avuc patlamis mısır
Güzelim akşam yemeden nasıl duruyosunuz yaaKızlar dunki menümü yazayım geçmişe ins okuyacağım
Sabah 9
kahve kayısı erik toplam 4- 5 tane
1 yumurta yeşillik 2 wasa peynir
2-3
1 kepçe çorba 1 tabak susuz kıymalı ıspanak yemeği yağsız brokoli salatası
4-5
yeşil çay
6-7
Biraz yoğurt
2lt su spor yok
Öksürük Yok çok şükür cnmHayırdır abla öksürük
Tabiki sanada...Günaydn herkesee sınav görevi için bi okula geldm yine çok yoğunum haftaya pazartesiye kadar.
Herkese bol eksili günler
anacım ne antika eşleriniz varmış maşallah pek hamaratBende abla hiç uyuyamadım sabaha karşı bi dalmışım eşim uyandırdı hamur yoğurdum kalk gözleme yapacam sende pişir diye
Resmen sabotaj yaptı
Ama hamurda maya yoktu beni düşünmüş güya bol otlu gözleme yedim sabah sabah
Sağolasın tatlım zahmet oldusana özelden bazı tarifler atayım. netten buldum. ama bunlar sadece sebze meyve değil. evet sadece akşam bile çok farkeder. bakalım.
su evet bazen 1,5 ta kalıyor. içemiyorum. doktorum da demişti az suyla meto yavaşlar kilo vermezsin diye. zayıflamak isteyen birinin 2,5 lt su içmesi gerekirmiş. 2 lt den aşağıya kesinlikle inme demişti.
off offf gözlemeye de bayılırım
Bi hamaratta burdaymışEnişteye bak sen ya elinden hamur yogurmakta geliyor benimkinde gelir de benimki pasta ustası
Tatlım bence onlar daha çok ağır sporlar yapan için geçerliakşam ki yoğurt sanırım çok tok tuttu bakalim bugün sporu bir seferde yapmayı düşünüyorum akşama bişeyler yemek zorunda kalmayaym diye bide spor sonrası hızlı sindirilen karbon , protein almak lazımmis ve birde basit şeker ama çok az olmaliymis genelde üzüm suyunu tercih ediyorlar ve protein tozunu basit.Şeker içinde jelibon tuketiyorlarmis
kızına geçmiş olsun cnmselam kızlar daha yeni kahvaltı yapıyorum kızımın dişi ağrıdı gece uyumadık
diyete gelince cuma misafirle dünde bi iştah patlaması ile tartıda 2kilo artı gördüm ne nankör bişey bu vücut bir haftada veriyosun anca 2kiloyu alırken Ke iki günde alıveriyosun
neyse önümüze bakalım bugün bol su bitki çayı kaçamaksiz bir menü ile cumaya 64 görücem tekrardan
istemesende spora devam et cnmbugün biraz gerginim. geçen hata doğru düzgün hareket etmedim sporum iyi değildi diye 1 saat önce azcık leslie yapayım dedim. ama hareket edemedim canım sıkkın olduğundan. kaldı.
Aynen benimkide öyleBenimki değil hamur yoğurmak bi ekmek arasına üşenir:)
tatlım Tabiki 1 lt alıp bi seferde dikmiceksinSpor sırasında su icilmeli mı icilmemelimi mesela bir tanesi bu kimisi diyor su kaybı olduğu için 20 dk bir bir bardak su icilmeli diyor , kimisi de dalak ve karaciğer büyümesi yaptığı için spor sonrası icilmeli diyor karaciğer fa
Benim spor hocası spor yaptıktan sonra 1 kase yoğurt ya da 1 soda için derdiakşam ki yoğurt sanırım çok tok tuttu bakalim bugün sporu bir seferde yapmayı düşünüyorum akşama bişeyler yemek zorunda kalmayaym diye bide spor sonrası hızlı sindirilen karbon , protein almak lazımmis ve birde basit şeker ama çok az olmaliymis genelde üzüm suyunu tercih ediyorlar ve protein tozunu basit.Şeker içinde jelibon tuketiyorlarmis
Aynen canım 125 kilodan düştü bi daha çıkarmı o kiloyadengelemek işte sırrı, ömrü billah uzak durmayız yeterki ertesi günler telafi etmeyi bilelim
Tamam abla bakarımKızlar herkesin karar defterini okuyup yarışma genel kurallarını öğrenmesi gerekiyor
Birde paylaşım sayfasını takip ederseniz yarışmada ne oluyor ne bitiyor haberiniz olur
Mesela bikaç gündür ödül -ceza konusunda paylaşımlar var
Noldu mefkusum ben sarayım seni bi kahve yapayım için ısınsın.Yokmu beni sarıp sarmalıcak biri
Öyle abla ağır sporlar için her kilo başına belli gramlarla alıyorlarda bizde spordan sonra az miktarda alsa mutlaka faydası olur diye düşünüyorum suyu bende içiyordum son zamanlar bıraktım yine başladım bakalımYazmadığını fark etmiştim zaten neyseki toparlamışın
Güzelim akşam yemeden nasıl duruyosunuz yaa
Metom yavaş akşam yersem veremem demişin
Asıl Öğün atlarsan metoyu yavaşlatırsın
Enerji alamayan vücut çalışmazki
Öksürük Yok çok şükür cnm
Bilmem uyuyamadım
Tabiki sanada...
Menüler neden yazılmıyor poni
anacım ne antika eşleriniz varmış maşallah pek hamarat
Benim adamı hamur yaparken düşünemiyorum
Sağolasın tatlım zahmet oldu
Dediğim gibi ben sebze meyve suları yapayım diyorum
Biraz malzemede aldım ama içebilcemmi bilmiyorum
Bikaç kez sebze suyu denemem olmuştu ama meyve koymadıydım iğrençti
Bi hamaratta burdaymış
Valla çok şanslısınız
Tatlım bence onlar daha çok ağır sporlar yapan için geçerli
Ama istersen 1 bar süt yada yoğurt olabilir hem karbon hem pro
kızına geçmiş olsun cnm
Hemen önlemini alki daha yukarı çıkmasın
istemesende spora devam et cnm
Göreceksin kendini daha iyi hissedeceksin hem vücutsal hemde ruhsal
Aynen benimkide öyle
tatlım Tabiki 1 lt alıp bi seferde dikmiceksin
Bi diyetisyen vardı süleyman bişey adı aklıma gelmedi
Oda arada su içilmesini öneriyor
Benim zaten ağzım kupkuru oluyor mutlaka arada yudum yudum içerim
olabilir aslında ben meyve tüketmeye gayret ediyorumBenim spor hocası spor yaptıktan sonra 1 kase yoğurt ya da 1 soda için derdi
ablam sen eminim toparlarsin bak ne güzel 7 li rakamları gördün tekrar 8 olmasın onlar cumaya daha uzun vakit var istersen herşey olur Allah in izniyleKızlar 2 gündür sözde menülerim güzeldi
Ama geç vakit çok acıkıp bişeyler yedim
Bugün doğru dürüst uyumayıncada sabaha cıssla başladım
Şimdide kendimden nefret ediyorum
Ama toparlıcağıma söz veriyorum
Ben bünyemi tanıyosam yarın mutlaka artı olacam
O yüzden yarın ayçanın detoksuna başlıcam
Hem vücut asitlerden temizlensin hemde nefis terbiyesi olsun
Sadece çay kahveyi bırakamam
Akşam görümceme yemeye davetliyiz çok hafif tutacam
Yarında diğer görümcemde yasin var
Ben evde sebze suyumu içer öyle giderim
Takip etmeye çalışıyorm abla aklıma geldikçe bakıyorumKızlar herkesin karar defterini okuyup yarışma genel kurallarını öğrenmesi gerekiyor
Birde paylaşım sayfasını takip ederseniz yarışmada ne oluyor ne bitiyor haberiniz olur
Mesela bikaç gündür ödül -ceza konusunda paylaşımlar var
aman canım dikkatli olun valla kar çok fena buralarda da kazalar hiç bitmiyorSelam kizlar Nasılsıniz? Ben karla mucadele kayan arabalar yolun tikanmasi devrilen tirlar ve saatler suren bi yolculukla dün Zonguldaga geldim. kar soğuk hiç akıl karı değil ama geldik işte Allah tan yarın bursa da okullar tatil de hemen dönmem iz gerekmiyor. Kilom Ne durumda bilmiyorum tartım dan ses çıkmadı döndüğümde ariycam servisi. Ama kendimi iyi hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?