- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.181
Bende abla hiç uyuyamadım sabaha karşı bi dalmışım eşim uyandırdı hamur yoğurdum kalk gözleme yapacam sende pişir diyeGünaydınnn sevgili takımım
Mutlu huzurlu pazarlar
Bikaç saat uyuyup kalktım
uyuyamadım
sana özelden bazı tarifler atayım. netten buldum. ama bunlar sadece sebze meyve değil. evet sadece akşam bile çok farkeder. bakalım.suyu artıralım cnm
Öğlen daha iyi olabilirdi
Bende netten biraz tariflere baktım Çok fazla çeşitte yoktu sanki
Sen çalıştığın için zor olabilir cnm
Sadece akşamları yapsan bile Çok farkeder
off offf gözlemeye de bayılırımBende abla hiç uyuyamadım sabaha karşı bi dalmışım eşim uyandırdı hamur yoğurdum kalk gözleme yapacam sende pişir diye
Resmen sabotaj yaptı
Ama hamurda maya yoktu beni düşünmüş güya bol otlu gözleme yedim sabah sabah
ooo Gülşah hanım bu saatte ne kahvaltısı ben öfkeyi yedim erken kalkmaya seviyorum geç kalkmak hiç bana göre değil hem erken kalktığımda zamanda daha iyi kilo veriyorumGünaydınnn
Bende kahvaltımı yaptımm
Çay keyfi yapıyorum tabiki şekersizz
Bugunde sporumu yapıcam inşallah
rakibe fena geliyorum -deyim haberin olsunPazartesi 100 gr da olsa eksi görmek istiyorumm
Enişteye bak sen ya elinden hamur yogurmakta geliyor benimkinde gelir de benimki pasta ustasıBende abla hiç uyuyamadım sabaha karşı bi dalmışım eşim uyandırdı hamur yoğurdum kalk gözleme yapacam sende pişir diye
Resmen sabotaj yaptı
Hamur yopuran bi enişte helal valla.Bende abla hiç uyuyamadım sabaha karşı bi dalmışım eşim uyandırdı hamur yoğurdum kalk gözleme yapacam sende pişir diye
Resmen sabotaj yaptı
Günaydın canim bugün tolere edersin tatlımGunaydin kizlar,dun cok gec geldik eve (12 ye geliyordu),giremedim o nedenle,menumu yazmadim ama kahvaltida kacamak yoktu beklentimin cok altinda bir yerdi malesef.
Aksamda izagara yemeyi dusunuyorduk,bir arakadasa gittik onlar cok israr ettiler orda yemek zorunda kalmistik,menude sadece salata,ayran ve lahmacun vardi malesef 2 lahmacun yedim bende cok acikmistim
Bakalim birazdan tartilayim ne kadar artiyum.
Dene canım senin hedefe az kaldıcanım guzel bir program bende denemek isterim
bu haftada ins ilk 3.e gireriz abla
bugün kitapçıya gitmeyi planlıyorum bulursam incelerim tavsiyen için sağol ablacim
Çok güzel menu spor
saat 8 deki meyveler çok geldi
Afiyet olsun guzel menü
sağol canım teşekkür ederiz
yarın öğreniriz artık tartı çalışmayinca evde pil olduğunu unutmuşum eşim söyledi kalkınca ama bir dünya su içmistm bakalım yarın hem geç tartilirim tartı saatim 11-12 arasıablacım menü gördük ya bundan sonrası gelir ins
spor harika menü de çok iyi ama geç saate dikkat
bencede balık malesef olmuş
bacım en önemlisi az da olsa devamlı olandır
evet akşam geç olmuş afiyet olsun
uykusuzluk yapmıyor mu canim
Çok güzel bir menü sen bu işi biliyorsun ablacim
hayırlı pazarlar ablacim bu gece oglusuma babası baktı deliksiz uyudum namazdan sonra ben devr aldım şimdi biz baba uyusun diye ses cikartmiyiruz
kız yakın olaydık ben alıp gelmiştim hele pazar bugün git al gel bizide meraktan catlatacan ben yine sabitum
spor un konuşacak gibi
günaydın ablacım
günaydın kolay gelsinGünaydn herkesee sınav görevi için bi okula geldm yine çok yoğunum haftaya pazartesiye kadar.
Herkese bol eksili günler
günaydın afiyet olsunGünaydınnn
Bende kahvaltımı yaptımm
Çay keyfi yapıyorum tabiki şekersizz
Bugunde sporumu yapıcam inşallah
Ooo maşallah afiyet olsun canım benimkini hiç düşünemiyorum yemek yapardaBende abla hiç uyuyamadım sabaha karşı bi dalmışım eşim uyandırdı hamur yoğurdum kalk gözleme yapacam sende pişir diye
Resmen sabotaj yaptı
kız ne kadar ekşisin ben bir daha akşam geç yemicem ya erken kalksamda kahvaltı gene gece kaldiooo Gülşah hanım bu saatte ne kahvaltısı ben öfkeyi yedim erken kalkmaya seviyorum geç kalkmak hiç bana göre değil hem erken kalktığımda zamanda daha iyi kilo veriyorum
rakibe fena geliyorum -deyim haberin olsun
akşam a yeyince sabah kahvaltısına ac uyanıyorsunuz iyi oluyorOoo maşallah afiyet olsun canım benimkini hiç düşünemiyorum yemek yaparda
kız ne kadar ekşisin ben bir daha akşam geç yemicem ya erken kalksamda kahvaltı gene gece kaldi
Hem yoğuruyor hemde açıyor sorma ben onun gibi hamur açamam pastada da uzmanEnişteye bak sen ya elinden hamur yogurmakta geliyor benimkinde gelir de benimki pasta ustası
Hamur abi oldu artık :) gözleme yapa yapaHamur yopuran bi enişte helal valla.
Canım Ne kadar erken kalkarsan kahvaltı ne kadar erken olursa metabolizma o kadar hızlı çalışıyor ondan kilo vermek hızlı olurooo Gülşah hanım bu saatte ne kahvaltısı ben öfkeyi yedim erken kalkmaya seviyorum geç kalkmak hiç bana göre değil hem erken kalktığımda zamanda daha iyi kilo veriyorum
maşallah kilolumu enişte mutfağı bu kadar seviyorsaHem yoğuruyor hemde açıyor sorma ben onun gibi hamur açamam pastada da uzman
akşam ki yoğurt sanırım çok tok tuttu bakalim bugün sporu bir seferde yapmayı düşünüyorum akşama bişeyler yemek zorunda kalmayaym diye bide spor sonrası hızlı sindirilen karbon , protein almak lazımmis ve birde basit şeker ama çok az olmaliymis genelde üzüm suyunu tercih ediyorlar ve protein tozunu basit.Şeker içinde jelibon tuketiyorlarmisakşam a yeyince sabah kahvaltısına ac uyanıyorsunuz iyi oluyor
Ben cumadan beri tartılmadım beybisiiiiooo Gülşah hanım bu saatte ne kahvaltısı ben öfkeyi yedim erken kalkmaya seviyorum geç kalkmak hiç bana göre değil hem erken kalktığımda zamanda daha iyi kilo veriyorum
85-90 arası hafta içi kahvaltıda yoğurt yer öğünlerine dikkat eder kontrollüdür pazar günleri böyle sadece :)maşallah kilolumu enişte mutfağı bu kadar seviyorsa
baci benim meto hizli çalışmıyor akşamda yesem kilo alırım ki dun sabittimGünaydın
banada
Hayırdır abla öksürük mu
Ordek eti mı hiç yemedim sen neredeydin canım
valla helal su akşam yoğurtla geçirenlere ben sebze yemissin öğlen akşam yoğurtla imkanı yok geçmez
sağol canım bu hafta takımlar kötüydü yoksa 2 kiloyla 1.olunmaz birde kaç haftadır nerdeyse yerimde saydim onunda etkisiSuyun az geldi canım benim de bu kadar kaldı sonra ikiye tamamladım onun dışında öğle yediğin ekmekler batması gözüme önemli olan akşam
Küçük boy alabalalıktı canım ama kızartma olması kötüydü haklısın
1 parça göğüs 2. Parça but canım farklı olduğu için yazmamıştım. Diğer tavsiyeleri de yazdım aklıma
Hayır canım nescafe gold granül kahve. Eşime sinirlendim yapmayacaktım aslında balığı vazgeçtim ama son anda yapmaya karar verince geç olmasın diye kızarttım
Menü harika afiyet olsun
Suyu sonra dan 2ye tamamladım Canım dışarda yemedik ama eşime sinirlenince plan bozuldu sonra acele yapmak zorunda kaldım. Ama diyet plan program işidir kendimi kınıyorum ve ciddiyete davet ediyorum
Toparlama menüsü olmuş afiyet olsun
Nasıl birinci olduğun burdan anlaşılıyor harikasın bu arada birinciliği ni tebrik ederim @dağyolu bir türlü yazamadım dünden beri
Günaydın canım
Gezmeye göre fena değil bence cumaya kadar telafi edersin canım
gece meyve veren diyetisyenler ı birgun anlamak isterimAkşam spordan sonra birşey yemeyeceğim için spor öncesi vücuda enerji vermem lazım ki kullansın gun içinde bilerek yemiyorum zaten listede var süt meyve saat 21:00de hatta
yok canım ben etkilenmiyorum zaten kafeinin vücuda yarım saatte etki ediyor aşağı yukarı tukettiktrn sonra bı saat oturursan uyuyamamak yada gece çarpıntısı normal
gözleme yapan pide lahmacun da hayli yapar güzelmiş ya esin hamur açması bizimki yemek güzel yapar da hamur işine hiç girismedi bende ilerde teklif mi etsemBende abla hiç uyuyamadım sabaha karşı bi dalmışım eşim uyandırdı hamur yoğurdum kalk gözleme yapacam sende pişir diye
Resmen sabotaj yaptı
beni yarın anlaşılan şoke edicenGünaydın canim bugün tolere edersin tatlım
Dene canım senin hedefe az kaldı
yarın öğreniriz artık tartı çalışmayinca evde pil olduğunu unutmuşum eşim söyledi kalkınca ama bir dünya su içmistm bakalım yarın hem geç tartilirim tartı saatim 11-12 arası
günaydın kolay gelsin
günaydın afiyet olsun
jelibon çok zararlı canım. mantıklı değilakşam ki yoğurt sanırım çok tok tuttu bakalim bugün sporu bir seferde yapmayı düşünüyorum akşama bişeyler yemek zorunda kalmayaym diye bide spor sonrası hızlı sindirilen karbon , protein almak lazımmis ve birde basit şeker ama çok az olmaliymis genelde üzüm suyunu tercih ediyorlar ve protein tozunu basit.Şeker içinde jelibon tuketiyorlarmis
dilekcim 2 gün o kadar yemekle 2 kilo almış olamazsın merak etme. alımışsındır biraz mutlaka ama gerisi şişliktir. özellikle karbonhidrat çok yediysen.selam kızlar daha yeni kahvaltı yapıyorum kızımın dişi ağrıdı gece uyumadık
diyete gelince cuma misafirle dünde bi iştah patlaması ile tartıda 2kilo artı gördüm ne nankör bişey bu vücut birhaftada veriyosun anca 2kiloyu alırken Ke iki günde alıveriyosun
neyse önümüze bakalım bugün bol su bitki çayı kaçamaksiz bir menü ile cumaya 64 görücem tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?