Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnn sevgili takımım

Mutlu huzurlu pazarlar

Bikaç saat uyuyup kalktım
uyuyamadım
Bende abla hiç uyuyamadım sabaha karşı bi dalmışım eşim uyandırdı hamur yoğurdum kalk gözleme yapacam sende pişir diye
Resmen sabotaj yaptı
Ama hamurda maya yoktu beni düşünmüş güya bol otlu gözleme yedim sabah sabah

suyu artıralım cnm
Öğlen daha iyi olabilirdi

Bende netten biraz tariflere baktım Çok fazla çeşitte yoktu sanki
Sen çalıştığın için zor olabilir cnm
Sadece akşamları yapsan bile Çok farkeder
sana özelden bazı tarifler atayım. netten buldum. ama bunlar sadece sebze meyve değil. evet sadece akşam bile çok farkeder. bakalım.

su evet bazen 1,5 ta kalıyor. içemiyorum. doktorum da demişti az suyla meto yavaşlar kilo vermezsin diye. zayıflamak isteyen birinin 2,5 lt su içmesi gerekirmiş. 2 lt den aşağıya kesinlikle inme demişti.

off offf gözlemeye de bayılırım

Günaydınnn
Bende kahvaltımı yaptımm
Çay keyfi yapıyorum tabiki şekersizz
Bugunde sporumu yapıcam inşallah
ooo Gülşah hanım bu saatte ne kahvaltısı ben öfkeyi yedim erken kalkmaya seviyorum geç kalkmak hiç bana göre değil hem erken kalktığımda zamanda daha iyi kilo veriyorum

Pazartesi 100 gr da olsa eksi görmek istiyorumm
rakibe fena geliyorum -deyim haberin olsun

Enişteye bak sen ya elinden hamur yogurmakta geliyor benimkinde gelir de benimki pasta ustası

Günaydın canim bugün tolere edersin tatlım
Dene canım senin hedefe az kaldı
yarın öğreniriz artık tartı çalışmayinca evde pil olduğunu unutmuşum eşim söyledi kalkınca ama bir dünya su içmistm bakalım yarın hem geç tartilirim tartı saatim 11-12 arası

Günaydn herkesee sınav görevi için bi okula geldm yine çok yoğunum haftaya pazartesiye kadar.
Herkese bol eksili günler
günaydın kolay gelsin

Günaydınnn
Bende kahvaltımı yaptımm
Çay keyfi yapıyorum tabiki şekersizz
Bugunde sporumu yapıcam inşallah
günaydın afiyet olsun

Ooo maşallah afiyet olsun canım benimkini hiç düşünemiyorum yemek yaparda
kız ne kadar ekşisin ben bir daha akşam geç yemicem ya erken kalksamda kahvaltı gene gece kaldi

Canım Ne kadar erken kalkarsan kahvaltı ne kadar erken olursa metabolizma o kadar hızlı çalışıyor ondan kilo vermek hızlı olur

akşam a yeyince sabah kahvaltısına ac uyanıyorsunuz iyi oluyor
akşam ki yoğurt sanırım çok tok tuttu bakalim bugün sporu bir seferde yapmayı düşünüyorum akşama bişeyler yemek zorunda kalmayaym diye bide spor sonrası hızlı sindirilen karbon , protein almak lazımmis ve birde basit şeker ama çok az olmaliymis genelde üzüm suyunu tercih ediyorlar ve protein tozunu basit.Şeker içinde jelibon tuketiyorlarmis

Ben cumadan beri tartılmadım beybisiiii
Gel bakalım cuma belli olur

selam kızlar daha yeni kahvaltı yapıyorum kızımın dişi ağrıdı gece uyumadık
diyete gelince cuma misafirle dünde bi iştah patlaması ile tartıda 2kilo artı gördüm ne nankör bişey bu vücut bir haftada veriyosun anca 2kiloyu alırken Ke iki günde alıveriyosun
neyse önümüze bakalım bugün bol su bitki çayı kaçamaksiz bir menü ile cumaya 64 görücem tekrardan

Günaydın

banada

Hayırdır abla öksürük mu

Ordek eti mı hiç yemedim sen neredeydin canım
valla helal su akşam yoğurtla geçirenlere ben sebze yemissin öğlen akşam yoğurtla imkanı yok geçmez
baci benim meto hizli çalışmıyor akşamda yesem kilo alırım ki dun sabittim

sağol canım bu hafta takımlar kötüydü yoksa 2 kiloyla 1.olunmaz birde kaç haftadır nerdeyse yerimde saydim onunda etkisi

gece meyve veren diyetisyenler ı birgun anlamak isterim

gözleme yapan pide lahmacun da hayli yapar güzelmiş ya esin hamur açması bizimki yemek güzel yapar da hamur işine hiç girismedi bende ilerde teklif mi etsem

beni yarın anlaşılan şoke edicen

jelibon çok zararlı canım. mantıklı değil

dilekcim 2 gün o kadar yemekle 2 kilo almış olamazsın merak etme. alımışsındır biraz mutlaka ama gerisi şişliktir. özellikle karbonhidrat çok yediysen.

bugün biraz gerginim. geçen hata doğru düzgün hareket etmedim sporum iyi değildi diye 1 saat önce azcık leslie yapayım dedim. ama hareket edemedim canım sıkkın olduğundan. kaldı.
bu arada youtube da leslie 4 ve 5 mil yok. bakayım demiştim. ben de vardı taşınır diskimde. kaç yıl önce indirmiştim.dün diske baktım oradan yapayım diye ama klasörlerin içi boştu. sinir oldumnereden bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…