Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlarrrrrrrrrr Ben pilatese devam sanırım yaza kaslı göbek ,süslü püslü mayokinilerle giricem ÇÜnkü regl oldum.

Menümmme gelecek olursam
Sabah 11.00
3 yk menemen
2 peynirli ufak sigara böreği
2 zeytin
5 fındık

Öğle 13.45
1 fincan yeşil çay
3 yk yoğurt

Akşam 17.00
1 kase süt çorbası
5 yk kuru fasulye
1 kase salata
2 yk yoğurt

Spor:60 dk yürüyüş
Su: 1.5 lt.

Şimdi pilatese başlıyorum hayırlısıyla.20 dk.

Pazar menüsü olmuş canım

Ah güzelim bu kışda hiç akıl kârı değil ama inş.dönüşünüz kolay olur
Marni kalacakmı orda

Noldu mefkusum ben sarayım seni bi kahve yapayım için ısınsın.
Malum benim arada sapıtmalarım oluyor
1 ay sonra yine patlak verdi

Süper incelmişin merve ama göğüs niye öyle oldu anlamadım

ablam sen eminim toparlarsin bak ne güzel 7 li rakamları gördün tekrar 8 olmasın onlar cumaya daha uzun vakit var istersen herşey olur Allah in izniyle
Inş.cnm
Bu cuma eksiyle birdirim yapıcam

valla elştiri yapmaya yüzüm olmasada börekler cıss olmuş gerisi güzel

cuma sabit çıkıncada etkilemiştir seni buhavalarda tam yemeye müsait zamanlar evden çıkamıyınca sıkıntıdan yiyesim geliyor, ama sen bu işin kurdusun bir gün dağıtmak etkilemez seni ertesi gün artıyı fazlasıyla eksiye çevirmesini bilirsin ablam

Zaten son haftalarda zor gidiyor cnm
Ama şu geç vakit yemekten nefret ediyorum
Neyse bu pişmanlık beni 1 ay daha götürür

günün raporunu vereyim asayiş Ber kemal Kaçamaksız bir gün 45 dk yürüyüş artı plates hareketleri yapıldı şimdilik 1,5lt su içildi 2,5 tamamlanacak 1bardakta bitki çayı içtim bitki çayım bitti yarın çıkıp alıcam kiraz sapı yeşil çay mate almayı düşünüyorum

nazar mı değdi ne güzel gidiyordun yarın tartıyı etkilemez inşallah

Artının çoğu gider yarına
arada sırada metoyu da şaşırtmak lazım
Bende öyle avunuyom :))

su içemeyen sakız çiğnesin beni müthiş susatıyor

Menun guzel canim sigara borwklerini gormiyorum,sadece su az geldi 2 ye tamamlarsin sanirim.
Plates iyi fikir kilon az zaten skilasmak icin dogru tercih.

Menumu yazayim kizlar

Sabah bir ck corekotu yagi

Kahvalti:11.00 iki kasik kavurma,bir haslanmis yum,7 yesil zeytin,1 kk peynir,dere otu,bir bucuk dilim tb ekmegi

Ara bir portakal,bir avuc antep fistigi.

Aksam:18.00 on tane kadar firinda istavrit ve salata.

2 litre su spor simdlik yapmadim.

yuotube vardı ya niye bulamadınki
tekrar bakayım. aslında buldum ama videoyu açınca 5 dakikalık çıkıyor. örnek midir nedir anlamadım.

leslie olarak arama 5mile olarak ara
Spor insanı gevşetir mutluluk hormonu salgılıyor devam etmeliydin
tamam canım bakayım yeniden.
aslında öyle ama nedense gerginliğimi almadı. duşa girdim. üstüne şekersiz Türk kahvesi ve yeşil çay içtim. şimdi daha iyiyim. akşama yaparım inşallah.

sorun değil canım.
meyve olayını ben de sevmiyorum. çünkü sebzelerde bir tatlılık var. üstüne meyve de eklersen daha tatlı oluyor bu da benim midemi bulandırıyor. ya hiç koyma. ya da çok ekşi yeşil elma veya tatsız ayva koy . ama tabi az miktarda olsun. 1 limon kesin olsun
kış ayları da ya insan pek istemiyor. yazın ya da bahar da daha iyi içiliyor. güya bugün öğlen yapacaktım. canım istemedi ama bir gün akşam yemeği olarak yapacağım inşallah

Zaten son haftalarda zor gidiyor cnm
Ama şu geç vakit yemekten nefret ediyorumen de
Neyse bu pişmanlık beni 1 ay daha götürür
benim de geçen çarşambadan bu yana karbon isteğim çok. zaten cumadan bu yana ekmekleri bu kadar çok yememin sebebi de bu. yiyince de tabi herşey duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…