- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.241
Tatlım yazcaktım unuttumrar bakayım. aslında buldum ama videoyu açınca 5 dakikalık çıkıyor. örnek midir nedir anlamadım.
doğru sen daha önce birine yazmıştın yok diye. bakayım hemen.Tatlım yazcaktım unuttum
You tube da 4-5mil yok
Yandex de var
evet benim. saol canım.
Bence güzel olmuş cnmMenumu yazayim kizlar
Sabah bir ck corekotu yagi
Kahvalti:11.00 iki kasik kavurma,bir haslanmis yum,7 yesil zeytin,1 kk peynir,dere otu,bir bucuk dilim tb ekmegi
Ara bir portakal,bir avuc antep fistigi.
Aksam:18.00 on tane kadar firinda istavrit ve salata.
2 litre su spor simdlik yapmadim.
Ayy bi kere brokoli kereviz bişeyler daha ekleyip yaptıydım meyvesizsorun değil canım.
meyve olayını ben de sevmiyorum. çünkü sebzelerde bir tatlılık var. üstüne meyve de eklersen daha tatlı oluyor bu da benim midemi bulandırıyor. ya hiç koyma. ya da çok ekşi yeşil elma veya tatsız ayva koy . ama tabi az miktarda olsun. 1 limon kesin olsun
kış ayları da ya insan pek istemiyor. yazın ya da bahar da daha iyi içiliyor. güya bugün öğlen yapacaktım. canım istemediama bir gün akşam yemeği olarak
Zaten karbon bağımlılık yapıyor cnmbenim de geçen çarşambadan bu yana karbon isteğim çok. zaten cumadan bu yana ekmekleri bu kadar çok yememin sebebi de bu. yiyince de tabi herşey duruyor
Çiğneme işlemi leptini engelliyorSakiz cignemek beni de asiri derecede aciktiriyor,karatay neden onermiyir acaba?
Hem de havada karada :))66.4çıktım hedefim yarın 65 çıkmak cumaya da 64 bakalım bwcerebilicekmiyim
kahvaltı geç olduğu için 2 öğünde sorun yok benceSelamm menümü yazıp spora gidiyorum
Kahvaltı 11:00
Bol yeşilikli soğanlı yumurta salatası
Az tulum peynir
1 tk acuka
2 ince dlm tb ekmek
Akşam 16:00
Haş tavuk
Tavuksuyu çorba 1 kase
Salata
Ara 17:30
Elma aromalı yeşilçay
Ara 20:00 (spor sonrası yiycem)
Çilekli activia
2 lit su
Sporu yapınca yazarım
Bu 45 dk değilmi cnm 3 mil
bence güzel cnmsabah 10.00
yumurta piyazı
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim siyez ekmeği
öğlen 14.30
1 kase kıymalı kabak yemeği
2 yk quark
1 dilim siyez ekmeği
1 mandalina
10 fıstık
akşam 19.00 (yiyeceğim)
ızgara levrek
salata
yatana kadar su 2 lt yi geçer
akşam leslie yapmayı düşünüyorum. yaparsam yazarım.
İnşallah etkilemez :))) Görcez yarınnazar mı değdi ne güzel gidiyordun yarın tartıyı etkilemez inşallah
Hepsi harikaaaaa(09:15)
2 su bardağı limonlu su
(09:45)
3 çiğ badem
3 çiğ fındık
(10:50)
1 kupa güllü yeşil çay
(11:10)
2 yk lor peyniri
2 dilim kızarmış çok tahilli ekmek(40 Gr)
1 ck tereyağ
1 haşlanmış yumurta (yumurtam haslarken çatlamış beyazın bir kısmı dışarı çıkmış)
SPOR (13:20-14:20)
60 dk koşu bandı (5 km hizla )
(14:30)
120 Gr deveci armutu
(15:30)
5 çiğ fındık
10 çiğ badem
(16:30)
1 kepçe tarhana çorbası
kereviz salatası (5 yk yoğurt,80 gram kereviz,1 diş sarımsak)
100 gram tavuk (tost makinasında)
(18:30)
1 kupa form çayı
su :2150 ml(limonlu sular hariç)
Spor dakikası :60dk
kEki Görüntüle 1936282
yok yemem kararlıyım. zaten az önce koca bir kupa yeşil çay içtim. yemekten sonra da içerim. o tok tutuyor beni.Bu 45 dk değilmi cnm 3 mil
bence güzel cnm
Dayanamayıp akşama ekmek ekleme
Ne olmuski abla anlamadımAh güzelim bu kışda hiç akıl kârı değil ama inş.dönüşünüz kolay olur
Marni kalacakmı orda
Malum benim arada sapıtmalarım oluyor
1 ay sonra yine patlak verdi
Süper incelmişin merve ama göğüs niye öyle oldu anlamadım
Inş.cnm
Bu cuma eksiyle birdirim yapıcam
valla elştiri yapmaya yüzüm olmasada börekler cıss olmuş gerisi güzel
İyi yapmışsın canım sasirt bakalım metoyuErken acıkıverdim bugün.Farklı birşey yapınca kilo gidiyor sanırım gerçekten 57 yi ucundan gördüm bu sabah regl etkisi midir yada spora yüklenmediydim için midir bilemedim.O yüzden bu pazar 2 tane de olsa börek yiyim dedim :)
süpersin dileğim cuma 64 olacak inşallahgünün raporunu vereyim asayiş Ber kemalKaçamaksız bir gün 45 dk yürüyüş artı plates hareketleri yapıldı şimdilik 1,5lt su içildi 2,5 tamamlanacak 1bardakta bitki çayı içtim bitki çayım bitti yarın çıkıp alıcam kiraz sapı yeşil çay mate almayı düşünüyorum
bende yemek sonrası cignedimm mı hem hazmı kolayliyor hemde aciktormiyor ablaSakızda çiğneme olayı olduğu için beyni uyarıyor acıktırıyor
Karatayda da önerilmez
Afiyet olsun canım bugün balık yapamadık biz dışarı çok fenaMenumu yazayim kizlar
Sabah bir ck corekotu yagi
Kahvalti:11.00 iki kasik kavurma,bir haslanmis yum,7 yesil zeytin,1 kk peynir,dere otu,bir bucuk dilim tb ekmegi
Ara bir portakal,bir avuc antep fistigi.
Aksam:18.00 on tane kadar firinda istavrit ve salata.
2 litre su spor simdlik yapmadim.
Bu aralar erken kapatıyorsun akşam yemekleriniSelamm menümü yazıp spora gidiyorum
Kahvaltı 11:00
Bol yeşilikli soğanlı yumurta salatası
Az tulum peynir
1 tk acuka
2 ince dlm tb ekmek
Akşam 16:00
Haş tavuk
Tavuksuyu çorba 1 kase
Salata
Ara 17:30
Elma aromalı yeşilçay
Ara 20:00 (spor sonrası yiycem)
Çilekli activia
2 lit su
Sporu yapınca yazarım
süper olmuş canımsabah 10.00
yumurta piyazı
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim siyez ekmeği
öğlen 14.30
1 kase kıymalı kabak yemeği
2 yk quark
1 dilim siyez ekmeği
1 mandalina
10 fıstık
akşam 19.00 (yiyeceğim)
ızgara levrek
salata
yatana kadar su 2 lt yi geçer
akşam leslie yapmayı düşünüyorum. yaparsam yazarım.
doymazsan ekmek yerine salatayı balığı cogaltyok yemem kararlıyım. zaten az önce koca bir kupa yeşil çay içtim. yemekten sonra da içerim. o tok tutuyor beni.
Ben yanlışmı gördüm göğüs ölçün artmış görünüyoduNe olmuski abla anlamadım
Haftasonları böyle cnm kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeği olmuyor aksamda erken acıkıyorumNe olmuski abla anlamadım
İyi yapmışsın canım sasirt bakalım metoyu
süpersin dileğim cuma 64 olacak inşallah
bende yemek sonrası cignedimm mı hem hazmı kolayliyor hemde aciktormiyor abla
Afiyet olsun canım bugün balık yapamadık biz dışarı çok fena
Bu aralar erken kapatıyorsun akşam yemeklerini
süper olmuş canım
ben bu zayıflama sürecinde ağzımdan düşürmedim bana iyi geldiğini düşünüyorum hem sindirmede hem ağzıma bişeu atmamı engelliyor valla severek çiğniyorum çenem ağrııyınnca çıkarıyorum:)Sakiz cignemek beni de asiri derecede aciktiriyor,karatay neden onermiyir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?