- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.261
yağları eritmeden gelmeBen sporaaaa
Afiyet olsun Can'ım sanada 11.10 u akşam yemeği sandım ne az yiyor dedim(09:15)
2 su bardağı limonlu su
(09:45)
3 çiğ badem
3 çiğ fındık
(10:50)
1 kupa güllü yeşil çay
(11:10)
2 yk lor peyniri
2 dilim kızarmış çok tahilli ekmek(40 Gr)
1 ck tereyağ
1 haşlanmış yumurta (yumurtam haslarken çatlamış beyazın bir kısmı dışarı çıkmış)
SPOR (13:20-14:20)
60 dk koşu bandı (5 km hizla )
(14:30)
120 Gr deveci armutu
(15:30)
5 çiğ fındık
10 çiğ badem
(16:30)
1 kepçe tarhana çorbası
kereviz salatası (5 yk yoğurt,80 gram kereviz,1 diş sarımsak)
100 gram tavuk (tost makinasında)
(18:30)
1 kupa form çayı
su :2150 ml(limonlu sular hariç)
Spor dakikası :60dk
kEki Görüntüle 1936282
Yok abla 2 cm incelmiş oda acaba ben mı yanlış yazdımBen yanlışmı gördüm göğüs ölçün artmış görünüyodu
doğru canım afiyet olsunHaftasonları böyle cnm kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeği olmuyor aksamda erken acıkıyorum
yok canım saatler sofradan kalktığım saatlerAfiyet olsun Can'ım sanada 11.10 u akşam yemeği sandım ne az yiyor dedimmeğer kahvaltıymış Can'ım :) Menü iyi hepsi iyi canımmm.
Evet o biraz daha toparlar bel kısmımı ve bacakları.Bu hafta sıkı spor yapmam lazım artıkMenun guzel canim sigara borwklerini gormiyorum,sadece su az geldi 2 ye tamamlarsin sanirim.
Plates iyi fikir kilon az zaten skilasmak icin dogru tercih.
Menünün sonrasını görünce devamı varmış dedim Can'ım.Uzun yazınca benimki gibi gidiyor sandım :)yok canım saatler sofradan kalktığım saatler
Telin notlar kısmına kaydedince direk kopyala yapıştır yapıyorum öyle olunca herşey saatli oluyorMenünün sonrasını görünce devamı varmış dedim Can'ım.Uzun yazınca benimki gibi gidiyor sandım :)
Ablam gel şöyle yamacıma. sen robot değilsin ki arada olacak tabi ki kalan 10 kiloyu da az az versn kendini sıkmasan daha iiyi olur. seviliyosnYokmu beni sarıp sarmalıcak biri
cnim 1 e kadar bişey yememissin yemeğin hemen üzerinde bisküvi yemişsin hiç olmamışİyi akşamlar
Menüm
13.00
1 d tbe
2 tavuk köfte
Domates
4 zeytin
1 kk peynir
14.00
2 tane bisküvi
Çay
18.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 d tbe
Su 1.5
Spor yok maalesef
Download manager diye bir program var onu kullanabilirsin indirmek icinMefkurem yandex te hem 4 mili hem de 5 mili buldum. sanırım rus sitesiydi. peki bunları bilgisayarıma nasıl indireceğim. youtube kolay da bunları yapamadım?
programı mı indiricem önce merve?Download manager diye bir program var onu kullanabilirsin indirmek icin
Evet canım gezginler de bulursun programiprogramı mı indiricem önce merve?
programı indirdim ama yandex teki link bir değişik. kopyalayıp yapıştırdım programa. bir sürü birşey çıkıyor??????Evet canım gezginler de bulursun programi
Benim attığım linklerden dene bide istersensiz indirdiniz mi o 4 mil ve 5 mili?
az önce gönderdiğin 3 mili indirdim youtube dan. ama diğerleri yok orada. senin dediğin linkler hangisiydi?Benim attığım linklerden dene bide istersen
Ben indirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?