- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.461
Cumartesi güzelGünaydın herkese hafta sonu menülerim
Cumartesi
sabah 9, da ılık su limonlu
saat 11 de menemen 4 yk kadar
1 kk peynir
2 zeytin 1 dilim tb ekmeği
ara 1 elma yarım kase yoğurt
akşam mercimek çorbası 1 kase
salata
haşlanmış et
gece 10:30 gibi 1 bardak süt
su 3 lt
spor : leslie 3 mile
Pazar
saat 10 gibi : ılık su
saat 11:30 kahvaltı
patatesli omlet 1 dilim ekmek kadar
2 dilim ekmek
2 kk kadar peynir
ara yapamadım temizlik falan derken
akşam 19:30 gibi 1 tbk nohut
4 yk bulgur pilavı
gece elma 1 adet
Su 3,5 ltre
spor yapamadım sadece temizlik yaptım
Burcum umarım herşey istediğin gibi olur
Bunları hepimiz yaşadık cnm ama iradeye dur demedikten sonra olmuyor
Hazır olunca gel cnm
Burcu bu kısır döngüden çıkman lazım yaza kadar gel kurtul kilolarından
yedim su içtim ondan belkidehala ekşi su geliyor sanki.
kız senden daha çok burda olduğun kesin bende bakıyorum herkesin menüsüne yorum var bana yok şaşırdım üst üste öyle olunca. Demek beni engelledi hain dom dom
farklilastir bakalım biraz.
ahh burcu ahh. Gel en kisa zamanda.
Ayyy evet bende en don lisede 55 idim unv 65 e cikyim bidaha da inemedim
ooo supersin yapmamissin ne güzel ben mapardim hoc emin değilim ama savasiyorum kendimle öyle zamanlarda
ay ben arkasını getirenefim orucun evde herkes yerken cok zor oluyo yaaaa belki soguk oldugu icin dokunmustur dolaptan hemen çıkarıp yediysen
canım tek başına olmaz artarsin eksilemezsin don bence yoksa olmuyor
günaydın abla tartildin miGünaydınnn 9.takımın azimli sabırlı hatunları
Bugün salı sonra çarşamba, perşembe
Bi bakıvermişiz hoooooop cuma gelmiş
Dikkat edenler eksileri görüp sevinmiş
Kaçıranlar 1 haftamız daha boşa gitti deyip üzülmüş
Uçmadan gelebildinmi güzellik :)GünaydınlarrrrrrrrrBurda deli gibi fırtına var birazdan çıkacağım umarım uçmam.
gel bebeğim bende şimdi yapıcam hemde büyük fincandaGünaydin millet biri bana duble kahve yapsa ne iyi olur
Takıma ilk başladığımda bende aynı şeyi söylemiştim :)zamanla rüzgar benide uçurmaya başladıGünaydın:) ayaklarına ağırlık tak senin kilon da uçmak mümkünbeni uçurmak için hortum lazım mesela şöyle arabalarla ağaçlarla falan uçarım anca
Öyle oldu cnmabla resmen aç dolanmissi
Günaydın herkese hafta sonu menülerim
Cumartesi
sabah 9, da ılık su limonlu
saat 11 de menemen 4 yk kadar
1 kk peynir
2 zeytin 1 dilim tb ekmeği
ara 1 elma yarım kase yoğurt
akşam mercimek çorbası 1 kase
salata
haşlanmış et
gece 10:30 gibi 1 bardak süt
su 3 lt
spor : leslie 3 mile
Pazar
saat 10 gibi : ılık su
saat 11:30 kahvaltı
patatesli omlet 1 dilim ekmek kadar
2 dilim ekmek
2 kk kadar peynir
ara yapamadım temizlik falan derken
akşam 19:30 gibi 1 tbk nohut
4 yk bulgur pilavı
gece elma 1 adet
Su 3,5 ltre
spor yapamadım sadece temizlik yaptım
Yorumlara katılıyorumdünki menüm
sabah 1 br şekersiz çay
1 rafadan yumurta
yarım kk peynir
ara 2 küçük elma
öğle iş yerinde nohut vardı içim almadı üstüste denk gelince
sadece beyaz peynirli tost
1 brdk ayran ile
akşam 17:30 gibi 1 dilim patatesli kol böreği ev yapımı az yağlı
şekersiz çay
saat 10 gibi yeşil çay
spor saat 12:30 da 15 dk leslie oda arkadaşı gelince kaldı
su 2 litre
Yok cnm tartılmadımgünaydın abla tartildin mi
günaydın mefkureciğim dün sabah 97.1 dim bu sabah 96.7 olmuş inşallah cumaya en az 1 kilo daha giderGünaydınnn 9.takımın azimli sabırlı hatunları
salatayla hiç aram iyi değil evet sabahki ekmeği kahvaltı geç olduğu için kendimi kaybettim herhalde daha da dikkatli olucam inşallahYorumlara katılıyorum
2 karbon birarada yenmez cnm nohutun yanında salata olmalıydı
Patatesle ekmekde olmaz.
Demekki o kadar karbon almasan dahada fazla vercekmişingünaydın mefkureciğim dün sabah 97.1 dim bu sabah 96.7 olmuş inşallah cumaya en az 1 kilo daha gider
tatlım kansızlık için bol yeşillik ciğer falan iyi olursalatayla hiç aram iyi değil evet sabahki ekmeği kahvaltı geç olduğu için kendimi kaybettim herhalde daha da dikkatli olucam inşallah
nohutla bulgur pilavı hastanede kaldığım zaman diyetisyen önermişti kan değerlerinin düşmemesi için ben de kansızlık var maalesef o da troitin daha da yavaşlamasına sebep oluyor ben artık kurufasulye ve nohutun yanına pirinç yapmıyorum evde
temizlikten çok acıktım bir de arayı yapmayınca fazla gelmez diye düşünmüştüm kusura bakmaMefkurem ciğim
ve rakibem @MuskaM cım
Sabab Aç karna 1 çk tüketiliyor cnmarkadaşlar çörek otu yağı tok mu tüketilmeli aç mı bilgisi olan var mı hem kilo verdirip hep de anne sütünün değerlerinin azalmasını önlüyormuş o yüzden kullanıyorum diyetisyen tavsiyesi
64 mezun olduğum gün gördüm bidaha haber alınamadı kendinden:) lakin 64 lü rakamların içinde olduğum her rakam tatmin ediyor şimdilikkısa zamanda halledersin ins ablacım
bende açıkçası daha fazla bekliyordum ilerde semeresini gorursun ins
gerçekler acı olabiliyor
İsveç ı kardeşim yakin bir zamanda yaptı bende ona özendim
Merve uçtu amaaa
En son 64 le mezun olmuştun demi baci o zaman çok birşey kalmamış
Canım sen ne mezunusun
abla bende yarın sıvı Detoksu mu yapsam diye düşünüyorum açlık orucu yapamayanlar iki katı günler sebze ve meyve suyu içip bu sekildede temizlik yapabiliyormus Allah kabul etsin
Demekki o kadar karbon almasan dahada fazla vercekmişin
tatlım kansızlık için bol yeşillik ciğer falan iyi olur
Bide fazla siyah çay içme hele yemekten hemen sonra içilmesi doğru değil
Sabahları 1 tk pekmezde içebilirsin
Nohutda ye bulgur pilavıda ama beraber değil
Sabab Aç karna 1 çk tüketiliyor cnm
En az Yarım saat sonra falan kahvaltı yapmak gerekir
Yemekten hemen önce yada sonrasında içilirse kilo yapar
Ben sabah simit yedimGünaydınnn 9.takımın azimli sabırlı hatunları
Tatlım neden geriliyorsun burda kimse kötülük için konuşmuyor illaki yorum yapılacak yanlışa yanlış denilecek gerilme tersine her yorum bı bilgi bizi bizden başkası anlamaz çünkübilgilerin için çoooook teşekkür ederim kansızlık için verdiğin bilgilerim tam tersini yapıyorum ben ne garip değil mi salata ve ciğerle aram pek iyi değil
ama hayatımı değiştirmem için şart gibi gözüküyor özellikle salata her öğüne eklesem iyi olacak galiba
Bu arada bir şey söylemek istiyorum sen çok dikkatlisin konuşurken bunu farkettim hata yaptığım halde ve takım kaptanı olduğun halde yine de ifade tarzın çok ince ukalalık yapmıyorsun senin bu yönünü çok seviyorum Allah razı olsun bazı yorumları okuyunca iyi gerildim ama yine sen imdada yetiştin belki de senin yorumunu bekledim bilmiyorum ama iyi ki de beklemişim sağol
cici meme mıkızlar benim oğlum 20 ayı geçti anne cici hala dan başka bir şey söylemiyor bir şeyler anlatıyor ama hiç anlaşılmıyor erkekler geç konuşur diyorlar ama bilmem ki niye böyle
Kayıp ilanı verseydin :))belki çıkar gelirdi64 mezun olduğum gün gördüm bidaha haber alınamadı kendinden:) lakin 64 lü rakamların içinde olduğum her rakam tatmin ediyor şimdilik
Bizim burda yağmur var şu anda ve soğukkkgünaydın kızlar, nasılsınız bakalım ben bugün dışarı çıkarsam iyi olucam inşallah kız hastalıkları misafir kv üzerine hastalanınca 1haftadan fazla evdeyim depresyona ramak kaldı anlıycanız lakin şuan herkes iyi görünüyor bendw platese gidicem inşallah enerji toplayıp gelirim
Tatlım eğer faydalı olabiliyosak ne mutlu bizebilgilerin için çoooook teşekkür ederim kansızlık için verdiğin bilgilerim tam tersini yapıyorum ben ne garip değil mi salata ve ciğerle aram pek iyi değil
ama hayatımı değiştirmem için şart gibi gözüküyor özellikle salata her öğüne eklesem iyi olacak galiba
Bu arada bir şey söylemek istiyorum sen çok dikkatlisin konuşurken bunu farkettim hata yaptığım halde ve takım kaptanı olduğun halde yine de ifade tarzın çok ince ukalalık yapmıyorsun senin bu yönünü çok seviyorum Allah razı olsun bazı yorumları okuyunca iyi gerildim ama yine sen imdada yetiştin belki de senin yorumunu bekledim bilmiyorum ama iyi ki de beklemişim sağol
şimdiki çocuklar daha geçmi konuşuyor acabakızlar benim oğlum 20 ayı geçti anne cici hala dan başka bir şey söylemiyor bir şeyler anlatıyor ama hiç anlaşılmıyor erkekler geç konuşur diyorlar ama bilmem ki niye böyle
Tümünümü yedin kızzBen sabah simit yedimama gün içinde telafi edeceğim söz
Tatlım neden geriliyorsun burda kimse kötülük için konuşmuyor illaki yorum yapılacak yanlışa yanlış denilecek gerilme tersine her yorum bı bilgi bizi bizden başkası anlamaz çünkü
cici meme mıbenimkide 23aylik son iki aydır büyük gelişme var herşeyi tekrar ediyor hatta cümle kurmaya çalışıyor iki ay önce anne baba meme mama gitti geldi gitti gol bu kadar di
Abla bu hafta hep erken kalkmaya gayret ediyorum uyku düzenimi duzeltmeden olmuyor bu iş eşim gittikten sonra uyumamaya gayret ediyorm ama kalkipta bir iş yapasimda gelmiyorUçmadan gelebildinmi güzellik :)
gel bebeğim bende şimdi yapıcam hemde büyük fincanda
Takıma ilk başladığımda bende aynı şeyi söylemiştim :)zamanla rüzgar benide uçurmaya başladı
Öyle oldu cnm
Zaten artık 1 günden fazla açlığa dayanamıyorum
Yorumlara katılıyorum
2 karbon birarada yenmez cnm nohutun yanında salata olmalıydı
Patatesle ekmekde olmaz.
Yok cnm tartılmadım
Eve geldim hem çok üşüyodum hemde çok acıkmışım kahvaltı ettim hemen
Sen erkencisin bugün
süpersin canmgünaydın mefkureciğim dün sabah 97.1 dim bu sabah 96.7 olmuş inşallah cumaya en az 1 kilo daha gider
dileğim benim yerimde hava al bende bunaldımgünaydın kızlar, nasılsınız bakalım ben bugün dışarı çıkarsam iyi olucam inşallah kız hastalıkları misafir kv üzerine hastalanınca 1haftadan fazla evdeyim depresyona ramak kaldı anlıycanız lakin şuan herkes iyi görünüyor bendw platese gidicem inşallah enerji toplayıp gelirim
bizimde 21 aylık cano isterse baba ,gel, dede birde vadaaa benzeri bir şey diyor (burda demek oluyor)kızlar benim oğlum 20 ayı geçti anne cici hala dan başka bir şey söylemiyor bir şeyler anlatıyor ama hiç anlaşılmıyor erkekler geç konuşur diyorlar ama bilmem ki niye böyle
Allah zihin açıklığı versin tatlım bende kızı uyutayim spora gidicemYeşilçay eşliğinde battaniye altında ders çalışıyorum
Ohh miss
Ben regli olucam bi iki güne onun verdiği sıkıtılar spor yapasımda yokAllah zihin açıklığı versin tatlım bende kızı uyutayim spora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?