Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cumartesi güzel
Ancak pazar hiçç olmamış

Günaydınnn 9.takımın azimli sabırlı hatunları
Bugün salı sonra çarşamba, perşembe
Bi bakıvermişiz hoooooop cuma gelmiş
Dikkat edenler eksileri görüp sevinmiş
Kaçıranlar 1 haftamız daha boşa gitti deyip üzülmüş

Burcum umarım herşey istediğin gibi olur
Bunları hepimiz yaşadık cnm ama iradeye dur demedikten sonra olmuyor
Hazır olunca gel cnm

Burcu bu kısır döngüden çıkman lazım yaza kadar gel kurtul kilolarından

gelicem inş. kızlar eliptik bisiklet alıcam bide diyetisyen desteğini halledince hemen yanınızdayım

günaydın abla tartildin mi

Günaydınlarrrrrrrrr Burda deli gibi fırtına var birazdan çıkacağım umarım uçmam.
Uçmadan gelebildinmi güzellik :)

Günaydin millet biri bana duble kahve yapsa ne iyi olur
gel bebeğim bende şimdi yapıcam hemde büyük fincanda

Günaydın:) ayaklarına ağırlık tak senin kilon da uçmak mümkün beni uçurmak için hortum lazım mesela şöyle arabalarla ağaçlarla falan uçarım anca
Takıma ilk başladığımda bende aynı şeyi söylemiştim :)zamanla rüzgar benide uçurmaya başladı

abla resmen aç dolanmissi
Öyle oldu cnm
Zaten artık 1 günden fazla açlığa dayanamıyorum

Yorumlara katılıyorum
2 karbon birarada yenmez cnm nohutun yanında salata olmalıydı
Patatesle ekmekde olmaz.

günaydın abla tartildin mi
Yok cnm tartılmadım
Eve geldim hem çok üşüyodum hemde çok acıkmışım kahvaltı ettim hemen

Sen erkencisin bugün

günaydın mefkureciğim dün sabah 97.1 dim bu sabah 96.7 olmuş inşallah cumaya en az 1 kilo daha gider

Yorumlara katılıyorum
2 karbon birarada yenmez cnm nohutun yanında salata olmalıydı
Patatesle ekmekde olmaz.
salatayla hiç aram iyi değil evet sabahki ekmeği kahvaltı geç olduğu için kendimi kaybettim herhalde daha da dikkatli olucam inşallah

nohutla bulgur pilavı hastanede kaldığım zaman diyetisyen önermişti kan değerlerinin düşmemesi için ben de kansızlık var maalesef o da troitin daha da yavaşlamasına sebep oluyor ben artık kurufasulye ve nohutun yanına pirinç yapmıyorum evde
temizlikten çok acıktım bir de arayı yapmayınca fazla gelmez diye düşünmüştüm kusura bakma Mefkurem ciğim
ve rakibem @MuskaM cım

günaydın mefkureciğim dün sabah 97.1 dim bu sabah 96.7 olmuş inşallah cumaya en az 1 kilo daha gider
Demekki o kadar karbon almasan dahada fazla vercekmişin

tatlım kansızlık için bol yeşillik ciğer falan iyi olur
Bide fazla siyah çay içme hele yemekten hemen sonra içilmesi doğru değil
Sabahları 1 tk pekmezde içebilirsin
Nohutda ye bulgur pilavıda ama beraber değil

arkadaşlar çörek otu yağı tok mu tüketilmeli aç mı bilgisi olan var mı hem kilo verdirip hep de anne sütünün değerlerinin azalmasını önlüyormuş o yüzden kullanıyorum diyetisyen tavsiyesi
Sabab Aç karna 1 çk tüketiliyor cnm
En az Yarım saat sonra falan kahvaltı yapmak gerekir
Yemekten hemen önce yada sonrasında içilirse kilo yapar

64 mezun olduğum gün gördüm bidaha haber alınamadı kendinden:) lakin 64 lü rakamların içinde olduğum her rakam tatmin ediyor şimdilik

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım ben bugün dışarı çıkarsam iyi olucam inşallah kız hastalıkları misafir kv üzerine hastalanınca 1haftadan fazla evdeyim depresyona ramak kaldı anlıycanız lakin şuan herkes iyi görünüyor bendw platese gidicem inşallah enerji toplayıp gelirim

bilgilerin için çoooook teşekkür ederim kansızlık için verdiğin bilgilerim tam tersini yapıyorum ben ne garip değil mi salata ve ciğerle aram pek iyi değil
ama hayatımı değiştirmem için şart gibi gözüküyor özellikle salata her öğüne eklesem iyi olacak galiba

Bu arada bir şey söylemek istiyorum sen çok dikkatlisin konuşurken bunu farkettim hata yaptığım halde ve takım kaptanı olduğun halde yine de ifade tarzın çok ince ukalalık yapmıyorsun senin bu yönünü çok seviyorum Allah razı olsun bazı yorumları okuyunca iyi gerildim ama yine sen imdada yetiştin belki de senin yorumunu bekledim bilmiyorum ama iyi ki de beklemişim sağol

kızlar benim oğlum 20 ayı geçti anne cici hala dan başka bir şey söylemiyor bir şeyler anlatıyor ama hiç anlaşılmıyor erkekler geç konuşur diyorlar ama bilmem ki niye böyle

Ben sabah simit yedim ama gün içinde telafi edeceğim söz
Tatlım neden geriliyorsun burda kimse kötülük için konuşmuyor illaki yorum yapılacak yanlışa yanlış denilecek gerilme tersine her yorum bı bilgi bizi bizden başkası anlamaz çünkü
kızlar benim oğlum 20 ayı geçti anne cici hala dan başka bir şey söylemiyor bir şeyler anlatıyor ama hiç anlaşılmıyor erkekler geç konuşur diyorlar ama bilmem ki niye böyle
cici meme mı benimkide 23aylik son iki aydır büyük gelişme var herşeyi tekrar ediyor hatta cümle kurmaya çalışıyor iki ay önce anne baba meme mama gitti geldi gitti gol bu kadar di

64 mezun olduğum gün gördüm bidaha haber alınamadı kendinden:) lakin 64 lü rakamların içinde olduğum her rakam tatmin ediyor şimdilik
Kayıp ilanı verseydin :))belki çıkar gelirdi

Bizim burda yağmur var şu anda ve soğukkk
Mecbur olmasam alışverişe bile gitmicem
Kış günü hiç dışarı çıkasım yok

Tatlım eğer faydalı olabiliyosak ne mutlu bize
Burda kim diğerine vakit ayırıp bişeyler yazıyorsa inan onun iyiliği için
Yoksa herkes kendine kilo veriyor
Herzaman dediğim gibi hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için oyalanmadan verip bu dertten kurtulalım istiyoruz
Bazen bende farkında olmadan sert konuşabiliyorum hatta hatırlarsan başta sanada öyle gelmişti
Ama Bazen negatif bi yorum tokat gibi yüzümüze çarçıp kendimize getirebiliyor bizi

Yeşillik her yönden candır bebeğim
Aslında bende çok sevmem aramamda Ama sağlık için yiyorum
Hem oksidan Hem vitamin hemde bizi tok tutması için ana yemeklerin yanında kurtarıcı
Çok yedim derdide olmuyor

şimdiki çocuklar daha geçmi konuşuyor acaba
Bizimkide 14 aylık mama gel git nein diyor bide bazı hayvan seslerini çıkarıyor köpeğe vavvav gibi

Tümünümü yedin kızz
Bu hafta listeye girecen ona göre
Eksiler geri gitmesin artsın
Zaten yüzden bölünecek

Abla bu hafta hep erken kalkmaya gayret ediyorum uyku düzenimi duzeltmeden olmuyor bu iş eşim gittikten sonra uyumamaya gayret ediyorm ama kalkipta bir iş yapasimda gelmiyor yataktan çıkıp salonda kalorifer önünde kıvrılıyorum
süpersin canm

dileğim benim yerimde hava al bende bunaldım

bizimde 21 aylık cano isterse baba ,gel, dede birde vadaaa benzeri bir şey diyor (burda demek oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…