Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Erken kalkıp iş spor yapanlara pek imrenirim
Ben sabahları kalksamda çok miskin oluyorum

Aslında yapsan süper olur canım regl iken meto yavaşlıyor ve spor bunu en aza indirgiyor
Benim bildiğim aslında tersi cnm
Regliyken meto hızlanıyor sporda yapınca bunu avantaja çevirmek oluyor hem ağrılarada iyi geliyor
Sadece su ve tuza dikkat etmek gerekli

Erken kalkıp iş spor yapanlara pek imrenirim
Ben sabahları kalksamda çok miskin oluyorum
Valla abla bende imreniyorum şuan uyanmakla getiriyorum
Benim bildiğim aslında tersi cnm
Regliyken meto hızlanıyor sporda yapınca bunu avantaja çevirmek oluyor hem ağrılarada iyi geliyor
Sadece su ve tuza dikkat etmek gerekli
bende tam tersi diye biliyorrum abla öyle okumuştum ben bir daha araştırayım en iyisi

eyi baci biraz geç oldu ama öğrenmem iyi oldu birşey sorcam wasa da hic yağ yok demi

canım açma cislara kapı en büyük tehlike aslında yanaşma

o zaman bu lahmacun bugün bana yaradimi

Güzel olmuş bu masal cuma acep halimiz ne ola

64 mezun olduğum gün gördüm bidaha haber alınamadı kendinden:) lakin 64 lü rakamların içinde olduğum her rakam tatmin ediyor şimdilik
ara bul canım madem çok yakınında

maalesef kuzusu yaratmayacak bugünde eksidesin hemde erken saatte tartlmama rağmen

üslup la ilgili benim derdim
cici meme dediğimi hatırlamıyorum

haklısınız belki ama ben de negatif tavırlar ters tepiyor
öğle yemeğine bir tabak dolusu yeşil salata yedim yemeğimi bitirdim ben hala salata yiyordum

benim oğluşum da çok güzel taklit yapıyor ama konuşamıyor seninki daha küçük

Alıntı

GÜNÜN MOTİVASYONU
Ne O?
Devam etmek istemiyor musunuz?

Kimse size istemediğiniz bir şeyi zorla yaptırmıyor.
Bu dünyada kolay elde edilen şeylerin kıymeti yok.
Haber bültenleri, lotodan büyük ikramiye kazananların bir kaç yıl sonra çöpten beslenme hikayeleri ile dolu.

Bir şey kolay olsaydı, herkes yapardı.
Bu, sana “verilen” bir şey değil!
Senin “elde edeceğin” bir şey!
İşte o yüzden çok kıymetli.

Tadını bir aldın mı, vaz geçemeyeceksin.
7/24 onu düşünmekten, onun hakkında konuşmaktan kendini alıkoyamayacaksın.
O yüzden bu sefer buldun mu bırakmayacaksın.
Bu yüzden bu kez kendini sabote etmeyeceksin.

Bu, son model bir cep telefonu, hava atacağın tek taş yüzük ya da pahalı bir araba değil.
Sen de şımarık bir çocuk değilsin artık.
Bu, anadan doğma çırıl çıplakken bile üzerinde taşıyacağın bir şey.
Bu güzel fizik, bu sağlıklı vücut...
Aslında senin sahip olduğun ilk ve de sahip olacağın son şey.

Ama hayatta her zaman her şey sana gümüş tepsi üzerinde sunulmaz.
Bazı şeyleri senin elde etmen lazım.
Böylece emek vererek elde ettiğin bu görüntüyü devam ettirmek için elinden geleni yapacaksın.

Ne o?
Çok mu yoruldun?
Nefesin mi kesildi?
Kasların mı ağrıyor?
Kan ter içinde mi kaldın?
Çok mu zor geldi?

Güzel! Demek ki işe yarıyor!

Bir gün, bir sebepten atlanan egzersiz, ikiye dönerse… İki üçe, üç dörde dönerse…
Ya da beslenme ayağında herşey tıkırında ve dikkatli giderken, ah o bir haftasonu ipin ucu alabildiğine kaçarsa, dibe vurulursa…

"Eee, kaçtı artık" deyip pes mi etmeli? Vaz mı geçmeli?

Eğer GPS Navigasyon sistemi olan bir arabaya bindiyseniz, aletin nasıl çalıştığını bilirsiniz. Gitmek istediğiniz yeri işaretlersiniz ve sistem, mevcut konumunuzu ve ulaşmak istediğiniz yerin konumunu uydu aracığıyla bularak, size ne zaman ne yapmanız gerektiğini söyler.

"100 metre sonra sola dön. 200 metre sonra sağ şeritte kal…"

Ama diyelim ki bir hata yaptınız ve dönüş yerini kaçırdınız ya da yanlış tarafa döndünüz.
Ne olur?

GPS sizi azarlamaz, kaşlarını çatmaz, bir hata yaptınız diye gidip kendinizi uçurumdan atmanızı söylemez, size küsüp tüm geldiğiniz yoldan başladığınız noktaya sizi döndürmez. Bunun yerine son derece kibar bir şekilde şöyle der:

“Uygun bir yerden U dönüşü yap!”
İşte bu!!!

GPS bile hatalara izin verir ve düzeltmeniz için şans tanır. İşte sizin de aynen böyle bir zihin yapısına sahip olmanızı istiyoruz.

Bu yolda yanlış dönüşler mutlaka yapacaksınız. Bir bakmışsınız, dizi izlerken 3 kişilik pizzanın tamamını mideye indirmişsiniz. Bir bakmışsınız, 3 kötü beyazın tamamını bonkörce kendinde barındıran künefeyi tercih edivermişsiniz, hem de kaymaklı! Ya da beklenmedik bir seyahat, beklenmedik bir misafir, egzersizlerinizi yapamayalı 1 hafta olmuş.

Ama bunlar, “bitti-gitti” deyip kendinizi uçurumdan atmanızı gerektirmez. Bir gün parmağınızdaki bir parça kremayı yaladınız diye, bir torba çikolatayı da mideye indirmek zorunda değilsiniz. Kendinize eroin müptelası muamelesi yapmayın!

Yapmanız gereken tek şey ise basit…
“Uygun bir yerden U dönüşü yap!”

süpersin canm
bizimde 21 aylık cano isterse baba ,gel, dede birde vadaaa benzeri bir şey diyor (burda demek oluyor)

teşekkürler

suya gım gım diyor su için ilk kullandığı kelimesi o oldu su içerken ki çıkan sesi taklit ediyor maşallah

kızım onun yaşındayken rahat derdini anlatıyordu.

abla köyden gelince esime tost çocuklar makarna yedi bende öyle gecistirdim
Anasınıfı abla aslında zorlamiycam gitmesede olur iki yil kresr gitti ama ikinci dönem baslayinca bem calismaya bakiciya sıkıntı yapar biliyorum oyüzden gitmesini istiyorum

babasının evde olmasini sıkıntı yapiyo bizim biyerlere gidicemizi saniyor kucuk icin cok dolasyik ya eskisehir ankara konya o korku olustu hatta dun ogretmenle konustuk rehberlikci en cok neye uzulursunuz demis babamın benden once eve gelmesine demiş yani sıkıntı buymus bakalım yarin goruscez ins bi cozum olur

abla yine Harikasın ana bunlar cok ise yarıyor bende

Süper bir yazı olmuş abla
teşekkürler

suya gım gım diyor su için ilk kullandığı kelimesi o oldu su içerken ki çıkan sesi taklit ediyor maşallah

kızım onun yaşındayken rahat derdini anlatıyordu.
Bizimkinin anlamadığı bişey yok bütün derdini işaretle anlatıyor diyorum kızım anlamıyorm dediğini ( halbuki anlıyorum) konuşmaya ihtiyaç duysun diye ama yok çok zorlamakta doğru değilmis
kamilem ana sınıfıni bende sevmemistim inşallah düzelir kuzum ya bırakıp gitcek korkusu olusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…