- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.481
Aslında yapsan süper olur canım regl iken meto yavaşlıyor ve spor bunu en aza indirgiyorBen regli olucam bi iki güne onun verdiği sıkıtılar spor yapasımda yok
Erken kalkıp iş spor yapanlara pek imrenirimla bu hafta hep erken kalkmaya gayret ediyorum uyku düzenimi duzeltmeden olmuyor bu iş eşim gittikten sonra uyumamaya gayret ediyorm ama kalkipta bir iş yapasimda gelmiyoryataktan çıkıp salonda kalorifer önünde kıvrılıyo
Benim bildiğim aslında tersi cnmAslında yapsan süper olur canım regl iken meto yavaşlıyor ve spor bunu en aza indirgiyor
Valla abla bende imreniyorum şuan uyanmakla getiriyorumErken kalkıp iş spor yapanlara pek imrenirim
Ben sabahları kalksamda çok miskin oluyorum
bende tam tersi diye biliyorrum abla öyle okumuştum ben bir daha araştırayım en iyisiBenim bildiğim aslında tersi cnm
Regliyken meto hızlanıyor sporda yapınca bunu avantaja çevirmek oluyor hem ağrılarada iyi geliyor
Sadece su ve tuza dikkat etmek gerekli
Bi bak bakalım cnm belki ben yanlış hatırlamışımdırValla abla bende imreniyorum şuan uyanmakla getiriyorum
bende tam tersi diye biliyorrum abla öyle okumuştum ben bir daha araştırayım en iyisi
Doğru hatırlamışım demekkiMefkurem ablam reglden önce meto en düşük seviyede olur mus regl ikende en yüksek seviyede
Ben yanlış hatirlamisim ablam sayende öğrenmiş oldumDoğru hatırlamışım demekki
Hormonlar hareket halinde olduğu için meto hızlanıyor
eyi baci biraz geç oldu ama öğrenmem iyi oldu birşey sorcam wasa da hic yağ yok demiİnşallah canım
oy abla Allah kolaylık versin
Gıda mezunuyum desem herşeyin yapısını bil ama şişko ol
Afiyet olsun canım
Çok dolu dolu olmuş
Ben hiç yukleyemiyorum camera bozuldu aklına edince çekiyor sadece
Super
Bıldırcın yumurtası çok faydalı ama günde bir tane ideal çünkü besin değeri 3-4 tavuk yumurtası kadar yani sabah 7 yumurta yemissin yaklaşık calori olarak düşük evet toplasan 7-8 tanesi 150cal etsede fazla tüketimin yan etkileri var canım
Ee super
Haftaya niye erteleyelim daha önümüzde üç gün var canım geçmiş geçmişte kaldı
yaş araları yakın mı
canım açma cislara kapı en büyük tehlike aslında yanaşmaBen nöbetteyim oğlumun ateşi var bu gün uyku yok takipteyim
Sahur(6:00)
2yumurta
2wasa
1kk peynir
1tk tahin pekmez
İftar(18:00)
1kase çorba
4yk musakka (sonunda bitti :) )
1tk barbunya
1tk makarna
1isirik kek
Saçma oldu çünkü herşeyden gözüm kaldı
Şu:1.5lt spor:36dk oğlum uyanınca yarıda kaldı
o zaman bu lahmacun bugün bana yaradimiAfiyet olsun canım güzel olmuş
Süpersin canm hadi bakalım
Afiyet olsun canım
Lahmacun ben kaç gecedir eşime yatarken lahmacun canım çekiyor demiştim canm oda bugün almış gelmişspor ikinci round yapacaktım elektrikler gitti sonra da uyumuşum
Canım her ne olursa olsun menü paylaşıp yorum yapıyoruz hepimiz insanız kacamaklar oluyor muhakkak
Abla cukolari unutsabah uzun sürdü yemem abla aslında öyle deli gibi acta değildim ama yedim akşamda yoğurt yicektim yanında lahmacunun ama çorbada yoğurtlu olunca ondan yana kullandım içinde un yok çorbasının
afiyet olsun canım
Kızın konusunda ne desem bilemedim ama sanirim. Yardim almakta fayda var canim bir uzmandan gitmek istememesi in mutlaka sebebi vardır ve bu zorla göndermekte çözüm değil sorunu çözmek en güzel
abla resmen aç dolanmissin
İnşallah olur abla
akşam o kadarda kötü değil canım
Güzel olmuş bu masal cuma acep halimiz ne olaGünaydınnn 9.takımın azimli sabırlı hatunları
Bugün salı sonra çarşamba, perşembe
Bi bakıvermişiz hoooooop cuma gelmiş
Dikkat edenler eksileri görüp sevinmiş
Kaçıranlar 1 haftamız daha boşa gitti deyip üzülmüş
ara bul canım madem çok yakınında64 mezun olduğum gün gördüm bidaha haber alınamadı kendinden:) lakin 64 lü rakamların içinde olduğum her rakam tatmin ediyor şimdilik
maalesef kuzusu yaratmayacak bugünde eksidesin hemde erken saatte tartlmama rağmeneyi baci biraz geç oldu ama öğrenmem iyi oldu birşey sorcam wasa da hic yağ yok demi
canım açma cislara kapı en büyük tehlike aslında yanaşma
o zaman bu lahmacun bugün bana yaradimi
Güzel olmuş bu masal cuma acep halimiz ne ola
ara bul canım madem çok yakınında
üslup la ilgili benim derdimBen sabah simit yedimama gün içinde telafi edeceğim söz
Tatlım neden geriliyorsun burda kimse kötülük için konuşmuyor illaki yorum yapılacak yanlışa yanlış denilecek gerilme tersine her yorum bı bilgi bizi bizden başkası anlamaz çünkü
cici meme mıbenimkide 23aylik son iki aydır büyük gelişme var herşeyi tekrar ediyor hatta cümle kurmaya çalışıyor iki ay önce anne baba meme mama gitti geldi gitti gol bu kadar di
maalesef kuzusu yaratmayacak bugünde eksidesin hemde erken saatte tartlmama rağmen
Tatlım paketin üstünde içerikleri ve oranları yazıyordurbaci biraz geç oldu ama öğrenmem iyi oldu birşey sorcam wasa da hic yağ yok dem
Kayıp ilanı verseydin :))belki çıkar gelirdi
Tatlım eğer faydalı olabiliyosak ne mutlu bize
Burda kim diğerine vakit ayırıp bişeyler yazıyorsa inan onun iyiliği için
Yoksa herkes kendine kilo veriyor
Herzaman dediğim gibi hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için oyalanmadan verip bu dertten kurtulalım istiyoruz
Bazen bende farkında olmadan sert konuşabiliyorum hatta hatırlarsan başta sanada öyle gelmişti
Ama Bazen negatif bi yorum tokat gibi yüzümüze çarçıp kendimize getirebiliyor bizi
Yeşillik her yönden candır bebeğim
Aslında bende çok sevmem aramamda Ama sağlık için yiyorum
Hem oksidan Hem vitamin hemde bizi tok tutması için ana yemeklerin yanında kurtarıcı
Çok yedim derdide olmuyor
şimdiki çocuklar daha geçmi konuşuyor acaba
Bizimkide 14 aylık mama gel git nein diyor bide bazı hayvan seslerini çıkarıyor köpeğe vavvav gibi
süpersin canm
bizimde 21 aylık cano isterse baba ,gel, dede birde vadaaa benzeri bir şey diyor (burda demek oluyor)
abla köyden gelince esime tost çocuklar makarna yedi bende öyle gecistirdimAkşam niye öyle geçiştirdinki cnm
Diğerleri Pilav hariç güzel görünüyor
Kızın kaç yaşındaydı kaçıncı sınıfa gidiyor
Bence istesede istemesede sorumluluğunu bilip okula gitmek zorunda
Bu konuda taviz verilmezki
cumaya onu -1 yap güzellik
Bunu laf olsun diye söylemiyorum cnm ben senin gerçekten başarıyla devam edeceğine eminim
Şimdiye kadarki gösterdiğin durum Bunu gösteriyor
İnşallah canım
oy abla Allah kolaylık versin
Gıda mezunuyum desem herşeyin yapısını bil ama şişko ol
Afiyet olsun canım
Çok dolu dolu olmuş
Ben hiç yukleyemiyorum camera bozuldu aklına edince çekiyor sadece
Super
Bıldırcın yumurtası çok faydalı ama günde bir tane ideal çünkü besin değeri 3-4 tavuk yumurtası kadar yani sabah 7 yumurta yemissin yaklaşık calori olarak düşük evet toplasan 7-8 tanesi 150cal etsede fazla tüketimin yan etkileri var canım
Ee super
Haftaya niye erteleyelim daha önümüzde üç gün var canım geçmiş geçmişte kaldı
yaş araları yakın mı
babasının evde olmasini sıkıntı yapiyo bizim biyerlere gidicemizi saniyor kucuk icin cok dolasyik ya eskisehir ankara konya o korku olustu hatta dun ogretmenle konustuk rehberlikci en cok neye uzulursunuz demis babamın benden once eve gelmesine demiş yani sıkıntı buymus bakalım yarin goruscez ins bi cozum olurAfiyet olsun canım güzel olmuş
Süpersin canm hadi bakalım
Afiyet olsun canım
Lahmacun ben kaç gecedir eşime yatarken lahmacun canım çekiyor demiştim canm oda bugün almış gelmişspor ikinci round yapacaktım elektrikler gitti sonra da uyumuşum
Canım her ne olursa olsun menü paylaşıp yorum yapıyoruz hepimiz insanız kacamaklar oluyor muhakkak
Abla cukolari unutsabah uzun sürdü yemem abla aslında öyle deli gibi acta değildim ama yedim akşamda yoğurt yicektim yanında lahmacunun ama çorbada yoğurtlu olunca ondan yana kullandım içinde un yok çorbasının
afiyet olsun canım
Kızın konusunda ne desem bilemedim ama sanirim. Yardim almakta fayda var canim bir uzmandan gitmek istememesi in mutlaka sebebi vardır ve bu zorla göndermekte çözüm değil sorunu çözmek en güzel
abla resmen aç dolanmissin
İnşallah olur abla
akşam o kadarda kötü değil canım
abla yine Harikasın ana bunlar cok ise yarıyor bendeAlıntı
GÜNÜN MOTİVASYONU
Ne O?
Devam etmek istemiyor musunuz?
Kimse size istemediğiniz bir şeyi zorla yaptırmıyor.
Bu dünyada kolay elde edilen şeylerin kıymeti yok.
Haber bültenleri, lotodan büyük ikramiye kazananların bir kaç yıl sonra çöpten beslenme hikayeleri ile dolu.
Bir şey kolay olsaydı, herkes yapardı.
Bu, sana “verilen” bir şey değil!
Senin “elde edeceğin” bir şey!
İşte o yüzden çok kıymetli.
Tadını bir aldın mı, vaz geçemeyeceksin.
7/24 onu düşünmekten, onun hakkında konuşmaktan kendini alıkoyamayacaksın.
O yüzden bu sefer buldun mu bırakmayacaksın.
Bu yüzden bu kez kendini sabote etmeyeceksin.
Bu, son model bir cep telefonu, hava atacağın tek taş yüzük ya da pahalı bir araba değil.
Sen de şımarık bir çocuk değilsin artık.
Bu, anadan doğma çırıl çıplakken bile üzerinde taşıyacağın bir şey.
Bu güzel fizik, bu sağlıklı vücut...
Aslında senin sahip olduğun ilk ve de sahip olacağın son şey.
Ama hayatta her zaman her şey sana gümüş tepsi üzerinde sunulmaz.
Bazı şeyleri senin elde etmen lazım.
Böylece emek vererek elde ettiğin bu görüntüyü devam ettirmek için elinden geleni yapacaksın.
Ne o?
Çok mu yoruldun?
Nefesin mi kesildi?
Kasların mı ağrıyor?
Kan ter içinde mi kaldın?
Çok mu zor geldi?
Güzel! Demek ki işe yarıyor!
Bir gün, bir sebepten atlanan egzersiz, ikiye dönerse… İki üçe, üç dörde dönerse…
Ya da beslenme ayağında herşey tıkırında ve dikkatli giderken, ah o bir haftasonu ipin ucu alabildiğine kaçarsa, dibe vurulursa…
"Eee, kaçtı artık" deyip pes mi etmeli? Vaz mı geçmeli?
Eğer GPS Navigasyon sistemi olan bir arabaya bindiyseniz, aletin nasıl çalıştığını bilirsiniz. Gitmek istediğiniz yeri işaretlersiniz ve sistem, mevcut konumunuzu ve ulaşmak istediğiniz yerin konumunu uydu aracığıyla bularak, size ne zaman ne yapmanız gerektiğini söyler.
"100 metre sonra sola dön. 200 metre sonra sağ şeritte kal…"
Ama diyelim ki bir hata yaptınız ve dönüş yerini kaçırdınız ya da yanlış tarafa döndünüz.
Ne olur?
GPS sizi azarlamaz, kaşlarını çatmaz, bir hata yaptınız diye gidip kendinizi uçurumdan atmanızı söylemez, size küsüp tüm geldiğiniz yoldan başladığınız noktaya sizi döndürmez. Bunun yerine son derece kibar bir şekilde şöyle der:
“Uygun bir yerden U dönüşü yap!”
İşte bu!!!
GPS bile hatalara izin verir ve düzeltmeniz için şans tanır. İşte sizin de aynen böyle bir zihin yapısına sahip olmanızı istiyoruz.
Bu yolda yanlış dönüşler mutlaka yapacaksınız. Bir bakmışsınız, dizi izlerken 3 kişilik pizzanın tamamını mideye indirmişsiniz. Bir bakmışsınız, 3 kötü beyazın tamamını bonkörce kendinde barındıran künefeyi tercih edivermişsiniz, hem de kaymaklı! Ya da beklenmedik bir seyahat, beklenmedik bir misafir, egzersizlerinizi yapamayalı 1 hafta olmuş.
Ama bunlar, “bitti-gitti” deyip kendinizi uçurumdan atmanızı gerektirmez. Bir gün parmağınızdaki bir parça kremayı yaladınız diye, bir torba çikolatayı da mideye indirmek zorunda değilsiniz. Kendinize eroin müptelası muamelesi yapmayın!
Yapmanız gereken tek şey ise basit…
Süper bir yazı olmuş ablaAlıntı
GÜNÜN MOTİVASYONU
Ne O?
Devam etmek istemiyor musunuz?
Kimse size istemediğiniz bir şeyi zorla yaptırmıyor.
Bu dünyada kolay elde edilen şeylerin kıymeti yok.
Haber bültenleri, lotodan büyük ikramiye kazananların bir kaç yıl sonra çöpten beslenme hikayeleri ile dolu.
Bir şey kolay olsaydı, herkes yapardı.
Bu, sana “verilen” bir şey değil!
Senin “elde edeceğin” bir şey!
İşte o yüzden çok kıymetli.
Tadını bir aldın mı, vaz geçemeyeceksin.
7/24 onu düşünmekten, onun hakkında konuşmaktan kendini alıkoyamayacaksın.
O yüzden bu sefer buldun mu bırakmayacaksın.
Bu yüzden bu kez kendini sabote etmeyeceksin.
Bu, son model bir cep telefonu, hava atacağın tek taş yüzük ya da pahalı bir araba değil.
Sen de şımarık bir çocuk değilsin artık.
Bu, anadan doğma çırıl çıplakken bile üzerinde taşıyacağın bir şey.
Bu güzel fizik, bu sağlıklı vücut...
Aslında senin sahip olduğun ilk ve de sahip olacağın son şey.
Ama hayatta her zaman her şey sana gümüş tepsi üzerinde sunulmaz.
Bazı şeyleri senin elde etmen lazım.
Böylece emek vererek elde ettiğin bu görüntüyü devam ettirmek için elinden geleni yapacaksın.
Ne o?
Çok mu yoruldun?
Nefesin mi kesildi?
Kasların mı ağrıyor?
Kan ter içinde mi kaldın?
Çok mu zor geldi?
Güzel! Demek ki işe yarıyor!
Bir gün, bir sebepten atlanan egzersiz, ikiye dönerse… İki üçe, üç dörde dönerse…
Ya da beslenme ayağında herşey tıkırında ve dikkatli giderken, ah o bir haftasonu ipin ucu alabildiğine kaçarsa, dibe vurulursa…
"Eee, kaçtı artık" deyip pes mi etmeli? Vaz mı geçmeli?
Eğer GPS Navigasyon sistemi olan bir arabaya bindiyseniz, aletin nasıl çalıştığını bilirsiniz. Gitmek istediğiniz yeri işaretlersiniz ve sistem, mevcut konumunuzu ve ulaşmak istediğiniz yerin konumunu uydu aracığıyla bularak, size ne zaman ne yapmanız gerektiğini söyler.
"100 metre sonra sola dön. 200 metre sonra sağ şeritte kal…"
Ama diyelim ki bir hata yaptınız ve dönüş yerini kaçırdınız ya da yanlış tarafa döndünüz.
Ne olur?
GPS sizi azarlamaz, kaşlarını çatmaz, bir hata yaptınız diye gidip kendinizi uçurumdan atmanızı söylemez, size küsüp tüm geldiğiniz yoldan başladığınız noktaya sizi döndürmez. Bunun yerine son derece kibar bir şekilde şöyle der:
İşte bu!!!
GPS bile hatalara izin verir ve düzeltmeniz için şans tanır. İşte sizin de aynen böyle bir zihin yapısına sahip olmanızı istiyoruz.
Bu yolda yanlış dönüşler mutlaka yapacaksınız. Bir bakmışsınız, dizi izlerken 3 kişilik pizzanın tamamını mideye indirmişsiniz. Bir bakmışsınız, 3 kötü beyazın tamamını bonkörce kendinde barındıran künefeyi tercih edivermişsiniz, hem de kaymaklı! Ya da beklenmedik bir seyahat, beklenmedik bir misafir, egzersizlerinizi yapamayalı 1 hafta olmuş.
Ama bunlar, “bitti-gitti” deyip kendinizi uçurumdan atmanızı gerektirmez. Bir gün parmağınızdaki bir parça kremayı yaladınız diye, bir torba çikolatayı da mideye indirmek zorunda değilsiniz. Kendinize eroin müptelası muamelesi yapmayın!
Yapmanız gereken tek şey ise basit…
Bizimkinin anlamadığı bişey yok bütün derdini işaretle anlatıyor diyorum kızım anlamıyorm dediğini ( halbuki anlıyorum) konuşmaya ihtiyaç duysun diye ama yok çok zorlamakta doğru değilmisteşekkürler
suya gım gım diyor su için ilk kullandığı kelimesi o oldu su içerken ki çıkan sesi taklit ediyor maşallah
kızım onun yaşındayken rahat derdini anlatıyordu.
kamilem ana sınıfıni bende sevmemistim inşallah düzelir kuzum ya bırakıp gitcek korkusu olusmusabla köyden gelince esime tost çocuklar makarna yedi bende öyle gecistirdim
Anasınıfı abla aslında zorlamiycam gitmesede olur iki yil kresr gitti ama ikinci dönem baslayinca bem calismaya bakiciya sıkıntı yapar biliyorum oyüzden gitmesini istiyorum
babasının evde olmasini sıkıntı yapiyo bizim biyerlere gidicemizi saniyor kucuk icin cok dolasyik ya eskisehir ankara konya o korku olustu hatta dun ogretmenle konustuk rehberlikci en cok neye uzulursunuz demis babamın benden once eve gelmesine demiş yani sıkıntı buymus bakalım yarin goruscez ins bi cozum olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?