- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.501
bilgilerin için çoooook teşekkür ederim kansızlık için verdiğin bilgilerim tam tersini yapıyorum ben ne garip değil mi salata ve ciğerle aram pek iyi değil
ama hayatımı değiştirmem için şart gibi gözüküyor özellikle salata her öğüne eklesem iyi olacak galiba
Bu arada bir şey söylemek istiyorum sen çok dikkatlisin konuşurken bunu farkettim hata yaptığım halde ve takım kaptanı olduğun halde yine de ifade tarzın çok ince ukalalık yapmıyorsun senin bu yönünü çok seviyorum Allah razı olsun bazı yorumları okuyunca iyi gerildim ama yine sen imdada yetiştin belki de senin yorumunu bekledim bilmiyorum ama iyi ki de beklemişim sağol
bilgilerin için çoooook teşekkür ederim kansızlık için verdiğin bilgilerim tam tersini yapıyorum ben ne garip değil mi salata ve ciğerle aram pek iyi değil
ama hayatımı değiştirmem için şart gibi gözüküyor özellikle salata her öğüne eklesem iyi olacak galiba
Bu arada bir şey söylemek istiyorum sen çok dikkatlisin konuşurken bunu farkettim hata yaptığım halde ve takım kaptanı olduğun halde yine de ifade tarzın çok ince ukalalık yapmıyorsun senin bu yönünü çok seviyorum Allah razı olsun bazı yorumları okuyunca iyi gerildim ama yine sen imdada yetiştin belki de senin yorumunu bekledim bilmiyorum ama iyi ki de beklemişim sağol
Afiyet olsun canım öğlen yemeği yememişsin az değilmi günlük menünAkşam yemeğimi yerken menümü yazayım
Kahvaltı 10:00
2 yumurtalı lorlu omlet
1 dlm tb ekmek
Yarım turp, roka, maydanoz
Ara 12:00
Elma aramolu yeşilçay
Ara 14:00
1 kupa sütlü kahve
10 adet yer fıstığı
Akşam 17:30
Eki Görüntüle 1937418 Haş brokoli, haş tavuk,yoğurt
Ara 20:00
Kaysılı form çay
Yarım nar
2 lt su
Çok güzeli bi tane yazı abla saolasınAlıntı
GÜNÜN MOTİVASYONU
Ne O?
Devam etmek istemiyor musunuz?
Kimse size istemediğiniz bir şeyi zorla yaptırmıyor.
Bu dünyada kolay elde edilen şeylerin kıymeti yok.
Haber bültenleri, lotodan büyük ikramiye kazananların bir kaç yıl sonra çöpten beslenme hikayeleri ile dolu.
Bir şey kolay olsaydı, herkes yapardı.
Bu, sana “verilen” bir şey değil!
Senin “elde edeceğin” bir şey!
İşte o yüzden çok kıymetli.
Tadını bir aldın mı, vaz geçemeyeceksin.
7/24 onu düşünmekten, onun hakkında konuşmaktan kendini alıkoyamayacaksın.
O yüzden bu sefer buldun mu bırakmayacaksın.
Bu yüzden bu kez kendini sabote etmeyeceksin.
Bu, son model bir cep telefonu, hava atacağın tek taş yüzük ya da pahalı bir araba değil.
Sen de şımarık bir çocuk değilsin artık.
Bu, anadan doğma çırıl çıplakken bile üzerinde taşıyacağın bir şey.
Bu güzel fizik, bu sağlıklı vücut...
Aslında senin sahip olduğun ilk ve de sahip olacağın son şey.
Ama hayatta her zaman her şey sana gümüş tepsi üzerinde sunulmaz.
Bazı şeyleri senin elde etmen lazım.
Böylece emek vererek elde ettiğin bu görüntüyü devam ettirmek için elinden geleni yapacaksın.
Ne o?
Çok mu yoruldun?
Nefesin mi kesildi?
Kasların mı ağrıyor?
Kan ter içinde mi kaldın?
Çok mu zor geldi?
Güzel! Demek ki işe yarıyor!
Bir gün, bir sebepten atlanan egzersiz, ikiye dönerse… İki üçe, üç dörde dönerse…
Ya da beslenme ayağında herşey tıkırında ve dikkatli giderken, ah o bir haftasonu ipin ucu alabildiğine kaçarsa, dibe vurulursa…
"Eee, kaçtı artık" deyip pes mi etmeli? Vaz mı geçmeli?
Eğer GPS Navigasyon sistemi olan bir arabaya bindiyseniz, aletin nasıl çalıştığını bilirsiniz. Gitmek istediğiniz yeri işaretlersiniz ve sistem, mevcut konumunuzu ve ulaşmak istediğiniz yerin konumunu uydu aracığıyla bularak, size ne zaman ne yapmanız gerektiğini söyler.
"100 metre sonra sola dön. 200 metre sonra sağ şeritte kal…"
Ama diyelim ki bir hata yaptınız ve dönüş yerini kaçırdınız ya da yanlış tarafa döndünüz.
Ne olur?
GPS sizi azarlamaz, kaşlarını çatmaz, bir hata yaptınız diye gidip kendinizi uçurumdan atmanızı söylemez, size küsüp tüm geldiğiniz yoldan başladığınız noktaya sizi döndürmez. Bunun yerine son derece kibar bir şekilde şöyle der:
“Uygun bir yerden U dönüşü yap!”
İşte bu!!!
GPS bile hatalara izin verir ve düzeltmeniz için şans tanır. İşte sizin de aynen böyle bir zihin yapısına sahip olmanızı istiyoruz.
Bu yolda yanlış dönüşler mutlaka yapacaksınız. Bir bakmışsınız, dizi izlerken 3 kişilik pizzanın tamamını mideye indirmişsiniz. Bir bakmışsınız, 3 kötü beyazın tamamını bonkörce kendinde barındıran künefeyi tercih edivermişsiniz, hem de kaymaklı! Ya da beklenmedik bir seyahat, beklenmedik bir misafir, egzersizlerinizi yapamayalı 1 hafta olmuş.
Ama bunlar, “bitti-gitti” deyip kendinizi uçurumdan atmanızı gerektirmez. Bir gün parmağınızdaki bir parça kremayı yaladınız diye, bir torba çikolatayı da mideye indirmek zorunda değilsiniz. Kendinize eroin müptelası muamelesi yapmayın!
Yapmanız gereken tek şey ise basit…
“Uygun bir yerden U dönüşü yap!”
Sabah geç yapınca kahvaltıyı cnm istemedi cnm sütle fıstıkta baya tok tuttu normalde 3 öğün yiyorumAfiyet olsun canım öğlen yemeği yememişsin az değilmi günlük menün
O zaman istrdiğimi söyliyebilirim
Afiyet olsun canımAkşam yemeğimi yerken menümü yazayım
Kahvaltı 10:00
2 yumurtalı lorlu omlet
1 dlm tb ekmek
Yarım turp, roka, maydanoz
Ara 12:00
Elma aramolu yeşilçay
Ara 14:00
1 kupa sütlü kahve
10 adet yer fıstığı
Akşam 17:30
Eki Görüntüle 1937418 Haş brokoli, haş tavuk,yoğurt
Ara 20:00
Kaysılı form çay
Yarım nar
2 lt su
aman tut canım boğazını verirken ko zorluğu düşünAhhhh reglii yaklaştıııı
Canım nelerr istiyooo
Vay vay vay maşallah menüye gell(09:10)
ev yapımı müsli (4yk yulaf,5 çiğ badem,5 çiğ fındık,6 yk yogurt,5 turna yemişi)
SPOR (10:30-11:00)
30 dk koşu bandı (5-5,5 km hızla)
(11:10)
60 gr deveci armutu
(12:30)komşum kahveye geldi
2 kuru kayısı
7 çiğ badem
7 çiğ fındık
1 kupa şekersiz az sütlü Nescafe
(14:30)
1 kupa güllü yeşil çay
SPOR (15:20-16:20)
1 Saat koşu bandı (5,5 -6 km hızla)
(16:30)
2 lokma armut
1 kuru kayısı
2 çiğ badem
5 çiğ fındık
(18:30)
yoğurtlu kereviz salatası (5 yk yogurt ve 80 Gr kereviz)
140 Gr et sote
bol maydanoz
(19:00)
1 maden suyu
SU:1500ml
SPOR : 90 DK şimdilik9 gibi bölgesel calisicam inşallah
Eki Görüntüle 1937453
Yok yok tutuyorum zatenAfiyet olsun canım
aman tut canım boğazını verirken ko zorluğu düşün
Evde olunca ne yesem diye mutfaktan çıkamam hergün dışarı atıyorum kendimiSabah geç yapınca kahvaltıyı cnm istemedi cnm sütle fıstıkta baya tok tuttu normalde 3 öğün yiyorumevde olunca 3 öğün fazla geliyor kahvaltı geç olunca
Sıcak bir duşa gir canım duştan sonrada kaslarına soğuk kompres yap biseycigin kalmaz mümkünse bunları yaptıktan sonrada uyursan kaslarindaki ağrı azalacaktırİyi akşamlar Hanımlar yerimden kalkamıyorum heryerimm ağrıyor 1 seneden beridir ilk sporum bellide
Salona başladım amannnnn sabah nasıl kalkacam bilmiyorum
Gidiyim de yapıyım bariSıcak bir duşa gir canım duştan sonrada kaslarına soğuk kompres yap biseycigin kalmaz mümkünse bunları yaptıktan sonrada uyursan kaslarindaki ağrı azalacaktır
Evet evde zor ama şartladım kendimi inşallah bi kaza olmaz, bide cuma randevum var onun korkusuda var diyetisyende tek tek yazdırıyor ne yediysemEvde olunca ne yesem diye mutfaktan çıkamam hergün dışarı atıyorum kendimi
Canım tebrik ederim çok iyi irade valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?