Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem abla bugün müthiş yoğundum gerçi hergünüm öyle
Spora başladım ya sesim bile kesildi
Hoca ilk günden bi zorladı bi zorladı sorma
Daha bunlar basit egzersizler diyo bide
Bu hocanın zorunu merak ediyorum
Sanırım hafta içi spor bana zor gelecek iş güç yemek çocuklar hepsi aksıyor çünkü

listenin kıymetini bilin valla mezun olduğumdan beri iki ileri bir geri yapıyorum dün akşam sıkıntıdan gene yedim hemde ne yeme bugün bütün gün midem bulandı muz kahve ile durdum tam gün akşam da mercimek çorbası içtim bidaha yapmıycam bunu kendime

İlk gündem niye öyle zorladıki bidaha gelme der gibi
En basit koşu bandı bile ilk yapınca 20 ancak dayanabiliyordum

platesime gittim ne güzel oldu kendime geldim artık haftada iki gün plates bir gün aerobik şimdi daha kolay olacak koruma geri kalan günlerde yürüyüşümü yapıcam bu kadar zahmet veripde emeğimi çöpe atacak şekilde yeme gafletinde bulunursam ağzıma tükürün benim:)
dün akşam eşimin yanında yediydim abarttım hemde gece midem kötü olunca kızdım ona yediğimi görüyorsun insan bu dur der okadar emek verdin zayıflamak için ne yapıyorsun şimdi diye bi silkeler:) adam ağzını açamadı önce sonra yemeyeudin zorlamı soktuk ağzına demezmi hain:)

Cocuktan çocuğa değişiyor etkinlikler süreci hızlandırıyor benim annemler yakın onlarda daha çok konuşuyor evde daha ziyade parmak emir komuta
Rakibem simit mi yemiş
yedim valla gün içinde artık no karbonhidrat protein candır diyecegim

süpersin dileğim bende kendime bir program oluşturmaya çalışıyorum ama henüz başaralı olamadım koşu bandına her gün yapicamda bazı günler koşu bandınin süresini azaltıp başka sporlar yapmam lazim

Ben yiyemediğim herseyi eşime yedirmeye çalışıyormusum meğersem, gecen farketmiş yemiyorum niye zorluyosun yiyemediklerini bana yediriyosun diyo gerçektenede öyle geçen ballı pestil sarması gördüm aldım tadına bile bakmadım sürekli tıkıyorum eşime canım istedikçe sende dene

Super tatlim
Kesinlikle katılıyorum
Ahhhh reglii yaklaştıııı
Canım nelerr istiyooo

Super
İyi akşamlar Hanımlar yerimden kalkamıyorum heryerimm ağrıyor 1 seneden beridir ilk sporum bellide
Salona başladım amannnnn sabah nasıl kalkacam bilmiyorum
oy kaslar çalıştı yandı yağlar

aynı ben

100 gram wasa 332 kcal
-Protein: 13,5 gr
-Karbonhidrat: 42,5 gr
-Yağ: 5,5 gr
-Doymuş yağ: 1 gr
-Lif: 29 gr
-Tuz: 1,25 gr

Tatlım wasa'nın içeriği susamlisi daha yağlı tabi bu oran önemli değil önemli olan wasada buğdayın özü ayrılmıyor saf haliyle i yüzden daha besleyici ve kuru olduğu için 2wasa 1dlm ekmek calorisinde ,@dagyolu

Bende bi çıtlatayım diyetisyene

İyi akşamlarrrrrr bugün geç kaldım şuan dışardayım şarjım az eve gidince telafi edicem.Menümü yazayımmm
Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk süzme peynir
1 ceviz

Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina

Akşam 18.0
1 tavuklu bol salata

Su:2 lt.
Spor : 60 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım

iyi fikir seni çakal seni:)

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

sıkılaşmak için bişeyler yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…