- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.521
listenin kıymetini bilin valla mezun olduğumdan beri iki ileri bir geri yapıyorum dün akşam sıkıntıdan gene yedim hemde ne yeme bugün bütün gün midem bulandı muz kahve ile durdum tam gün akşam da mercimek çorbası içtim bidaha yapmıycam bunu kendimeeyi baci biraz geç oldu ama öğrenmem iyi oldu birşey sorcam wasa da hic yağ yok demi
canım açma cislara kapı en büyük tehlike aslında yanaşma
o zaman bu lahmacun bugün bana yaradimi
Güzel olmuş bu masal cuma acep halimiz ne ola
ara bul canım madem çok yakınında
İlk gündem niye öyle zorladıki bidaha gelme der gibiMefkurem abla bugün müthiş yoğundum gerçi hergünüm öyle
Spora başladım ya sesim bile kesildi
Hoca ilk günden bi zorladı bi zorladı sorma
Daha bunlar basit egzersizler diyo bide
Bu hocanın zorunu merak ediyorum
Sanırım hafta içi spor bana zor gelecek iş güç yemek çocuklar hepsi aksıyor çünkü
Cocuktan çocuğa değişiyor etkinlikler süreci hızlandırıyor benim annemler yakın onlarda daha çok konuşuyor evde daha ziyade parmak emir komutaKayıp ilanı verseydin :))belki çıkar gelirdi
Bizim burda yağmur var şu anda ve soğukkk
Mecbur olmasam alışverişe bile gitmicem
Kış günü hiç dışarı çıkasım yok
Tatlım eğer faydalı olabiliyosak ne mutlu bize
Burda kim diğerine vakit ayırıp bişeyler yazıyorsa inan onun iyiliği için
Yoksa herkes kendine kilo veriyor
Herzaman dediğim gibi hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için oyalanmadan verip bu dertten kurtulalım istiyoruz
Bazen bende farkında olmadan sert konuşabiliyorum hatta hatırlarsan başta sanada öyle gelmişti
Ama Bazen negatif bi yorum tokat gibi yüzümüze çarçıp kendimize getirebiliyor bizi
Yeşillik her yönden candır bebeğim
Aslında bende çok sevmem aramamda Ama sağlık için yiyorum
Hem oksidan Hem vitamin hemde bizi tok tutması için ana yemeklerin yanında kurtarıcı
Çok yedim derdide olmuyor
şimdiki çocuklar daha geçmi konuşuyor acaba
Bizimkide 14 aylık mama gel git nein diyor bide bazı hayvan seslerini çıkarıyor köpeğe vavvav gibi
Tümünümü yedin kızz
Bu hafta listeye girecen ona göre
Eksiler geri gitmesin artsın
Zaten yüzden bölünecek
yedim valla gün içinde artık no karbonhidrat protein candır diyecegimRakibem simit mi yemiş
süpersin dileğim bende kendime bir program oluşturmaya çalışıyorum ama henüz başaralı olamadım koşu bandına her gün yapicamda bazı günler koşu bandınin süresini azaltıp başka sporlar yapmam lazimplatesime gittim ne güzel oldu kendime geldim artık haftada iki gün plates bir gün aerobik şimdi daha kolay olacak koruma geri kalan günlerde yürüyüşümü yapıcam bu kadar zahmet veripde emeğimi çöpe atacak şekilde yeme gafletinde bulunursam ağzıma tükürün benim:)
dün akşam eşimin yanında yediydim abarttım hemde gece midem kötü olunca kızdım ona yediğimi görüyorsun insan bu dur der okadar emek verdin zayıflamak için ne yapıyorsun şimdi diye bi silkeler:) adam ağzını açamadı önce sonra yemeyeudin zorlamı soktuk ağzına demezmi hain:)
Ben yiyemediğim herseyi eşime yedirmeye çalışıyormusum meğersem, gecen farketmiş yemiyorum niye zorluyosun yiyemediklerini bana yediriyosun diyo gerçektenede öyle geçen ballı pestil sarması gördüm aldım tadına bile bakmadım sürekli tıkıyorum eşime canım istedikçe sende deneplatesime gittim ne güzel oldu kendime geldim artık haftada iki gün plates bir gün aerobik şimdi daha kolay olacak koruma geri kalan günlerde yürüyüşümü yapıcam bu kadar zahmet veripde emeğimi çöpe atacak şekilde yeme gafletinde bulunursam ağzıma tükürün benim:)
dün akşam eşimin yanında yediydim abarttım hemde gece midem kötü olunca kızdım ona yediğimi görüyorsun insan bu dur der okadar emek verdin zayıflamak için ne yapıyorsun şimdi diye bi silkeler:) adam ağzını açamadı önce sonra yemeyeudin zorlamı soktuk ağzına demezmi hain:)
Super tatlimAkşam yemeğimi yerken menümü yazayım
Kahvaltı 10:00
2 yumurtalı lorlu omlet
1 dlm tb ekmek
Yarım turp, roka, maydanoz
Ara 12:00
Elma aramolu yeşilçay
Ara 14:00
1 kupa sütlü kahve
10 adet yer fıstığı
Akşam 17:30
Eki Görüntüle 1937418 Haş brokoli, haş tavuk,yoğurt
Ara 20:00
Kaysılı form çay
Yarım nar
2 lt su
Kesinlikle katılıyorumBurda bence kimsenin söylediğine alınmamak lazım, kimse kimseye üslupsuz konusmaz, kimse kimseye laf sokmaz, sonucta bi takımız ve belirli bi amaç için birlikteyiz, birbirimizi tabiki uyarıcaz, bazılarımız profösyonel destek alıyo tabiki o deneyimlerini aktarıcak, mesele sadece tartıda eksilmek değil sağlık beslenmek ve bunu öğrenip hayatımıza empoze etmek, bildiğimizi yapıcaksak takıma ne gerek var bireysel zayıflarız
Kimsenin şahsına söylemiyorum ama böyle mevzular takımı germekten başka bi işe yaramıyor bence eleştirilere daha sakin ve olumlu bakmalıyız çünkü yararımıza olduğunu düşünüyorum
Ahhhh reglii yaklaştıııı
Canım nelerr istiyooo
Super(09:10)
ev yapımı müsli (4yk yulaf,5 çiğ badem,5 çiğ fındık,6 yk yogurt,5 turna yemişi)
SPOR (10:30-11:00)
30 dk koşu bandı (5-5,5 km hızla)
(11:10)
60 gr deveci armutu
(12:30)komşum kahveye geldi
2 kuru kayısı
7 çiğ badem
7 çiğ fındık
1 kupa şekersiz az sütlü Nescafe
(14:30)
1 kupa güllü yeşil çay
SPOR (15:20-16:20)
1 Saat koşu bandı (5,5 -6 km hızla)
(16:30)
2 lokma armut
1 kuru kayısı
2 çiğ badem
5 çiğ fındık
(18:30)
yoğurtlu kereviz salatası (5 yk yogurt ve 80 Gr kereviz)
140 Gr et sote
bol maydanoz
(19:00)
1 maden suyu
SU:1500ml
SPOR : 90 DK şimdilik9 gibi bölgesel calisicam inşallah
Eki Görüntüle 1937453
oy kaslar çalıştı yandı yağlarİyi akşamlar Hanımlar yerimden kalkamıyorum heryerimm ağrıyor 1 seneden beridir ilk sporum bellide
Salona başladım amannnnn sabah nasıl kalkacam bilmiyorum
aynı benBen yiyemediğim herseyi eşime yedirmeye çalışıyormusum meğersem, gecen farketmiş yemiyorum niye zorluyosun yiyemediklerini bana yediriyosun diyo gerçektenede öyle geçen ballı pestil sarması gördüm aldım tadına bile bakmadım sürekli tıkıyorum eşime canım istedikçe sende dene
Bende bi çıtlatayım diyetisyene100 gram wasa 332 kcal
-Protein: 13,5 gr
-Karbonhidrat: 42,5 gr
-Yağ: 5,5 gr
-Doymuş yağ: 1 gr
-Lif: 29 gr
-Tuz: 1,25 gr
Tatlım wasa'nın içeriği susamlisi daha yağlı tabi bu oran önemli değil önemli olan wasada buğdayın özü ayrılmıyor saf haliyle i yüzden daha besleyici ve kuru olduğu için 2wasa 1dlm ekmek calorisinde ,@dagyolu
Afiyet olsun canımİyi akşamlarrrrrr bugün geç kaldım şuan dışardayım şarjım az eve gidince telafi edicem.Menümü yazayımmm
Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk süzme peynir
1 ceviz
Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina
Akşam 18.0
1 tavuklu bol salata
Su:2 lt.
Spor : 60 dk yürüyüş
iyi fikir seni çakal seni:)Ben yiyemediğim herseyi eşime yedirmeye çalışıyormusum meğersem, gecen farketmiş yemiyorum niye zorluyosun yiyemediklerini bana yediriyosun diyo gerçektenede öyle geçen ballı pestil sarması gördüm aldım tadına bile bakmadım sürekli tıkıyorum eşime canım istedikçe sende dene
Afiyet olsun canımİyi akşamlarrrrrr bugün geç kaldım şuan dışardayım şarjım az eve gidince telafi edicem.Menümü yazayımmm
Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk süzme peynir
1 ceviz
Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina
Akşam 18.0
1 tavuklu bol salata
Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk süzme peynir
1 ceviz
Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina
Akşam 18.0
1 tavuklu bol salata
sıkılaşmak için bişeyler yapabilirsinsüpersin dileğim bende kendime bir program oluşturmaya çalışıyorum ama henüz başaralı olamadım koşu bandına her gün yapicamda bazı günler koşu bandınin süresini azaltıp başka sporlar yapmam lazim
bende evde daha rahat yapıyorum diyeti sporu dışarda düzenim kaçıyorEvde olunca ne yesem diye mutfaktan çıkamam hergün dışarı atıyorum kendimi
Canım tebrik ederim çok iyi irade valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?