- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.561
enişte doğru yapıyor bende istiyorum fazla yiyince yeme desin ters motive olur hem:)Vayy yavrum vayyy
Ben toplamda 55 kilo verdim hiç teşekkür duymadım :)
Ama Allah var benim kilo alma potansiyelimi bildiği için biraz fazla yesem gözüme bakar
Iyice saldın sen kendini der
Bilmiyoki ben gizli gizli yiyom
hatta bu yediklerim bile fazla onun için
64 yanında yüz ikiyüz grla gelebilir kabulümüz ama daha fazlasını almayız buraya:)Yazdığını gördüm :)
Cumada bu bildirim buraya gelecek işte o kadar. Nokta
alabilmek için avm gitmem lazım hastalıklar soğuklar gidemedim kar düştüğünden beriKız git al tutanmı var seni :))sanki bal kaymak
Sonra hayal kırıklığına uğrama
inşallah canım. dün zaten oruç olduğum için de mide boştu. biraz da o yüzden oldu. ama moral düzeltti yine deCumaya güzel bi eksiyle gelde cnm...
Cumada sabah tartılacaksın
Tatlım oruç olduğunuzda sahur iftar şeklinde yazınki ilk bakınca öğünler çok uzun geliyor çünkü
Şakşuka kızartmamıydı
inşallah canım olursun.İçimden bir ses yarına en az -1 olurum gibi geliyor
Olmazsa çok üzülecem
hadi inşalla tatlım.İnşallah abla bende 57 leri göreceğim gibi sanki çok umutluyum :)
baharcım ben bıldırcın yumurtasıyla tavuk yumurtasını karşılaştıran pek çok yazı okudum. inan hepsi birbirinden çok farklıydı. birbirlerine göre yüksek veya düşük değerleri var tabi. dikkatli yemek gerek haklısın. biraz daha araştırayım.Bıldırcın yumurtası çok faydalı ama günde bir tane ideal çünkü besin değeri 3-4 tavuk yumurtası kadar yani sabah 7 yumurta yemissin yaklaşık calori olarak düşük evet toplasan 7-8 tanesi 150cal etsede fazla tüketimin yan etkileri var canım
geçmiş olsun. menü güzel afiyet olsun.Ben nöbetteyim oğlumun ateşi var bu gün uyku yok takipteyim
Sahur(6:00)
2yumurta
2wasaaharcım
1kk peynir
1tk tahin pekmez
İftar(18:00)
1kase çorba
4yk musakka (sonunda bitti :) )
1tk barbunya
1tk makarna
1isirik kek
Saçma oldu çünkü herşeyden gözüm kaldı
Şu:1.5lt spor:36dk oğlum uyanınca yarıda kaldı
çok güzel.Akşam yemeğimi yerken menümü yazayım
Kahvaltı 10:00
2 yumurtalı lorlu omlet
1 dlm tb ekmek
Yarım turp, roka, maydanoz
Ara 12:00
Elma aramolu yeşilçay
Ara 14:00
1 kupa sütlü kahve
10 adet yer fıstığı
Akşam 17:30
Eki Görüntüle 1937418 Haş brokoli, haş tavuk,yoğurt
Ara 20:00
Kaysılı form çay
Yarım nar
2 lt su
mervem içinde kereviz yeşerecek(09:10)
ev yapımı müsli (4yk yulaf,5 çiğ badem,5 çiğ fındık,6 yk yogurt,5 turna yemişi)
SPOR (10:30-11:00)
30 dk koşu bandı (5-5,5 km hızla)
(11:10)
60 gr deveci armutu
(12:30)komşum kahveye geldi
2 kuru kayısı
7 çiğ badem
7 çiğ fındık
1 kupa şekersiz az sütlü Nescafe
(14:30)
1 kupa güllü yeşil çay
SPOR (15:20-16:20)
1 Saat koşu bandı (5,5 -6 km hızla)
(16:30)
2 lokma armut
1 kuru kayısı
2 çiğ badem
5 çiğ fındık
(18:30)
yoğurtlu kereviz salatası (5 yk yogurt ve 80 Gr kereviz)
140 Gr et sote
bol maydanoz
(19:00)
1 maden suyu
SU:1500ml
SPOR : 90 DK şimdilik9 gibi bölgesel calisicam inşallah
Eki Görüntüle 1937453
ben bugün midem sayesinde doğru bi hareket yapmışım taş çatlasa 700kalori anca almışımdırDiyette Kaçamak Yapıldığında Nasıl Telafi Edilir.
Diyet yapmaya başlayanların diyetlerini kısa süre sonra bırakmasının en büyük nedeni diyeti bozdukları anda diyete son vermeleridir. Hayatta her şeyin telafisi mevcuttur. Diyeti Bozunca Ertesi Gün Ne Yapmalıyım sorusunun cevabını bildiğinizde diyetinizi sonlandırmanız da gerekmeyecektir.
Diyeti bozunca o gün yerdiğiniz tüm yiyecekleri ve içecekleri kalem kalem yazın. Daha sonra sitemizden tüm bu gıdaların kalori değerini öğrenin. Kalori değerini öğrendiğinizde günlük ihtiyacınız olan kalori miktarından çıkarın. Kalan kalori miktarı, taledi etmeniz gereken miktardır. Aşağıda hesaplaması verilmiştir.
Telafi Edilmesi Gereken Miktar = Alınan Kalori (-) Günlük Kalori İhtiyacı
Örneğin diyeti bozunca o gün içinde 3000 kalori aldınız, Günlük kalori ihtiyacınız ise 1900 kalori diyelim. bu durumda 3000-1900= 1100 kalori fazladan aldınız.
Bu durumda diyet listeniz 1400 kalorilik bile olsa günlük kalori ihtiyacınızagöre hesaplama yapın. Bu durumda o günü nötr geçmiş olacaksınız. 1100 kaloriyi telafi etmek için sonrası 1-2 günde diyet listenizi 1400 den 1300-1250 gibi değerlere düşürebilirsiniz. Ve ekstra spor aktiviteleri ile ertesi gün bu fazladan kaloriyi telafi etmiş olacaksınız. Bu durum yazdığımız kadar basit değil tabi ki, Bir gün dahi diyeti bozmak sizi sonraki 1-2 gün oldukça zorlayacaktır. Fakat yine de diyeti tamamen bırakmaktan iyidir. Bu gibi durumlar için diyet listenizi hazırlayan diyetisyen hekim size daha detaylı bilgi verecektir.
Dikkat etmeniz gereken şey ise diyet bozduğunuz için ertesi gün alınan kalori miktarınız riskli bir şekilde kısmaktır. Bu durumda vücut gereksinimlerini karşılamakta zorlanır ve sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Diyetisyenin yaptığı listeden çok az bir miktar keserek genelde bu fazla kaloriyi spor ile telafi etmek önerimizdir.
Valla bide liste korkusu olmasa kimse beni tutamazdı heralde :)enişte doğru yapıyor bende istiyorum fazla yiyince yeme desin ters motive olur hem:)
ablam burda her kaçamaklı menüye göz yumulsa bu başarıları elde edemeyiz sizn korkunuza nelere hayır demiştim zamanında:)
Kız 2 tane aldıydım daha biri bitti benden başka yiyen yok bide senelerdir yemedigimin acısını cikariyoruminşallah canım. dün zaten oruç olduğum için de mide boştu. biraz da o yüzden oldu. ama moral düzeltti yine de
evet öyle yazacaktım aklımdaydı unutmuşum. şakşuka biberle patlıcanın yağda çevrilmesiyle yapılmıştı.
inşallah canım olursun.
hadi inşalla tatlım.
baharcım ben bıldırcın yumurtasıyla tavuk yumurtasını karşılaştıran pek çok yazı okudum. inan hepsi birbirinden çok farklıydı. birbirlerine göre yüksek veya düşük değerleri var tabi. dikkatli yemek gerek haklısın. biraz daha araştırayım.
geçmiş olsun. menü güzel afiyet olsun.
çok güzel.
mervem içinde kereviz yeşerecek
Yok güzelim hiç bi sıkıntı YokMefkurem abla netim bitti yarin aksama kadar gelemiycem haberin olsun bu arada gerginlikmi var tam anlamadım ama gecmise donup bakicam sen bizim en kıymetlimizsin sen olmasan bu takimin anlamida degeride kalmiyo bunu herkes cok iyi biliyo daha fazla seyler ysxatimda konuya hakim degilim sikintili seyler yazmayım şimdi
Fulyam akşam ki pilav olmasa onun yerine 2 köfte daha yeseymissin keşkesabah 08.50
1 yumurta
1,5 dilim peynir
domates
birer tutam dereotu maydanoz nane
öğlen 13.30
tavuk şiş
1 yk bulgur
1 dilim ekmek kadar lavaş
2 yk yoğurt
salata
akşam 18.40
3 köfte (ekmeksiz)
2 yk pilav
salata
ara 1 küçük elma, 20 fıstık
2 lt su
Sonra sakince okuyacam şimdi çocuklar geliyomuşDiyette Kaçamak Yapıldığında Nasıl Telafi Edilir.
Diyet yapmaya başlayanların diyetlerini kısa süre sonra bırakmasının en büyük nedeni diyeti bozdukları anda diyete son vermeleridir. Hayatta her şeyin telafisi mevcuttur. Diyeti Bozunca Ertesi Gün Ne Yapmalıyım sorusunun cevabını bildiğinizde diyetinizi sonlandırmanız da gerekmeyecektir.
Diyeti bozunca o gün yerdiğiniz tüm yiyecekleri ve içecekleri kalem kalem yazın. Daha sonra sitemizden tüm bu gıdaların kalori değerini öğrenin. Kalori değerini öğrendiğinizde günlük ihtiyacınız olan kalori miktarından çıkarın. Kalan kalori miktarı, taledi etmeniz gereken miktardır. Aşağıda hesaplaması verilmiştir.
Telafi Edilmesi Gereken Miktar = Alınan Kalori (-) Günlük Kalori İhtiyacı
Örneğin diyeti bozunca o gün içinde 3000 kalori aldınız, Günlük kalori ihtiyacınız ise 1900 kalori diyelim. bu durumda 3000-1900= 1100 kalori fazladan aldınız.
Bu durumda diyet listeniz 1400 kalorilik bile olsa günlük kalori ihtiyacınızagöre hesaplama yapın. Bu durumda o günü nötr geçmiş olacaksınız. 1100 kaloriyi telafi etmek için sonrası 1-2 günde diyet listenizi 1400 den 1300-1250 gibi değerlere düşürebilirsiniz. Ve ekstra spor aktiviteleri ile ertesi gün bu fazladan kaloriyi telafi etmiş olacaksınız. Bu durum yazdığımız kadar basit değil tabi ki, Bir gün dahi diyeti bozmak sizi sonraki 1-2 gün oldukça zorlayacaktır. Fakat yine de diyeti tamamen bırakmaktan iyidir. Bu gibi durumlar için diyet listenizi hazırlayan diyetisyen hekim size daha detaylı bilgi verecektir.
Dikkat etmeniz gereken şey ise diyet bozduğunuz için ertesi gün alınan kalori miktarınız riskli bir şekilde kısmaktır. Bu durumda vücut gereksinimlerini karşılamakta zorlanır ve sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Diyetisyenin yaptığı listeden çok az bir miktar keserek genelde bu fazla kaloriyi spor ile telafi etmek önerimizdir.
afiyet olsun canım. çok güzel.İyi akşamlarrrrrr bugün geç kaldım şuan dışardayım şarjım az eve gidince telafi edicem.Menümü yazayımmm
Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk süzme peynir
1 ceviz
Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina
Akşam 18.0
1 tavuklu bol salata
Su:2 lt.
Spor : 60 dk yürüyüş
haklısın canım. fıstıkları da yememeliydim. o da ekstra oldu.Fulyam akşam ki pilav olmasa onun yerine 2 köfte daha yeseymissin keşke
Fıstıklar dikkatimi çekmedi canımafiyet olsun canım. çok güzel.
haklısın canım. fıstıkları da yememeliydim. o da ekstra oldu.
Ana aynısını dedi bugün hocabende ilk başladım sayılır deneme süresi olmuştu haftada bir gün, bizim hocada anamızı ağlattı oda diyor kaslarınız açılsın daha ağırlaştıracsz sonrada belden aşağısını özellikle soğuk su ile duş aldıracam dedi kan akışı için herhalde
Afiyet olsun canım superİyi akşamlarrrrrr bugün geç kaldım şuan dışardayım şarjım az eve gidince telafi edicem.Menümü yazayımmm
Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk süzme peynir
1 ceviz
Öğle 12.45
1 yeşil elma
1 mandalina
Akşam 18.0
1 tavuklu bol salata
Su:2 lt.
Spor : 60 dk yürüyüş
Yağsız tuzsuz ara1su bardağı izin vardı ama bu saate yenmez kızKızlar eşim patlamış mısır istedi nede güzel kokuyor meret
Evet abla kitaplar etkinlik kartları var ben şimdi puzzle magnetlere geçtim ben yemek hazırlarken oda buzdolabında puzzle yapıyorBence canın kilo vermek istiyor :)
Sanki kuruyemiş fazlamı olmuş cnm
Bugün sık sık yemişin belki meto şaşırır
Spor tabiki süper
Ilk gün için niye bu kadar zorladıki acaba
Hangi günler gideceksin cnm
Kız dilek seninki hem suçlu hem güçlü işine dönmüş
Adam bişey dese bu seferde lokmamı mı sayıyosun derdin :))doğru demiş adamcağız
Bizimkilerde çok ilgileniyolar
şimdi elinden kitap düşmüyor
Bol Bol kitaplara hayvanlara bakıyoruz
1 gün cardiyo 1 gün kaslar için çalışma daha doğruymuş aslında cnm
Bunların çok çeşitleri oluyor
Benim son aldığım çavdarlı ve mayasızdı tabiki susamsız
Beni fazla doyurmasada ekmekten daha hafif oluyor bana göre
Ben kraker gibi fazlaca yiyebilirim :)
Toplamda 31 kuruyemiş 3 meyve olmuş
Ana öğün olmadığı için insan doymuyor arada atıştırıyor böyle
Benimki de bana mı verdin kendine verdin derVayy yavrum vayyy
Ben toplamda 55 kilo verdim hiç teşekkür duymadım :)
Ama Allah var benim kilo alma potansiyelimi bildiği için biraz fazla yesem gözüme bakar
Iyice saldın sen kendini der
Bilmiyoki ben gizli gizli yiyom
hatta bu yediklerim bile fazla onun için
Canım değerleri çok yüksek o yüzden alerji gibi yan etkiler var çocuklarda erken ergenlik gibi bigun arkadaşım aradı hamile birde ben iki gündür evden çıkamıyor durum şehir dışında ne yapiyim diye ne yedin yediğin mı dokundu derken benim akıllı kanki 8tane bıldırcın yumurtası yemiş iki gün üst üste İzmir'den KV getirdi diye bol bulmuş yemişinşallah canım. dün zaten oruç olduğum için de mide boştu. biraz da o yüzden oldu. ama moral düzeltti yine de
evet öyle yazacaktım aklımdaydı unutmuşum. şakşuka biberle patlıcanın yağda çevrilmesiyle yapılmıştı.
inşallah canım olursun.
hadi inşalla tatlım.
baharcım ben bıldırcın yumurtasıyla tavuk yumurtasını karşılaştıran pek çok yazı okudum. inan hepsi birbirinden çok farklıydı. birbirlerine göre yüksek veya düşük değerleri var tabi. dikkatli yemek gerek haklısın. biraz daha araştırayım.
geçmiş olsun. menü güzel afiyet olsun.
çok güzel.
mervem içinde kereviz yeşerecek
Afiyet olsun canımsabah 08.50
1 yumurta
1,5 dilim peynir
domates
birer tutam dereotu maydanoz nane
öğlen 13.30
tavuk şiş
1 yk bulgur
1 dilim ekmek kadar lavaş
2 yk yoğurt
salata
akşam 18.40
3 köfte (ekmeksiz)
2 yk pilav
salata
ara 1 küçük elma, 20 fıstık
2 lt su
Yok güzelim hiç bi sıkıntı Yok
Olması içinde bi sebeb Yok
Tek derdimiz hepimizin birlikte kilo vermesi
Çünkü birileri sabit yada artı olunca verenlere gönül rahatlığıyla sevinemiyoz
Kız şu paketinizi başka yerlerde bitirmeyin
Ben anca yazın yaparımAna aynısını dedi bugün hoca
Hatta biri hocam bunu yazın yapacaz demi diye sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?