Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elifim Allah kolaylık versin.

Aman poni dikkat artı olarak dönme sporda yapamıyorsun öğünlere dikkat

Hanimlar dün ki menüm u yazamadım aksam menu iyice kotu etti meyve sebze detoksu yaptim basim feci bir sekilde ağrıdı herkes benzer seyler yasiyormu
Menümü yazayım geçmişe bakayım

Sabah 1 bardak portakal suyu 1 ceviz

Ara 1 bardak keçi sütü

Öğlen 1 bardak sebze suyu yoğurt

Ara 1 meyve

Akşam yoğurt salata

3lt su 45 dk koşu bandı bu menüyle sade 300 gr gitti

pazartesi yorumlardan sonra korktum
balıktan dolayı korktum her ihtimale karşı yemedim yoğurdu
Tatlım biz sağlıklı beslenmeye bişey demeyizki sadece fazla karbon olursa bu senin için iyi değil özellikle basit karbonlar
Kahvaltını güzelce yumurta peynir zeytin bol yeşillikle yap

Evet abla gorunmedim,sebepsiz bu hafta motivasyonum dusuktu sizi de etkilemek istemedim aslinda ondan giremedim
Sebepsiz demişin ama canını sıkan bişeymi var cnm
Bide insan kaçamak yapıncada morali bozuluyor modu düşüyor benimde öyle oldu bu hafta
Ahh elifim hayırlısıyla evine gel yerleşde bunun acısını çıkartırız

Kızlar bugün bir uykum var ki gözlerim yanıyor resmen kızım uyusa da yürüyüşünü yapsam belki acilirim
Spor yapınca kendine gelirsin cnm uygun olursan sonra az kestir

Bu arada baya iltifatlarla karşılaştım. özellikle teyzem beni 95 kiloyken görmüştü şimdi çok şaşırdı çok mutlu oldum
bunlar çok güzelde aman şımarma tatlım biliyon daha incecik değilsin

tatlım sürekli az menüler olunca vücut az beslenmeye alışıyor detoks işe yaramıyor o zaman

Kepek 3 kaşık vardı sanırım pırasalıda bulgurla yemeğini yaptım zeytinyağlı

abla çıktım da koşu bandına 34 dk da karşı komşum aradı dışarda işi varmış kızı sana birakabilirmiyim diye bende olur dedim benim cimcime kızın elindeki tableti görünce çıldırdı uykusuda gelmişti yarım bıraktım kızı uyutayim en iyisi dedim duşa bile giremedim

Aslinda bende kacamak yaptigim icin sanirim,pazartesi mercimek koftesi yaptim ve bayagi yedim
Dun ve bugun dikkatliyum pazartesiye oranla biraz daha eksiyim ama cumaya gorw hala arti malesef

Tatlım biz sağlıklı beslenmeye bişey demeyizki sadece fazla karbon olursa bu senin için iyi değil özellikle basit karbonlar
Kahvaltını güzelce yumurta peynir zeytin bol yeşillikle yap
Tamam kahvaltı konusunda önerilerini dinleyeceğim böyle daha doyurucu oluyor aslında

bu sene benim için hiç iyi başlamadı inşallah bundan sonrası iyi olur. Kayınbabamın abisi vefat etmiş bugün eşim aradı İstanbul a gideceklermiş ailecek cenaze için iki gün evdeyim yine hafta sonuyla birlikte dört gün eder bilgisayar da yok harddiski yanmış tlfdan girmeye çalışacam artık

(10:30)
1 tk çörek otu yağı

(11:30)
1 haşlanmış bıldırcın yumurtası
1 kayısı kıvamında yumurta
40 Gr peynir
50 gr et sote

(12:30)
1 kupa güllü yeşil çay

(14:00-14:30) komşum geldi kızını bana bıraktı 1 saat yapacaktım ama artık akşama yaparım
30 dk koşu bandı

(15:00)
yogurtlu ev yapımı müsli (3 yk yoğurt, 2 yk yulaf ,2 kuru kayısı,2 çiğ badem,2 çiğ fındık)

(17:30)
150 Gr tavuk
4 yk yoğurt
SU:1,5 lt su 1 lt detoks suyu
spor 30 dk

Bugün bir uyuşukluk var üzerimde

Harika cnm

Süper Can'ım afiyet olsun.

Öyle canım ya misafir işte napicaksin idare ediyoruz çok iş yapmak sıktı biraz :) bunaldim. Cup diye karşımdaki denize atlayıp Rusya ya doğru yüzesim var :))
Kız napcan oralarda atlama
bu gibi detoxlarada spor önerilmiştir çünkü alınan calori çok düşük

afiyet olsun canım güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…