Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet giriyorum çıkıyorum sayfalar ilerlemiyor
Al benden de canım bugün zaten bende ruhsal bir durgunluk var burasıda boş olunca iyice saldım kendimi
süper

öğlen dışardan mı aldın tostu canım birde çarşamba için daha hafif daha protein ağırlıklı olabilirmis sanki

Cok şükür cnm gayet güzel
Hep yağdan gidiyor tavsiye ederim
Sen gelde ben sana hepsini tek tek atarım cnm ilk listeden başlarsın

Elif'in hoşgeldin canım benim annemler gideli 1 hafta oldu ev hala bakıyoruz canım ya hayırlısı ile bir bulsak bakalım

eliya cnm kışın misafirlikte , misafirde zor neyseki az kalmış toparlarsın evine dönünce inşallah

Benimde yarı yıl tatilde genelde görümcelerim geliyor bakalım bir sınavda beni bekliyor
Aynen dediğin gibi kışın misafir çok zor. Seninde sınavında büyük desene Allah kolaylik versin canım inşallah kolaylıkla atlatirsin.

Aynen dediğin gibi kışın misafir çok zor. Seninde sınavında büyük desene Allah kolaylik versin canım inşallah kolaylıkla atlatirsin.
Ayy inşallah en son 61 kiloya düşmüştüm ve gene şubat tatilinde görümcemler gelcek diye izne ayrılmıstım sonrası malum verdiklerimi geri alıp döndüm 1 sene sonra, beni sıkı sıkı tutun bırakmayınn

Cok şükür cnm gayet güzel
Hep yağdan gidiyor tavsiye ederim
Sen gelde ben sana hepsini tek tek atarım cnm ilk listeden başlarsın
Tamam bebeğim öyle yaparız. Kesin kararlı bir donus yapıcam inşallah. Artık bu yük kalksin üstümden.

Elif'in hoşgeldin canım benim annemler gideli 1 hafta oldu ev hala bakıyoruz canım ya hayırlısı ile bir bulsak bakalım
Hosbulduk canım. Allah kavuştursun. Bulursun insallah hayırlısı olsun yeter ki.

Abovvvvv göz kulak olayım sana o zaman. Bırakmam bi yerlere.

öğlen işyerinde uygun olmadım. tost yiyebildim. iyi olmadı biliyorum. yarını hafif tutmam gerekiyor.
Sen yarib halledersin fulyacim
Tamam bebeğim öyle yaparız. Kesin kararlı bir donus yapıcam inşallah. Artık bu yük kalksin üstümden.

Hosbulduk canım. Allah kavuştursun. Bulursun insallah hayırlısı olsun yeter ki.
amin canım hayırlısı inşallah

Eki Görüntüle 1938120 C.tesi günu manzaram iz.

Eki Görüntüle 1938121 Bugün ku manzaramiz :)
ohh süper

Sen ne yaptın fulya cım nasıl gidiyor verebildin mi kilo ben yokken.
biraz verdim canım. sen nasılsın? kilo almadın değil mi?

vet
evet dışardan mervecim. zorunlu olarak. bu aralar işler biraz yoğun.

Menum
Kalkis 1 kahve 2 kayısı bir kaç tane yaban mersini

Sabah 10 11
2 yumurta peynir 2 wasa yesillik

Öğlen 1 tabak şehriyeli tavuk salata

Akşam sade tavuklu salata

2lt su
10 dk koşu bandı

Kızlar yarına misafirim var temizlik ve hazırlık derken şimdiye kaldı menü sabah gelirim menü yorumlamaya

Kahvaltı 1 yumurta ile kaşarlı omlet 9.30
2 d. Tbe
4 zeytin

Öğle 13
Çeyrek lavaş
1.5 pors döner
3 kanat
Ayran

Akşam 18.30 malesef öğlenin aynısı

Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…