- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.681
Sen ne yaptın fulya cım nasıl gidiyor verebildin mi kilo ben yokken.öğlen işyerinde uygun olmadım. tost yiyebildim. iyi olmadı biliyorum. yarını hafif tutmam gerekiyor.
Al benden de canım bugün zaten bende ruhsal bir durgunluk var burasıda boş olunca iyice saldım kendimiEvet giriyorum çıkıyorum sayfalar ilerlemiyor
süper
öğlen dışardan mı aldın tostu canım birde çarşamba için daha hafif daha protein ağırlıklı olabilirmis sankisabah 08.50
1,5 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim siyez ekmeği
domates
öğlen 13.30
karışık tost
akşam 19.00
2 yk yumurtalı ıspanak kavurma (1/2 yumurta)
2 kepçe tarhana çorbası
salata
1,5 lt su
şekersiz olarak 5 kupa açık çay, 2 kupa oolong çayı, 1 kupa fitre kahve
30 dk yürüyüş
Cok şükür cnm gayet güzelSağol canom.
abovvvvv çok tehlikeli bende bir kaç kaçak yaptım löp löp goturuyorlar gözümün önünde baklavaları
canımcım annenler gitti mi naptiniz ev buldunuz mu?
İŞTE Bu :)
cikartiriz acısını mefkusum sıkıldım YEMİNLE
maşallah canım iraden azmin süper diyetisyen le nasıl gidiyor yolunda mi hersey son listeyi eklemeyi unutma döndüğümde senin listelere uymayı düşünüyorum
Ay bu kar kışta deniz düşünemiyorum ama bakıp bakıp ferahliyorum.
Elif'in hoşgeldin canım benim annemler gideli 1 hafta oldu ev hala bakıyoruz canım ya hayırlısı ile bir bulsak bakalımSağol canom.
abovvvvv çok tehlikeli bende bir kaç kaçak yaptım löp löp goturuyorlar gözümün önünde baklavaları
canımcım annenler gitti mi naptiniz ev buldunuz mu?
İŞTE Bu :)
cikartiriz acısını mefkusum sıkıldım YEMİNLE
maşallah canım iraden azmin süper diyetisyen le nasıl gidiyor yolunda mi hersey son listeyi eklemeyi unutma döndüğümde senin listelere uymayı düşünüyorum
Ay bu kar kışta deniz düşünemiyorum ama bakıp bakıp ferahliyorum.
Aynen dediğin gibi kışın misafir çok zor. Seninde sınavında büyük desene Allah kolaylik versin canım inşallah kolaylıkla atlatirsin.eliya cnm kışın misafirlikte , misafirde zor neyseki az kalmış toparlarsın evine dönünce inşallah
Benimde yarı yıl tatilde genelde görümcelerim geliyor bakalım bir sınavda beni bekliyor
Ayy inşallah en son 61 kiloya düşmüştüm ve gene şubat tatilinde görümcemler gelcek diye izne ayrılmıstım sonrası malum verdiklerimi geri alıp döndüm 1 sene sonra, beni sıkı sıkı tutun bırakmayınnAynen dediğin gibi kışın misafir çok zor. Seninde sınavında büyük desene Allah kolaylik versin canım inşallah kolaylıkla atlatirsin.
Tamam bebeğim öyle yaparız. Kesin kararlı bir donus yapıcam inşallah. Artık bu yük kalksin üstümden.Cok şükür cnm gayet güzel
Hep yağdan gidiyor tavsiye ederim
Sen gelde ben sana hepsini tek tek atarım cnm ilk listeden başlarsın
Hosbulduk canım. Allah kavuştursun. Bulursun insallah hayırlısı olsun yeter ki.Elif'in hoşgeldin canım benim annemler gideli 1 hafta oldu ev hala bakıyoruz canım ya hayırlısı ile bir bulsak bakalım
Abovvvvv göz kulak olayım sana o zaman. Bırakmam bi yerlere.Ayy inşallah en son 61 kiloya düşmüştüm ve gene şubat tatilinde görümcemler gelcek diye izne ayrılmıstım sonrası malum verdiklerimi geri alıp döndüm 1 sene sonra, beni sıkı sıkı tutun bırakmayınn
Aynen bırakmayın beniAbovvvvv göz kulak olayım sana o zaman. Bırakmam bi yerlere.
Sen yarib halledersin fulyacimöğlen işyerinde uygun olmadım. tost yiyebildim. iyi olmadı biliyorum. yarını hafif tutmam gerekiyor.
amin canım hayırlısı inşallahTamam bebeğim öyle yaparız. Kesin kararlı bir donus yapıcam inşallah. Artık bu yük kalksin üstümden.
Hosbulduk canım. Allah kavuştursun. Bulursun insallah hayırlısı olsun yeter ki.
ohh süper
İyi geceler canımİyi geceler canlar öpüldünüz.
biraz verdim canım. sen nasılsın? kilo almadın değil mi?Sen ne yaptın fulya cım nasıl gidiyor verebildin mi kilo ben yokken.
vetAl benden de canım bugün zaten bende ruhsal bir durgunluk var burasıda boş olunca iyice saldım kendimi
süper
öğlen dışardan mı aldın tostu canım birde çarşamba için daha hafif daha protein ağırlıklı olabilirmis sanki
inşallah canım. 2 gündür motivem biraz bozuk. teyzem de buzda düşmüş sabah. başını çarpmış. dıştan birşey yok ama. canım sıkıldı. iyice kötü oldum.Sen yarib halledersin fulyacim
amin canım hayırlısı inşallah
ohh süper
Benim reglde cuma gelecek sen deyince baktım belki pisti oluruzTabiki yok
Tek kurtuluşun regli oldu, yoksaaa kesin yenerdim seni, artık rövanş yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?