Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Reglden 1 hafta önce başlıyor kriz bende
60 gr bitter bi porsiyon meyveye denk meyve yemedim
Ama kiloda veremedim of ya
Cnm öyle ama meyvenin vücutta etkisiyle çikolatanın ki bir değil
Mesela gün boyu sadece 1 dlm pasta ye gene kilo vermezsin
Daha fazla kalori alarak düzenli beslenerek verebilirsin bunun gibi bişey

selam kızlarrrr eliptik bisikletim bugün yarın gelio kargoda 3 gündür diyet modundayım en kısa zamanda dönüyorum sabah 71.3 kiloydum eliptiğe alışır alışmaz hemen aranızdayım bu sefer kararlıyım çünkü cumartesi yine fazlasıyla rencide oldum beğendiğim pantolonu giydim çok kötü durdu mont begendim little da en büyüğü yani xl yi basenlerimden kapatamadım başlarken foto koyucam sadece basenden ibaret bir insanım 3 ana 3 ara öğün şeklinde gidiyorum diyetisyen emzirdiğim için liste vermedi ben yeme stilimi anlattım diğer diyet tecrübemde bende sana böyle bişi vercem zaten sporla destekle dedi en kısa zamanda burdayım öpüyorum hepinizi

Reglden 1 hafta önce başlıyor kriz bende
60 gr bitter bi porsiyon meyveye denk meyve yemedim
Ama kiloda veremedim of ya
Bencede bitter bı çok kaçamağı göre tabiki iyi ama 25g diye biliyorum ben
Tebrik ederim seni
Tartı hiç kıpırdamıyor sanki kilo sabitliyorum bu ne şimdi hiç anlamadım daha ilk günler
regl yaklaştığı için olabilir ben bugün oldum çok sisim yarina Allah kerim

(11:30)
2 haşlanmış yumurta sarısı,
1 haşlanmış yumurta beyazı
35 Gr taze peynir
bol maydanoz
4 yk yoğurt ( birer tutam nane,kekik , pul biber ve çeşni)

(12:30)
1dilim portakal

(13:40)
1 kupa güllü yeşil çay

(16:20)
120 Gr tavuk göğsü ( tost makinesinde)
3 kepçe bol baharatlı ve limonlu yeşil çorba ( pırasa, taze ve kuru soğan, ıspanak, lahana, maydanoz, dereotu)( birer tutam pul biber, nane ,kekik, kori, zerdeçal,zencefil ve çeşni)

SU: 650 ml , 1 lt detoks suyu

Bugün spor konusunda kararsızım yaparsam yazarım

demir ilk sıralarda olması fikrindeyim

canım dün annemgil de gün vardı sabahtan gittik tüm gün oradaydık bu hafta duraksama yaşıyorum oda iyi olmadı ins düzenli gelirim

Afiyet olsun lavaş dürüm ha canım çekti ya

Sabah 08.15
1 kasik tereyagli yumurta
2 dilim tam bugday ekmek
1 kk peynir
6 tane yesil zeytin
Sekersiz cay

Ara 11.00
1 avuc beyaz leblebi

Ogle 12.30
1 kase mercimek corba
5 yk yogurt

Ara 15.00
2 parca armut
1 kuru incir

Aksam 18.30
5 yk twze fasulye
5 yk barbunya
Salata

2 litre su
Spor 1 mil leslie

HARİKA Bir MENÜ mervecim bu hafta çok iyi vereceğine inanıyorum ben bu hafta grlarla uğraştım malum haftaninda etkisi var siskinligim çok ins bir daha yarışmak nasip olur şimdiden tebrik ederim

Son düzenleme:
HARİKA Bir MENÜ mervecim bu hafta çok iyi vereceğine inanıyorum ben bu hafta grlarla uğraştım malum haftaninda etkisi var siskinligim çok ins bir daha yarışmak nasip olur şimdiden tebrik ederim
sağol canım umarım dediğin gibi olur canım
afiyet olsun canım

Afiyet olsun Can'ım.Biz tanışmadık sanırım ben Elif 1 aydır gruptayım :)
Menüne bakıcak olursam sporu arttırsaydın daha iyi olurdu.Akşamki yemekler yerine sebze yemeği olabilirdi.Gündüz 2 dilim ekmek yemişsin çünkü üstüne fasülye ve barbunya şişkinlik yapabilir.Onun harici güzel :)

Süper canımmm afiyet olsun.Merak ediyorum yarını :) Baya gelişmeler vardır sende.Spora ara verebilirsin bugün istersen.

Menümm

Kahvaltı 9:00
1 haş yumurta
2 kaşık lor
Roka,maydanoz
1 dlm tb ekmek

Öğle 12:15
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt

Ara 15:00
Sütlükahve

Akşam 17:30
5 kaşık menemen
1 kaşık lor
1 dlm tb ekmek

2 lt su

Afiyet olsun cnm
Harikasın bu hafta elinden geleni yaptın

Süper canımmm afiyet olsun.Merak ediyorum yarını :) Baya gelişmeler vardır sende.Spora ara verebilirsin bugün istersen.
bende meraktayim canım bakalım ne olacak şuan gözümün önünden bir dünya yiyecek geciyor

Afiyet olsun canım
Ve bugun regli oldum tam tartı öncesi napalım hayırlısı artık
Hadi gözün aydın canm
Afiyet olsun cnm
Harikasın bu hafta elinden geleni yaptın
valla öyle bakalım sonuç ne olacak yarın gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…