- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.801
ellerine sağlık cnmHaftalık msj sayıları@mefkurem----187msj
@askrhpozitif --163 msj
sahgull ----133msj
@ezo26 -----106 msj
@Habinar ----99msj
North River ----66 msj
@MuskaM ----66msj
@60kiloyum----57msj
Poni Bon --- 37 msj
@masal3487 ----37msj
@dagyolu -------36msj
@yiden16 ---33 msj
@kkkmevsim5----23 msj
@eliya-----13 msj
@deryanur_ ----4 msj
taaa taaa herkesi saydım listede denemede izinde kim varsa saydım sonuçlar ortada 187 msjla @mefkurem takımın cırcır böceği seçilmiştir
Sağol canım bu regllerde. Bitince -800daha garanti biliyorsuntebrikler rakibemNorth River
Eline sağlık canım.malum memleketteyim kardeşimin nişanı var yarın akşam.bugünde kına gecesi. bizim adetler çok ağır tepsi tepsi baklavalar,bohçalar derken bi de evde iki yeğenim var kızımla baya hareketliler. babam problmli zaten. Bu hengamede haftasonu olan aöf sınavlarına çalışmaya çalışıyorum. daraldım evimi özledimHaftalık msj sayıları
Poni Bon --- 37 msj
@askrhpozitif --163 msj
@ezo26 -----106 msj
North River ----66 msj
@dagyolu____36msj
@60kiloyum----57msj
sahgull ----133msj
@mefkurem----187msj
@Habinar ----
@kkkmevsim----
@eliya-----
@yiden16 ---
@deryanur_ ----
@MuskaM ----
@masal3487 ----
Ne zaman dönüyorsun bugün tartılsanD imkanın oldu muEline sağlık canım.malum memleketteyim kardeşimin nişanı var yarın akşam.bugünde kına gecesi. bizim adetler çok ağır tepsi tepsi baklavalar,bohçalar derken bi de evde iki yeğenim var kızımla baya hareketliler. babam problmli zaten. Bu hengamede haftasonu olan aöf sınavlarına çalışmaya çalışıyorum. daraldım evimi özledim
Ekmekler fazla olmuş Can'ım gerisi güzel afiyet olsun.
Merhaba cnm bnde kk nin gediklisiyim 2012 ten beri ismim burcu bakliyatlarda zayiflamada onemli rol oynar cnm. Sadece yarsta cumadan once cars. Ve pers. Uygum degil sislik ypabilir. Spor ins. Eliptik bisikletim gelince baslicam
Aksam ekmk olmasaymis daha iyiymis cnm cunku oglende sehriye var
Patatesin diyette cok yeri olmamali cnm
Bni fazla sisirmez cnm
Gayet guzel cnm
Cok iyi cnm
Ozel bir diyet mi yapiosin cnm
Ekmkler cok olmus cnm
Ekmklet fazla cnm
@MuskaM beğenerek geliyor
günaydın arkadaşlarım bol eksili bir gün olsun inşallahben aceleyle çıktım dışarda işlerim var tartılmadım
***9.TAKIM 500. Etap***
MuallimeA (74,3///%)
askrhpozitif(82,9///%)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4///%)
Mefkurem (79.3///%)
ezo26 (58,3///%)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)
9. Takım ortalama %
LİSTE DIŞI :
Eliya (
Kkkmevsim (72,7///%)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102///%)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
Burcunu(71/)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü
canım mezun olduğum kilodan 500,600gr fazlaydır dün ailem vardı dikkat edemedim ama 1kilo sınırım zaten bugün de koşturmalı geçicek yarın düzen kurar atarım onudaUmarım mezun olduğun kiloya ulaşmışsındır yeniden zayıf olmanın faydaları işte tartı aklına gelmiyor bile :)
Sağol canım inşallah bu hafta daha çok bekliyordum olmadiHee sen direk liste içinde bildirim yapmışsın:) tebrikler canım bu haftada aynı performansı gösterecegine inanıyorum
hadi inşallah bacım bu hafta Nekadar gittiListe öncesi 100 lere veda edeceğim inşallah kızlarKararlıyım bu haftayı çok iyi değerlendirmem lazım
Tartılıcam canım.eve de pazar dönüyoruz nasipseNe zaman dönüyorsun bugün tartılsanD imkanın oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?