Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın hayırlı cumalar canlar malesef kötü beslenmenin cezasını tartı verdi

Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
Bu hafta çok dikkatli olacağım. Bahane mazeret yok
şimdi gördüm daha fazla verirdin aslında olsun bu hafta daha bi asılır fazlasıyla verirsin

Tebrikler kızlarr

Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
Tebr canım

Ellerine sağlık kuzum
inşallah canım iki gündür tartılmıyorum regl ödemi gitse sıkıntı yok şuan hisbiküs içiyorum
gider gider haftaya daha çok gider

Bi arkadaş dedi dolunay varmış herkes te ödem oluşuyormuş hadi ya dedim inanmadım ama valla gerçekmiş dedi
Olabilir belki ama şu sıralar yüzüğüm gece sıkmiyor parmaklarımi
Gunaydin kizlar ise.gidiyorum sabah tartildim 71 kilo geldim bugun klinikte kahvalti var abartmicam soz...
Hadi bakalım canım güzelce atlatirsin insallah
Kızlar hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar tatlım
Eki Görüntüle 1938773

Geçen hafta: 67,2
Bu hafta : 66,7
Fark :500 gr
Yüzde: 0,74
Regl için süper canm
ellerine sağlık cnm
herkes eksiğini görsün
mesela ben merveyi geçiçem bu hafta
Hahaha hadi bakalım fıstık
Günaydın herkese
Günaydın poni
günaydın arkadaşlarım bol eksili bir gün olsun inşallah ben aceleyle çıktım dışarda işlerim var tartılmadım
Yarın tartilrsin canm

Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
günaydın eksi candır canım ama haftaya daha dikkatli ol ki emeklerin boşa gitmesin

Liste öncesi 100 lere veda edeceğim inşallah kızlar Kararlıyım bu haftayı çok iyi değerlendirmem lazım
Wuhuu süper
Günaydın

Cuma 84.4
Bugün 84.0
Fark -0.4
fulyam super

***9.TAKIM 500. Etap***

MuallimeA (74,3///%)
askrhpozitif(82,9///%)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4/84/0.4/%0.47)
Mefkurem (79.3///%)

ezo26 (58,3///%)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)

9. Takım ortalama %

LİSTE DIŞI :

Eliya (
Kkkmevsim (72,7///%)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102/101.5/0.5/%0.49)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
Burcunu(71/)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü

hayırlı cumalar canım hepimiz toplu msj yazıyoruz o yüzden 1 sayılıyor
ama bence bu uygulama doğru değil kaç msj yazılmış ona bakılmalı bazen tek tek yaziyoruz bazen çoklu

Eki Görüntüle 1938773

Geçen hafta: 67,2
Bu hafta : 66,7
Fark :500 gr
Yüzde: 0,74
tebrikler canım

7 li rakamların tarihe gömulmesine ins ramak kalmış

Sağol canım bu regllerde. Bitince -800daha garanti biliyorsun
İns bu sözünü haftaya birfiil yaşarım

canim baklavalara hangi konuda yardımcı oluyorsun ben ki fıstıklı ya bayılırım iki kilo daha verim kendimi ödüllendirmek için neyse bosver in biz sağlıklı besleniyiruz

günaydın arkadaşlarım bol eksili bir gün olsun inşallah ben aceleyle çıktım dışarda işlerim var tartılmadım
gelince tartıl baci kolay gelsin

Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
evet ins 9 lu rakamları görürsün ins

Günaydın

Cuma 84.4
Bugün 84.0
Fark -0.4
ablacım tebrik ederim

canım uygulama diye birşey yok burda herkes inan senden çok alıntı yaptı bu hafta herkesi tek tek sayabiliyorsan sen say canım bu bile bı sürü vakit alıyor biz sadece ortalık sessiz herkes durumun farkına varsın diye sayarim bak dedik saydım hicgirmedigi günlerde var bazılarının bazılarının hergun alintili 20msj yazdığında var burada msj motive olmak için demoralizasyonu için yapılmış birşey değildi

Tabi canım saymak kolay değil ama moral bozukluğu diye birşey yok emeğin var sagolasin haklısın bu hafta hatalarımı biliyorum doğru herkesten az ugramisimdir ama sayarken msj sayısı göz önünde bulundurulsa daha mantıklı geldi tabi bu da zor ancak bir kişi sorumluluguna verilecek ki olsun

Karatayi bir ben uygulayamadim ya doyasıya kadar kısmını abartiyorum sanırım ilk hafta kilo vermeyince bıraktım
geçen haftada artiydim yanlış hatırlamıyorsam artı gelmicem demistin
canım duraklama dönemi yaşarsan değişiklik amacıyla tekrar dönebilirsin daha doğru fikir elde etmiş olursun

Yarın sözleri var canımcim
evet hayırlı işleri vardı Allah hayırlı eylesin

Günaydın kizlar gec kaldim daha doğrusu bikac gundur hic gelemiyorum oglum cooook hasta atesi düşmek bilmiyor ilac antibiyotik banamisi demiyor iki uc gecedir uyku nedir bilmiyorum birak teli elime almayi yemek bile yapamıyorum sürekli kucagimda halsi bitkin beni mahvefiyor onun bu durumu birazdan üçüncü dr a gidicez bu sefer igne alicaz cunku ilaclari icirsek bile kusuyor ki zaten icirmek cok cok zor neyse duanixi bekliyorum Mefkurem abla brn listeye girecek kadar kilo verdim ama bu ara cok aktif olamayabilirim bi sıkıntı olacaksa beni bi süre daha liste konusunda erteleyebilirsjn sana bırakıyorum
Gecen hafta 72,7
Bu hadta 71,8
-900

Izne 72,5 la ayrılmıştım

Günaydın kızlar

Ne yazıkki -100 bende

Geçen hafta 79.3
Bugün 79.2
Fark 0.1

Siz eklermisiniz lütfen

Bahar ellerine sağlık cnm çok emek vermişin
Son 3 gündür aktif olmama ma rağmen fena değilmişim
Burda önemli olan çoklu- tekli alıntı meselesi değil. -ki benim tekli mesaj baya azdır diğerine göre
Zaten takıma kim geliyor kim gelmiyor farkediliyor
Son zamanlarda çoğunlukta menü yaz, bikaç menü yorumu yap çık durumu oluyor
Takım demek sohbet muhabbetin olduğu dertlerin paylaşıldığı esprilerin yapıldığı
Iyisiyle kötüsüyle hayatın paylaşıldığı bi yer olması gerekir
Inş.herkes daha çok emek verecektir

Kilo veren ve vermek için çabalayan herkese tebrikler

Tartılıcam canım.eve de pazar dönüyoruz nasipse
Bu hafta var mısın yarisa
kolay gelsin canım bende iki ogun besleniyirum biraz da karataya benzetiyirum bu arada kan gurubun

kız çok değil üzülme
a+ canım

Karatayi bir ben uygulayamadim ya doyasıya kadar kısmını abartiyorum sanırım ilk hafta kilo vermeyince bıraktım
geçen haftada artiydim yanlış hatırlamıyorsam artı gelmicem demistin
Canım doymak ama ne kadar doymak ben abartmiyorum o kadar peygamber efendimizin dediği gibi iki öğün ama midenizin hepsini doldurmayın tarzı
geçmiş olsun canım bu ara salgın var 4.gun düşüyor ateş

Ekliyoruz abla rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…