- 30 Kasım 2014
- 30.091
- 132.669
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.821
şimdi gördüm daha fazla verirdin aslındaGünaydın hayırlı cumalar canlar malesef kötü beslenmenin cezasını tartı verdi
Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
Bu hafta çok dikkatli olacağım. Bahane mazeret yok
Tebrikler kızlarr***9.TAKIM 500. Etap***
MuallimeA (74,3///%)
askrhpozitif(82,9///%)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4///%)
Mefkurem (79.3///%)
ezo26 (58,3///%)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü
9. Takım ortalama %
LİSTE DIŞI :
Eliya (
Kkkmevsim (72,7///%)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102///%)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
Tebr canımGünaydın hayırlı cumalar canlar malesef kötü beslenmenin cezasını tartı verdi
Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
fulyam eksi olsun bizim olsunGünaydın
Cuma 84.4
Bugün 84.0
Fark -0.4
Ellerine sağlık kuzumHaftalık msj sayılarıMefkurem ----187msj
askrhpozitif --163 msj
@sahgull----133msj
@ezo26 -----106 msj
@Habinar ----99msj
North River ----66 msj
@MuskaM ----66msj
60kiloyum ----57msj
Poni Bon --- 37 msj
@masal3487 ----37msj
istikrar1986 -------36msj
@yiden16 ---33 msj
F Fittek ----23 msj
@eliya-----13 msj
@deryanur_ ----4 msj
taaa taaa herkesi saydım listede denemede izinde kim varsa saydım sonuçlar ortada 187 msjlaMefkurem takımın cırcır böceği seçilmiştir
gider gider haftaya daha çok giderinşallah canım iki gündür tartılmıyorum regl ödemi gitse sıkıntı yok şuan hisbiküs içiyorum
Olabilir belki ama şu sıralar yüzüğüm gece sıkmiyor parmaklarımiBi arkadaş dedi dolunay varmış herkes te ödem oluşuyormuş hadi ya dedim inanmadım ama valla gerçekmiş dedi
Hadi bakalım canım güzelce atlatirsin insallahGunaydin kizlar ise.gidiyorum sabah tartildim 71 kilo geldim bugun klinikte kahvalti var abartmicam soz...
Hayırlı cumalar tatlımKızlar hayırlı cumalar
Regl için süper canm
Hahaha hadi bakalım fıstıkellerine sağlık cnm
herkes eksiğini görsün
mesela ben merveyi geçiçem bu hafta
Günaydın poniGünaydın herkese
Yarın tartilrsin canmgünaydın arkadaşlarım bol eksili bir gün olsun inşallahben aceleyle çıktım dışarda işlerim var tartılmadım
günaydın eksi candır canım ama haftaya daha dikkatli ol ki emeklerin boşa gitmesinGünaydın hayırlı cumalar canlar malesef kötü beslenmenin cezasını tartı verdi
Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
Wuhuu süperListe öncesi 100 lere veda edeceğim inşallah kızlarKararlıyım bu haftayı çok iyi değerlendirmem lazım
fulyam superGünaydın
Cuma 84.4
Bugün 84.0
Fark -0.4
ama bence bu uygulama doğru değil kaç msj yazılmış ona bakılmalı bazen tek tek yaziyoruz bazen çokluhayırlı cumalar canım hepimiz toplu msj yazıyoruz o yüzden 1 sayılıyor
tebrikler canım
7 li rakamların tarihe gömulmesine ins ramak kalmış***9.TAKIM 500. Etap***
MuallimeA (74,3///%)
askrhpozitif(82,9///%)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4///%)
Mefkurem (79.3///%)
ezo26 (58,3///%)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü
9. Takım ortalama %
LİSTE DIŞI :
Eliya (
Kkkmevsim (72,7///%)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102///%)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
İns bu sözünü haftaya birfiil yaşarımSağol canım bu regllerde. Bitince -800daha garanti biliyorsun
canim baklavalara hangi konuda yardımcı oluyorsun ben ki fıstıklı ya bayılırım iki kilo daha verim kendimi ödüllendirmek için neyse bosver in biz sağlıklı besleniyiruzEline sağlık canım.malum memleketteyim kardeşimin nişanı var yarın akşam.bugünde kına gecesi. bizim adetler çok ağır tepsi tepsi baklavalar,bohçalar derken bi de evde iki yeğenim var kızımla baya hareketliler. babam problmli zaten. Bu hengamede haftasonu olan aöf sınavlarına çalışmaya çalışıyorum. daraldım evimi özledim
gelince tartıl baci kolay gelsingünaydın arkadaşlarım bol eksili bir gün olsun inşallahben aceleyle çıktım dışarda işlerim var tartılmadım
evet ins 9 lu rakamları görürsün insGünaydın hayırlı cumalar canlar malesef kötü beslenmenin cezasını tartı verdi
Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
ablacım tebrik ederimGünaydın
Cuma 84.4
Bugün 84.0
Fark -0.4
canım uygulama diye birşey yok burda herkes inan senden çok alıntı yaptı bu hafta herkesi tek tek sayabiliyorsan sen say canım bu bile bı sürü vakit alıyor biz sadece ortalık sessiz herkes durumun farkına varsın diye sayarim bak dedik saydım hicgirmedigi günlerde var bazılarının bazılarının hergun alintili 20msj yazdığında var burada msj motive olmak için demoralizasyonu için yapılmış birşey değildiama bence bu uygulama doğru değil kaç msj yazılmış ona bakılmalı bazen tek tek yaziyoruz bazen çoklu
tebrikler canım
7 li rakamların tarihe gömulmesine ins ramak kalmış
İns bu sözünü haftaya birfiil yaşarım
canim baklavalara hangi konuda yardımcı oluyorsun ben ki fıstıklı ya bayılırım iki kilo daha verim kendimi ödüllendirmek için neyse bosver in biz sağlıklı besleniyiruz
gelince tartıl baci kolay gelsin
evet ins 9 lu rakamları görürsün ins
ablacım tebrik ederim
Tabi canım saymak kolay değil ama moral bozukluğu diye birşey yok emeğin var sagolasin haklısın bu hafta hatalarımı biliyorum doğru herkesten az ugramisimdir ama sayarken msj sayısı göz önünde bulundurulsa daha mantıklı geldi tabi bu da zor ancak bir kişi sorumluluguna verilecek ki olsuncanım uygulama diye birşey yok burda herkes inan senden çok alıntı yaptı bu hafta herkesi tek tek sayabiliyorsan sen say canım bu bile bı sürü vakit alıyor biz sadece ortalık sessiz herkes durumun farkına varsın diye sayarim bak dedik saydım hicgirmedigi günlerde var bazılarının bazılarının hergun alintili 20msj yazdığında var burada msj motive olmak için demoralizasyonu için yapılmış birşey değildi
kolay gelsin canım bende iki ogun besleniyirum biraz da karataya benzetiyirum bu arada kan gurubunBugün itibariyle Karataya basladim
kız çok değil üzülmeUtanarak yazıyorum +500
Karatayi bir ben uygulayamadim ya doyasıya kadar kısmını abartiyorum sanırım ilk hafta kilo vermeyince bıraktımBugün itibariyle Karataya basladim
geçen haftada artiydim yanlış hatırlamıyorsam artı gelmicem demistinUtanarak yazıyorum +500
Yarın sözleri var canımcimMefkus ablacim da yoğun anlaşılan kolay gelsin
canım duraklama dönemi yaşarsan değişiklik amacıyla tekrar dönebilirsin daha doğru fikir elde etmiş olursunKaratayi bir ben uygulayamadim ya doyasıya kadar kısmını abartiyorum sanırım ilk hafta kilo vermeyince bıraktım
geçen haftada artiydim yanlış hatırlamıyorsam artı gelmicem demistin
evet hayırlı işleri vardı Allah hayırlı eylesinYarın sözleri var canımcim
Bu hafta var mısın yarisaTartılıcam canım.eve de pazar dönüyoruz nasipse
a+ canımkolay gelsin canım bende iki ogun besleniyirum biraz da karataya benzetiyirum bu arada kan gurubun
kız çok değil üzülme
Canım doymak ama ne kadar doymak ben abartmiyorum o kadar peygamber efendimizin dediği gibi iki öğün ama midenizin hepsini doldurmayın tarzıKaratayi bir ben uygulayamadim ya doyasıya kadar kısmını abartiyorum sanırım ilk hafta kilo vermeyince bıraktım
geçen haftada artiydim yanlış hatırlamıyorsam artı gelmicem demistin
geçmiş olsun canım bu ara salgın var 4.gun düşüyor ateşGünaydın kizlar gec kaldim daha doğrusu bikac gundur hic gelemiyorum oglum cooook hasta atesi düşmek bilmiyor ilac antibiyotik banamisi demiyor iki uc gecedir uyku nedir bilmiyorum birak teli elime almayi yemek bile yapamıyorum sürekli kucagimda halsi bitkin beni mahvefiyor onun bu durumu birazdan üçüncü dr a gidicez bu sefer igne alicaz cunku ilaclari icirsek bile kusuyor ki zaten icirmek cok cok zor neyse duanixi bekliyorumMefkurem abla brn listeye girecek kadar kilo verdim ama bu ara cok aktif olamayabilirim bi sıkıntı olacaksa beni bi süre daha liste konusunda erteleyebilirsjn sana bırakıyorum
Gecen hafta 72,7
Bu hadta 71,8
-900
Izne 72,5 la ayrılmıştım
Ekliyoruz abla rica ederimGünaydın kızlar
Ne yazıkki -100 bende
Geçen hafta 79.3
Bugün 79.2
Fark 0.1
Siz eklermisiniz lütfen
Bahar ellerine sağlık cnm çok emek vermişin
Son 3 gündür aktif olmama ma rağmen fena değilmişim
Burda önemli olan çoklu- tekli alıntı meselesi değil. -ki benim tekli mesaj baya azdır diğerine göre
Zaten takıma kim geliyor kim gelmiyor farkediliyor
Son zamanlarda çoğunlukta menü yaz, bikaç menü yorumu yap çık durumu oluyor
Takım demek sohbet muhabbetin olduğu dertlerin paylaşıldığı esprilerin yapıldığı
Iyisiyle kötüsüyle hayatın paylaşıldığı bi yer olması gerekir
Inş.herkes daha çok emek verecektir
Kilo veren ve vermek için çabalayan herkese tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?