- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.841
Çok geçmiş olsun bitanem inş.uzun sürmez çabuk iyileşir kuzucukGünaydın kizlar gec kaldim daha doğrusu bikac gundur hic gelemiyorum oglum cooook hasta atesi düşmek bilmiyor ilac antibiyotik banamisi demiyor iki uc gecedir uyku nedir bilmiyorum birak teli elime almayi yemek bile yapamıyorum sürekli kucagimda halsi bitkin beni mahvefiyor onun bu durumu birazdan üçüncü dr a gidicez bu sefer igne alicaz cunku ilaclari icirsek bile kusuyor ki zaten icirmek cok cok zor neyse duanixi bekliyorumMefkurem abla brn listeye girecek kadar kilo verdim ama bu ara cok aktif olamayabilirim bi sıkıntı olacaksa beni bi süre daha liste konusunda erteleyebilirsjn sana bırakıyorum
Gecen hafta 72,7
Bu hadta 71,8
-900
Izne 72,5 la ayrılmıştım
Hayırlı cumalar cnm maşallah istikrarlısın tebriklerHayırlı Cumalarrrrrrrrr:) Tünaydınlarrrrrrrrr
Süpersin canım tebrikler***9.TAKIM 500. Etap***
MuallimeA (74,3/74,8/+0,5/%-0,67)
askrhpozitif(82,9/81,4/1,5/%1,81)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4/84/0.4/%0.47)
Mefkurem (79.3/79.2/0.1/%0.13)
ezo26 (58,3/57.7/0.6/%1.03)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü
9. Takım ortalama %0,568
LİSTE DIŞI :
Eliya (
Kkkmevsim (72,7/71.8/0.9/%1.24)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102/101.5/0.5/%0.49)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
Burcunu(71/)
Eki Görüntüle 1938834
Gidiyor da eskisi gibi degil.Kilo verdikçe daha da kilolu gibi görüyorum kendimi.Hayırlı cumalar cnm maşallah istikrarlısın tebrikler
çok normal kilon azaldı bence harika vermişsinGidiyor da eskisi gibi degil.Kilo verdikçe daha da kilolu gibi görüyorum kendimi.Gözüm alıştı herhalde
Odeminde çıkar canimbugun diyetisyen kontrolüm var bakalım ne kadar yağ çufçufladım çok heycanlıyımmm
olabilir canım tekrar denemekten zarar gelmezsecanım duraklama dönemi yaşarsan değişiklik amacıyla tekrar dönebilirsin daha doğru fikir elde etmiş olursun
evet hayırlı işleri vardı Allah hayırlı eylesin
geçmiş olsun canım süper vermişsinGünaydın kizlar gec kaldim daha doğrusu bikac gundur hic gelemiyorum oglum cooook hasta atesi düşmek bilmiyor ilac antibiyotik banamisi demiyor iki uc gecedir uyku nedir bilmiyorum birak teli elime almayi yemek bile yapamıyorum sürekli kucagimda halsi bitkin beni mahvefiyor onun bu durumu birazdan üçüncü dr a gidicez bu sefer igne alicaz cunku ilaclari icirsek bile kusuyor ki zaten icirmek cok cok zor neyse duanixi bekliyorumMefkurem abla brn listeye girecek kadar kilo verdim ama bu ara cok aktif olamayabilirim bi sıkıntı olacaksa beni bi süre daha liste konusunda erteleyebilirsjn sana bırakıyorum
Gecen hafta 72,7
Bu hadta 71,8
-900
Izne 72,5 la ayrılmıştım
Valla abla son 3 de olsaydı kimse tutamaz mis seniGünaydın kızlar
Ne yazıkki -100 bende
Geçen hafta 79.3
Bugün 79.2
Fark 0.1
Siz eklermisiniz lütfen
Bahar ellerine sağlık cnm çok emek vermişin
Son 3 gündür aktif olmama ma rağmen fena değilmişim
Burda önemli olan çoklu- tekli alıntı meselesi değil. -ki benim tekli mesaj baya azdır diğerine göre
Zaten takıma kim geliyor kim gelmiyor farkediliyor
Son zamanlarda çoğunlukta menü yaz, bikaç menü yorumu yap çık durumu oluyor
Takım demek sohbet muhabbetin olduğu dertlerin paylaşıldığı esprilerin yapıldığı
Iyisiyle kötüsüyle hayatın paylaşıldığı bi yer olması gerekir
Inş.herkes daha çok emek verecektir
Kilo veren ve vermek için çabalayan herkese tebrikler
Çok haklısın canım sabahları ekmek yemedigim wc sorunu yaşıyorum bunu fark ettim hafta da 3 gün falan sabahları yemeğe gayret ediyorumBu hafta var mısın yarisa
a+ canım
Canım doymak ama ne kadar doymak ben abartmiyorum o kadar peygamber efendimizin dediği gibi iki öğün ama midenizin hepsini doldurmayın tarzı
geçmiş olsun canım bu ara salgın var 4.gun düşüyor ateş
Elif'im süpersin***9.TAKIM 500. Etap***
MuallimeA (74,3///%)
askrhpozitif(82,9///%)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4/84/0.4/%0.47)
Mefkurem (79.3///%)
ezo26 (58,3/57,7/0.6/%1.03)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)
9. Takım ortalama %
LİSTE DIŞI :
Eliya (
Kkkmevsim (72,7///%)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102/101.5/0.5/%0.49)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
Burcunu(71/)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü
Sağol kuzumSüpersin canım tebrikler
sağol gülümaskrhpozitif wuww harikasın cnmm
Ev dışında olmuyo canm ya hele annemgildeKaratayi bir ben uygulayamadim ya doyasıya kadar kısmını abartiyorum sanırım ilk hafta kilo vermeyince bıraktım
geçen haftada artiydim yanlış hatırlamıyorsam artı gelmicem demistin
Canısı niye moral bozuyorsun ki biz senin veridigin kiloyu bu kilolu halimizle zor veriyoruz hiç bozma moralini fıstık gibi hatunsunGidiyor da eskisi gibi degil.Kilo verdikçe daha da kilolu gibi görüyorum kendimi.Gözüm alıştı herhalde
ay hadi bakalım canım hayırlı haberlerle koşu bandını alınca diyetisyeni es geçtim birde açıkçası umdugumu bulamamakta korktum özel hastaneler sağlık sigortası karsilamiyor zatenbugun diyetisyen kontrolüm var bakalım ne kadar yağ çufçufladım çok heycanlıyımmm
Varım canım toparlanmam lazım. yüzmeye de gidicem haftada 2 gün kork bendenBu hafta var mısın yarisa
a+ canım
Canım doymak ama ne kadar doymak ben abartmiyorum o kadar peygamber efendimizin dediği gibi iki öğün ama midenizin hepsini doldurmayın tarzı
geçmiş olsun canım bu ara salgın var 4.gun düşüyor ateş
kuzum Zuhal abla sana demişti artı gelmeyeceksen listeden çıkma diye sende gelmem dedin evet aile yanında zor oluyor ama bir sorumlulugumuz olunca iki kat daha çok dikkat etmemiz gerekir şuan 2 hafta önceki verdiğin kilonun yarısından çoğunu almış durumdasın kuzum ve hazirana kadar hedefe ulaşmak istiyorsan iki geri bir ileriyle olmaz en azından sabit kalmaya calisman lazım emeklerin çöpe gidiyor veridigin haftaların bir anlamı kalmıyorEv dışında olmuyo canm ya hele annemgilde
Doğru diyosn canm ama az hasarla atlattm diye düşünüyorum bi de regl olucm onun şişkinliği var. tabi bunlar bi yerde bahane oluyor.kuzum Zuhal abla sana demişti artı gelmeyeceksen listeden çıkma diye sende gelmem dedin evet aile yanında zor oluyor ama bir sorumlulugumuz olunca iki kat daha çok dikkat etmemiz gerekir şuan 2 hafta önceki verdiğin kilonun yarısından çoğunu almış durumdasın kuzum ve hazirana kadar hedefe ulaşmak istiyorsan iki geri bir ileriyle olmaz en azından sabit kalmaya calisman lazım emeklerin çöpe gidiyor veridigin haftaların bir anlamı kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?