- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.861
etle aran nasıl kırmızı et bende ağırlık yapıyorBu hafta var mısın yarisa
a+ canım
Canım doymak ama ne kadar doymak ben abartmiyorum o kadar peygamber efendimizin dediği gibi iki öğün ama midenizin hepsini doldurmayın tarzı
geçmiş olsun canım bu ara salgın var 4.gun düşüyor ateş
vay vay vay ne denir tebrik edilir ama haftaya senin için üzgünüm***9.TAKIM 500. Etap***
MuallimeA (74,3/74,8/+0,5/%-0,67)
askrhpozitif(82,9/81,4/1,5/%1,81)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4/84/0.4/%0.47)
Mefkurem (79.3/79.2/0.1/%0.13)
ezo26 (58,3/57.7/0.6/%1.03)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü
9. Takım ortalama %0,568
LİSTE DIŞI :
Eliya (
Kkkmevsim (72,7/71.8/0.9/%1.24)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102/101.5/0.5/%0.49)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
Burcunu(71/)
Eki Görüntüle 1938834
uyurken uyanırsa nasıl yapiyorsunuz koşu bandı hemen yan duvarında sesden uyanır diye yapamıyorum diğer odalarda yer yok koysamda evin düzeni bozulur nasıl yapayım ya eliptisk en iyisi demi ses de yok koşu bandı gibiCanlar malum bugün cuma dün temizlik yapacaktım canım istemedi bugüne sarkti kızımın uyku saati gelmeden hemen halledeyim o uyurkende sporumu yapmam lazım az önce küçük boy pizzanın iki ince dilimini mideye indirdimbugün çok su içmem lazım ve bol hareket etmem lazım
canım mezun olduğum kilodan 500,600gr fazlaydır dün ailem vardı dikkat edemedim ama 1kilo sınırım zaten bugün de koşturmalı geçicek yarın düzen kurar atarım onuda
Sağol canım inşallah bu hafta daha çok bekliyordum olmadi
hadi inşallah bacım bu hafta Nekadar gitti
Tebrikler fulyaGünaydın
Cuma 84.4
Bugün 84.0
Fark -0.4
şimdi gördüm daha fazla verirdin aslındaolsun bu hafta daha bi asılır fazlasıyla verirsin
Sağol canımTebrikler kızlarr
Tebr canım
Tebrik ederim canım hikayenden önemli Notlar aldım faydası olacağına eminimBen 34 yaşında iki çocuk annesi bir öğretmenim.Benim zayıflama daha doğrusu doğru beslenme hikayem ikinci doğumumdan sonra başladı. İlk oğlumun doğumundan sonra 70 kiloda olan ben 9 yıl sonra ikinci doğumumla 80 kiloda kalmıştım.Bebeğimi emziriyordum ancak kilom beni çok rahatsız ediyordu. Bebeğim 6 aylık olup ek gıdaya başlayınca bende eski kiloma dönme kararı aldım .
169 boyundayım. 80 kilo ve 46 bedendim.
6 ay sonrasında
60 kilo ve 38 bedenim. (12 YIL ÖNCE BU KİLODAYDIM)
Ve en önemlisi 8 aydır kilomu koruyorum…..
Peki 6 ayda diyetisyensiz neler yaptım:
*öncelikle kendime güzel bir not defteri aldım.
*Her gün yediklerimi 10 kilo verene kadar not ettim.
*Haftanın 5 günü 30 dakika yürümeye çalıştım.(yağmur ,çamur demeden kendimi zorlayarak)
* Çalışmaya ara verdiğim için evde kendim platese başladım.
3 ay sonra 80 kilodan 70 kiloya düşmüştüm.Aslında hedefim bu kiloya ulaşmaktı.Bebeğimi emzirmemde sıkıntı yaşamadım.DOĞRU BESLENMEYE ALIŞMIŞTIM. VE kilo verme sürecim devam etti.
*Sabah kalkınca bir bardak ılık su içtim.
*Ekmeği azalttım.Dilimleyerek ve sınırlı miktarda önüme koydum.
*Akşam yemeğini en geç 18:00 de yemeye çalıştım
*Günde bir bardak yeşil çay içtim.
*Akşamları acıkınca bir avuç badem tükettim.Yine akşamları salatalık,marul ,erik gibi kalorisi düşük sebze ,meyve yedim.Özellikle salatalık açlığı çok yatıştırıyor tavsiye ederim.
*Ara öğünleri kaçırmadım.Ara öğünümün biri bir kase yoğurdun içinde bir avuç kuru üzüm oldu .
*Emzirdiğim için yatmadan önce bir bardak şekersiz ,yarım yağlı süt içtim.
*Çikolatanın bir paketini bir oturuşta bitirirken bir paketi bir ayda bitirmeye başladım. Hayatımdan çıkmadı fakat ölçülü bir şekilde yerini aldı.
*Kişi başı bir kaşık yağ ile yemeklerimi pişirmeye alıştım.
*Yiyeceklerin kalorisini buzdolabıma astım.Ne yediğimi öğrendim.
*Not defterime takvim yapıştırdım.verilen kiloları not ettim.
Ve bir yılı geçti bu sürece başlayalı.Bebeğim 18 aylık ve emzirmeye devam ediyorum.8 aydır kilomu koruyorum.
Çok kolay değil biliyorum.Ama biraz İRADE,DUA VE KARARLILIK.
SONUÇ MU?
Kıyafetlerini yeniliyorsun
Giydiklerin yakışıyor
Çevrendekiler takdir ve hayranlıkla bakıyor
En önemlisi aynaya mutlu bakıyorsun…
Kork tabi 485.etapta 75.8 500.etapta 74.8 6 haftada bir kg senin durum canım gaza gel artık ödülün filan yokVarım canım toparlanmam lazım. yüzmeye de gidicem haftada 2 gün kork benden
afiyet olsun canımCanlar malum bugün cuma dün temizlik yapacaktım canım istemedi bugüne sarkti kızımın uyku saati gelmeden hemen halledeyim o uyurkende sporumu yapmam lazım az önce küçük boy pizzanın iki ince dilimini mideye indirdimbugün çok su içmem lazım ve bol hareket etmem lazım
kendini kandırma artık iki haftadır artisin neresi az hasarlı bunun birde Zuhal ablaya söz vermiştinDoğru diyosn canm ama az hasarla atlattm diye düşünüyorum bi de regl olucm onun şişkinliği var. tabi bunlar bi yerde bahane oluyor.
herkes ekside herkes emek verdi benm yüzümdn ortalama düştü kusura bakmayın ltfn
Etcilim ben çok severimetle aran nasıl kırmızı et bende ağırlık yapıyor
vay vay vay ne denir tebrik edilir ama haftaya senin için üzgünüm
uyurken uyanırsa nasıl yapiyorsunuz koşu bandı hemen yan duvarında sesden uyanır diye yapamıyorum diğer odalarda yer yok koysamda evin düzeni bozulur nasıl yapayım ya eliptisk en iyisi demi ses de yok koşu bandı gibi
bence superbence önümüzde ki hafta bi limit belirleyelim altında verene ceza verelim
Ellerine sağlık kuzum
gider gider haftaya daha çok gider
Olabilir belki ama şu sıralar yüzüğüm gece sıkmiyor parmaklarımi
Hadi bakalım canım güzelce atlatirsin insallah
Hayırlı cumalar tatlım
Regl için süper canm
Hahaha hadi bakalım fıstık
Günaydın poni
Yarın tartilrsin canm
günaydın eksi candır canım ama haftaya daha dikkatli ol ki emeklerin boşa gitmesin
Wuhuu süper
fulyam super
ama bence bu uygulama doğru değil kaç msj yazılmış ona bakılmalı bazen tek tek yaziyoruz bazen çoklu
tebrikler canım
7 li rakamların tarihe gömulmesine ins ramak kalmış
İns bu sözünü haftaya birfiil yaşarım
canim baklavalara hangi konuda yardımcı oluyorsun ben ki fıstıklı ya bayılırım iki kilo daha verim kendimi ödüllendirmek için neyse bosver in biz sağlıklı besleniyiruz
gelince tartıl baci kolay gelsin
evet ins 9 lu rakamları görürsün ins
ablacım tebrik ederim
Bugün itibariyle Karataya basladim
Utanarak yazıyorum +500
Karatayi bir ben uygulayamadim ya doyasıya kadar kısmını abartiyorum sanırım ilk hafta kilo vermeyince bıraktım
geçen haftada artiydim yanlış hatırlamıyorsam artı gelmicem demistin
Canım geçmişi olsun antibiyotik ilaçlar çocukları süründürüyor gerçekten ben direk iğne istiyorum dr dan sahan hızlı etki ediyor bu arada tebrik ederim çok iyi vermişssin listeye girersen hayırlı olsunGünaydın kizlar gec kaldim daha doğrusu bikac gundur hic gelemiyorum oglum cooook hasta atesi düşmek bilmiyor ilac antibiyotik banamisi demiyor iki uc gecedir uyku nedir bilmiyorum birak teli elime almayi yemek bile yapamıyorum sürekli kucagimda halsi bitkin beni mahvefiyor onun bu durumu birazdan üçüncü dr a gidicez bu sefer igne alicaz cunku ilaclari icirsek bile kusuyor ki zaten icirmek cok cok zor neyse duanixi bekliyorum @mefkurem abla brn listeye girecek kadar kilo verdim ama bu ara cok aktif olamayabilirim bi sıkıntı olacaksa beni bi süre daha liste konusunda erteleyebilirsjn sana bırakıyorum
Gecen hafta 72,7
Bu hadta 71,8
-900
Izne 72,5 la ayrılmıştım
Çok üzerime geliyosunuz zatn burada moralim bozukKork tabi 485.etapta 75.8 500.etapta 74.8 6 haftada bir kg senin durum canım gaza gel artık ödülün filan yok
afiyet olsun canım
kendini kandırma artık iki haftadır artisin neresi az hasarlı bunun birde Zuhal ablaya söz vermiştin
Etcilim ben çok severim
bence super
Tebrik ederim canım
Benim içinde geçerli canım mazeret YokGünaydın hayırlı cumalar canlar malesef kötü beslenmenin cezasını tartı verdi
Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
Bu hafta çok dikkatli olacağım. Bahane mazeret yok
90 kiloda 3 dilim ekmeğe düşmeyi planlıyorum canım
Hala 100 kilo üstüyüm malesef 90 kilo olunca 3 dilim yapacağım ekmek sayısını bu arada aramıza hoşgeldin.
Tebrikler regl olduğun halde ve kilon az olmasına rağmen aynı vermişiz tüh bana ya
Evet
Kilo bildirimi yaptın mı canım aradım bulamadım
Canım sen diyetisyene gidiyormusun tebrik ederim az da olsa vermişsinGünaydın
Cuma 84.4
Bugün 84.0
Fark -0.4
Çok iyi olmuş ama yapılan buradan koparsak sonu gelmiyor aktif olmak önemli bencecanım uygulama diye birşey yok burda herkes inan senden çok alıntı yaptı bu hafta herkesi tek tek sayabiliyorsan sen say canım bu bile bı sürü vakit alıyor biz sadece ortalık sessiz herkes durumun farkına varsın diye sayarim bak dedik saydım hicgirmedigi günlerde var bazılarının bazılarının hergun alintili 20msj yazdığında var burada msj motive olmak için demoralizasyonu için yapılmış birşey değildi
Bende merak ediyorumbugun diyetisyen kontrolüm var bakalım ne kadar yağ çufçufladım çok heycanlıyımmm
Canım sen diyetisyene gidiyormusun spor yapıyormusunGünaydın hayırlı cumalar canlar malesef kötü beslenmenin cezasını tartı verdi
Geçen hafta 102
Bugün 101.5
Fark 500 gr
Yüzde 0.49
Bu hafta çok dikkatli olacağım. Bahane mazeret yok
Bugün itibariyle Karataya basladim
canım ortalama tamam önemli ama sen daha önemlisin bunu yapma kendine bak ne güzel iltifatlar ediyorlar diyorsun tam gaz daha devam etmen gereken yerde hemen ben nasılsa veriyorum diyip salıyorsun kendini eğer bu şekilde olursan haziran da mezuniyeti unut tatlımDoğru diyosn canm ama az hasarla atlattm diye düşünüyorum bi de regl olucm onun şişkinliği var. tabi bunlar bi yerde bahane oluyor.
herkes ekside herkes emek verdi benm yüzümdn ortalama düştü kusura bakmayın ltfn
Teşekkürler ablacım daha çok bekliyordum ama buda beni oldukça memnun etti bu hafta spor şeklimi biraz daha değiştirilen bakalım
bu haftada emindin aysenurcum kendinden ne diyelim iyi olan kazansınetle aran nasıl kırmızı et bende ağırlık yapıyor
vay vay vay ne denir tebrik edilir ama haftaya senin için üzgünüm
uyurken uyanırsa nasıl yapiyorsunuz koşu bandı hemen yan duvarında sesden uyanır diye yapamıyorum diğer odalarda yer yok koysamda evin düzeni bozulur nasıl yapayım ya eliptisk en iyisi demi ses de yok koşu bandı gibi
haftaya inşallah daha güzel olacak canmMalesef ben +600 um bu hafta motivasyon yerlerdeydi,ben pazartesi cok arti cikinca toparlayamiyorum onu anladim
İyi olur bencebence önümüzde ki hafta bi limit belirleyelim altında verene ceza verelim
Kendin için canım üzerine gelince bizim elimize bişey geçmiyor sonuctaÇok üzerime geliyosunuz zatn burada moralim bozuk
tebrikler arkandayım kaç derimKilo bildirimi
Geçen hafta 80.400
Bu hafta 80.000
Fark 400 gr
Az oldu bu hafta
tebrik ederim eksi olan her rakam başımız üstündeSağol canım inşallah bu hafta daha çok bekliyordum olmadi
bende çok severim döner ve çağda tadi daha güzel oluyor ama sindirim problemi var bizim kan gurubunda o yüzden az yemeğe calisiyirumKork tabi 485.etapta 75.8 500.etapta 74.8 6 haftada bir kg senin durum canım gaza gel artık ödülün filan yok
afiyet olsun canım
kendini kandırma artık iki haftadır artisin neresi az hasarlı bunun birde Zuhal ablaya söz vermiştin
Etcilim ben çok severim
bence super
Tabi ins bu hafta daha fazla paylaşım yaparızİnşallah canım
Mesaj sayısı 35 i geçiyorsa sorun yok galiba ama paylaşımlar fazla olunca motivasyon da orasına bir gerçek
Hayırlı olsun ben yapamadım Karatay ı ama çok sağlıklı bir beslenme biçimi sen yaparsın inşallah
Bugün dikkat edersen yarına bile gidebilir bu artı sıkma canını
Al benden de o kadar :) fazla kalori hangi diyet olursa olsun zayıflamay ı baltalıyor malesef
hiç üzülme 8 li rakamlar gidiyor daha ne olsunKilo bildirimi
Geçen hafta 80.400
Bu hafta 80.000
Fark 400 gr
Az oldu bu hafta
kız baci bu hafta menülerim nasıldı kacamagim oldumu hele söyle sade bir kez şehriyeli tavuk yedim spor konusunda tembelligim var ama malum haftaninda etkisi var bu hafta dirençle karsilastim sence öyle değil micanım ortalama tamam önemli ama sen daha önemlisin bunu yapma kendine bak ne güzel iltifatlar ediyorlar diyorsun tam gaz daha devam etmen gereken yerde hemen ben nasılsa veriyorum diyip salıyorsun kendini eğer bu şekilde olursan haziran da mezuniyeti unut tatlım
Teşekkürler ablacım daha çok bekliyordum ama buda beni oldukça memnun etti bu hafta spor şeklimi biraz daha değiştirilen bakalım
bu haftada emindin aysenurcum kendinden ne diyelim iyi olan kazansın
Şimdiye kadar hiç uyanmadi canım uyanırsa da yatağında oyun oynuyor ara ara hızı düşürüp dinliyorum birde gündüzleri sessiz uyutmaya alıştırmadim ben
haftaya inşallah daha güzel olacak canm
İyi olur bence
Kendin için canım üzerine gelince bizim elimize bişey geçmiyor sonucta
tebrikler arkandayım kaç derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?