- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.881
Zuhal abla belki birşey der diye paylasmamistim ben canım eline sağlıkpaylaştım listeyi
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bu hafta menulerimde bir lahmacun vardı pazartesi birde kuru yemişi biraz dengeleyemedim canımbende çok severim döner ve çağda tadi daha güzel oluyor ama sindirim problemi var bizim kan gurubunda o yüzden az yemeğe calisiyirum
Tabi ins bu hafta daha fazla paylaşım yaparız
hiç üzülme 8 li rakamlar gidiyor daha ne olsun
kız baci bu hafta menülerim nasıldı kacamagim oldumu hele söyle sade bir kez şehriyeli tavuk yedim spor konusunda tembelligim var ama malum haftaninda etkisi var bu hafta dirençle karsilastim sence öyle değil mi
sporda eklersen süper olur canımsabah 08.30
1 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık biber
çeyrek simit
öğle 13.00
sulu köftenin 5 top köftesi
büyük bir kase salata
5 zeytin
1 kk peynir
ara 15.00
1 gün kurusu
1 avuç beyaz leblebi
akşam 18.00
1 kase mercimek çorba
5 yk kendi yağıyla kavrulmuş et
salata
2 litre su
spor yok
Sağol Can'ım ya hedefi daha da arattırcam galiba 55 e kadarCanısı niye moral bozuyorsun ki biz senin veridigin kiloyu bu kilolu halimizle zor veriyoruz hiç bozma moralini fıstık gibi hatunsun
Eriyip yok olmaya mı karar verdin kz ideal kilo aralığın kaç tatlımSağol Can'ım ya hedefi daha da arattırcam galiba 55 e kadar
canım regl olsun ondandır hem azimsanacak bir rakam degilki hep 1 1 gitmeyecek kiSelam kızlar malesef diyetisyenden iyi haberlerle gelmedim, hiç beklediğim gibi olmadı 600 gr verebilmişim sadece
Napalım önümüze bakıcaz listemi paylaşırım eve yeni geldim karnımı doyurayım
Günaydın kizlar gec kaldim daha doğrusu bikac gundur hic gelemiyorum oglum cooook hasta atesi düşmek bilmiyor ilac antibiyotik banamisi demiyor iki uc gecedir uyku nedir bilmiyorum birak teli elime almayi yemek bile yapamıyorum sürekli kucagimda halsi bitkin beni mahvefiyor onun bu durumu birazdan üçüncü dr a gidicez bu sefer igne alicaz cunku ilaclari icirsek bile kusuyor ki zaten icirmek cok cok zor neyse duanixi bekliyorum @mefkurem abla brn listeye girecek kadar kilo verdim ama bu ara cok aktif olamayabilirim bi sıkıntı olacaksa beni bi süre daha liste konusunda erteleyebilirsjn sana bırakıyorum
Gecen hafta 72,7
Bu hadta 71,8
-900
Izne 72,5 la ayrılmıştım
Günaydın kızlar
Ne yazıkki -100 bende
Geçen hafta 79.3
Bugün 79.2
Fark 0.1
Siz eklermisiniz lütfen
Bahar ellerine sağlık cnm çok emek vermişin
Son 3 gündür aktif olmama ma rağmen fena değilmişim
Burda önemli olan çoklu- tekli alıntı meselesi değil. -ki benim tekli mesaj baya azdır diğerine göre
Zaten takıma kim geliyor kim gelmiyor farkediliyor
Son zamanlarda çoğunlukta menü yaz, bikaç menü yorumu yap çık durumu oluyor
Takım demek sohbet muhabbetin olduğu dertlerin paylaşıldığı esprilerin yapıldığı
Iyisiyle kötüsüyle hayatın paylaşıldığı bi yer olması gerekir
Inş.herkes daha çok emek verecektir
Kilo veren ve vermek için çabalayan herkese tebrikler
***9.TAKIM 500. Etap***
MuallimeA (74,3/74,8/+0,5/%-0,67)
askrhpozitif(82,9/81,4/1,5/%1,81)
dagyolu(67.6/67/0.6/%0.88)
60kiloyum(84,4/84/0.4/%0.47)
Mefkurem (79.3/79.2/0.1/%0.13)
ezo26 (58,3/57.7/0.6/%1.03)
sahgull(67.2/66.7/0.5/%0.74)
Nanekekik(71/70.3/0.7/%0.16)494. Etapta bildirim yaparak izine ayrılan üye geri dondu ,yüzdesi 6'ya bölündü
9. Takım ortalama %0,568
LİSTE DIŞI :
Eliya (
Kkkmevsim (72,7/71.8/0.9/%1.24)
Masal3487(62,9///%)
Deryanur (85.9///%)
Muskammm(102/101.5/0.5/%0.49)
Habinar(80,4///%)
Yiden16 (98///%)
Burcunu(71/)
Eki Görüntüle 1938834
Canlar malum bugün cuma dün temizlik yapacaktım canım istemedi bugüne sarkti kızımın uyku saati gelmeden hemen halledeyim o uyurkende sporumu yapmam lazım az önce küçük boy pizzanın iki ince dilimini mideye indirdimbugün çok su içmem lazım ve bol hareket etmem lazım
bence önümüzde ki hafta bi limit belirleyelim altında verene ceza verelim
Canım sen diyetisyene gidiyormusun spor yapıyormusun
Seninle yakın zamanda başladık sanırım
Kalori hesaplıyormusun
Kilo bildirimi
Geçen hafta 80.400
Bu hafta 80.000
Fark 400 gr
Az oldu bu hafta
paylaştım listeyi
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
sabah 08.30
1 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık biber
çeyrek simit
öğle 13.00
büyük bir kase salata
5 zeytin
1 kk peynir
ara 15.00
1 gün kurusu
1 avuç beyaz leblebi
akşam 18.00
1 kase mercimek çorba
salata
2 litre su
spor yok
Evet cnm haklısın neyse listeye biraz alternatif yapmıstım tam uymam gerekiyo demekki bide spor verdi 4 gün inşallah daha iyi olcakcanım regl olsun ondandır hem azimsanacak bir rakam degilki hep 1 1 gitmeyecek ki
Kızlar bu hafta siralamamiz çok kötü şuan bütün takımlar paylaşmadı ama 3 takımında yüzdesi 1 in yukarısında
Evet cnm haklısın neyse listeye biraz alternatif yapmıstım tam uymam gerekiyo demekki bide spor verdi 4 gün inşallah daha iyi olcak
1700-2000 çok değil mı gerçi bazal metabolizmanda önemlideTebrikler geçmiş olsun canım
Hayırlı olsun sözünüz canım eksi içinde tebrikler bu hengamede kilo almayıp 100 gr da olsa eksi olman harika
Harikasın tebrikler
Bugünün ödülü olsun pizza afiyet olsun spor aşkına maşallah
Herkes kendine göre bir hedef belirtsin bence
Yok kendi çapımda yapıyorum diyeti kalori günlük olarak hesaplama yapmıyorum ama belli bir yaklaşık olarak 1700 2000 kalori arasın da tutmaya çalışıyorum tahmini olarak tabi her zaman başarılı olamıyorum o ayrı:)
Olsun canım az olsun ama hep gitsin tebrikler
Eline sağlık canım
Bence güzel olmuş afiyet olsun
Ben alternatiflerden olduğunu düşünmüyorum canım regl olduğun için ödem yapmıştırEvet cnm haklısın neyse listeye biraz alternatif yapmıstım tam uymam gerekiyo demekki bide spor verdi 4 gün inşallah daha iyi olcak
önümüzdeki maçlara bakacağız artıkCeza sistemi bütün takımları kendine getirmiş anlaşılan
canım menü çok güzel gün içerisinde çok yorulmadiysan spor eklersen çok iyi olursabah 08.30
1 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık biber
çeyrek simit
öğle 13.00
büyük bir kase salata
5 zeytin
1 kk peynir
ara 15.00
1 gün kurusu
1 avuç beyaz leblebi
akşam 18.00
1 kase mercimek çorba
salata
2 litre su
spor yok
kız baci aslında ben sana sordum ki bu hafta kacamagim oldumu diye sen seni anlamışsın yani 600 gr çok az ya direnç değil diyorsun ondan önceki hafta hiç spor yapmadim 2 kilo gitmişti bu iste bir iş var çözücem insbu hafta menulerimde bir lahmacun vardı pazartesi birde kuru yemişi biraz dengeleyemedim canım
Direnç te olsaydın gram oynamazdi diye düşünüyorum canım mutlaka spor eklemelisin birde ben önceden az yerken daha zor kilo veriyordum
canım bu sporun adı nedirSporda ilk part bitti
Diyetisyen peki bu duruma ne dediSelam kızlar malesef diyetisyenden iyi haberlerle gelmedim, hiç beklediğim gibi olmadı 600 gr verebilmişim sadece
Napalım önümüze bakıcaz listemi paylaşırım eve yeni geldim karnımı doyurayım
Kız ben senin menüleri nereden hatirlayayim hepsini geçen hafta sık sık yedin sanırım bu hafta 2 öğün yapmistin gibi hatırlıyorum belki onun etkisi vardır ama tatlım sporsuz her hafta nasil 2 kilo verilirki Antepleri çıkart bakalım menüden başka kuru yemiş ekle yine az ve sık yecanım menü çok güzel gün içerisinde çok yorulmadiysan spor eklersen çok iyi olur
kız baci aslında ben sana sordum ki bu hafta kacamagim oldumu diye sen seni anlamışsın yani 600 gr çok az ya direnç değil diyorsun ondan önceki hafta hiç spor yapmadim 2 kilo gitmişti bu iste bir iş var çözücem ins
Kız Baci hatirlayamayqbilirsin ama kaçamaklar genelde akılda kalıyor neyse bir türlü birbirimizi anlayamadık no problem bugünde Antepler getti getti yarın ananas alirsam detoks yapmayı düşünüyorum ananas ve yumurta ne muhteşem ikiliKız ben senin menüleri nereden hatirlayayim hepsini geçen hafta sık sık yedin sanırım bu hafta 2 öğün yapmistin gibi hatırlıyorum belki onun etkisi vardır ama tatlım sporsuz her hafta nasil 2 kilo verilirki Antepleri çıkart bakalım menüden başka kuru yemiş ekle yine az ve sık ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?