Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu hafta menulerimde bir lahmacun vardı pazartesi birde kuru yemişi biraz dengeleyemedim canım
Direnç te olsaydın gram oynamazdi diye düşünüyorum canım mutlaka spor eklemelisin birde ben önceden az yerken daha zor kilo veriyordum

sporda eklersen süper olur canım

Selam kızlar malesef diyetisyenden iyi haberlerle gelmedim, hiç beklediğim gibi olmadı 600 gr verebilmişim sadece
Napalım önümüze bakıcaz listemi paylaşırım eve yeni geldim karnımı doyurayım

Tebrikler geçmiş olsun canım

Hayırlı olsun sözünüz canım eksi içinde tebrikler bu hengamede kilo almayıp 100 gr da olsa eksi olman harika

Harikasın tebrikler

Bugünün ödülü olsun pizza afiyet olsun spor aşkına maşallah

bence önümüzde ki hafta bi limit belirleyelim altında verene ceza verelim

Herkes kendine göre bir hedef belirtsin bence
Canım sen diyetisyene gidiyormusun spor yapıyormusun
Seninle yakın zamanda başladık sanırım
Kalori hesaplıyormusun

Yok kendi çapımda yapıyorum diyeti kalori günlük olarak hesaplama yapmıyorum ama belli bir yaklaşık olarak 1700 2000 kalori arasın da tutmaya çalışıyorum tahmini olarak tabi her zaman başarılı olamıyorum o ayrı:)

Kilo bildirimi
Geçen hafta 80.400
Bu hafta 80.000
Fark 400 gr
Az oldu bu hafta

Olsun canım az olsun ama hep gitsin tebrikler

paylaştım listeyi
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Eline sağlık canım

Bence güzel olmuş afiyet olsun

1700-2000 çok değil mı gerçi bazal metabolizmanda önemlide
Evet cnm haklısın neyse listeye biraz alternatif yapmıstım tam uymam gerekiyo demekki bide spor verdi 4 gün inşallah daha iyi olcak
Ben alternatiflerden olduğunu düşünmüyorum canım regl olduğun için ödem yapmıştır
Ceza sistemi bütün takımları kendine getirmiş anlaşılan
önümüzdeki maçlara bakacağız artık

canım menü çok güzel gün içerisinde çok yorulmadiysan spor eklersen çok iyi olur

kız baci aslında ben sana sordum ki bu hafta kacamagim oldumu diye sen seni anlamışsın yani 600 gr çok az ya direnç değil diyorsun ondan önceki hafta hiç spor yapmadim 2 kilo gitmişti bu iste bir iş var çözücem ins

Sporda ilk part bitti
canım bu sporun adı nedir

Selam kızlar malesef diyetisyenden iyi haberlerle gelmedim, hiç beklediğim gibi olmadı 600 gr verebilmişim sadece
Napalım önümüze bakıcaz listemi paylaşırım eve yeni geldim karnımı doyurayım
Diyetisyen peki bu duruma ne dedi

Son düzenleme:
(11:30)
2 dilim ince tabanlı pizza

(15:00)
5 fındık

SPOR(15:20-16:20)
60 dk koşu bandı 4 ile 5 km hız arasında

(16:25)
2 kuru kayısı
1 maden suyu

(17:30)
1 kase bol baharatlı limonlu yeşil çorba
100 Gr limonlu yoğurt

SU:1,3 lt
TOPLAM SPOR :60 DK

Sporun ikinci kısmını henüz yapmadım yapınca yazarım su muhtemelen 2 yı geçer 1 kupa yeşil çay içerim

Kız ben senin menüleri nereden hatirlayayim hepsini geçen hafta sık sık yedin sanırım bu hafta 2 öğün yapmistin gibi hatırlıyorum belki onun etkisi vardır ama tatlım sporsuz her hafta nasil 2 kilo verilirki Antepleri çıkart bakalım menüden başka kuru yemiş ekle yine az ve sık ye

Kız Baci hatirlayamayqbilirsin ama kaçamaklar genelde akılda kalıyor neyse bir türlü birbirimizi anlayamadık no problem bugünde Antepler getti getti yarın ananas alirsam detoks yapmayı düşünüyorum ananas ve yumurta ne muhteşem ikili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…